Ağlayarak yazıyorum uyuyamıyorum nolur beni sakinleştirin

Bebekli annelik paranoyaklık. Benim kız geçen parmağını arabanın kapısına sıkıştırdı. Vicdan azabından ölecektim. Akılları erene kadar bence gayet faydalı bir ürün.
Hep ailemin milletin ‘o ne ya evcil hayvan muamelesi yapma’ demesiyle edinmediğim ürün.
Halbuki bana da çok mantıklı geliyor, daha 1,5 senedir iki çocuğumla tek çıkabiliyorum ama bugün feci bir yola doğru koşma olayı yaşadım. 8 yaşına geldi, bana geçirttikleri kalp krizleri bitmedi. Keşke bundanım olsaydı da cıyak cıyak yangın var gibi bağıran feveran eden bir tip görmeseydi kimse😂
Kimseyi dinlemeyip küçüklükten alsaydım, alıştırsaydım, bu yaşta çocuk zincire vurulmuş hisseder artık.

Bebekli annelik paranoyaklık. Benim kız geçen parmağını arabanın kapısına sıkıştırdı. Vicdan azabından ölecektim. Akılları erene kadar bence gayet faydalı bir ürün.
Ben dun kamerada izlerken sadece caya döndum
Tekrar kameraya döndum
Uyuyan cocuk yok
Ay nasıl dızlerımınnbagı cozuldu ve mideme yumruk yemıs gıbı oldum
Hayır ev yanı nereye gidecek oysa. Kapı desen kilitli.

Annelık gercekten cok baskaymıs.

Ama yinede dusunuyorum da cocugun psikolojisini etkileyecek bsey bence
Bakacak cocuk. Kopegı sahipleri oyle seylerle gezdırıyor
Bıde Baska cocuklara bakacak oyle bsey yok.
Sonra kendıne bakacak kendinde var
Sonra kafada hop bır şema.
Bence dogru bı uygulama degıl 😞 ha care midir? Araba gelıyor dıyelım cocuk fırladı cocugu kendıne cekecek kadar guclumudur fılan. Bılemıyorum tabi, hiç birebir gormedım bahsedilen ekipmanları.

Cok gecmıs olsun yavruna😞yara olduysa sık sık antıpseptıkle temizle ya da batıkonla.

Stafılokoklara gırıs yolu olmasın

Hep ailemin milletin ‘o ne ya evcil hayvan muamelesi yapma’ demesiyle edinmediğim ürün.
Halbuki bana da çok mantıklı geliyor, daha 1,5 senedir iki çocuğumla tek çıkabiliyorum ama bugün feci bir yola doğru koşma olayı yaşadım. 8 yaşına geldi, bana geçirttikleri kalp krizleri bitmedi. Keşke bundanım olsaydı da cıyak cıyak yangın var gibi bağıran feveran eden bir tip görmeseydi kimse😂
Kimseyi dinlemeyip küçüklükten alsaydım, alıştırsaydım, bu yaşta çocuk zincire vurulmuş hisseder artık.
Filmdelisi kusura bakmada bizim toplumunda ne düşündüğü çokta fifi. 2 çocuk zaten delilik. Aynı anda ikisine birden mukayet olmaya çalışıyorsun. "Ama o düşer. Aman o yola fırlar. Aman araba çarpar." Yemin ediyorum beynim ambele oluyor. 😂 Artık öyle bir hale gelmişim ki eşim bazen aynı şeyi 3 kere söylüyormuş ben anca anlıyorum. Ayırmayacaksın bebeleri yamacından. Kolunun yetiştiği mesafede olacaklar.

Tekrar kameraya döndum
Uyuyan cocuk yok

Bence dogru bı uygulama degıl 😞 ha care midir? Araba gelıyor dıyelım cocuk fırladı cocugu kendıne cekecek kadar guclumudur fılan. Bılemıyorum tabi, hiç birebir gormedım bahsedilen ekipmanları.

Cok gecmıs olsun yavruna😞yara olduysa sık sık antıpseptıkle temizle ya da batıkonla.

Gözümde canlandı köpeğe bakacak öbür çocuğa bakacak kendine bakacak falan bxnxbxb😂😂😂

Tekrar kameraya döndum
Uyuyan cocuk yok

Bebekli ben alamadım ki çocuğum parmakları ince diye mi ya da kapıdaki boşluk ona yetti mi hiç morarma filan olmadı. Yetişkin biri sıkıştırsa kesin ezik olurdu.
Köpek tasması gibiyse kilit filan yapmışlardır 🙂 Benim rottweilerım vardı. Dişi köpek görünce bütün gücüyle sıçradı. Yetişemedi ama tasma sürtünmeden benim bileğimi yaktı. Hala izi duruyor 🙂
Boşver çocukların psikolojisini. Onlar iki oyunda unutuyor zaten. Güvende olsunlar yeter.

