• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlıyorum

Baştan gidelim:

- Yok yere tartışınız. Bu size de saçma gelmiyor mu? Tartışmanın bir(kaç) sebebi olmalıdır.
- Tartışmalarınızı konuşarak çözemediğinizi nasıl anladınız? O zaman ikinizden en az biri iletişim hataları yapıyordur.
- Adam diş tedavisi görmüş. Erkeklerin fiziksel acıya daha dayanıksız olduklarını duymadınız mı? Diş ağrısıymış bu bir de, en kötü ağrılardan biridir ve siz o şartlarda konuşmak istediniz, öyle mi? Konuşarak tartışmayı çözemediğiniz hâlde mi?
- Adam, bir durup nefes almanız için "başımı şişirme" demiş, konuşmaya ara vermek istemiş. Dinlememişsiniz, yüzünüze kapanmış telefon. Hiç kimse acı içindeyken nezaket düşünemez. Hele de üstüne giden biri varsa, sevgilisi olsa bile iltimas tanımaz. Normal olan da budur.
- Kendi canı söz konusu olmasaydı, emin olun hareketlerinde biraz daha hassas davranabilirdi (sizden hoşlandığını varsayıyorum).
- Siz "Beni bir daha arama" dedikten sonra araması zaten beklenemez, erkekler düz düşünür. Benim gibi, sizin gibi cümleler altında anlam didiklemezler.
- Dört saat bunun için ağlamaya değer miydi? Ama duygusal bir yapınız vardır, ona bir şey diyemem.

Aceleci ve fevri davrandığınız sonucuna vardım. Bir de adam iyileştikten sonra konuşmayı deneyin, hemen köprüleri yıkmayın. Sizden hatalı olmadığı halde bir kere daha özür dilemesini de beklemeyin çünkü adam canını düşünmüş. Kendinizi onun yerine koyun lütfen. Siz prenses değilsiniz, unutun bu yalanı.

İnsan cenazede bile 4 saat aralıksız ağlamıyor yahu. Pilav et falan yiyip sonra ağlamaya devam ediyor. Ayran da var tabi. Suratına telefon kapattı diye 4 saat ağlamak da ne bileyim. Tabi ben biraz Mahmut abi olduğumdan telefonu yüzüme kapatsa geri arayıp "o telefonu senin..." der, ben kapatırım yüzüne ama ağlamak da bir seçenek tabi. 4 saat fazla.
Yarıldımmmm 😂

Eşyaların arasında insülin iğnesi falan yoksa bekleyin bence. Kalsın az eşyalar. Önce telefon ekranına bakılan, her aramada mirket gibi ayağa dikildiğin zamanlar olacak. Ondan sonra "eşyalarını ne zaman vereyim?" yazarsın, o zaman belli olur zaten ayrılık olup olmadığı. "saçmalama ya ne eşyası kapıdayım aşağı gell konuşalım" ya da "acildeyim mutlu musun" şeklinde mesaj gelirse ayrılık yoktur. "tamam bana uyar ama tırnak makasını da getirmeyi unutma" diye belli bir eşyayı vurgulayıp sinir bozmaya çalışıyor ise yine umut vardır. Hiç cevap yazmaz ya da tamam derse kesin ayrıldınız bacım.

Serumlu fotoğraf ya da insta hikayede laf sokmalı mesajlar da önemli. Bunlar olursa bil ki seni çok seviyor.
Arada sırada mesajlarına denk geliyorum ne alem insansın sen ya :KK48:

O telefonu yüzüme kapattın ya bir daha beni arama yazdım. O da aramadığına göre sanırım ayrıldık biz

Bu mesaj her ilişkide en az bir kez atılır galiba :D

Sonra da mal gibi araması beklenir.

Hey gidi gençlik!

Şimdi gerçekten arama dediysem aramasın.
Defol dediysem defolsun gitsin istiyorum.
Duygularım çok net :)

Duygusal biri olduğunuzu bilmesi için, duygusallığınızın boyutunu güzelce izah edin partnerinize.
Ondan sonra sizle ne yapacağı konusunda karar vermesi kolaylaşır.

