ağlıyorumm çok kötüyümmmmm nolur yardım edin:(:(

bu durum senin için öyleymiş canım... onun ilişkinize bakışı böyle değilmiş...
sadece uzun zamandır onu seviyormuş ve bu yüzden alışkanlıklardan vazgeçmek biraz zaman alacak... ama lütfen kendine saygını kaybetmemek için doğru olanı yaptığından emin ol... kararından vazgeçme...[/QUOTE]

doğru olan ayrılmak..
ben elimden geleni yaptım bu ilişki için kötü birşey yapmadım
başımmm dik her zaman..
sadece zamana ihtiyacım var toparlanmam için

onu Allaha havale ediyorumm.. başka sözüm yokk:çok üzgünüm:

sımdı napacaksın : benden sana tavsıyesı bol bol kıtap oku , arkadaslarına zaman ayır degısık aktıveteler bul ne bılım bı kursa gıt ıng gelıstır yada spor salonuna yazıl zayıflamak ıcın degıl saglık ve kafa dagıtmak ıcın

geçmiş olsun canım.
zaman herşeyin ilacı..
böyle çocuk gibi davranan bi adam 5 yıl sonra çıksa
karşına dönüp bakmazsın emin ol.

sımdı dıycen sende yapsana sende dun bıttırmısın evet yapıcam ben yoksa aklıma hep ıyı gunler gelıcek kendımı yıyecem

ayrıca ablan sayılırım ben de 22 yaşındayım ve benim de çook fazla ailevi sorunum oldu. benden sana abla tavsiyesi hayatta malesef yalnız başınayız. ailelerimiz sevdiğimiz insanlar dostlarımız var ama bunlar sadece DESTEK. sorununuz ne bilmiyorum ama anladığım kadarıyla onu boşluk olan duygularının yerine koydun. sakın ama sakın bir daha yapma güzelim. çok üzülünüyor sonra. herkesin yeri ayrı ama yoksalar da yoklar napalım. biz kendimiz güçlüyüz tamam mı

evet evet haklısın... kendime uğraşlar bulmalıyım..
iyiki de öyle bi insanı hayatımdan çıkardım..
insan bile denmez ama..
artık benim gibi ilgilenen biraz zor bulur..
okuması için çaba gösteriyordum..
kitaplarımı bile vercektim destek olmak için..
aptalımm.. hem de çok..

bırde ılıskılerın yurumesı ıcın benc erkekler ıtıraf edecek kadınlarda affedecek erkek .ıtıraf etmıyorsa kadın ne kadar affetsede ısın guzellıgı kacıyor .

evet.. güçlü olmak zorundayız ne diyim ki değerimizi anlamayanlara..
Allah onlara yaşatsın bunları..:çok üzgünüm:

kesınlıkle katılıyorum bak ben onu her şeyım yaptım onun ıcın herseyımden dostlarımdan vaz gectım bak gıttı sımdı bır omuz arkadasım yok ama allahtan aılem var

sımdı dıycen sende yapsana sende dun bıttırmısın evet yapıcam ben yoksa aklıma hep ıyı gunler gelıcek kendımı yıyecem

benimde aksine o mesaj aklıma gelecek.. daha da sinirleneceğim..
yani umarım öyle olur..
gitsin yabancı kızlara çok meraklı yaa:çok üzgünüm:

ama su bı gerçek kı ben mutluyum bana ılerde sıkıntı yartırdıccak kısının hayatımdan cıkması ıyı oldu

bırde ılıskılerın yurumesı ıcın benc erkekler ıtıraf edecek kadınlarda affedecek erkek .ıtıraf etmıyorsa kadın ne kadar affetsede ısın guzellıgı kacıyor .

pardon yanlış anladığımı düşünmek istiyorum ama demek istediğiniz erkek yapacağını yapacak sonra gelip itiraf edecek kadın da onu affedecek. ama yok itiraf etmeyip kadın onu affediyorsa ilişkinin güzelliği kaçıyor mu:uhm: ben her iki durumda da güzel bir ilişki profili göremiyorum

sacma yap yap af dıle olduu sen kapa ben arayım sana yazmasınsempatiksalakcinni

yabancı zaten.. öyle bir amacım olsa gidip türklere de o tür şeyler yazarım..
niye takıyorsun kafana..

laflara bak ya git boğ yanii başka bişey değil..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…