• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ağlayarak yazıyorumm

Cahil,boş boş konuşan biriymiş o enişte.
ona ne ki?
o kimde ben olsam almam diyor.o değil zaten eşiniz aldı sizi.
olmuş bitmiş meselenin neyini gündeme getiriyor?
ona mı düşmüş(ki kimseye düşmez)
patavatsız şey....
eşin senden memnun mu seni seviyor mu olay bitmiştir.
kimse ağzını açıp şöyle olsaydı böyle olsaydı diyemez.
kendini salma sakın,eğer böyle ağlayıp odaya kapanırsan o lafları kabul etmiş olursun.
cahilin teki konuşmuş sende bunu dert yapıyorsun.
benim boyum senden de kısa,kimse lafını etmedi,ama başka yönden laf sokan cahil kadınlar oldu ama bende kayınvalidemde cevabını verdik.
sen şimdi hiç birşey olmamış gibi davran.
eşinde o adama kibarca değil,onun dilinden haddini bildirsin.

bence o adamın kafası bozuk yengede aynı kim gencecik birinin kalbini kırar onuda gectim bunu alma boyu kısa deme cesaretini buluyo normal biri yapmaz...
bende 1.60 boyundayım çok canım sıkıldı.

Son düzenleme:
Yaşınız mı küçük özgüveniniz mi eksik bilemiyorum ama

Bana çoook abartılıp dallanıp budaklandırılmış geldi bu basit mevzu

Eşinizin eniştesi size kısa demiş.. Sizde baba evinden gelin olarak çıkarken bile bu kadar ağlamadım :53: diyorsunuz..

Bana dense hiç alınmam.. Acırım o kişiye ki Allah'ın yarattığını beğenmiyor..

Ayrıca 1.60 çok kısa değil ama herkesi boş yere ayağa kaldırmışsınız, bi de cidden çok kısa olsanız durum ne olurdu bilmiyorum..

Eşinize trip atmanız manasız. Sizin bi akrabanız da eşinizi beğenmeyebilir.. O zaman eşiniz de size mi küsmeli ?

şuan bu yazıları ağlaya ağlaya yazıyorum Candan Erçetin den Annem şarkısını dinleyerek... Nasıl desem nereden başlasam bilmiyorum ki. Okudukdan sonra senin ki de dert mi diyeceksiniz ama bence evet dert..