Çünkü trip atarak ne kadar duygusal olduğunuzu anlatmak, seçtiğiniz en berbat ve bencil yollardan biri şu halde.
Madem iddia ettiğiniz kadar duygusalsınız, sadece kendi duygularınızı değil, sevgilinizin duygularını da duyumsamaya çalışın, o duygusallığınızın hakkını verin ki hakkınızı talep ederken gülünç durumlara düşmeyin.

Ben de duygusal bir insanım, tanıyabileceğiniz en duygusal ve aynı zamanda duyguları tamamen alınmış insanlardan biriyim, ikisi bir arada neskafe gibiyim.

Törpülenmek nedir, iyi bilirim.
Bahsini ettiğiniz duygusallığın, en başta kendinizin iyiliği için törpülenmesi gerekiyor.
"Bunu bilip öyle sevsin" dediğiniz noktada muhtemelen bu talebiniz için ne çeşit bir iletişimde bulunduğunuzun da farkında değilsiniz. Bir bilmece gibi sunarsanız duygusallığınızı, yanlış tahminleri çoğalttığınızla kalırsınız.
Bunun üzerine bir düşünün derim.
Teşekkür ederim vakit ayırıp açıklamışsınız. Okuyunca burada yazılanlara hak verdim. Benim hakkımda aynen böyle düşünmüş olmalı. Ben de olsam öyle düşünürdüm. Ama o anlarda mantığım kendini kapatıyor sanki

4 saattir ağlıyorum. Erkek arkadaşımla yok yere telefonda tartıştık, tartışmalarımızı konuşarak çözemiyoruz,anlaşamıyoruz biz dedim, sinirlendi. Bu söylediklerini bi kendi kendine düşün, kafamı şişirmeni istemiyorum diyerek telefonu yüzüme kapattı. Bugün diş tedavisi görmüştü biraz ağrısı vardı ama ama yine de telefonu yüzüme kapatmasına çok kırıldım. Stresli bir dönemdeyim, uyuyamıyorum bunu biliyor ama beni üzmekten çekinmedi. Ben de bir daha beni arama dedim. Aramadı. Çok mutsuzum, ilişki yürütmeyi bile beceremedim ama beni kırmayı umursamayan biriyle de bir geleceğim olmaz diyorum. Napayım hanımlar yol göstern. Gözlerim kıpkırmızı oldu ağlamaktan
Bence diş tedavisinden sonra belki ağrıları vardı tartışmada olunca böyle davrandı pişman olur..
Hepimiz bir yerimiz ağırdığı zaman agresif olabiliyoruz

bak şu an dişim ağrıyor,gece hiç uyumadım.ve günaydın diyene bile çemkiriyorum :)))hata siz de ama hemen özür dilemeyin,bekleyin olay biraz soğusun.bir de hemen eşya falan almaya gidiyorsunuz.amaç ne ??ayrılmak istemiyorsan niye eşyalarını alacaksın?erkekler düz mantıktır,sana yalvarmaz ayrılıveririsiniz.bak gerçekten fevri ,sinirle hareket eden birisin.sakin o ve bekle.

ay bir "kafam şişti" lafından bu kadar alınıyorsanız işiniz zor demeye geldim.
benim en sık kullandığım laftır canım sıkılınca. daha kimse bana alınıp 4 saat ağlamadı.

