Aglayasım varr

Şimdi aklima geldi nişanlı burada densizce bir laf etmiş? Kız tatlı yapayım deyince bozmus resmen. Ne demek 40 kat baklava aç desem açacak mısın? Öyle bir bozmak lazım ki bir daha baklavanın "B" sini anamasin.

Anılar biriktiriyorsunuz işte :) Nişanlınız eşiniz olduğunda zaman zaman hatırlar gülersiniz bugün ağladıklarınıza:) Sakınan göze çöp batar

Bence de biraz densizce. Yani uzaktan bakılınca zahmet etmesin diye söylenmiş gibi görünüyor ama alt metin "Amaaan sanki yapacağın da ne uyduruk bir tatlı, 40 kat baklava mı açıcan sanki" gibi. Oysa kız düşünmüş, değer vermiş; ilkokul 4te öğrendiği bisküvili pastadan bile yapıp götürse ne olacak?

Ben ona demistim canin ne istiyor ne yapsamki die dalga amaçlı dedi onu sonradan dedim tamam revani yapayim die ne gerek var kolay bisey yap yada aliriz hic gerek yok dedi biraz bos bogazlgndandir o

Annem yeni evlendiğinde tüm aileye yemek yapmış. Çorbaları koymuş herkes birer kaşık almış. Rahmetli dedeciğim annem duymadan herkese kimse sesini çıkarmasın o çorbalar bitecek demiş.

Annem masaya oturup çorbadan bir kaşık almış ki çorba berbat

Herkese bıraktırmış çorbayı. Hala anlatır güler. Dedemi de hep rahmetle anar..

Sizinkiler de güzel bir tavır sergilemişler. Kafana takma.

Benim annemde anlatir :) 7 kardesler ve evde 9 kisiler malum. Neyse evlendigi evde 3 kisilermis bana makarna yap dediler bende aliskanliktan 2 paket makarna yaptm ye ye bitmemisti die :))

Annem 25 yıllık ev hanımı o bile baklava yapmaz sen neden böyle saçma birşey yaptın acaba belli başarılı olamayacağın ilginçsin bence . Onun dışında yaşananlar olabilecek şeyler . Örnek vereyim sana geçen gün kv nin evinde yemek yapıyorum patlıcanları soydum doğradım suya koydum kararmasın acısı çıksın diye başka bir leğende ise domates soğan doğrayıp koyacağım sonra patlıcanları süzüp onların üzerine koyacağım yağ salça baharat karıştıracağım kv ile kp öyle yapma patlıcanları sudan çıkart soğanı domatesi üzerine hemen at kararmaz dediler yaptım ama bence karardı mesela .

Kaç yıllık evliyim baklava açamam hatta yufka bile açmadım
Hadi açtım yaptım o da kötü oldu diyelim benimde kp yemez kv yer birde üstüne kp söylenir de söylenir bu böyle olmaz şöyle yapsaydın falan diye uzatır da uzatır :)
Herşey insanlar için hoş görmüşlerdir merak etme

Talihsiz cümlelerin sonunda hep kv kızdı nişanlım ses etmedi gibi şeyler bekledim sanırım buradaki konuların etkisi :) ama niye olayın kötü yanına odaklandın ki insanlık hali olur öle şeyler ne güzel nişanlının ailesi anlayışlıymış hoşgörülü karşılamışlar valla bu çok iyi bişey .sonuçta ortada bi emek var kötüde olsa ve kv sağolsun emeğine saygı duymuş. Bazı insanları bu anlarda tanırsın. Seninkiler sınavı geçmiş bence buna odaklan

Aşırı derecede inat ve kompleksli biriyim ilgincden kastiniz bu olabilir :) bende aynisini uygularim patateste de ayni sekilde. Bide kendi duzenlerini en dogruymus sizinki yanlismis bilmiyomussunuz gibi davranmak cok can sıkıcı

Valla Allah razi olsun saolsunlar hicbisey demediler ama arkamdan demislermidr bilemiciiim ama ben kotu oldum mahcup oldum uzuldum

