zamanla gecer diycemde olmus baya zaman. cekınıyosundur :)
Nasıl yani O niye yani yemek yiyememek demekki karşırdakinden iğreniyorsun
1 buçuk yıl olmus bız hala kıza gecer diyoruzbende öyleydim o heycandan oluyor :) geçer geçer :)
Sevdiğin bir insansa neyin stresi bu ilk ay anlarımda yıl geçmiş. geçer inşallahhiç tiksinmiyorum alakası yok. ama ben stres yapıyorum galiba oyüzden yiyemiyorum. tiksinsem yanında bile olmam ki
demekki çok aşık olamaz mı bence olabilir tecrübeyle sabit :)1 buçuk yıl olmus bız hala kıza gecer diyoruz
değişikkkdemekki çok aşık olamaz mı bence olabilir tecrübeyle sabit :)
değişikkk
demekki çok aşık olamaz mı bence olabilir tecrübeyle sabit :)
şaşırtıcıİLGİNNÇÇÇ :d
kuzum aslında kendiliğinden oldu. şöyleki karşımdaki kişiden utanıyordum en sevdiğim yiyeceği bile yiyemiyordum yarım bırakıyordum midem ağzıma geliyordu. sonra karşımda onun olmadığını ve rahat davranmam gerektiğini düşündüm valla geçiverdi :)sen nasıl atlattın pekii
kuzum aslında kendiliğinden oldu. şöyleki karşımdaki kişiden utanıyordum en sevdiğim yiyeceği bile yiyemiyordum yarım bırakıyordum midem ağzıma geliyordu. sonra karşımda onun olmadığını ve rahat davranmam gerektiğini düşündüm valla geçiverdi :)
başka bir arkadaşınla nasıl yemek yiyorsan öle yemeye çalış inanki işe yarıyor :) başarılar :)ay hiç o yok gibi davranmak aklıma gelmedi bide öyle denicem napim kiibaşka biri olsa yanımda çok yiyor yemek diye dert yanar bizimki doğru düzgün yemek yiyemedik diye üzülüyor haklıda yani
başka bir arkadaşınla nasıl yemek yiyorsan öle yemeye çalış inanki işe yarıyor :) başarılar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?