Kafamı şişirmeni istemiyorum demişti. Kafam şiştiden biraz daha farklı.

yoo aynı
ne farkı olabilir ?
biraz fazla mı detaycısınız ? yada sürekli arım balım peteğim cümleleri mi bekliyorsunuz ?
yani kendimi adamın yerine koyuyorum. dişçiden çıkmışım, canım yanıyor, ağzımın içi yol çalışmasına dönmüş ve sevgilim telefonda tartışma çıkarıyor.
yani bu laf istemsiz çıkar ağızdan.
anama babama bile derim kafamı şişirmenizi istemiyorum diye.

dimi :) uyarmış daha doğrusu. nolur devam etme konuşmaya bak sonu kötü olacak, olsun istemiyorum demiş :)
bu kadar kibar adami bulmak da zor yani agrisi varken bile kafami sisirmeni istemiyorum demis ,genc kizlarimiz boyle cok yipraniyor hayatin toz pembe olmadigini,sevginin her seye tek basina yetmedigini ogretmek gerek 5 yasinda bi kizim var en cok bundan korkuyorum cok narin olup kirilmasindan su an bile prenseslerle ask ile mesk ile oyun oynuyor bilmiyor ki bi prenses degil ,hayat saraylarda gecmiyor ,koruyan bi muhafiz yok

bu kadar kibar adami bulmak da zor yani agrisi varken bile kafami sisirmeni istemiyorum demis ,genc kizlarimiz boyle cok yipraniyor hayatin toz pembe olmadigini,sevginin her seye tek basina yetmedigini ogretmek gerek 5 yasinda bi kizim var en cok bundan korkuyorum cok narin olup kirilmasindan su an bile prenseslerle ask ile mesk ile oyun oynuyor bilmiyor ki bi prenses degil ,hayat saraylarda gecmiyor ,koruyan bi muhafiz yok

ben kadın halimle bu kadar alınganlığa tahammül edemiyorum. etrafımda bu şekilde davranan tek bir kız arkadaşımı tutmuyorum. çünkü hayat tarzları bu. ve ben bu derece her lafa takan, büyüten insanlarla enerjimin emildiğini hissediyorum.

ben kadın halimle bu kadar alınganlığa tahammül edemiyorum. etrafımda bu şekilde davranan tek bir kız arkadaşımı tutmuyorum. çünkü hayat tarzları bu. ve ben bu derece her lafa takan, büyüten insanlarla enerjimin emildiğini hissediyorum.
enerji emüklemesi 😁zaten az bi enerjim var kizim uyuyor kocam uyuyor oglum ayagimda salla babam salla dun kisliklar cikti 5 makine camasir az yika as yika bi bocek gordum evi supur sil kizima turta yap dunden onceki gun de iyi ya yarin isim yok diye dusunurken bunlar cikti basima su an pilim %20 daha kahvaltiya ne yapcam soylesinler bana yumurta kalmamis patates mi kizartsam işte bunlar hayatin gercegi😁

enerji emüklemesi 😁zaten az bi enerjim var kizim uyuyor kocam uyuyor oglum ayagimda salla babam salla dun kisliklar cikti 5 makine camasir az yika as yika bi bocek gordum evi supur sil kizima turta yap dunden onceki gun de iyi ya yarin isim yok diye dusunurken bunlar cikti basima su an pilim %20 daha kahvaltiya ne yapcam soylesinler bana yumurta kalmamis patates mi kizartsam işte bunlar hayatin gercegi😁

battery about to die durumu :)

ya aynen hayat koşturmacası içinde ben artık herşeyi espriye vurmaya alıştım. zzaten oldum olası ufak ufak sataşarak cilveleşmeyi severim herkesle.
ne biliyim, bu kadar ciddiye almak için yeterince moktan bir hayat var zaten dışarıda. :)

battery about to die durumu :)

ya aynen hayat koşturmacası içinde ben artık herşeyi espriye vurmaya alıştım. zzaten oldum olası ufak ufak sataşarak cilveleşmeyi severim herkesle.
ne biliyim, bu kadar ciddiye almak için yeterince moktan bir hayat var zaten dışarıda. :)
bende oyleyim aha o kadar salla bebe uyumadi yani simdi ne yapayim ben kocacigimi uyandirayim da biraz da o baksin sevgimiz her seye yeter😁odaya gitsem kocamin yanina ne der aceba adam bakiyor zaten isim varken sagolsun bu kadari da nankorluk olurdu😁

Back
X