Agresif Haller

KarincaKadin

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2016
4.622
5.328
88
Arkadaşlar sizde de regl öncesi agresif bir haller oluyor mu? Bende eskiden olmazdı. Yaşlandığımdan mıdır nedir bilemedim ama şimdilerde birde bu çıktı. Regl dönemime 1 - 2 gün kala kendimi çok gergin ve sinirli hissediyorum.
En ufak bir şeye sinirleniyorum. Sürekli sinirleniyorum. Herşeye sinirleniyorum.
Sizin bununla ilgili yaptığınız kendinizi gevşettiğiniz bir çayınız veya yönteminiz var mı?

:) Gerçekten en ufak şeye kızıyorum.Bu terlik neden burada, bardağı neden buraya bıraktın gibi. Off aşırı tepkili oluyorum. :)

Ben ya sinirleniyorum ya duygusala bağlıyorum.
Sakin olmaya çalışıyorum ama içimdeki sinir geçmiyor tuhaf bir hal.
Komik filmler izliyorum, insanlarla daha az iletişim kuruyorum çünkü biliyorum ki ottan sebeplerle kavga moduna geçiçem, biliyorum ki saçmalıycam. O 2 gün mesafe günleri oluyor. Beni sakinleştiren bir çay yok. :)

:) Gerçekten en ufak şeye kızıyorum.Bu terlik neden burada, bardağı neden buraya bıraktın gibi. Off aşırı tepkili oluyorum. :)
Aynen hatta geçen öyle bir fırtına esti ki evde bi kaç saat sonra sakinleştiğimde eşim '' ya sen o kadar lafı sayarken gülmemek için kendimi zor tuttum. Aklıma sürekli ciddi şeyler getirmeye çalıştım. İşyerindeki müdürüm evraklar vs düşündüm de kahkaha atmadım'' dedi. Sonra karşılıklı kahkaha attık Akşamki gelecek misafirlere ne yemek yapacağım diye sinirlenmiştim bende

Sinir stres oluyor.Ayrıca bende duygusallaşma artı ağlama da oluyor,hüzünlü depresif bi iki gün geçiriyorum.Sonra normale dönüyorum..

bende de oluyor bu deli deli hareketler yapıyorum.sinirleniyorum kafamda kuruyorum sürekli..
eşimde geliyor seninkiler diyor..

ilk kez bu ay bi sümsüklük bi uyuşukluk var 1-2 güne hastalanmam lazım aslında ama sürekli uyumak ve kimseyle uğraşmak istemiyorum oruç ve sıcaktan olsa gerek

ama evet arkadaşım bu ay hariç yalnız değilsin bende varım

Yaşlanmayla ne ilgisi var ben ilk adet olduğumdan beri öyle oluyorum zaten...
Normal bence yapımız gereği daha çok hissediyoruz değişimleri

Mesafe koyayım o zaman bende birazcık iyi fikir :)

Artık ben dün açıkça kavga etmek istiyorum, lütfen bir bahane bulalım dedim :) Ama o zamanda komik oluyor insan kendisi gülüyor cidden. :)

Artık ben dün açıkça kavga etmek istiyorum, lütfen bir bahane bulalım dedim :) Ama o zamanda komik oluyor insan kendisi gülüyor cidden. :)

aaa yok ben hemen bulurum en kötü ihtimalle geçen haftadan bişi bulur onu öne sürerim 2-3 saat aralıksız konuşurum
neyseki bizimki bulaşmaz bana evet bebeğim tamam aşkım he sensin der geçer

ben de diyorum onu

özellikle de gecikti ise vs

geçen eşime öyle dedim o kavga etmedi

sonra aşağıda komşu ile tartıştık

ben kendimi bildiğim için azıcık alttan alayım dedim vs

ertesi gün de regl oldum kurtuldum ,

eşim alıştı idare ediyor arada da çocuk kötü oluyor

yani her zaman kızmadığı basit bir şeye birden kızan bir anne hoş olmuyor ama cidden her zaman kendimi tutamıyorum, o nedenle eşimle kavgayı tercih ediyorum hatta beni ağlat dediğim zamanlar bile oluyor

Aslında var ya çok mantıklı, dün akşam üst komşu sahurda çok gürültü yaptı. Bir daha yaparsa vay haline :)

Her zaman agresif haller yaratmıyor. Bazende melek kesiliyorum. Başlıyor içimde bir annelik coşkusu, bi kocam nerede benim tutkusu, bi sevdiceğimi arayayım halleri. Tabi sonra bi kocam olmadığını hatırlıyorum. Bakıyorum ortada sevdicekte yok. Oturuyorum oturduğum yere.
Bazende deli agresif sinirli yanına yaklaşılmaz oluyorum.
Her zaman aynı seyretmiyor..

Oo felaket. Öyle böyle değil. Uçan kuşa niye öyle ucuyorsun diyip kafa atasim geliyor o derece. İşin kötüsü ben hepsini birden yaşıyorum. Yani 2 3 gün duygusal,her şeye ağlama modunda takılıyorum. Sonra sinir geliyor ataklar halinde. Suyla kavga etmisligim var benim. Bildiğin su. H2O.

:) Ben bugün hala neden regl olamadım diye kendimle kavga ettim .

Bende öyleyim genellikle sebebsiz yere ters çıkışabiliyorum.Örneğin öyle durumlarda kalp kırmamak için gideceğim yere gitmemeyi tercih ediyorum.

Bende bu durumlar 25 yaşımdan sonra basladi son yıllarda giderek artıyor regliden 5 gün önce ödem toplamaya basliyorum her yerim sis sis oluyo... Ayni dönemlerde önce depresif bu ruh hali oluyo herşeye canim sıkılıyo ağlamaklı garip bi hal son bi iki gün kalada agresife bagliyorum..Regl olunca dunyaya geri donuyorum resmen..Eskiden aaa regl oluyorum der anlayana kadar olurdum bile şimdi bunlar hep yaslanmaktan gibi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…