ağlıyorumm çok kötüyümmmmm nolur yardım edin:(:(

canım benim çok sağol iyi dileklerin için...

sizlerle konuşmak o kadar iyi geldikimafoldumben

canmsınız:teselli:

Eski sevgilimde aynı bu sorun vardı. Gönderilmiş msjlarını temizlemeden şifresini verdi bana, bi girdim baktım face te sarkmadıgı asılmadıgı kız kalmamış. bozuntuya vermeden o gün buluşmak istedigimi söyledim ve saydırdım saydırdım suratına tükürücektm,sen ona da degmezsn dedm. çektm gittim. bu kadar basitler işte.... bana da aynı şekilde şaka dedi.. ne şakası be basbaya slm nbr tanışalım mı demişsin hangi şakadan bahsediyorsn Bak hatırladım yne çok sinirlendmm...

o yüzden hiçbirine degmiyor... en masumu bile şeytan bunların...!!

nasıl ayrıldın peki canım..
çok zor oldu mu
offffffff:gitme:

nasıl ayrıldın peki canım..
çok zor oldu mu
offffffff:gitme:

ya o msjları gördügüm anda başımdan aşagı kaynar sular döküldü yani o an zaten dondum kaldım yerimde 10dk... çok kötü bi durum gerçekten seni çok iyi anlıyorum.. Ama yani hep o anı aklıma getirdim,msjları,şaka deyişini ıııyyyy ve nefret kapladı içimi zamanla zaten... Tek gerekli olan zaman. ve o kişi bizim buralarda oturuyor. utanmadan evn önünden geçerken bakıyor bide hala yaa terbiyesiz başka yol kalmadı sankiii... Canım sabret zamanla geçicek inan... Sakın geri dönüş yapim deme.. yerimseniben

canım geri dönüş yapacak olsam olacakları kabul etmem gerekir..
fakat o saçmalıkları kaldıracak bi yapıda insan değilim...
bugün defalarca aradı ama umrumda değil...
çok pişman olacak çooookk
ama iş işten geçti bir kere....
değerimizi anlamayanlar utansın

ya canım kendini nasıl savunuyor bir görsen gayet rahat..
acaba ben mi abartıyorum dedim onun bu haliyle karşılaşınca...
ben öyle bişey yapsaydımm ağzına geleni söylerdi..
hem suçlu hem güçlü..
galiba ne olursa olsun ayrılamıcaz zannediyordu..
görsün bakıyım şimdi severimde silerimde.....

3ay sonra geri dönüş yapıyor bide utanmadan, face i kapattım msni kapattım kısacası pc yle işim yok senin istedigin olsun diyor bide.... ya çocuga demedigimi bırakmadım hala yüzü var yani pişman olmaya bile... yazık ya acıyorum o ve onun gibilere.... Yanındayız biz senin tatlım, bu foruma gir sürekli güç al yerimseniben

zaten canım sizler olmasaydınız ben napardım..:teselli:
derdime ortak oldunuz..:içelim:
fikirleriniz benim için o kadar önemli kiii:1hug:

sağol canım benim..:hulya:
ama ne yaptıysa kendine yaptı..
bir ağlarım iki ağlarım unuturum bir şekilde.
inan hiçbirşey hiçkimse kendimizden değerli değil..yerimseniben

neden bu kadar kendini üzüyorsun senin üzüldügünü görünce ona olan baglılıgını göstermiş olacaksın biraz sakin ve sabırlı ol bu kadar deger verdigini gösterme elini ayagını cek biraz

neden bu kadar kendini üzüyorsun senin üzüldügünü görünce ona olan baglılıgını göstermiş olacaksın biraz sakin ve sabırlı ol bu kadar deger verdigini gösterme elini ayagını cek biraz

bugün telefonlarına mesajlarına cevap vermedim..
soğukkanlılıkla karşılayamam ki ..
çünkü çk sevdim değer verdim..
içimi boşaltmak için elbet ağlıcam..
şimdi daha iyiyim..
unutucam yavaş yavaşş....

Bak canım , bir ilişkiye emek vermişsin sevgini ortaya koymuşsun karşılığında da bunları yaşmaşsın bana da sorarsan bir an bile düşünme ayrıl hem de arkanı dönmeden onun pişman olmasını umursamadan sadece kendin için, onun dışında birçok arkadaşın dediği gibi türk kızı yabancıkız vs. bunlar hiç önemli değil bugün yabancıyla faceden aldatan yarın telfonda ondan sonraki günde daha farklı aldatır bence hepsi aldatma düşün bi faceden tlf verdi ne konuşacaklar kıza hayat hikayesini mi anlatacak bir insnın sevgilisi varken neden konuşmak için bir başkasına ihtiyaç duysun ki,
bekara eş boşamak kolay demişler bizim böyle düşündüğümüzü düşünme çok zor olacağının farkındayım ama bir kere taviz verirsen devamına da razı olmuş olursun allah yardımcın olsun :Saruboceq:

Erkeklere 1 fırsat daha vermeye gelmiyor direk bitir işi hiç zorlamadan uzatmadan.
daha çok üzülürsün bak benim gibi :gitme:
lmaz:

Allah hepimizin yardımcısı olsn...:Saruboceq:
unutmaya çalışıcam..
unutmk zorundayım....:1closedeyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…