Ağlıyorum

Arkadaşım sen bir de lohusalik çekeceksin. Bu adam iyicene batacak gözüne. Neyse ben anladım ki gerçekten ihtiyaç duyduğun kudret senin içinde. Ezik durma kesinlikle. Her sataşmasında boz. Simdiden basla. Lohusalik başka bir şey o donemde çok muhattap olmamaya çalış. Güzel atlatırsın inşallah. Bebek sana ve hayatına mutluluk kolaylik huzur getirsin inşallah.

Ben unutmana takıldım. Kan değerlerine baktır b12 eksikliği böyle şeyler yapıyor. Hamilelikte önemli bir vitamin, bebeğin gelişimine de çok etkisi var. Zaten hamilelik insanı daha bir unutkan da yapıyor. Benim düşükmuş çok unutkandim geçti kafam çok bulanıkti resmen aydınlanma yaşadım.

Fransa’da yaşamadan ahkam kesmeyin bence. Komik oluyor yorumunuz.

Naz falan cekmıyolar benim eşim ilk hamileliğimde doktora gittiğimde yanımdaydı ikincisınde hiç gelmedi ikinci bebegı mi kendisi istediği halde zoruna gitti şakasına yada dalgasına konuşmalar bizdede olur ama içinden gelerek hakaret amaçlı söylüyorsa kırılmakta haklısınız eşime ilgiyle alakalı farklı konularda bir şey dediğim zaman boş konuşuyon sacmalıyon ya cevap vermez yada sen haklısın der geçiştirir çözüme ulaşamam hiçbir zaman bazen zoruna gidiyor nefret duygusu çıkıyor ortaya ama öfken gectiği zaman geçiyor duygusalsınız şuan geçer inşallah

Evlendigimizin 1. Yılı esimle cok büyük bir kavga ettik iş ayrılma noktasına gelmişti son şans olarak aile psikologuna gittik ikimizi birlikte dinledi ve güzel yol gösterdi. Eşim o günden sonra biraz daha anlayışlı ve yumuşak davranıyordu. Sonra baba oldu 2. Bebek de yolda yine bir yükselişler ben erkeğimli cumleler
Kötü erkekleri örnek gösterip bak ben öyle değilim demeler.

Ya ben çok sey mi istiyorum bilmiyorum

Benim kendisine davrandigim gibi sakin ve saygılı olsun bir kadın olarak birazcık hakkımı versin.

Kötü davrandığı için sevgim git gide azalıyor . Pişman olmaya başladım.
Neden insan evlenmeden tanıyamaz ki eşini bilmiyorum gözlerimiz mi kör oluyor ya da kendilerini çok mu gizliyorlar.
Ben bekar halimden bile daha iyi bir insan ve eş olmuşken bu haksızlık niye ya

Tebrik ederim masallahiniz varmis. Esiniz nerdeydi bu esnada...
Vallahi herkes sizin gibi olamaz. Hamilelik psikolojisi farkli hallere bürüyor biz kadınları

Başka yorumları okuyamadım ama sizde fazla abarmamışmısınız? Demir kadın maşallah!!!

Tam anlayamadım eşinizle aranız hep mi böyleydi? 2. Çocuğunuz mu karninizdaki? Önlem almadinjz mi

Fransa’da yaşamadan ahkam kesmeyin bence. Komik oluyor yorumunuz.
Bebek dusebilirdi maazallah. Tebrikler elinizden geleni yapmışsınız ama karninizdaki can için eşiniz de siz de biraz dikkatli davranabilirdiniz. Ev bulmak için sokak sokak gezmeniz haricinde de çözümler var sonuçta. Buranın fransa olması hiçbir şeyi değiştirmez.

Bence hamileliğin üzerinizde kurduğu duygusallık da var. Herkes neden çocuk neden hala devam ediyorsun vs diyor. İşler öyle ayrıl demek kadar kolay olmuyor ne yazık ki. Hele uzun süren bir ilişkiyi bir çırpıda bitirmek hiç kolay olmuyor. İnsan bazen küçücük şeylere tutunabiliyor hayatta.
Sabır diliyorum arkadaşım. Emin ol bunların hepsi geçecek ve sende hakettiğin mutluluğa kavuşacaksın.