eski konularımdan bilen bilir ama kısaca özet geçiyim annemgil kayseride yaşıyor ben kırıkkale de gelinim. Olaya geçiyim. Ben şuan kayserideyim annemgildeyim kayseri de eşimin akrabaları bulunuyor. Benim bitanecik annem gitte kızım gör bi ellerini öp akrabanız nasıl olsa diye beni bugun eşimin yengesine gönderdi. Gitmez olaydım eve ağlıya ağlıya döndüm. Olay ne ki diyeceksiniz.Olay tamamen şu yengesigile gittiğimde her şey o kadar hoşdu ki oturduk güle oynaya yemek yaptık sohbet ettik vs.derken. Bunun görümcesinin eşi var adı batasıca bir enişte diyorum ben ona artık... neyse akraba evliliği oldugu için eşimle de akraba oluyorlar. Ramazandan önce eşimin kuzeni evleniyordu bu eniştelerde gelmiş erkekler aşağıda kadınlar evde oynuyor ben olayı hiç görmedim. Eşimi çekmiş ben senin yerinde olsam Karını almazdım demiş... O da niye ki demiş boyu kısa yüzü güzelde boyu kısa demiş begenmedim demiş.. eşimde ben begendim enişte sen ona bak demiş.. Atı alan üsküdarı geçti bu ne demek şimdi ya ve bunu bana eşim hiç bahsetmedi kii çok şükür boyum 1.60 Allah aşkına bu boyda olamayanlar da var ayrıca eşim 1.78 boyunda 1.90 falan sanmayın.. Neyse bu olaydan hiç bi şekilde söylediğim gibi haberim olmadı benim sana bişey diyecem dedi yengemiz noldu hayırdır söle dedim. Başladı lafa Ali enişte kayseriye dönerken senden laf açtı ben Sametin yerinde olsam o kızı almazdım diye yengemizde niye enişte neyini gördün diye sormuş ne biliyim işte demiş ali eniştenin eşi kızmış laf uydurma kızı herkes nasıl seviyor kimin gelini eve gittiğimizde 4 çeşit yemek yapıp koyuyor demiş nasıl güzel kız demiş ve bize kalmaya geldiklerinde falan önlerinden tabaklarını bardaklarından çaylarını eksik etmedim şu zamana kadar ama bugun bu lafı duyunca şaşırdım niye öle demiş yenge dedim ne yapmışımda evimde kaldırlar bi gün suratımı mı asmışım dedim ne biliyim valla öyle dedi diye bana anlatıyor. Daha fazla o ortamda duramadım çıktım eve gelene kadar ağladım ama nasıl oturdum parka ağla ağla başım ağrıdı. Eve girdim anneme guya bellli etmicem annemden kaçar mı noldu kızım diye baktı anlattım bir bir ara sor sameti nolmuş diye aradım ali enişte hakkımda laf çıkarmış samet ne demek bu dedim ne demiş dedi direk.. nese anlattım Allah aşkına sana gelip bişey dedimi söle dedim o da yukarıda bahsettiğimi anlatmış size boyu kısa vs.diyerek... Telefonu kapattım ama hıçkıra hıçkıra nasıl ağladım gelin çıkarken bile böyle ağlamadım... Bunları duydum annem noldu dedi dilimden şu çıktı Rabbim o adamı bana 1 damla suya muhtaç et dedim... Ben ne yaptım ona evlenmişim eşimle mutluyum ailesini benimsemişim sana halt yemek düşüyorken daha niye laf çıkartıp eşimin aklını bulandırıyon... Şu saat oldu hala aklımdan çıkmıyor çok doldumm çookkk ağlıyorum eşim arıyor açmıyorum..
Annemin bana hazırladıgı odadan dışarı çıkmadım... Ben napıyım ya ne suçum var Rabbim bana bu boyu uygun görmüş ki 1.60 ım ben daha napıyım ya. Eşim böyle sevmiş beni sen niye ortalıgı karıştıyon kii.. Allah a çok şükür yüzüm güzel yoksa ne kadar laf ederdi bilemiycem.. Hata aradığımdan değil ama kendi evladı sosyal paylaşımlar siteler sapık sapık isimlerle kayıtllı küfürler içeren bilmem kızlara söle yaparım içerikli şeyler paylaşıyorken ben hiç bişey yapmadıgım halde niye bu kadar çok yaralanıyorum ki...

Sizce ne yapmayılım bi akıl verin nolur derdime çare olun...

surat asma dik dur... ben eşimle mutluyum, sanane 3. kişi tavrı sergile.. hatta söylenilen lafları umursamaz tavrı takın..
bence ya maddi anlamda yada manevi anlamda bir üstün yanınız varki çekememezlikten yapıyor kocanın aklını bulandırmaya çalışıyor.
boyu kısa olayına gelince eşin seni düğünden sonra görmedi ilk defa değilmi... almadan öncede gördü beğendi..
suratını asma dik dur.. mutluluğun tadını çıkar.. hatta daha neşeli ol, umursama fesatlarından yaptılarsa iyce çatlasınlar..

Son düzenleme:
Enişten hadsiz yengen dahada hadsiz ne geip bunu söylüyoki sana.
Pardon ama enişten hangi ajansta mankenlik yapıyo acaba.
Bunu sana söylediğine göre selvi boylu poslu olması icap eder.
Karı gibi ne dedikodunu yapmış eşine.
Şu tvlerde evlenme programlarında para karşılığı her allahın günü gelipte en ön sıraya dizilen kadınlar gibi çıksın
o da yok o bunla yakışmadı bu şuna uymadı boyu kısa parası yok şuyu yok diyip dursun bari

yaniii şimdi bunları söylemenin ne alemi var ben almazdım diyerek zaten sen alsan da ben varırmıydım sana şişko göbekli bi oturşda 4 kişinin ekmeğini yiyen pis obur

