ağlicammm

cutess

sende başını alıp gitme ne olur...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2014
197
79
43
erkek arkadaşımın yanında yemek yiyemiyorum. 1 buçuk yıldır beraberiz bi oturup yemek yiyemedik. benim midem bulanır hemen wcye koşarım. yada bi lokmayı 10 dakikada yutarım. ama onun yanında olmadığım zaman 2 ekmekli dürümü anında yutarım bitiriyorum. oda üzülüyor bende mi sorun var diye. ama yok ben neden böyleyim anlamıyorum...

zamanla gecer diycemde olmus baya zaman. cekınıyosundur :)

Nasıl yani O niye yani yemek yiyememek demekki karşırdakinden iğreniyorsun

Nasıl yani O niye yani yemek yiyememek demekki karşırdakinden iğreniyorsun

hiç tiksinmiyorum alakası yok. ama ben stres yapıyorum galiba oyüzden yiyemiyorum. tiksinsem yanında bile olmam ki

hiç tiksinmiyorum alakası yok. ama ben stres yapıyorum galiba oyüzden yiyemiyorum. tiksinsem yanında bile olmam ki
Sevdiğin bir insansa neyin stresi bu ilk ay anlarımda yıl geçmiş. geçer inşallah

sen nasıl atlattın pekii
kuzum aslında kendiliğinden oldu. şöyleki karşımdaki kişiden utanıyordum en sevdiğim yiyeceği bile yiyemiyordum yarım bırakıyordum midem ağzıma geliyordu. sonra karşımda onun olmadığını ve rahat davranmam gerektiğini düşündüm valla geçiverdi :)

ay hiç o yok gibi davranmak aklıma gelmedi bide öyle denicem napim kii başka biri olsa yanımda çok yiyor yemek diye dert yanar bizimki doğru düzgün yemek yiyemedik diye üzülüyor haklıda yani

ay hiç o yok gibi davranmak aklıma gelmedi bide öyle denicem napim kii başka biri olsa yanımda çok yiyor yemek diye dert yanar bizimki doğru düzgün yemek yiyemedik diye üzülüyor haklıda yani
başka bir arkadaşınla nasıl yemek yiyorsan öle yemeye çalış inanki işe yarıyor :) başarılar :)

Bende de ilk girdiğim ortamda, tanımadığım insanların yanında ve sevgilimle ilk dönemlerimizde yediğimiz yemeklerde aynı sorun oluyor. Utanıp, sıkılıyorum elimde olmadan kasılıyorum. Ama taş çatlasa 1 ay sürüyor. Sizin çok uzun sürmüş. Psikolojik bir şey bu. Bir yardım mı alsanız acaba ?

"ayy ben yemicem, aç değilim, tokum" ayaklarını bı gecıcen ne geldiyse onune karsında 40 yıllık dostun varmıs gıbı doğal olcan bak ozaman nasıl yiyiyosun. hep heycandan cekıngen olmandan kaynaklanıyo bencee

haklısın en kısa zamanda bi doktora gitmem lazım bencede. çok teşekkür ederimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…