Aglayasım varr

baya güldüm gece gece ya. Aksilikler aksiliklerr. Biraz daha dikkatli olmaya çalış o zaman yaptığın işe odaklan acele etme . Kendi iyiliğin için heycan değilse ve sürekli oluyosa senden kaynaklı bişe kontrollü olmanda fayda var kv söz etmez bi başkası eder üzülürsün :) bide kv kıymetini bil çoğu açık arıyo ki laf soksun seninki kapatıyo açıklarını böle biride bana denk gelsin Allahım

O bi baska kimse benim gorumce oluyo hic sevmem herseye bir laf ona bile savunur kadn beni gercekten bayılıyorum sabrına olabilir sorn degl nolcak bizde yapiyoruz sıkıntı etme diyip duruyor devamli ben evimde boyle degilim ama yaptigim hicbisey cope atilmaz coook iyide olmasa karin doyurur severler ve sakarlgmda bu kadar cok yok ama orda uhuuu baskasi olsa bilerek yapiyom sanacak :)

Aman canınız sağolsun insanlık hali ne olacak

Hepsi üst üste gelmis sizde gerilmişsiniz doğal olarak ama baklavalara böreklere gerek yok, nişanlıda olsan misafirsin sonuçta dışardan da alabilirdin. Üzme kendini hiç olur böyle şeyler.

Kız sen kadının halısından ne istiyon yav keşke baklava yapmasaydın bak o kötü olmus bidahakine yapabildiğin en iyi tatlıyı yap bir tatlı borcun olsun onlara, hem yaza girdik ne öyle şerbetli tatlı yapma bayar insanı sütlü meyveli bişeyler yap soğuk soğuk, birde senin yerinde olsam 6 lı bir cay bardak takımı alırdım öyle yap bence, ha bide bez olayına takılma bizdede mesela ben herzaman bol peçeteyle masadakileri alır öyle bezle silerim, annem direk bezle siler yıkar 1-2 kez herkesin tazı farklı sanırım takma kafana

Bence çok güzel bir şeye vesile olmuş :) karşı tarafın nabzini olcmussun :) ve anlattığın kadarıyla geri dönüşler oldukça olumlu :) bosa üzülüp kendini yorma bardağa dolu tarafından bak.

Ayy kusura bakma ama baştan baklavaya üzüldüm sanki benim başıma gelmiş gibi sen okadar uğraş en son hamlede hepsini mahvet, ama sonraki sakatlıklara çok gülesim geldi arka arkaya traji-komik bu durum ve en son sinirlerinin bozulupta aglamana valla geçmiş olsun bence heyecandan başka bir şey değil. Benimde sakarliklarim ya heyecandan yada yorgunluktan gelir

Peki neden ? Ele hizmet etmeye ne kadar meraklısınız ya misafirsiniz siz al güllaçını git hayatında kendine kendi evine yapmadığın tatlıyı onlara yapınca noldu ? İleride çok değer göreceksin sanma kadında biraz görgü olsa masayı silerken karışmaz mutfakta bak kızım sen galiba heyecandan fark etmedin ama kendi evinde böyle yaparsın der geçer sarı bez nedir ya ben rulosunu 10 tl ye alıyorum kim yağ yaparsa yapsın nasıl silerse silsin söylemeye utanırım ya böyle hizmet etme alıştırma

Ne baklavasi ya:)) bak ben kac yildir yapnadigim hamur isi yoktur.. ama baklavaya henuz cesaret etmis bi insan degilim... bu kadar riskli birseyi hem yapiyosun hemde yaninda goturuyosun.. valla cok garipsedim.. bu guven nerden geliyo:)))

Diger konular icinde talihsizlik diyelim...

Buarada masa ortuSu yokmuydu masada?

Ben sofra bezi tarzinda ortulerden kullaniyorum gunluk.. uzerine kirinti dokulunce silkeliyosun hop bitti gitti. Sacma sapan bi sari bezin lafi edilmeside ayri komik.

Neden hazır almak varken illa kendiniz yapma gereği duydunz kime neyi ispatliyosunuzki:) kp de kibarlık yapip yiyebilirms ama hodukmus demek:) evet masayı önce peçeteyle kabasini alıp sonra ıslak bezle silip sonra kurulamailisnz dha temiz olur sanki:) ve evet bence aglardim:) ama olan olmuş bosver:)))

Neden daha önce hiç yapmadığınız bir şeyi yapmayı denediniz ve hadi olmadı niye alıp görürdünüz. Alırdınız bir kutu tatlı ve hatta anlatırdınız orada aslında yaptım ama olmadı diye. Ailecek güler eğlenirdiniz. Bunun dışındakiler de gayet normal şeyler. Ağlayacak ne var?

Hiç bilmediğiniz halde kaynanaya baklava açmak çok gereksiz olmuş ne gerek vardı alelade bir tatlı da değil baklava yani olmadıysa niye götürdünüz?kimse sizden baklava açmanızı beklemez ki. Ayrıca sorabilirdiniz neyle sileyim diye. Olan olmuş boşverin kimsede birşey dememiş elinizden ne geliyorsa onu yapın fazla gösterişe gerek yok neyseniz o

Aşırı derecede inat ve kompleksli biriyim ilgincden kastiniz bu olabilir :) bende aynisini uygularim patateste de ayni sekilde. Bide kendi duzenlerini en dogruymus sizinki yanlismis bilmiyomussunuz gibi davranmak cok can sıkıcı
Baklava meselesine gereken cevapları yazmış diğer üyeler ben bu mesajınızdaki ' aşırı derecede inat ve kompleksli biriyim' cümlenize takıldım. Gerçekten öyleyseniz komplekslerinizle bir an önce barışıp vedalaşın inadınızı da törpüleyin çünkü evlilik özellikle inatlaşmayı kaldırmaz. Halledilmemiş kompleksler ise sadece evlilikte değil tüm yaşamınızda size yük olur. Naçizane abla tavsiyesi...

baklava açacak zamanı nasıl buldun ya hayatta uğraşamam b.k ye derim direkt:)
diğerleride basit şeyler, herkesin bi düzeni var. sarı bezi bizde sizin gibi kullanıyoruz dert etmeyin:)

Çok paniksin.. diyecek bir şey bulamadim bir de dünyadaki en büyük ve kötü olaylar başina gelmiş gibi yazmişsin abarti geldi bana
Olgunlaşman lazim kaç yaşindasin bilmiyorum ama ..

Öncelikle annemle beraber o yaparken baktığım yardim ettigim cok olmstur baklavaya ama.tabi sadece yardim mesele şu ki malzemeleri tarife göre tam bi sekilde koydum 40 katını da açtım ama normal bi tepsi büyüklüğünde ve görünüş olarak gercekten cok guzel oldu ama yaglamasinda sorun yapms olabilirim ve şerbetini de tam ayarladm ama bizim gidecegmz saat 5de belli oldu ben 7ye kadar hem onu yaptm hazirlndim mutfağı topladm filan pekde hevesliydm sanki olacak gibi hala üzülüyorum ikiside sicakken döktüm vaktim olmayınca beklemeye ama bi çuval inciri batirmsm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…