Aglayasım varr

byzaahuseyin

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2018
536
209
18
Kızlar bugun nisanlimgile iftara gidecektim daha dogrusu dedimki supriz yapalim yemek yapip.götüreyim ama nisanlm kabul etmedi hicbisey yapma annem yapar sen gel yeter die bende dedim bari tatli benden olsun ne yapayim. Dediki 40 kat baklava ac desem yapabilcenmi sanki boşver ugrastrmayan bisey yap yada alırız hazır die. Bende o oyle deyince ilk defa baklava açtım ilk deneyimimdi pek umitli degildim zaten ama yinede hevesle yaptim neyse vaktim olmadigi icin ikiside cok sicakken döktüm serbeti tabi mahvolmus k.peder 1 tane bile yiyemedi k.validem de sırf mahcup etmemek adina 3 4 dilim yedi sagolsun bide ellerine sağlık dedi dedim olmamış ki :) olsun guzel bi dahakine biri soguk biri sicakken katarsn serbeti. Neyse biz bizim evde masayi masadaki copleri sari bezle sileriz içindekileri çöpe atip bezi yikayip tekrar masayi sileriz ben tam oyle yapacktm ki ikisi iki yandan dedi oyle yapma bak bugun bana yarin kendine once kuru peceteyle al ki bezimiz kirlenmesin bak yaglandi cikmaz simdi bezden ben daha bi mahcup oldum tabi. Neyse çay dokucem kendime döktüm doldurdm tam bi baktım bardak boylu boyunca çat etti catladi icindeki tüm cay haliya boşaldı bu sefer elim ayagim.titremeye başladı sinirden adamlarin çayını gotururkende bardaklari dogru duzgun tutamadm titreye titreye goturdum aksilik ustune aksilik ama hic sesini cikarmadi saolsunlar giderken.bide eline saglik zahmet etmişsin cok saol dediler neyse ben arabaya bi bindim koyverdim kendimi oyle bi aglyorum.ki nisanlm durdurdu saolsun da bigun icinde bu kadar aksilik gerçekten pismis tavugun başına gelmez. Baklavaya giden zamanami paraya mi yanayim, kadinin bardagini kirip halisini mahvettigime mi, duzenini bozup titreyp durduğma mi

Canım bu kadar kafana takma bence. Bu büyük bir sorun değil ki? Aslında bana göre sorun bile değil. Olur böyle şeyler, daha acemisin bu konularda. Her yeni gelinin başına gelebilecek şeyler. Hiç üzülme. Olduysa oldu. Onlar çoktan unutmuştur bile.

Bu arada bende el beziyle silerim soframı. Eğer o an az kullanılmış bir peçete varsa onunla kabasını bir tabakta toplarım. Ama görmemissem onun için temiz peçete koparmam. Bekarken annemle babam ben peçete koparıp sofrayı silmek istediğimde temiz peçeteyi israf ettiğim için kızıyorlardı. Bende sonra hiç o şekilde yapmadım.

Bende aynen boyleyim banada kizarlar

Aksilik işte. Bazen tüm olumsuzluklar üst üste gelir. Kötü enerji varmış üstünüzde.

Bardak kırılmasında nazar çıkmıştır üzülmeyin :)

Olayin icindeyken olunmaz tabi
Arabaya binip hickira hickira aglaynca benimki dedi onlar seni biliyor hic kafana takma nelerrr yapiyosun mis gibi oluyo ilk deneyimine gore yine başarılıydı hatta ben 1 dilim yedim 1 daha yiyecektim ama 1 dilimin icinden 3 tane ceviz kabugu çıkınca yoyemedim dedi babam 1 dilim bile yemedi ona takildiysan bosver dedi ben sana yorma demistm kendini neden yaptinki bardakda nazardan catlamistr bosver filan deyince oylelikle sakinlestim :))

Ya çok tatlısın dert ettiğin şeye bak bi sonraki gidişinde daha iyisini yaparsın. E düzenlerinide anca öğreniyorsun senin yaşadığını hemen hemen herkes yaşadı bende ilk gittiğimde revani seviyolar diye yapmıştım ama tarifte yarım limon yazıyordu bende şerbete yarım limon koydum saolsun zorlandılar yerken ben hiç yiyememiştim ama kaynımn 3 dilim yedi bana ayıp olmasın diye

Misafirliğe baklava açıp giden de ilk kez duyuyorum ehehe. Bir şeye özendikçe, değer verdikçe olmaz hesabı siz de özendikçe hep aksilikler olmuş. Yapacak bir şey yok bilerek yapmadınız sonuçta, zaten heyecanınızı fark ettiklerinden anlayışla karşılamışlardır. Orada sizi rencide etseler daha büyük terbiyesizlik olurdu.

Bir de naçizane dipnot, çıtayı bu kadar yükseltirseniz ileride yaptığınız şeylerin değeri kalmaz. Öyle kendinizi kanıtlamak uğruna 40 kat baklava açayım, börek açayım olaylarına girmeyin.

Olur böyle şeyler. Ama sinir bozucu olduğu kesin. Ben de kendimi kötü hissederdim. Ama üzülmeyin insanlık hali. İleride bunu gülerek hatırlayacaksınız. Baklava acmasaydiniz keşke çok riskli. Her türlü yemeği yaparım su böreği bile açtım ama baklava mi yooo. Zaten sevmem o ayrı
Evinize iftara çağırırsiniz maharetinizi öyle gösterirsiniz olmazsa. İnsan elinden geleni yapmak istiyor.

Aklimda baklava yoktu inat ugruna oldu diyebilirim :)) ben bi revani sutlac muhallebi vs yapar giderim die dusunuyordum
ona bile gerek yok hazırı dururken, heyecanınızı hevesinizi anlıyorum ama bunlar zamanla eskiden neler yapardı şimdi yapmıyora döner.

Bunlari gorunce rahatliyorum psikolojikmen suphe etmeye basladim kendimden valla kendi annem olsa yuzune bakmazdi hatta ben bile 1 dilimi zor yedim ama kaynana masallah 3 4 dilim yedi bide gzel olmus bidahakina şöyle yaparsn saol ne gerek vardi filan dedi canim yaa :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…