- 17 Mayıs 2010
- 1.660
- 1.055
- 698
- 33
- Konu Sahibi sensiz__asla123
-
ben yatıyorum sıze ıyı geceler canını da bır seye sıkma artık olurmu
böyle benzer durumları yaşayan birini görünce içim bi fena oluyor. mesajlarım 50 olmadı olsa msn adresimi yazıcam sana özelden ama olmadı daha. şu an boşlukta gibisindir hazmedemiyosundur hem kötüler hem iyiler aklına geliyordur ama unutma sen bunu haketmedin senin değerine layık biri değilmiş...
şuan ağlıyorum inan o kadar kötüyüm ki 5 senedir tanıyordum..
:gitme:
dalgasına gönderdmm yabancı kız sonuçta falan dedi.. öyle bi amacım olsa türk olana gönderirdm dedi offfffffff allahmmmklava:
pardon yanlış anladığımı düşünmek istiyorum ama demek istediğiniz erkek yapacağını yapacak sonra gelip itiraf edecek kadın da onu affedecek. ama yok itiraf etmeyip kadın onu affediyorsa ilişkinin güzelliği kaçıyor mu:uhm: ben her iki durumda da güzel bir ilişki profili göremiyorum
yaa kız kızdır yabancısı türk'ü mü var bu işin.şimdi böyle yapan ilerde kimbilir neler yapar
ıtıraf evet erkek dıyecek ben yaptım oyle kıvırmayacak salak numaraları yapmayacak karsındakınııda salak yerıne koymayacak kandırmayacak ne kendını ne karsısındakını dıyecek evet yaptım bundan sonrarda olmaz dedımı olmayacak dedıgını tutarsa ılıskı gıder obur turlu kucuk numaralarla kandırırsa kadının aklında soru ısaretlerı cogalır hayatı kendıne zehır eder kadın bılır ama hep laf cambazlıklarıyla canımla gulumle susturulur guzune ıkı tatlı gulumseme ıkı tatlı soz yelkelnler suya ındı bıle ama ıcınde hep o suphe kalırr .arkasıda gelır
bundan sonra olmaz demesi önceki hatasını örtmez kapatmaz hata olmaktan çıkarmaz.
ama herkesin ilişkiye bakış açısı farklıdır.
saygı duyuyorum fikrinize.
beni mi
:hulya:
en son nezaman konustun onunla yani gunde kac kez arardi seni bugun aradimi
en son bi saat önce konuştuk bittiğini söyledim..
günde baya bi konuşur mesajlaşırdkmafoldumben
nededi peki sen bitti dediginde yalvarmadimi yoksa soyleyip kapattinmi
kararın ne dedi tbiki bitti bi daha gözüme gözükme git o yabancı kızlarla konuş dedim..
sonra yüzüne kapattım..
ama şundan adım gibi eminim..
yarın sık sık arayıp mesaj atcak..
zaten bilgilendircm sizi de senağlama
yazıkk başka sözüm yok:çok üzgünüm:
delikanliysa adamsa gelir senden ozur diler oyle bise yaptiysada bir anlik bosluguma geldi nebilim yapmadim diyemez cunku sen gordun nebilim canim kapatman iyi oldu aklini basinan toplar belki
yarın göndereceği mesajları buraya yazarım...
senağlama
umarım böyle bir şeyi alttan almazsın.kabul edilemez yani.yarın msjlara vs.lere boğacak seni yalvaracak falan.bence sakın geri adım atma.bi kere affedersen gerisi gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?