- 9 Nisan 2021
- 2.944
- 7.379
- 108
- Konu Sahibi Leylamalatya44
Merdiven boşluğuna, camlara ve balkonlara file ağ çektirin.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yönetimle görüştüm TOKİ konutlarındayız ben gerekeni söyledim zaten apartman yönetici grubuna da yazdım balkon filesi olsa deyince hanfendi burda kilere file mi dayanır dedi saçma bi yer işteMerdiven boşluğuna file çektirtebilirsiniz korkuluk yok mu ? Korkuluk yeni yönetmelikle en az 110 cm olmalı ve demirler arasına çocukların kafası geçmeyecek şeklinde en fazla 20 şer cm sıklıkta demir atılmış olmalı. Kamu binalarında özellikle fileler zorunludur ve yapılır.
Malatyalı olduğuma ikna etmek için naptım konuyla ne alaka ?Leyla Hanım Malatyalı olduğunuza ikna olduk tamam ama eşinizin üç aylık görevlere gitmesinin evdeyken çocuğa göz kulak olmasına engel durumu konusunda ikna olamadık maalesef. O yokken tüm yük sizde zaten, gelince en azından çocuğuyla ilgilenmeli. Bu şekilde sizi manipüle etmesine izin vermeyin. Ayrıca bunlar saniyelik gelişen olaylar, ilgili de olsanız gözden kaçabiliyor. Allah esirgesin tüm yavruları. Geçmiş olsun, sıkmayın canınızı.
Yok düşmedi dün o anın şokuyla yazarken de iyi değildim fark etmeseydim Allah korusun sıkıntılı bi durum olabilirdi çok korktum çünkü balkon filesi yaptıracağım bnde zaten balkonun kapısı kitli çıkarmıyorum balkona çocuğuKonu sahibi ben anlayamadim yazdığınizi dondum dondum 3 kere okudum, simdi cocugunuz 5.
Kattan mi dustu? Apartman bosluguna girdi demissiniz ama dusmus gibi anlatmıyorsunuz (Allah korusun)
Dusmedigi halde dusebilir diye paranoya mi yapiyorsunuz? Tam benlik hareket. Kedi & kus fileleri var, istediginiz yere monte ediliyor, dikey ya da yatay formda, hemen yaptirin, benim ev 12.katta ben daha ilk bebege hamile kalir kalmaz tum pencerelerime balkonlarima yaptirdim. Tum kapi pencerelerimde guvenlik kilidi var, kapimin kilidi 24 saat kilitlidir.
Bebeklilik paranoyakliktir, gecmis olsun cok.
Çok teşekkür ederimÖncelikle şunu söylemeliyim derin bir nefes alın çok şükür evladınız iyi. Kaza ve şer Allah'tan gelir. Bizim bazen elimiz bazen gözümüz bağlanır çünkü öyle olmalı Allah'ın bir bildiği vardır. Biz sadece sadakalar dualar ile koruyabiliriz kendimizi. Çocuğunuzu 24 saat gozlemleyemezsiniz. Bir anne iç güdüsü ile yaklaşıyorum belki bilmiyorum ben anne olmak için çabalayan bir adayım sadece. Bende polis esiyim. Şuan asker olması neyi degistirir diyenlere anlam veremiyorum. Çünkü çalışma saatlerini bilmiyorlar. Ama evdeyken eminim ki ilgileniyordur. Şunu diye bilirim takıntı ve evhamlarinizdan arınmaya calisin. Herşeyi kontrol edemeyiz. Yüzlerce önlem alsabizda yüzbirinciyi düşünemezsiniz. Tevekkül edin dua edin. Eminim siz çok iyi bir annesiniz.
Malatya yetmemiş yanına da 44. 0422 de yazsaymışsınız tam olacakmış ahshsd. Konu bu değil yahu. Eşiniz sizi inandırmış, uzman çavuş olunca evde olsa bile ilgilenemeyeceğine. Baştan kabullenmişsiniz tüm yükü sırtlamaya. Yapmayın. İkimiz de gözden kaçırmışız diyeceksiniz. O varken ikiniz de sorumlusunuz çünkü o çocuktan. Emin olun sizin Hakkari’de o şartlarda çocukla bir başınıza, kısıtlı parayla, asosyal bir şekilde yaşamanız onun uzman çavuşluğundan daha zordur.Malatyalı olduğuma ikna etmek için naptım konuyla ne alaka ?