Bebekli ben alamadım ki çocuğum parmakları ince diye mi ya da kapıdaki boşluk ona yetti mi hiç morarma filan olmadı. Yetişkin biri sıkıştırsa kesin ezik olurdu.
Köpek tasması gibiyse kilit filan yapmışlardır 🙂 Benim rottweilerım vardı. Dişi köpek görünce bütün gücüyle sıçradı. Yetişemedi ama tasma sürtünmeden benim bileğimi yaktı. Hala izi duruyor 🙂
Boşver çocukların psikolojisini. Onlar iki oyunda unutuyor zaten. Güvende olsunlar yeter.
Dişi köpek gorunce butun gucuyle sıcramak mı

Iste erkeklerin özeti😂😂😂😂

Filmdelisi kusura bakmada bizim toplumunda ne düşündüğü çokta fifi. 2 çocuk zaten delilik. Aynı anda ikisine birden mukayet olmaya çalışıyorsun. "Ama o düşer. Aman o yola fırlar. Aman araba çarpar." Yemin ediyorum beynim ambele oluyor. 😂 Artık öyle bir hale gelmişim ki eşim bazen aynı şeyi 3 kere söylüyormuş ben anca anlıyorum. Ayırmayacaksın bebeleri yamacından. Kolunun yetiştiği mesafede olacaklar.
Seninkiler daha minnoş, atlatılacak çok zaman var. Beynin şuan robotik durumda, hayatta kalma mücadelesindesin sen, temel ihtiyaçlarla alakalı bir şablonda yaşayıp, anı kaçırman, farklı bir değişkene tepki verememen çok normal ama geçecek merak etme.
Ya ben zaten biraz çocuk fikirlerime denk gelenler bilir, güvenlik konusunda aşırı takıntılıyım, hala evinin tüm ama tüm kapı pencerelerinde 2 metre yükseklikte güvenlik kilidi bulunduran, ilaçları elimden gelse gökyüzüne koyan, meyve bıçağını bile ulaşılabilir yerde bırakmayan, evde balkona adım attırmayan anneyim, ki büyüdüler biliyorsun, ona rağmen 5 metre uzağımdan ayırır mıyım hiç😂

Sinir krizi geçirdi arkadaşıyla kavga edip, biranda aksi yöne çığlıkla koşmaya, ben oradaki arkadaşlarının ailesine yetişiiiiinn imdaaat naraları, bir yandan kocama kalksana, çocuğa neler neler ama koşuyorum Bolt kim yani😂
Rezillik be.
Benim halim her zaman öyle, asansöre benden önce adım atsalar çığlık çığlığayım ki onu da yaşadık, bebeyi 24 katta tek tek aradık, ben yine binayı ağıtlarımla ayağa kaldırdım😂
Çocuk artık annesi rezil etmesin onu diye çılgınlık bırakacak hale geldi ahshshsh

Ondan konu sahibini inanılmaz iyi anladım, böyle anlar unutulmuyor ve travmatik hatıralar sürekli kendini tekrarlıyor.
Artık güvenlik kaygısı ile hayatın her alanını zehir etmeye başlıyor okb ye doğru gidiyorsun.

Bugun pazardı eşim ben kızım dışarı çıkacaktık dalgınlığıma geldi 3 buçuk yaşındaki kızım merdiven boşluğunda duruyo araya girmiş ve beşinci kat o an sanki Rabbim çekti namazda ettiğim duam Allah seni korusun derdim o anı görünce neye uğradığımı şaşırdım Allah beni kahretsin ben nasıl biriyim nasıl bi mahluğum ağlıyarak yazıyorum ona bişe olsaydı napardım uyardım sonra korkuyu öğrensin diye bi gün sondada doğum günü dört yaşına girecek eşim asker personel o çok ilgilenemiyo ben artık kanguru alayım diyorum koruma içgüdüsayle gerekirse sırtımda taşırım balkon bütün odaların kapısını kitli tutuyorum zaten çok üzgünüm Allah bana dirilik versin dalgınlıktan korusun 😭😭 Rabbim evlatlarımızı bize bağışlasın sürekli o an gözüme geliyo ağlıyorum atamıyorm gözümden
Allah göstermesin hiç bir yavruya,zaten duanı okuyorsun biraz daha dikkatli ol asla evin dışına adım atınca elini bırakma,benim oğlumda o yaşlarda yaz geldi inan cam pencere kapalı oturuyorum sıcaklarda bile nolur nolmaz diye,şimdiki çocuklarda bişey var hiç korkulari yok anlamıyorum abileri daha küçükken bile kokmak yapmamak nedir anliyorlardi

IMG_20240603_021716.webp

Bina korkuluğuna bir fikrim yok ama pencereler için bunlar var takılması da kolay maliyeti de az hem. Balkonda kedi filesi ile çözersiniz. Binanın trabzanı yok mu? Ev içi daha kontrol altına alabileceğiniz bir yer önceliğiniz evin güvenliği olsun. Diğeri için de yönetim komşular ile bir yol ararsiniz.

