- 4 Nisan 2018
- 536
- 209
- 18
- Konu Sahibi byzaahuseyin
-
Aklimda baklava yoktu inat ugruna oldu diyebilirim :)) ben bi revani sutlac muhallebi vs yapar giderim die dusunuyordumhiçbirine yanmayın.
misafirliğe gittiğiniz eve neden baklava açıp götürüyorsunuz ki
Bide bardak nasil elimde catladi nasl tuzla buz olup haliya döküldü bilmiyorumNe baklavasi ya hakketen neden yani? Hicbirine yanma.
Boyle polyannacı olamiyorum malesef ne iyi düşüncelisnz yaa :))Cok zor bir gun gecirmissiniz, gecmis olsun! Insanlari boyle zamanlarda tanirsiniz ama. Nisanliniz ve ailesinin olumlu tavrini gormeniz ne guzel olmamis mi?
Olayin icindeyken olunmaz tabiBoyle polyannacı olamiyorum malesef ne iyi düşüncelisnz yaa :))
Bende aynen boyleyim banada kizarlarCanım bu kadar kafana takma bence. Bu büyük bir sorun değil ki? Aslında bana göre sorun bile değil. Olur böyle şeyler, daha acemisin bu konularda. Her yeni gelinin başına gelebilecek şeyler. Hiç üzülme. Olduysa oldu. Onlar çoktan unutmuştur bile.
Bu arada bende el beziyle silerim soframı. Eğer o an az kullanılmış bir peçete varsa onunla kabasını bir tabakta toplarım. Ama görmemissem onun için temiz peçete koparmam. Bekarken annemle babam ben peçete koparıp sofrayı silmek istediğimde temiz peçeteyi israf ettiğim için kızıyorlardı. Bende sonra hiç o şekilde yapmadım.
Arabaya binip hickira hickira aglaynca benimki dedi onlar seni biliyor hic kafana takma nelerrr yapiyosun mis gibi oluyo ilk deneyimine gore yine başarılıydı hatta ben 1 dilim yedim 1 daha yiyecektim ama 1 dilimin icinden 3 tane ceviz kabugu çıkınca yoyemedim dediOlayin icindeyken olunmaz tabi
Aynen oyle olduBaklava da yapılır mı ya
Sana lafın gelişi demiş
Sen de kendimi ispat edecem diye yapmışsın
İşte orda gerilmeye başlamışsın,tüm olayların hepsi stresten olmuş
Hep baklava sebep olmuş bunlara bilesin
Ama azmini de tebrik ettim doğrusuAynen oyle oldu
ona bile gerek yok hazırı dururken, heyecanınızı hevesinizi anlıyorum ama bunlar zamanla eskiden neler yapardı şimdi yapmıyora döner.Aklimda baklava yoktu inat ugruna oldu diyebilirim :)) ben bi revani sutlac muhallebi vs yapar giderim die dusunuyordum
Bunlari gorunce rahatliyorum psikolojikmenYa çok tatlısın dert ettiğin şeye bak bi sonraki gidişinde daha iyisini yaparsın. E düzenlerinide anca öğreniyorsun senin yaşadığını hemen hemen herkes yaşadı bende ilk gittiğimde revani seviyolar diye yapmıştım ama tarifte yarım limon yazıyordu bende şerbete yarım limon koydum saolsun zorlandılar yerken ben hiç yiyememiştim ama kaynımn 3 dilim yedi bana ayıp olmasın diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?