Kusura bakmayın o zaman, ben yanıldım. Kendinize fazla yüklenmeyin.Eşim gayet ılımlı konuştu daha dikkatli olabilirsin dedi siz olayı neden ezik kadın moduna bağladınız anlamadım eşim elinden geleni yapmaya çalışıyor görevler nöbetler çıkıp yinede bize zaman ayırmaya çalışıyo artı biz hakkarideyiz bi sosyal hayatımız yok eşim çalışıyor gidiyor bu ay bi hafta görevlere bende hem anne hem baba oldum bunun yorgunluğuna var üstümde
Teşekürler dalgacı alaycı tavrınız için sağolunMalatya yetmemiş yanına da 44. 0422 de yazsaymışsınız tam olacakmış ahshsd. Konu bu değil yahu. Eşiniz sizi inandırmış, uzman çavuş olunca evde olsa bile ilgilenemeyeceğine. Baştan kabullenmişsiniz tüm yükü sırtlamaya. Yapmayın. İkimiz de gözden kaçırmışız diyeceksiniz. O varken ikiniz de sorumlusunuz çünkü o çocuktan. Emin olun sizin Hakkari’de o şartlarda çocukla bir başınıza, kısıtlı parayla, asosyal bir şekilde yaşamanız onun uzman çavuşluğundan daha zordur.
Next ne ya? Ne bu saçma sapan ergen tavırlar ? Herkesi azarlamalar girdiğin her konuya konu sahibini azarlamaya giriyorsun otomatikbunu bile bile evlendiniz zaten. Problem nedir? nextt.
Allah evladınızı size bağışlamış.. 3.5 yaş civarı en hareketli ve algı durumlarının en pasif olduğu dönemlerdir. .Bugun pazardı eşim ben kızım dışarı çıkacaktık dalgınlığıma geldi 3 buçuk yaşındaki kızım merdiven boşluğunda duruyo araya girmiş ve beşinci kat o an sanki Rabbim çekti namazda ettiğim duam Allah seni korusun derdim o anı görünce neye uğradığımı şaşırdım Allah beni kahretsin ben nasıl biriyim nasıl bi mahluğum ağlıyarak yazıyorum ona bişe olsaydı napardım uyardım sonra korkuyu öğrensin diye bi gün sondada doğum günü dört yaşına girecek eşim asker personel o çok ilgilenemiyo ben artık kanguru alayım diyorum koruma içgüdüsayle gerekirse sırtımda taşırım balkon bütün odaların kapısını kitli tutuyorum zaten çok üzgünüm Allah bana dirilik versin dalgınlıktan korusunRabbim evlatlarımızı bize bağışlasın sürekli o an gözüme geliyo ağlıyorum atamıyorm gözümden
Çok teşekkür ederim kızımı uyardım çok daha dikkatli yim apartmana çıkmadan kucağıma alıyorum öyle çıkıyoruz o gün çok aşırı korkmuştum ya farketmeseydim ya bişe olsaydı diye ama burda ben anlam veremedim o kadar farklı şeyler yazdılarki dondum kaldım ben kadın kadının kurdudur lafı okadar doğru kiYa arkadaşlar kadın korkmuş buraya yazmış, bazıları olayı dalgaya alıp o kadar saçma şeyler yazmış ki, insanın derdi olsa buraya yazamaz hale getiriyorsunuz insanları…
Çok geçmiş olsun size, umarım apartman boşluğu için en yakın zamanda bir çözüm bulursunuz.
Malatya yetmemiş yanına da 44. 0422 de yazsaymışsınız tam olacakmış ahshsd. Konu bu değil yahu. Eşiniz sizi inandırmış, uzman çavuş olunca evde olsa bile ilgilenemeyeceğine. Baştan kabullenmişsiniz tüm yükü sırtlamaya. Yapmayın. İkimiz de gözden kaçırmışız diyeceksiniz. O varken ikiniz de sorumlusunuz çünkü o çocuktan. Emin olun sizin Hakkari’de o şartlarda çocukla bir başınıza, kısıtlı parayla, asosyal bir şekilde yaşamanız onun uzman çavuşluğundan daha zordur.
Malatyalı olduğuma ikna etmek için naptım konuyla ne alaka ?