ağlıyorumm çok kötüyümmmmm nolur yardım edin:(:(

canım üzülme dediklerime ama gerçekler acıdır ayrıl gitsin reamen aldatmış face de numarasını ona buna dağıtan kızlarla konuşan realde napmaz:1shok:

ama yalnız gerçekten ya boşluğuna geldi çocuğun ya da gerçekten salak. mesajları silmeden sana şifreyi vermiş. ama iyi ki de böyle yapmış yol yakınken öğrendin canım.

ama yalnız gerçekten ya boşluğuna geldi çocuğun ya da gerçekten salak. mesajları silmeden sana şifreyi vermiş. ama iyi ki de böyle yapmış yol yakınken öğrendin canım.

ne fark edecek ki...ondan ayrıldı yeni bile ile çıkmaya başlayacak...onun yapmayacağının garantisi varmı ..allah aşkına şunu söyleyin ALDATMAYA ERKEK VARMI vardır onlarda erkek değildirsırnaşık şey

Ya allah aşkına nerden biliyorsun her erkeğin aldattığını bütün erkeklerle mi flört ettin hepsimi aldattı seni? Nedir bu arkadaş bi aldatmadır tuttu gidiyor onlar da insan hepsi aldatcak diye bir şey yok çoğunluğunun aldatıyor olması burda her 3 konudan birinin aldatma içermesi her erkeğin aldatıyor olması değildir. Bunu söylüyorsun, ben aldatmayan bir erkek olsam şu an kendimi eksik hissederim bende aldatmalıyım derim heralde. Bunu söylemek çok aşağılayıcı bence. Aldatmayan erkekler varsa onlar GERÇEK erkeklerdir.

eğer biz bayanlar böyle düşünüyorsak aldatılmaya mahkumuzdur!
ben hiç de öyle düşünmüyorum. bu sadece iradesiz olan erkeklerin uydurduğu bi kılıf.ayrıca benim dediğimi de yanlış anlamışsınız çok şey farkeder şu an yaptığı şey farkedildi ve konuyu açan arkadaşımız da ona göre tavrını aldı. ayrıldıktan sonra ister başkasıyla olsun ister olmasın orası bizi ilgilendirmez. ilgilendiren kısım birlikteyken yaptıklarıdır

NE ALAKASI VAR NE BİÇİM SORU SORUYORSUN ÖYLE..HADDİ BİL..TARZIN HİÇ HOŞ DEĞİL....illah aldatılmak mı lazım..gözün kör kulağın sağır galiba...seviyenize inmeyeceğim...bir gün gelir aldatırırsanız..zuzuyu hatırlarsınız

istedginiz gibi düşünebilirsiniz ,fakat bu ACI AMA GERCEK..ister kabul et ister etme

zebbra yanlış bişey demedi bence sadece neden bu kadar eminsine getirmek istedi. siz neden bu kadar hiddetlendiniz anlamadım...

şuan ağlıyorum inan o kadar kötüyüm ki 5 senedir tanıyordum..
:gitme:

dalgasına gönderdmm yabancı kız sonuçta falan dedi.. öyle bi amacım olsa türk olana gönderirdm dedi offfffffff allahmmmklava:

bence boşuna ağlama.ayrıl hemen.
o ne demek ya öyle bir amacım olsa filan klava:
dalgasına her önüne gelene numarasını veren adamdan hayır gelmez :umursamaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…