Konu sahibi uyumuş herhalde. Kanguru bulabilir miyim, nolur diyin diyip uyumuş.

4 yaşında çocuğu velev ki kanguruya koydunuz, psikolojik etkisi ne olacak çocuk üzerinde?

Babası da askeri personel diyorsunuz da komando değil herhalde? Akşam eve gelince yemek yiyip göbeğini kaşıyarak tv izliyor siz de tüm gün ev+çocuk. Tüm sorumluluk sizdeyse "baba"ya ne hacet?
3 aylık görevlere gider gelmez bilmeden yargılamayın

Baksana sadece kendisini suçluyor, ben ne biçim anneyim falan diyor. Muhtemelen adamdan gördüğü tepki sebebiyle bu halde, kanguru gibi mantıksız bir şeyi de o sebeple düşündü. Eşi teskin edici ve yapıcı konuşsa sakinleşmek için gelip buraya konu açmazdı zaten. 😕
Eşim gayet ılımlı konuştu daha dikkatli olabilirsin dedi siz olayı neden ezik kadın moduna bağladınız anlamadım eşim elinden geleni yapmaya çalışıyor görevler nöbetler çıkıp yinede bize zaman ayırmaya çalışıyo artı biz hakkarideyiz bi sosyal hayatımız yok eşim çalışıyor gidiyor bu ay bi hafta görevlere bende hem anne hem baba oldum bunun yorgunluğuna var üstümde

Eşime nasıl baba o nerdeydi eşi bağırmış tır ezik kadın diyen kişiler siz neyin kafasını yaşıyorsunuz eşim gayet ılımlı bi şekilde ağlarken teskin etti daha dikkatli olalım dedi evden ilk sen çık sonra çocuğu çıkar dedi biz Hakkarideyiz ve sürekli görevlerde bizim sosyal hayatımız yok kızıma hem anne hem baba oluyorum ve buda beni yoruyor eşim elinden geldiğince yardımcı olur bulaşıkları bile yıkar ben halsiz olduğum zaman asker eşi olmak herşeyi yüklenmek çok zor üstüne bide annelik doğu bölgesi dışarı rahat çıkamıyoruz çevremiz yok tayinimiz seneye eşim az kaldı diyor bazen herşey üstüme geliyor kızımda hareketli zamanları dün korktum buraya yazdım ama okadar kendini bilmez üslupsuz insan varki hemen suçlayıcı tavırlar yazık size kadın kadının kurdu dur net söylüyorum

Eşim gayet ılımlı konuştu daha dikkatli olabilirsin dedi siz olayı neden ezik kadın moduna bağladınız anlamadım eşim elinden geleni yapmaya çalışıyor görevler nöbetler çıkıp yinede bize zaman ayırmaya çalışıyo artı biz hakkarideyiz bi sosyal hayatımız yok eşim çalışıyor gidiyor bu ay bi hafta görevlere bende hem anne hem baba oldum bunun yorgunluğuna var üstümde
konularınız bellı hanımefendı sureklı psıkolojık savas halındesınız. 4 yasında cocuga kanguru dıyen bırının ne kadar psıkolojısı normal olabılır?

konularınız bellı hanımefendı sureklı psıkolojık savas halındesınız. 4 yasında cocuga kanguru dıyen bırının ne kadar psıkolojısı normal olabılır?
Dün çok korktum o yüzden kanguru olabilir dedim yoldayken de elini bazen bırakıp kaçıyor korktuğum için çünkü ben fark etmeseydim allah korusun düşerdi

Apartman yönetimiylemi
Merdiven boşluğuna file çektirtebilirsiniz korkuluk yok mu ? Korkuluk yeni yönetmelikle en az 110 cm olmalı ve demirler arasına çocukların kafası geçmeyecek şeklinde en fazla 20 şer cm sıklıkta demir atılmış olmalı. Kamu binalarında özellikle fileler zorunludur ve yapılır.

Leyla Hanım Malatyalı olduğunuza ikna olduk tamam ama eşinizin üç aylık görevlere gitmesinin evdeyken çocuğa göz kulak olmasına engel durumu konusunda ikna olamadık maalesef. O yokken tüm yük sizde zaten, gelince en azından çocuğuyla ilgilenmeli. Bu şekilde sizi manipüle etmesine izin vermeyin. Ayrıca bunlar saniyelik gelişen olaylar, ilgili de olsanız gözden kaçabiliyor. Allah esirgesin tüm yavruları. Geçmiş olsun, sıkmayın canınızı.

Back
X