Baklava dedigim sobiyet diyelim kucuk bi tepsi buyuklugunde

Aşırı derecede inat ve kompleksli biriyim ilgincden kastiniz bu olabilir :) bende aynisini uygularim patateste de ayni sekilde. Bide kendi duzenlerini en dogruymus sizinki yanlismis bilmiyomussunuz gibi davranmak cok can sıkıcı
Bencede herkesin kendi yöntemleri var boş boş kendi doğrularını kabul ettirmeye çalışmaları beni deli ediyor açıkcası . Mesela pirinç pilavı yapacak ben ıslatırım 1 saat filan bekler nişastasından arındırırım 1 bardağa 1.5 bardak su ile pilav yaparım o ise direk azıcık yıkıyor 1 e 2 ile pilav yapıyor hatta ben yayvan pilav tenceresinde yaparım pilav yapış yapış olmasın diye o çorba tenceresinde yani dik tencerede yapıyor yapışık yapışık. Geçen misafire öyle yaptı mesela tabaklara koyarken utancımdan yerin dibine geçtim öyle fena olmuştu ki pilav . Ben o pilavı yapsam asla ikram etmem . Bende kendim kötü yapıyorum sanırdım o 30 senelik ev hanımı ben 6 aylık mesela .

Öyle canım. Kibar olayım derken çam devirmiş. Oysaki sevdiceğin elinden yenen bir dilim kuru ekmek bile çok değerlidir yani öyle olmalı.

Ya ama bak bu çocuk dürüst ben sana diyeyim

Baklava dedigim sobiyet diyelim kucuk bi tepsi buyuklugunde
Ne yaptıysan eline sağlık ileride sana anı olarak kalacak
İlk evlendiğimde aniden yemeğe misafir gelmişti ve ben hiç yemek yapmayı bilmiyordum neyse yaptık bişeyler onlarda yaklaşık 10 kişi falan
Çorba berbat olmuştu masadaki çocuk anne bu çorba niye böyle falan diye sormaya başlamıştı benimkiler eşimin tarafıydı kv kp olsa öp başına koy
Hala anlatırlar hala Güler geçerim

Ben ona demistim canin ne istiyor ne yapsamki die dalga amaçlı dedi onu sonradan dedim tamam revani yapayim die ne gerek var kolay bisey yap yada aliriz hic gerek yok dedi biraz bos bogazlgndandir o
Olsun canım dalga geçmemesi lazım. Yüz verme. Daha ilerde ne bosbogazlik eder canın sıkılır. Taktik değil bu yanlış anlama erkek milleti yüz verip anlayış gösterdikleri iyice gevşeyip kahve arkadaşı Muhittin'le konusuyor gibi davranır. Bu yüzden basit bir hodukluk dememek lazım.

Dememişlerdir iyi düşünelim :) yani kim olsa üzülür o an ama sen çok takılmışsın takılma boşver
Ben bu aileyi 4senedir tanıyorum yani heyecan mümkün degil ama neleer var gercekten yapmadigm gecende kvalideyle sohbetteyiz herkes dogru siradan okuyor iyi guzel sira bana geldi takip edemeynce bi sonraki sayfadan baslamism herkes bakakaldi k.valide yetişti imdadma sagolsun bi ara misafiri vardi yemekleri yapmis bende sofra kurmasina yardim ediyodum sen aceleden gidecem die yagli nohutu kadinin halisina dok sonra yeni aldığı dolabi bulaşık teliyle telledm yanlslkla iz kaldi orda yani neleer neler gercekten hele bi ara devamli halisina .bisey dokyyordm kola vs bi arada canim kahve istedi icerde de yakin arkadaslari var dedim kahve icermiyz neyse tamam gittm mutfaga sen kahveyi taşır bide ustune fincanlarin yanlarini da batirip iceriye git oyle vaziyette ikram et kadinin hiçbirinde sesi çıkmadı ve doktugum seyi temizlememe bile izn vermedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…