- Konu Sahibi bebek-bebek
-
Ailem o kadar iyilik yapıyor ki bize eşimin bana karşı dalgaci ve ezici taraflarını gördükçe üzülüyorlar.
Bana dedikleri hep şu kızım sen mutlu ol biz sizin için her şeyi yaparız. Ama böyle bir eşle nasıl mutlu olunur.
Ben saygı konusunda çok titizken o nasıl saygısız davranilir onu gösteriyor Bana.
Canım esim söyledi başka hakaretler de ediyor bazen çok üzülüyorum çünkü Ben ona hep karşılıklı saygımızı kaybetmezsek ömür boyu mutlu oluruz demiştim .Ama o kaybetmeye başladı .mesela bir şeyi unuttuysam ki dalginligima geliyor bazen unutuyorum niye yapmadin diyor unuttum deyince de hakaret...
Bu zamana kadar hep su felsefede yaşadım
Az beklenti çok mutluluk.
Ama sonra baktım ki insanlar o kadar güzel kullanıyor ki beni ister istemez ben de kendini geri çekmeye başladım artık. Kendime acıdım resmen.
Amin canım inşallah.
Eşim ailesine karşı Beni savunur eğer hatalilarsa Ama bunu bana söyler sadece. Ben bilirim benim yanımda olduğunu yani.
Ama hiç br zaman ailesine karşı saygısız davranmasını istemem benim için saygı ilk sırada.
Çok güzel. Ne yapalım size madalya mi takalım. En zorunu siz yaşadınız diye bizim derdimiz dert olmasın mı? Kaldı ki kadın kocasının kötü muamelesinden şikayet ediyor.
Çocuk için bir bakıcı tutmak veya ev işleri için yardımcı birini kiralamak l zor değildi. Yapabilecek durundaymissiniz yapmışsınız. Şu tavrınız yorumlariniz çok itici. Başkaşının zorluklarını küçümsuyorsunuz ama kendi kocanız 2000 kağıt okuyacak diye bunları tek başına yapmak sizin tercihiniz.
yurt disinda hamileligimi gecirdim ve dogum yaptim.
doguma 1 ay kalana dek her gun 40 km yol yurudum, ev aradim. evi buldum doguma 2 hafta kala. dogumun olacagi geceye dek esya monte ettim. dogum yaptim sezaryen, ayni anda kist ameliyati oldum. hastaneden ciktigim gece bir bebek, bir cocuk ile tek basima 5 makina camasiri camasirhaneye indir gotur yikadim. sabaha dek 10 valiz yerlestirdim. sabah 10 valizi arabaya tasidim bir bebek bir cocukla ve ev tasidim. ev yerlestirdim ve aksam yemek yaptim.
bilemiyorum. sizce de biraz naz degil mi sizinki?
Tebrik ederim masallahiniz varmis. Esiniz nerdeydi bu esnada...yurt disinda hamileligimi gecirdim ve dogum yaptim.
doguma 1 ay kalana dek her gun 40 km yol yurudum, ev aradim. evi buldum doguma 2 hafta kala. dogumun olacagi geceye dek esya monte ettim. dogum yaptim sezaryen, ayni anda kist ameliyati oldum. hastaneden ciktigim gece bir bebek, bir cocuk ile tek basima 5 makina camasiri camasirhaneye indir gotur yikadim. sabaha dek 10 valiz yerlestirdim. sabah 10 valizi arabaya tasidim bir bebek bir cocukla ve ev tasidim. ev yerlestirdim ve aksam yemek yaptim.
Başka yorumları okuyamadım ama sizde fazla abarmamışmısınız? Demir kadın maşallah!!!yurt disinda hamileligimi gecirdim ve dogum yaptim.
Tam anlayamadım eşinizle aranız hep mi böyleydi? 2. Çocuğunuz mu karninizdaki? Önlem almadinjz miEn çok zoruma da giden biz zaten daha önce bir bebegimizi kaybettik yaşadı en büyük acıyı. O zaman da bana çok kötü davranıyordu. Ama bebeği kaybetmeye bir ay kala hissetmiş olmalı ki bir ay çok iyi davrandı Ama bebeği kaybetmeden bir gün önce dildigi karpuzu yemedim bitiremedim diye ki istahsizdim bana çok kötü bağırdı çağırdı hakaretler etti.