Aman güzelim milletin ağzı torba değilki büzesin
Bu kadar üzülmene gerek yok bence o adam densizlik yapmış
Eşimin halasıda bana kemçik ağızlı demişti nişanda o ne oluyosa:1:
Boşver ya Hiç sevmem böyle karı kılıklı lafçı dedikoducu erkekleri

artık sadece şunu söylüyorum boş eleştiri gizli bir hayranlıkdır başka da bişey diyemiyorum

Kizginligini anliyorum ama kendini bu kadar uzme esin seni böyle sevmis begenmis almis enistede kendi kendine ben olsam diye anlatsin nolcak ki sizde bi daha onu gördügünüzde sen alsanda bende sana gelmezdim deyin olsun bitsin:20:yeni evlendigimiz siralarda k.validemde bana her seyin iyi guzelde boyun kisa dedi dudak kivirarak:53:bende oglun kisa kadinlardan hoslaniyo demekki beni aldi dedim bu arada bende 160 im yani ortalama bi boyumuz var canim türk standartlarina göre kisa sayilmazsin:34:k.validen yeri gelince hala boydan bahseder yanimda imada bulunarak ama hiic alinip kizmam en son bayramda biseyler anlatiyodu bilme kimi görmüste cok kisaymista:24:bende kisaysa kisa nolcak nereye koysan uyar bak bana tek kisilik koltukda istersem yatiyorum bile dedim:1:uzunlarda 45 olmadan kamburu cikiyo uzun boyunda dezavantaji var boyuna posuna göre kocada bulamazlar pek :35:bence hiiic caninizi sikmayin kimseyede bu duruma bu kadar uzuldugunuzu belli etmeyin ki size karsi kullanmasinlar:34:

bizimkilerde aynı görümcemde 1.60 bende ama laf sokmaya gelince ben ön plandayım

160 boy turkıye standartlarında gayat normal bır boy:34:dunyanın en guzel kadınlarıda 160 cıvarı fazla kılo olmadıktan sonra problem yok bence

çok şükür kilom yok 160 boyunda 52 kiloyum ya Allah ıma çok şükür yüzüm çok güzel eşimin ailesine bakınca güzellikde yanıma gelecek kimse yokdur

Hıc takma canım bence eksıgını arıyo ve bos seyler ortaya atıyo o adam cunku o bır zavallı
bende esımden 15 yas kucugum 3 cm uzunum ve turkan sorayı andıran guzel bır bayanım ama onun aılesıne gore neyım var kı benım herbıseyım eksıkkk :27:
yanı sen kadı kızı da olsan dort dortlukte olsan ıllakı bır kusur bulacaklar zaten dert etme kocan yapıstırmıs lafı

kendi egolarını tatmin etmeye çalışan gerizekalılar resmen sizinkilerde daha neyin eksik kii

bu şekil davranan insanlarda sanırım bir kompleks oluyor.ben nişanlıyken eşimin arkadaşı benim için şişman demişti.çok gülmüştüm ben.çünkü kendimi biliyordum.sonra karısını görünce anladım adamın derdini.inanın kadın 40 kilo yoktu.bildiğin kupkuru.adam benim seksapalitemi kıskanmış belli.:9:boşveeeerrr vardır onun da bir karın ağrısı.hayat boyu daha birçok densizle karşılaşacaksın.onlar için ağlamaya kendini yıpratmaya değmez.sefan olsun oh oh

ahh o densizleri Allah ıslah etsinn ne diyimm

ben senn yerinde olsam o yengeniz olan kişiye kızardım önce. ağzı olan konuşuyor, bana söylemenize gerek yok, herkes söylediğiyle kalsın ben eşimle mutluyum der çıkardım. hiç hoşlanmam bu tarz laf taşıyan insanlardan.

