• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlıyorum

Gerçekten seven, sevdiğini kırmaya kıyamaz değil mi? Şu an tüm söylediği güzel sözler yalanmış gibi geliyor
Siz aşık erkekleri dizilerde gördüğünüz gibimi sanıyorsunuz gerçek dünya biraz farklı seviyor diye her türlü saçmalığa katlanacak sanmayın böyle ufak şeyler içinde ağlama 5 yıllık kocamla bile tartissam yarım saat sonra normale dönüyorum biraz gamsızım.

Evet haklısınız ben ilişkimi yürütmeyi beceremedim. Hiçbir ilişkim de düzgün değil zaten. Bu adam beni niye bu kadar sevdi diye anlam verememiştim, şimdi o da gördü benim beceremediğimi ve parçalar yerine oturmuştur artık

Anladım , siz kendinize hiç değer vermiyorsunuz.

Yapmayın bunu.

Siz aşık erkekleri dizilerde gördüğünüz gibimi sanıyorsunuz gerçek dünya biraz farklı seviyor diye her türlü saçmalığa katlanacak sanmayın böyle ufak şeyler içinde ağlama 5 yıllık kocamla bile tartissam yarım saat sonra normale dönüyorum biraz gamsızım.
gamsiz olmayip ne yapcaz bacim hayat cekilmez ki baska turlu olan yine uzulene kafaya takana oluyor insanin dusunmek zorunda oldugu cocuklari oluyor ve olay aninda soylenmesi gerektigini bazi seylerin ogreniyorsun

gamsiz olmayip ne yapcaz bacim hayat cekilmez ki baska turlu olan yine uzulene kafaya takana oluyor insanin dusunmek zorunda oldugu cocuklari oluyor ve olay aninda soylenmesi gerektigini bazi seylerin ogreniyorsun
Kocam birgün beni terk edebilir aldatabilir elbette üzülürüm ama küllerimden yeniden doğarim hiç bir acı sonsuza kadar sürmüyor yeterki çocuklarıma bişey olmasın beni yikarsa onlar yıkar.

Böyle insanlar niye daha değerli oluyor :KK43:
Aynısı bana da oldu, yirmilik ağrısı çekiyorum, ex salağı alkol almış beni tehdit ediyor ve diş ağrısından ölüyor olmam bir şey ifade etmiyordu. Tamam bilemeyebilirsiniz ağrısı olduğunu ama öğrendikten sonra öyle yapabilirsiniz

Kocam birgün beni terk edebilir aldatabilir elbette üzülürüm ama küllerimden yeniden doğarim hiç bir acı sonsuza kadar sürmüyor yeterki çocuklarıma bişey olmasın beni yikarsa onlar yıkar.
aynen cnm

Şu an konuşuyoruz, biraz bozuk yapıyorum. Telefonu kapattığı için özür dilediğinde, ben de tartışma yarattığım için özür diliycem.

Şu an konuşuyoruz, biraz bozuk yapıyorum. Telefonu kapattığı için özür dilediğinde, ben de tartışma yarattığım için özür diliycem.
Önce senin özür dilemen gerekiyor çünkü o telefon senin çıkardığın tartışma yüzünden kapandı. Bu kadar bencl olmayn.

Tamam arkadaşlar haklısınız, bugün gidip çorba yapıcam, ellerimle içiricem ama önce telefonu yüzüme kapattığı için özür dilemesi lazım. Kızmayın artık bana. Ben de pişmanım kavga çıkardığıma.:KK14:

Ne için tartistiginizi yazmamissiniz. Hasta adamdan ilgi isteyip naz yapicam diye başladıysa ben de kapatirdim suratiniza teli

Erkekler bizim düşündüğümüz gibi düşünmüyor. Daha genel hatlarıyla daha sonuç odaklı düşünüyorlar. Biz çok ince düşünüp kendimizi yıpratıyoruz böyle gereksiz yere

Back
X