- 17 Mayıs 2010
- 1.660
- 1.055
- 698
- 33
- Konu Sahibi sensiz__asla123
-
tatlım sen msjları yazacaksın ne olacak her kafadan bır ses cıkacak aklın karısak ıcındekı sesı sustur once kendını dınle .bızler sana burda yorum yapıyoruz ama senın ofkenı kabarta bılirdıye ınan ben yazarken bıle dıkkat edıyorum alınacagın aklının takılacagı bısey yazmayayım dıye .köruklemeyeyelim senı ofken kine nefrete dönusmesın ...tukurdugunu yalamak zorunda kalma once arkadasın olacak kısıye cvp yazma muhatap olma bı muddet cunku karsındakı ınsan ıtıraf etmıyo sen baskı yaptıka soru sordukca kavga cıkar haklıyken haksız durumuna dusebılırsın ..lutfen temkınlı ol sabırlı ol abdest al yasın oku ayetel kursu oku
canım benim çok sağol iyi dileklerin için...
sizlerle konuşmak o kadar iyi geldikimafoldumben
canmsınız:teselli:
bende katiliyorum
sen simdii bismillah cek guzel uyu yarin ola hayrola
oyy canlarım çok sağolun yerimseniben .. ilk sizinle paylaşmak istedim üzüntümü..
iyi ki paylaşmışım..şuan biraz daha iyiyim sayenizde:teselli:
Eski sevgilimde aynı bu sorun vardı. Gönderilmiş msjlarını temizlemeden şifresini verdi bana, bi girdim baktım face te sarkmadıgı asılmadıgı kız kalmamış. bozuntuya vermeden o gün buluşmak istedigimi söyledim ve saydırdım saydırdım suratına tükürücektm,sen ona da degmezsn dedm. çektm gittim. bu kadar basitler işte.... bana da aynı şekilde şaka dedi.. ne şakası be basbaya slm nbr tanışalım mı demişsin hangi şakadan bahsediyorsnBak hatırladım yne çok sinirlendmm...
nasıl ayrıldın peki canım..
çok zor oldu mu
offffffff:gitme:
ya o msjları gördügüm anda başımdan aşagı kaynar sular döküldü yani o an zaten dondum kaldım yerimde 10dk... çok kötü bi durum gerçekten seni çok iyi anlıyorum.. Ama yani hep o anı aklıma getirdim,msjları,şaka deyişini ıııyyyy ve nefret kapladı içimi zamanla zaten... Tek gerekli olan zaman. ve o kişi bizim buralarda oturuyor. utanmadan evn önünden geçerken bakıyor bide hala yaa terbiyesiz başka yol kalmadı sankiii... Canım sabret zamanla geçicek inan... Sakın geri dönüş yapim deme.. yerimseniben
Bir dakika düşünmem sormam bile bu ne die Türk' e atardım demiş bide farklı niyeti olsaymışmış.o zaman böyle aptalca bi bahane yaratamazdı.Sakın affetme.O da seni affetmezdi bide yüzsüz ben bile sinir oldum bak.üzülme sen ağlama desemde canın yanıyo biliyorum ama senden değerli değil hiçbişey taviz verme lütfen..
canım geri dönüş yapacak olsam olacakları kabul etmem gerekir..
fakat o saçmalıkları kaldıracak bi yapıda insan değilim...
bugün defalarca aradı ama umrumda değil...
çok pişman olacak çooookk
ama iş işten geçti bir kere....
değerimizi anlamayanlar utansın
3ay sonra geri dönüş yapıyor bide utanmadan, face i kapattım msni kapattım kısacası pc yle işim yok senin istedigin olsun diyor bide.... ya çocuga demedigimi bırakmadım hala yüzü var yani pişman olmaya bile... yazık ya acıyorum o ve onun gibilere.... Yanındayız biz senin tatlım, bu foruma gir sürekli güç al yerimseniben
Rahat olmasaydı o haltı yemezdi.klava:Üzme kendini neolursa olsun.seversin nefret edersin özlersin bırak içinde kalsın aşk illa onunla olmak sevdiğini bilmek değil onsuzda hayat devam ediyo Allah büyük çok çok mutlu olursun umarım.:1hug:sadece sabret..
hayatımıza zaten bu msn facebook internet bir girdi millet sapıttı.
neden bu kadar kendini üzüyorsun senin üzüldügünü görünce ona olan baglılıgını göstermiş olacaksın biraz sakin ve sabırlı ol bu kadar deger verdigini gösterme elini ayagını cek biraz
Bak canım , bir ilişkiye emek vermişsin sevgini ortaya koymuşsun karşılığında da bunları yaşmaşsın bana da sorarsan bir an bile düşünme ayrıl hem de arkanı dönmeden onun pişman olmasını umursamadan sadece kendin için, onun dışında birçok arkadaşın dediği gibi türk kızı yabancıkız vs. bunlar hiç önemli değil bugün yabancıyla faceden aldatan yarın telfonda ondan sonraki günde daha farklı aldatır bence hepsi aldatma düşün bi faceden tlf verdi ne konuşacaklar kıza hayat hikayesini mi anlatacak bir insnın sevgilisi varken neden konuşmak için bir başkasına ihtiyaç duysun ki,
bekara eş boşamak kolay demişler bizim böyle düşündüğümüzü düşünme çok zor olacağının farkındayım ama bir kere taviz verirsen devamına da razı olmuş olursun allah yardımcın olsun :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?