bence en başta konuşan patavatsız olabilir de, laf taşıyan kişi bunu planlı ve programlı yapıyordur ve amaç kişinin moralini bozmaktır. bence sen de bunu düşün. eşinn tel.i açmamazlık etme. hatta eşinle konuşurken de olaydan bahset ve ne kadar güldüğünü, insanların aptal ve densiz, kıskanç oldukarından bahset! bana da görümcem demişti boyun uzun olsaydı diye(boyum 1.60 ), eşim de 1.74:) ben de senn yazdığın gibi gülerek söyledim görümceme; kardeşinle tam uygunuz ablacım boyum boyuna huyum huyuna dedim geçtim. eşim de yanımızdaydı, maksat beni küçük düşürmek olsun, başka kusur bulamıyolar ya. takma bu tarz manyak durumları. galiba ilk kez karşılaıyosun, valla ben artık bir duyuyorum bu tarz laf anında cevap. söyleyen kişi pişman oluyo, ben iyi oluom, o kötü;)) hiç de takamam boyumu faln, allah bana akıl fikir yüz güzelliği vermiş:))

gerçekten huyu huyuma boyu boyuma elaleme ne kii??? insanlar laf olsun diye konuşuyor

bunda bu kadar abartılacak bişey yok öncelikle...
adam fikrini söylemiş...
haaa ona düşmez fikir belirtmek o ayrı...
ama çıkmış işte ağzından...
kötülememişki boyu kısa demiş...
yapma bu kadar allah aşkına herkes güzelliğine hayran kalmak zorundamı...

ne kadar pozitifsin keşke bende öyle olsam demiyorum size...ayrıca güzelliğime herkes hayran kalsın diye derdim de yok benim Allah a çok şükür... ayrıca da iyi ki kötülememişş "ben olsam almazdım" demek iltifat çünküü

Cahil,boş boş konuşan biriymiş o enişte.
ona ne ki?
o kimde ben olsam almam diyor.o değil zaten eşiniz aldı sizi.
olmuş bitmiş meselenin neyini gündeme getiriyor?
ona mı düşmüş(ki kimseye düşmez)
patavatsız şey....
eşin senden memnun mu seni seviyor mu olay bitmiştir.
kimse ağzını açıp şöyle olsaydı böyle olsaydı diyemez.
kendini salma sakın,eğer böyle ağlayıp odaya kapanırsan o lafları kabul etmiş olursun.
cahilin teki konuşmuş sende bunu dert yapıyorsun.
benim boyum senden de kısa,kimse lafını etmedi,ama başka yönden laf sokan cahil kadınlar oldu ama bende kayınvalidemde cevabını verdik.
sen şimdi hiç birşey olmamış gibi davran.
eşinde o adama kibarca değil,onun dilinden haddini bildirsin.

malesef böyle kişilerin diline beni kayınvelidem saldı sağolsun ilk o demiştiii kendisi çok uzun ya benden kısa halbukii

surat asma dik dur... ben eşimle mutluyum, sanane 3. kişi tavrı sergile.. hatta söylenilen lafları umursamaz tavrı takın..
bence ya maddi anlamda yada manevi anlamda bir üstün yanınız varki çekememezlikten yapıyor kocanın aklını bulandırmaya çalışıyor.
boyu kısa olayına gelince eşin seni düğünden sonra görmedi ilk defa değilmi... almadan öncede gördü beğendi..
suratını asma dik dur.. mutluluğun tadını çıkar.. hatta daha neşeli ol, umursama fesatlarından yaptılarsa iyce çatlasınlar..

biz eşimle uzun süreli bi flört döneminden sonra evlendikk... alan memnun veren memnunsa ona ne ki yaa anlayamadım konu bu

Ya bu adam kiskanc ya da kompleksli, ona ne ki senin boyundan, guzelliginden. Sana ne gozle bakiyorda boyle bir yorum yapiyor? Alici gozuylemi bakiyor yani? Terbiyesizlik ve haddi olmayan birsey. Senin esinde orda sanane benim karimdan demeyi bilecekti bana kalirsa. Bir daha laf acabiliyor muydu bakalim???

Sen neden bu kadar uzerine dusup buyuttun ki? Kendine olan guveninde bi sorun mu var da bu kadar takiyorsun? Ayrica esin seviyorsa seni her turlu sever baskasi boyuna kisa dedi diye herhalde kafasi bulanmaz. Kaldiki boyun kisa filanda degil bence. Herhalde kiskancliktan ya da cekemediginden soyledi boyle birseyi.

Senin yapman gereken ne olacak ki? Ameliyata girip o adam icin boyunu uzattirmayacaksin herhalde. Tovbe estafirullah boyle aglaman bile gunah, akittigin goz yasi gunah. Cok sukur Allah beni tam yaratmis diyebilmen gerek, sense dengesiz birinin lafina uzulup agliyorsun. Kendinle barisik olmalisin, herkes birseyler soyler…

Ya bu adam kiskanc ya da kompleksli, ona ne ki senin boyundan, guzelliginden. Sana ne gozle bakiyorda boyle bir yorum yapiyor? Alici gozuylemi bakiyor yani? Terbiyesizlik ve haddi olmayan birsey. Senin esinde orda sanane benim karimdan demeyi bilecekti bana kalirsa. Bir daha laf acabiliyor muydu bakalim???

Sen neden bu kadar uzerine dusup buyuttun ki? Kendine olan guveninde bi sorun mu var da bu kadar takiyorsun? Ayrica esin seviyorsa seni her turlu sever baskasi boyuna kisa dedi diye herhalde kafasi bulanmaz. Kaldiki boyun kisa filanda degil bence. Herhalde kiskancliktan ya da cekemediginden soyledi boyle birseyi.

Senin yapman gereken ne olacak ki? Ameliyata girip o adam icin boyunu uzattirmayacaksin herhalde. Tovbe estafirullah boyle aglaman bile gunah, akittigin goz yasi gunah. Cok sukur Allah beni tam yaratmis diyebilmen gerek, sense dengesiz birinin lafina uzulup agliyorsun. Kendinle barisik olmalisin, herkes birseyler soyler…

olayın ilk etkisiyle yıkıldım ama boyumun kısa olup olmamasıyla değil.. o adam eşime niye öyle söylüyor ne haddine diye ağladımm.. tabiki isyan etmedim mesajlarım da okumuşundur Allah ım bunu layik görmüş bana ben napıyımm ki elimden ne gelir..

benim şuan tek yapmak istediğim şeyy çok güzel bir laf söylemekk inceden ama derin

şuan bu yazıları ağlaya ağlaya yazıyorum Candan Erçetin den Annem şarkısını dinleyerek... Nasıl desem nereden başlasam bilmiyorum ki. Okudukdan sonra senin ki de dert mi diyeceksiniz ama bence evet dert..

