- 22 Temmuz 2013
- 1.228
- 668
- 198
- Konu Sahibi esrazambak
hayırlısı olsun lütfen dua edin ben ayrıldım ve bu sayfayı kapattım. inşallah unuturum en kısa zamanda
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu elemanla devam etmemiş.Merhaba kardeşim üzerinden baya zaman geçmiş ama ne yaptınız ve ne oldu merak ettim yazarsanız çok sevinirim
Anneni dinlehep forumdan takip ediyordum evlilik aile sorunları veya yaşanan güzellikleri. ve benim de başımda birini sevdim hem de çookkama ben karadenizliyim sevdiğim doğudan (insanlar çok iyi olabilir önyargılı olmak istemiyorum ama doğunun da bir köyündenler yani farklı adetleri var) ilk başta düşünmüştüm sorun olur mu diye ama çok sevdim gözüm görmedi aileme açtım ciddi düşündüğümü kesinlikle ve kesinlikle olmazzz dediler dünyam yıkıldı. evlenince eşimin memleketine gidilecek. ailem oralarda yapamazsın diyor 15 saatlik yol diyor. hatta bayramlarda bile normalde şehir merkezinde oturulacağı için köye ailesinin yanına gidilebilir. sevdiğim çok anlayışlı ama ailemin istemediğini duyunca kendi ailesine söylemiş onun ailesi de biz de istemiyoruz demişler uzak diye :2: erkek arkadaşım da çok uğraştı ailemle konuştu ama ailem ona karşı açık net söylediler olmaz diye o da umutsuzluğa düştü forumdan takip ediyorum uzağa evlenenlerin ne kadar sorun yaşayabildiklerini afff ne yapacağımı bilmiyorum ben çok üzülüyorum çok çaresizim böyle mi hayırlısı bilemiyorum. benim dışımda gelişti olaylar Allah aldı götürdü bu noktaya akışına mı bırakmam gerekiyor bilmiyorum:2:
İyi yine bu; şimdiki bazı konularda nokta, virgül, sesli harf bile yok.Eski konularin dili ne kadar rahatsiz ediciymiş.
Bir tek ben mi rahatsız oldum diye düşünüyordum. Yalnız olmadığıma sevindim.Eski konularin dili ne kadar rahatsiz ediciymiş.
İşi nedir bilmiyorum ama çok seviyorsa o gelsin sizin tarafa iş bulup. Bakalım ailesi ne yapacak.Kısmen ailenize hak veriyorum fakat erkeğin hiç mi başka alternatifi yok?hep forumdan takip ediyordum evlilik aile sorunları veya yaşanan güzellikleri. ve benim de başımda birini sevdim hem de çookkama ben karadenizliyim sevdiğim doğudan (insanlar çok iyi olabilir önyargılı olmak istemiyorum ama doğunun da bir köyündenler yani farklı adetleri var) ilk başta düşünmüştüm sorun olur mu diye ama çok sevdim gözüm görmedi aileme açtım ciddi düşündüğümü kesinlikle ve kesinlikle olmazzz dediler dünyam yıkıldı. evlenince eşimin memleketine gidilecek. ailem oralarda yapamazsın diyor 15 saatlik yol diyor. hatta bayramlarda bile normalde şehir merkezinde oturulacağı için köye ailesinin yanına gidilebilir. sevdiğim çok anlayışlı ama ailemin istemediğini duyunca kendi ailesine söylemiş onun ailesi de biz de istemiyoruz demişler uzak diye :2: erkek arkadaşım da çok uğraştı ailemle konuştu ama ailem ona karşı açık net söylediler olmaz diye o da umutsuzluğa düştü forumdan takip ediyorum uzağa evlenenlerin ne kadar sorun yaşayabildiklerini afff ne yapacağımı bilmiyorum ben çok üzülüyorum çok çaresizim böyle mi hayırlısı bilemiyorum. benim dışımda gelişti olaylar Allah aldı götürdü bu noktaya akışına mı bırakmam gerekiyor bilmiyorum:2: