Aglayasım varr

Valla kusura bakmayın ben direkt temizlik bezi olayına takıldım.. Kendi düzenini ve uyguladıklarını gelinine aşılamaya çalışan kv'lerden hazzetmiyorum..Nişanlıyken hepsi zaten iyi olur evlenince çok karışıyor kv demeye başlarsınız burdan o görünüyor..
Olmamış baklavayı ben olsam götürmezdim..

Aman buna mı üzüldün cnm benim.
Hiç birimiz baklava ustası degiliz ki.
Ayrıca ben çok güzel baklava yaparım ama inan o zahmete kimse için değmez al kaliteli bı yerden baklava glükoz şurubu kullanmayan ohh mis gibi yesinler.
Sen daha yeni yeni yapıyorsun öğreniyorsun.
Bak demedi deme ilerde sen varya süper yemekler tatlılar yapacaksın.
İyi niyetini herkes görmüş ayrıca kv sana destek de olmuş.
Ay şu sarı bez davası her evde bı sorun. 5 tanesi migrosta 2.5 TL yağlansa ne olur Allah aşkına.
Bende senin gibi siliyorum cnm.
Peçeteyle ne uğraşıcaz.
Hatta yere bişey mi düştü.
Sarı bezle silerek anında çöpe atar yenisini açarım 50 kuruş tanesi ya.
Birde şu sarı bezleri delinene kadar kullananlar onlara da hastayım.
Koli koli alıp gönderesim var.
Pamuk bile değil o bezler petrol artıklarından yapılıyor.
Valla bardağa gelince ben geçen şu bardağına sıcak su koyarken çatladı bardak. Olacağı varmış de geç.
Sen iyi niyetlisin ve tedirgin oluyorsun haklisin daha yeni gelin olacaksın ne güzel günlerin olacak.
Bizim gibi kartlaşacaksın :):):):):)

Ahahahaha ya gerçekten baklava mı açıp götürdünüz kıyamam.
Misafire giderken hazır tatlı alınır gerçekten evde baklava açıp götüreni ilk kez görüyorum. Adam lafın gelişi söylemiş halbuki Bir gün siz onları ağırlarsanız öyle yaparsın baklava vs. Baya abes olmuş çünkü. Biraz daha cool takılın derim

bence can sıkacak bir şey yok ama sarı bez olayında haklı önce kırıklar yağlar başka bezle alınır sonra başka bezle ... bence kendi evinizde de bu yöntemi kullanmayın

bence can sıkacak bir şey yok ama sarı bez olayında haklı önce kırıklar yağlar başka bezle alınır sonra başka bezle ... bence kendi evinizde de bu yöntemi kullanmayın
Kiraz vs yemistik çöpleri ve masadaki kaba seyleri alip cope atarim sonra bezi yikayip tekrar silerm diye dusunmustum ben öyle gordum annemden :))

Cok tatlisnz gerçekten :)))

Cok tatlisnz gerçekten :)))
Canım benim ya, keşke sen gibi gelinimiz olsa yemin ederim.
Alır onu bağrıma basarım.
Bak sen ne temiz ne ince bı kızsın dert etmişsin kendine.
Şimdi senin yaşında çoğu kız kucaktan kucağa geziyor.
Sen maasallah iyi bı aileden geliyorsun ki boyle güzel düşünüyorsun.
Ama nişanlın ve annesi de iyiler bak sana destek olmuşlar.
Allah ağzımızın tadını hiç bozmasın.
Evlen çok mutlu ol inşallah.

insallahh ablacim Rabbim herkesi iyi insanlarla karsilastirsinn insallah hersey dedigin gibi olur guzel dileklerin icin cok saol :* :)

Benden sana tavsiye canım daha önce yapmadığın birşeyi en az iki kez yapıp denemeden biryere götürme.Zahmet edip yapmışsın ellerine sağlık.Olabilir talihsizlik olmuş insanlık hali.Hiçbirine yanma.

Ne baklavası yahu??? Kendini bu kadar ispat çabası neden??? Ne güzel nişanlınız hazır alırız demiş.

Masa silme konusu da her evin kendine özel temizlik şekli vardır olabilir. Orda kendini mahçup hissetmene gerek yok.

Çay bardağı meselesine gelince de ben nişanlıyken kv gününe davet etmişti beni herkesin gözü önünde koca çaydanlığı devirdim. Kv de gelin yandı diye bağıra bağıra üzerime koşmuştu. Kv Nin o hareketine mi güleyim mahçup oldum üzeleyim mi bilememiştim. Olur öyle şeyler boşver.

ya siz yaptığınız tatlının tadına bakmadan mı götürdünüz? olmadı diyorsunuz ona rağmen götürmüşsünüz. garip geldi bana.

kalan konularda da bişey yok.
Oructum tadina bakamazdim :) görüntü olarak dedigim gibi cok güzeldi amma velakin sonradan yaptigim bi hata mahvetti bende farkettim biraz degisik olacagni ama yinede ya tutarsa hesabi

Sizinki benimkinin yaninda hicbisey:))

Yani benim yaptigim sizinknden daha buyuk demek istedm yanls anlamayin :))
Bir bardak çatlamasıyla çaydanlık devirmeyi eşit tutma ayrıca her şey insanlar için boşver. Şimdi yeni olduğun için takılıyorsun. Zamanla alışırsın. Karşı taraftandan ters bir tepki görmemişsin üzme kendini bu kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…