eski konularımdan bilen bilir ama kısaca özet geçiyim annemgil kayseride yaşıyor ben kırıkkale de gelinim. Olaya geçiyim. Ben şuan kayserideyim annemgildeyim kayseri de eşimin akrabaları bulunuyor. Benim bitanecik annem gitte kızım gör bi ellerini öp akrabanız nasıl olsa diye beni bugun eşimin yengesine gönderdi. Gitmez olaydım eve ağlıya ağlıya döndüm. Olay ne ki diyeceksiniz.Olay tamamen şu yengesigile gittiğimde her şey o kadar hoşdu ki oturduk güle oynaya yemek yaptık sohbet ettik vs.derken. Bunun görümcesinin eşi var adı batasıca bir enişte diyorum ben ona artık... neyse akraba evliliği oldugu için eşimle de akraba oluyorlar. Ramazandan önce eşimin kuzeni evleniyordu bu eniştelerde gelmiş erkekler aşağıda kadınlar evde oynuyor ben olayı hiç görmedim. Eşimi çekmiş ben senin yerinde olsam Karını almazdım demiş... O da niye ki demiş boyu kısa yüzü güzelde boyu kısa demiş begenmedim demiş.. eşimde ben begendim enişte sen ona bak demiş.. Atı alan üsküdarı geçti bu ne demek şimdi ya ve bunu bana eşim hiç bahsetmedi kii çok şükür boyum 1.60 Allah aşkına bu boyda olamayanlar da var ayrıca eşim 1.78 boyunda 1.90 falan sanmayın.. Neyse bu olaydan hiç bi şekilde söylediğim gibi haberim olmadı benim sana bişey diyecem dedi yengemiz noldu hayırdır söle dedim. Başladı lafa Ali enişte kayseriye dönerken senden laf açtı ben Sametin yerinde olsam o kızı almazdım diye yengemizde niye enişte neyini gördün diye sormuş ne biliyim işte demiş ali eniştenin eşi kızmış laf uydurma kızı herkes nasıl seviyor kimin gelini eve gittiğimizde 4 çeşit yemek yapıp koyuyor demiş nasıl güzel kız demiş ve bize kalmaya geldiklerinde falan önlerinden tabaklarını bardaklarından çaylarını eksik etmedim şu zamana kadar ama bugun bu lafı duyunca şaşırdım niye öle demiş yenge dedim ne yapmışımda evimde kaldırlar bi gün suratımı mı asmışım dedim ne biliyim valla öyle dedi diye bana anlatıyor. Daha fazla o ortamda duramadım çıktım eve gelene kadar ağladım ama nasıl oturdum parka ağla ağla başım ağrıdı. Eve girdim anneme guya bellli etmicem annemden kaçar mı noldu kızım diye baktı anlattım bir bir ara sor sameti nolmuş diye aradım ali enişte hakkımda laf çıkarmış samet ne demek bu dedim ne demiş dedi direk.. nese anlattım Allah aşkına sana gelip bişey dedimi söle dedim o da yukarıda bahsettiğimi anlatmış size boyu kısa vs.diyerek... Telefonu kapattım ama hıçkıra hıçkıra nasıl ağladım gelin çıkarken bile böyle ağlamadım... Bunları duydum annem noldu dedi dilimden şu çıktı Rabbim o adamı bana 1 damla suya muhtaç et dedim... Ben ne yaptım ona evlenmişim eşimle mutluyum ailesini benimsemişim sana halt yemek düşüyorken daha niye laf çıkartıp eşimin aklını bulandırıyon... Şu saat oldu hala aklımdan çıkmıyor çok doldumm çookkk ağlıyorum eşim arıyor açmıyorum..
Annemin bana hazırladıgı odadan dışarı çıkmadım... Ben napıyım ya ne suçum var Rabbim bana bu boyu uygun görmüş ki 1.60 ım ben daha napıyım ya. Eşim böyle sevmiş beni sen niye ortalıgı karıştıyon kii.. Allah a çok şükür yüzüm güzel yoksa ne kadar laf ederdi bilemiycem.. Hata aradığımdan değil ama kendi evladı sosyal paylaşımlar siteler sapık sapık isimlerle kayıtllı küfürler içeren bilmem kızlara söle yaparım içerikli şeyler paylaşıyorken ben hiç bişey yapmadıgım halde niye bu kadar çok yaralanıyorum ki...

Sizce ne yapmayılım bi akıl verin nolur derdime çare olun...

hakkaten okuyunca bu da dert mi dedim ne yalan söyleyeyim...
eşin seni sevmiş beğenmiş bundan ötesi var mı,
sallaaaa :8:

hakkaten okuyunca bu da dert mi dedim ne yalan söyleyeyim...
eşin seni sevmiş beğenmiş bundan ötesi var mı,
sallaaaa :8:

dedim ya canım bu da dert mi diyeceksiniz diye.. herkesin derdi farklı Rabbim hiç kimseye düşmanıma bile büyük sıkıntılar vermesin böyle ufak tefek olsunn... şuan o kadar rahatım kii gelip yüzüme söylemeye korkuyor ama Allah tan utanıp da arkamdan atmaya korkmayan birisi için üzülmem artk

evlenmişsn,mutlumusn arkadaşım evet mutlusun..eşinde o adamın agzının payını vermiş mi evet vermiş..Başını ağrıtana kadar ağlayacak ne var..ne güzel annenlerdeymişsin..tadını çıkar...yarın kendi evine döndüğünde odama kapanacağıma annemle vakit geçirseydim dersin..

