- 4 Haziran 2023
- 155
- 128
- 23
- Konu Sahibi Leylamalatya44
-
Apartman yönetimiylemiSakin olun 4 yaşındaki çocuğa ne kangurusu.
Anlıyorum o ana şahit olmak çok zor Allah bir daha yaşatmasın ama çocuk bu siz kanguru yerine o merdiven boşluklarını kapattırın konuşun apartmandakilerle
eşim asker personel o çok ilgilenemiyo
Panik ve stresten doğru düşünemiyosunuz, 4 yaşında çocuk kanguruda olur mu hiç dahası bu kaygınızı çocuğa yansıtmamanız gerek paikolojisi için. Düşünün koca çocuk annesinin sırtında kucağında gezse bende bi sorun mu var diye düşünür. Ben korkunuzuda çok iyi anlıyorum bende kaygısı yüksek biriyim heleki annelik bunu inanılmaz tetikledi. Yapacağınız tek şey önlem almak ve stres seviyenizi düşürmek neyden çok korkarsanız onu olumsuz olarak çekebilirsiniz. Zaten biraz daha büyüsün kendide bilinç oluşturacakBugun pazardı eşim ben kızım dışarı çıkacaktık dalgınlığıma geldi 3 buçuk yaşındaki kızım merdiven boşluğunda duruyo araya girmiş ve beşinci kat o an sanki Rabbim çekti namazda ettiğim duam Allah seni korusun derdim o anı görünce neye uğradığımı şaşırdım Allah beni kahretsin ben nasıl biriyim nasıl bi mahluğum ağlıyarak yazıyorum ona bişe olsaydı napardım uyardım sonra korkuyu öğrensin diye bi gün sondada doğum günü dört yaşına girecek eşim asker personel o çok ilgilenemiyo ben artık kanguru alayım diyorum koruma içgüdüsayle gerekirse sırtımda taşırım balkon bütün odaların kapısını kitli tutuyorum zaten çok üzgünüm Allah bana dirilik versin dalgınlıktan korusunRabbim evlatlarımızı bize bağışlasın sürekli o an gözüme geliyo ağlıyorum atamıyorm gözümden
Kanguruya bağlama yaşı geçmiş.Bugun pazardı eşim ben kızım dışarı çıkacaktık dalgınlığıma geldi 3 buçuk yaşındaki kızım merdiven boşluğunda duruyo araya girmiş ve beşinci kat o an sanki Rabbim çekti namazda ettiğim duam Allah seni korusun derdim o anı görünce neye uğradığımı şaşırdım Allah beni kahretsin ben nasıl biriyim nasıl bi mahluğum ağlıyarak yazıyorum ona bişe olsaydı napardım uyardım sonra korkuyu öğrensin diye bi gün sondada doğum günü dört yaşına girecek eşim asker personel o çok ilgilenemiyo ben artık kanguru alayım diyorum koruma içgüdüsayle gerekirse sırtımda taşırım balkon bütün odaların kapısını kitli tutuyorum zaten çok üzgünüm Allah bana dirilik versin dalgınlıktan korusunRabbim evlatlarımızı bize bağışlasın sürekli o an gözüme geliyo ağlıyorum atamıyorm gözümden
3,5 yasindaki cocugun nasil 1 gun sonra dogumgunu olup 4 yasinda oluyor?Bugun pazardı eşim ben kızım dışarı çıkacaktık dalgınlığıma geldi 3 buçuk yaşındaki kızım merdiven boşluğunda duruyo araya girmiş ve beşinci kat o an sanki Rabbim çekti namazda ettiğim duam Allah seni korusun derdim o anı görünce neye uğradığımı şaşırdım Allah beni kahretsin ben nasıl biriyim nasıl bi mahluğum ağlıyarak yazıyorum ona bişe olsaydı napardım uyardım sonra korkuyu öğrensin diye bi gün sondada doğum günü dört yaşına girecek eşim asker personel o çok ilgilenemiyo ben artık kanguru alayım diyorum koruma içgüdüsayle gerekirse sırtımda taşırım balkon bütün odaların kapısını kitli tutuyorum zaten çok üzgünüm Allah bana dirilik versin dalgınlıktan korusunRabbim evlatlarımızı bize bağışlasın sürekli o an gözüme geliyo ağlıyorum atamıyorm gözümden
Dikkat önemli tabi. Ancak böyle ağlayarak psikolojinizi bitirip daha çok zarar verirsiniz etrafa. Bu bana ders oldu deyip daha dikkatli olmalısınız hepsi bu. Ağlamayın ve doğum gününe odaklanın lütfenBugun pazardı eşim ben kızım dışarı çıkacaktık dalgınlığıma geldi 3 buçuk yaşındaki kızım merdiven boşluğunda duruyo araya girmiş ve beşinci kat o an sanki Rabbim çekti namazda ettiğim duam Allah seni korusun derdim o anı görünce neye uğradığımı şaşırdım Allah beni kahretsin ben nasıl biriyim nasıl bi mahluğum ağlıyarak yazıyorum ona bişe olsaydı napardım uyardım sonra korkuyu öğrensin diye bi gün sondada doğum günü dört yaşına girecek eşim asker personel o çok ilgilenemiyo ben artık kanguru alayım diyorum koruma içgüdüsayle gerekirse sırtımda taşırım balkon bütün odaların kapısını kitli tutuyorum zaten çok üzgünüm Allah bana dirilik versin dalgınlıktan korusunRabbim evlatlarımızı bize bağışlasın sürekli o an gözüme geliyo ağlıyorum atamıyorm gözümden
Bu olay sonrası eşinin konu sahibine bir çocuğa sahip çıkamadın diye böğürdüğüne yemin edebilirim ama ispatlayamam.Eşinizin askeri personel olması ile ilgisiz bir baba olması arasında nasıl bir bağlantı var? Yani nasıl bir bahane sunarak size bunun makul gelmesini sağladığını merak ediyorum.
Bu olay sonrası eşinin konu sahibine bir çocuğa sahip çıkamadın diye böğürdüğüne yemin edebilirim ama ispatlayamam.
Baksana sadece kendisini suçluyor, ben ne biçim anneyim falan diyor. Muhtemelen adamdan gördüğü tepki sebebiyle bu halde, kanguru gibi mantıksız bir şeyi de o sebeple düşündü. Eşi teskin edici ve yapıcı konuşsa sakinleşmek için gelip buraya konu açmazdı zaten.O %100
Konu sahibesi de köşesinde ağlamıştır. Sen de babasın sen neye bakmadın demek aklından bile geçmemistir. Öküz gibi böğüren odun tipler genelde kendini ezen büzen tiplere yöneliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?