Kalbim o kadar çarptı ki üzüntüden. Sonra bir gün geçince o bebegimizi kaybettik.
Elleriyle gömdü mezara.
Bu bebek plansız oldu. Çünkü şu an zaten bir buçuk yaşında bebeğim var.
Ama şunu belirtmeliyim ki esim bebeğine çok düşkün aralarında çok kuvvetli bir bağ var şimdiden. Bebeğim onu benden çok seviyor esim uyutuyor bebeği. Babalık çok güzel yapıyor. Keşke eşlik de öyle güzel yapsa.
2. Bebegimiz olacak diye tedirgin değilim esime babalık konusunda güveniyorum. Ama aramızdaki iletişim problemini çözemiyorum. Çok yoruldum.
Bebek dusebilirdi maazallah. Tebrikler elinizden geleni yapmışsınız ama karninizdaki can için eşiniz de siz de biraz dikkatli davranabilirdiniz. Ev bulmak için sokak sokak gezmeniz haricinde de çözümler var sonuçta. Buranın fransa olması hiçbir şeyi değiştirmez.Fransa’da yaşamadan ahkam kesmeyin bence. Komik oluyor yorumunuz.
Yok artikyurt disinda hamileligimi gecirdim ve dogum yaptim.
Canim bazen o kadar dolu oluyor ki kafam dalgınlık benimki biraz b12 ile yeni bakıldı referans aralığında.Ben unutmana takıldım. Kan değerlerine baktır b12 eksikliği böyle şeyler yapıyor. Hamilelikte önemli bir vitamin, bebeğin gelişimine de çok etkisi var. Zaten hamilelik insanı daha bir unutkan da yapıyor. Benim düşükmuş çok unutkandim geçti kafam çok bulanıkti resmen aydınlanma yaşadım.
Tam anlayamadım eşinizle aranız hep mi böyleydi? 2. Çocuğunuz mu karninizdaki? Önlem almadinjz mi
Sabrediyorum çoğu kadının tahammül bile edemediği lafları duymazdan gelmeye çalışıyorum.Bence hamileliğin üzerinizde kurduğu duygusallık da var. Herkes neden çocuk neden hala devam ediyorsun vs diyor. İşler öyle ayrıl demek kadar kolay olmuyor ne yazık ki. Hele uzun süren bir ilişkiyi bir çırpıda bitirmek hiç kolay olmuyor. İnsan bazen küçücük şeylere tutunabiliyor hayatta.
Sabır diliyorum arkadaşım. Emin ol bunların hepsi geçecek ve sende hakettiğin mutluluğa kavuşacaksın.
Sizi takdir ettim,insanüstu bir caba sarfetmişsiniz fakat,,konu sahibinin konusu bu değil ki tamamen.yurt disinda hamileligimi gecirdim ve dogum yaptim.
Eskisinden daha saygısız su an. Ben anlamıyorum ev taşıdık her şeyi ben yaptım bu halimde eve gelince aşkım şunu yapar mısın dediğimde bana is buyurma diyor. Yine yapıyor zorla sanki.Sizi takdir ettim,insanüstu bir caba sarfetmişsiniz fakat,,konu sahibinin konusu bu değil ki tamamen.
Eşinin tarzindan tavrından rahatsız ki bence gayet haklı da.
Konu sahibi size gelecek olursam,eşiniz siz hamile kalmadan önce de böyleyse neden çocuk diyorum? İnsanlar kolay kolay değişmiyorlar cunkü,çocukta sihirli değnek değil ve genelde kötü giden evliliklerde daha da zorlaştırıyor işleri.
İyi gidenleri bile inanın zorluyor. Bende hamileyim,eşim gık dese küsecek raddeye geliyorum ki bağırıp çağırma vs olmaz bizde,minik bir yanlış anlaşılma dahi canımı sıkıyor benim,bozuluyorum. Hormonlardan biraz fazla alıngan olabiliyoruz,acaba sizde alınganlaştinız mı az da olsa?
Eşiniz konusunda açık olup,rahatsız olduğunuz herşeyi oturup konuşun derim,belki sizi bu denli kırdığının farkında değildir.
Naz yaptığını nerden anladınız konu sahibi bi olay anlatmamış ki. Genel olarak eşiyle arasının eskisi gibi olmadığından bahsetmiş.yurt disinda hamileligimi gecirdim ve dogum yaptim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?