Yok artik siz yaptiniz diye herkes bunlari yapabilmek zorunda degil. Ya da siz dert cekmissiniz diye herkes dert cekmek zorunda degil. Yaptiklariniz gercekten, kriter olarak kabul edilemeyecek kadar aşırı zor seyler...

Canim bazen o kadar dolu oluyor ki kafam dalgınlık benimki biraz b12 ile yeni bakıldı referans aralığında.

Tam anlayamadım eşinizle aranız hep mi böyleydi? 2. Çocuğunuz mu karninizdaki? Önlem almadinjz mi

Canım önlem aldık ama anlamadık nasıl oldu?
Belki daha garantili önlemler alınmalı. Ama olunca duyuyorum tüp baglatsan bile oluyormuş kase kısmet işte.

Eşim değişken ruh haline sahip bazen çok seviyorum bazen de ben bu adamla nasıl evlendim diyorum.
Daha doğrusu o yaptığı davranış ve konuşmalarıyla bana bunları hissettiriyor.
Neden sağlıklı bir evliliğim yok anlamıyorum.
Ailem bile onun bana kaba sözlerinden rahatsız çünkü diğer damatları esim gibi değil onlar ablalarimi hiç uzmuyor. Esimse göstere göstere üzüyor.

Sabrediyorum çoğu kadının tahammül bile edemediği lafları duymazdan gelmeye çalışıyorum.

içim yanıyor eskiden çok aglatirdi sözleriyle Beni
ve "samimi gelmiyor gozyasin " dedikten sonra ona gozyasimi hiç göstermez oldum gizli gizli ağladım. Ya da içime attım dert oldu hastalık Oldu.

Sizi takdir ettim,insanüstu bir caba sarfetmişsiniz fakat,,konu sahibinin konusu bu değil ki tamamen.
Eşinin tarzindan tavrından rahatsız ki bence gayet haklı da.
Konu sahibi size gelecek olursam,eşiniz siz hamile kalmadan önce de böyleyse neden çocuk diyorum? İnsanlar kolay kolay değişmiyorlar cunkü,çocukta sihirli değnek değil ve genelde kötü giden evliliklerde daha da zorlaştırıyor işleri.
İyi gidenleri bile inanın zorluyor. Bende hamileyim,eşim gık dese küsecek raddeye geliyorum ki bağırıp çağırma vs olmaz bizde,minik bir yanlış anlaşılma dahi canımı sıkıyor benim,bozuluyorum. Hormonlardan biraz fazla alıngan olabiliyoruz,acaba sizde alınganlaştinız mı az da olsa?
Eşiniz konusunda açık olup,rahatsız olduğunuz herşeyi oturup konuşun derim,belki sizi bu denli kırdığının farkında değildir.

Eskisinden daha saygısız su an. Ben anlamıyorum ev taşıdık her şeyi ben yaptım bu halimde eve gelince aşkım şunu yapar mısın dediğimde bana is buyurma diyor. Yine yapıyor zorla sanki.

Adam değişken tek sorun saygısız ve düşüncesiz olması. Bazen çok iyi bazen sanki düşmanı gibi hissediyorum kendimi öyle konuşuyor benimle.

Konu sahibi yardım istemiş kalbini açmış.

Cevaben ben şöyle hamilelik geçirdim, bunu yaptım, şunu yaptım, nazlanmadim da Bla Bla Bla.... Napalim madalya mi takalim!

Sizin hayatınız size, bunlar nasıl yorumlar ki? Faydası yok, eziklemek var.

Benim annem de tarlada orak biçerken doğum yapmış. Tek başına kimsecikler yok. Kordonu bile kendi koparmış. Bırak nazlanmayi kv'sinin evinde, iki eltiyle yaşamak zorundaymis.

E şimdi bende annemin hamileliyle mi vurayim. Birini nasıl ezerim diye kendinizi yuceltmeyi bırakın artık!!!!!

Naz yaptığını nerden anladınız konu sahibi bi olay anlatmamış ki. Genel olarak eşiyle arasının eskisi gibi olmadığından bahsetmiş.

Sevgili konu sahibi hep mi böyleydi eşiniz. Mutlaka ardında yatan bir sebep vardır davranışlarının.Yaşadığınız bir problemi mi unutamıyor, bir olayı? Kin besliyor sanki bir şeyin acısını çıkarıyor. Tekrar aile terapisine gitseniz faydası olur belki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…