kızlar zaten şuan ki durumumla dünki durumum arasında çoookk fark var..
artık bende dilimi herkese uzatıcam susmıcam..:47::47:
o adımı için de sadece şunu diyorum it ürür kervan yürür..
güzel sözleriniz, tesellileriniz için çok çok teşekkür ediyorum.. tekrar kendime olan özgüvenimi kazandımm:55:

Belki amacı seni kötülemek değildir canım yanyana durduğunuzda boy farkı belli olduysa öyle bi lafını etmiş olabilir.Bende eşimden önce arkadaşım aracılığıyla biriyle tanışmıştım. benim boy 1.63 onun boyu 1.87ydi :) iş arkadaşlarım deveyle cüce diye dalga geçmişlerdi benimle. Bunu aşşağılama olarak algılama. Belkide hiç artniyet taşımayan bi yorum için kendini fazla hırpalamış olmayasın.

1,55 mi ne an yakın arkadaşımın boyu kasımda nişanı var nişanlısı da 1,92 uydurmuyorum hemde biz arkadaşımla hep konusuruz kıs ben apcam düğünde diyo takozmu bağlasam acaba diyo kendi kendimize dalga geçip gülüyoruz ki bayağı bir boy farkı var resim çekilecekleri zaman bile merdiven basamağına çıkar benim arkadas :)) ama o kadar çok seviyorlarki birbirlerini arkadasım da çok güzeldir.yani göniller birolsun bskasıın ne düşündüğünün ne önemi var o kişi senin için kıymetliyse lafını dikkate alırsın üzülürsün ama dış kapının mandalı üzülmene değmez.

niye takıyorsun kafana canım çok hassas bir yapın var galiba
böyle patavatsız insanlar çok var bu dünyada duyma bile :19:
öyleleri için saatlerce ağlanır mı hiç:26: eşin zaten gereken cevabı vermiş sen kendi mutluluğuna bak kimseyi önemseme:31:
ayrıca sana bunu söyleyen yenge de hiç masum değil ondan uzak dur derim

Takma kafanı arkadaşım adam densiz belli ki

Elbet karşılaşırsınız; eşime böyle söylemişsin ama senin durumun daha vahim; ben yengemin yerinde olsam böyle ....k ağızlı bir adamla bir dakika evli kalmazdım, vah vah yazık kadına de, rahatla kardeşim.

Evinde huzur mühim, gerisini boşveeerrr, üzüldüğüne değmez o dengesiz

söyleyen eşin değil bişey değil, biri laf etti diye bu kadar yıkılıp ağlanır mı yahu? ki eşin de cevabını vermiş. o hadsize mi düşer senin fiziki özelliklerin hakkında konuşmak. isterse boyu uzun güzel kız almışsın desin, yine yanlış.

bu kadar takıp üzülmen ve eşini de üzmen çok saçma. kusura bakma.

niye takıyorsun kafana canım çok hassas bir yapın var galiba
böyle patavatsız insanlar çok var bu dünyada duyma bile :19:
öyleleri için saatlerce ağlanır mı hiç:26: eşin zaten gereken cevabı vermiş sen kendi mutluluğuna bak kimseyi önemseme:31:
ayrıca sana bunu söyleyen yenge de hiç masum değil ondan uzak dur derim

canım benim aslında hiiiç alınmazdım ama çok bunaldım artık kadın yüzüme yüzüme söyleyince şok olmuştumm

1,55 mi ne an yakın arkadaşımın boyu kasımda nişanı var nişanlısı da 1,92 uydurmuyorum hemde biz arkadaşımla hep konusuruz kıs ben apcam düğünde diyo takozmu bağlasam acaba diyo kendi kendimize dalga geçip gülüyoruz ki bayağı bir boy farkı var resim çekilecekleri zaman bile merdiven basamağına çıkar benim arkadas :)) ama o kadar çok seviyorlarki birbirlerini arkadasım da çok güzeldir.yani göniller birolsun bskasıın ne düşündüğünün ne önemi var o kişi senin için kıymetliyse lafını dikkate alırsın üzülürsün ama dış kapının mandalı üzülmene değmez.

canım benim yemin ederim şu zamana kadar ben aramızda ki boy farkını hiiiiiiçç takmazdım ilk kayınvalidem öyle dedi sonrasında da bu adam o kadar üzülüyor ki insan ilk duyunca yıkılıyorr. ama artık umrumda değil valla

Takma kafanı arkadaşım adam densiz belli ki

Elbet karşılaşırsınız; eşime böyle söylemişsin ama senin durumun daha vahim; ben yengemin yerinde olsam böyle ....k ağızlı bir adamla bir dakika evli kalmazdım, vah vah yazık kadına de, rahatla kardeşim.

Evinde huzur mühim, gerisini boşveeerrr, üzüldüğüne değmez o dengesiz

ahh çok güzel bir laf mutlaka diycem bunu

söyleyen eşin değil bişey değil, biri laf etti diye bu kadar yıkılıp ağlanır mı yahu? ki eşin de cevabını vermiş. o hadsize mi düşer senin fiziki özelliklerin hakkında konuşmak. isterse boyu uzun güzel kız almışsın desin, yine yanlış.

bu kadar takıp üzülmen ve eşini de üzmen çok saçma. kusura bakma.

yok eşimle eskisi gibiyiz konuştuk çok güzel iltifatlar aldım bu sabah Allah var canım o benim yaa :nazar:
bak canım işte sen olayı anlamışsın ben ne olursam oluyum o adamın beni eleştirmesi yersiz sanane bir bayan dese derim ki kıskanıyor mutlulugumda gözü var derim.. ama bunu diyen bir erkek ya.. konunun başında bir arkadaş şöyle söylemişti dedikoducu erkek 10 kadına bedeldir gibi bir söz söylemişti vallahi çok doğru

tatlım patavatsız insanmı arıyorsun toplumda erkeğin dedikoducusu çekilmez hayır bekarken söylese anlarım bekarken herkes yorum yapar ama atı alan üsküdarı geçmiş gelin yada yenge de halt etme otur sen kimsin elalemin karısına dil uzatıyorsun böyleleri insanı katil eder. İyiki eşin asabi değilmiş afedersin kendine karımı bakıyon ayy çok sinirlendim. boşver sakın görüşme bu lafıda bildiğini duyur o adama

aynen katılıyorum dediklerine "ya ben olsaydım alamzdım" cümleye bak alıcı gözüyle yorum yapıyo, alıcı gözüyle nasıl bakıyon ya sen kimsin diye dalasım geldi patavatsız asrın hatası resmen:47: unut gitsin takma hiç kendi hayatına bak ya bunları tenezzüle alma tenezzüle alıpta bir değer biçme gitsin cnm allah mutluluğunu bozmasın

Son düzenleme:
aynen katılıyorum dediklerine "ya ben olsaydım alamzdım" cümleye bak alıcı gözüyle yorum yapıyo, alıcı gözüyle nasıl bakıyon ya sen kimsin diye dalasım geldi patavatsız asrın hatası resmen:47: unut gitsin takma hiç kendi hayatına bak ya bunları tenezzüle alma tenezzüle alıpta bir değer biçme gitsin cnm allah mutluluğunu bozmasın

öyle canım amaaaann neyse napıyım adam yerine koymamm artıkk

canım sen çok abartmışsın ya.. ağlamaya değermi bir dengesiz , patavatsız için...

belki yaşın küçük olgun davranamadığın için böyle kafana takıyorsun.. ayrıca boyunda kısa değil... türk kızlarına göre çok ideal bir boy...

bedduada etme sakın eşinede sorun çıkarma unut gitsin...

biri bana bunu dese bende onla şaka yollu dalga geçerim kapanır gider...

Back
X