- 29 Mayıs 2016
- 4.622
- 5.328
- 88
- Konu Sahibi KarincaKadin
-
:) Gerçekten en ufak şeye kızıyorum.Bu terlik neden burada, bardağı neden buraya bıraktın gibi. Off aşırı tepkili oluyorum. :)Genel bir durum bence. Ben bişey yapmıyorum bağırıp çağırıyorum sinirli agresif geçiyo o günler. Eşimde kızımda alıştı naaapim yani kolay değil o halleri yaşamak heeeazda onlar çeksinler bizi
Aynen hatta geçen öyle bir fırtına esti ki evde bi kaç saat sonra sakinleştiğimde eşim '' ya sen o kadar lafı sayarken gülmemek için kendimi zor tuttum. Aklıma sürekli ciddi şeyler getirmeye çalıştım. İşyerindeki müdürüm evraklar vs düşündüm de kahkaha atmadım'' dedi. Sonra karşılıklı kahkaha attık:) Gerçekten en ufak şeye kızıyorum.Bu terlik neden burada, bardağı neden buraya bıraktın gibi. Off aşırı tepkili oluyorum. :)
Arkadaşlar sizde de regl öncesi agresif bir haller oluyor mu? Bende eskiden olmazdı. Yaşlandığımdan mıdır nedir bilemedim ama şimdilerde birde bu çıktı. Regl dönemime 1 - 2 gün kala kendimi çok gergin ve sinirli hissediyorum.
En ufak bir şeye sinirleniyorum. Sürekli sinirleniyorum.Herşeye sinirleniyorum.
Sizin bununla ilgili yaptığınız kendinizi gevşettiğiniz bir çayınız veya yönteminiz var mı?
Mesafe koyayım o zaman bende birazcık iyi fikir :)Ben ya sinirleniyorum ya duygusala bağlıyorum.
Sakin olmaya çalışıyorum ama içimdeki sinir geçmiyor tuhaf bir hal.
Komik filmler izliyorum, insanlarla daha az iletişim kuruyorum çünkü biliyorum ki ottan sebeplerle kavga moduna geçiçem, biliyorum ki saçmalıycam. O 2 gün mesafe günleri oluyor. Beni sakinleştiren bir çay yok. :)
Artık ben dün açıkça kavga etmek istiyorum, lütfen bir bahane bulalım dedim :) Ama o zamanda komik oluyor insan kendisi gülüyor cidden. :)bende de oluyor bu deli deli hareketler yapıyorum.sinirleniyorum kafamda kuruyorum sürekli..
eşimde geliyor seninkiler diyor..
ilk kez bu ay bi sümsüklük bi uyuşukluk var 1-2 güne hastalanmam lazım aslında ama sürekli uyumak ve kimseyle uğraşmak istemiyorum oruç ve sıcaktan olsa gerek
ama evet arkadaşım bu ay hariç yalnız değilsin bende varım
Artık ben dün açıkça kavga etmek istiyorum, lütfen bir bahane bulalım dedim :) Ama o zamanda komik oluyor insan kendisi gülüyor cidden. :)
Artık ben dün açıkça kavga etmek istiyorum, lütfen bir bahane bulalım dedim :) Ama o zamanda komik oluyor insan kendisi gülüyor cidden. :)
Aslında var ya çok mantıklı, dün akşam üst komşu sahurda çok gürültü yaptı. Bir daha yaparsa vay haline :)ben de diyorum onu
özellikle de gecikti ise vs
geçen eşime öyle dedim o kavga etmedi
sonra aşağıda komşu ile tartıştık
ben kendimi bildiğim için azıcık alttan alayım dedim vs
ertesi gün de regl oldum kurtuldum ,
eşim alıştı idare ediyor arada da çocuk kötü oluyor
yani her zaman kızmadığı basit bir şeye birden kızan bir anne hoş olmuyor ama cidden her zaman kendimi tutamıyorum, o nedenle eşimle kavgayı tercih ediyorum hatta beni ağlat dediğim zamanlar bile oluyor
:) Ben bugün hala neden regl olamadım diye kendimle kavga ettim .Oo felaket. Öyle böyle değil. Uçan kuşa niye öyle ucuyorsun diyip kafa atasim geliyor o derece. İşin kötüsü ben hepsini birden yaşıyorum. Yani 2 3 gün duygusal,her şeye ağlama modunda takılıyorum. Sonra sinir geliyor ataklar halinde. Suyla kavga etmisligim var benim. Bildiğin su. H2O.
Bende öyleyim genellikle sebebsiz yere ters çıkışabiliyorum.Örneğin öyle durumlarda kalp kırmamak için gideceğim yere gitmemeyi tercih ediyorum.Arkadaşlar sizde de regl öncesi agresif bir haller oluyor mu? Bende eskiden olmazdı. Yaşlandığımdan mıdır nedir bilemedim ama şimdilerde birde bu çıktı. Regl dönemime 1 - 2 gün kala kendimi çok gergin ve sinirli hissediyorum.
En ufak bir şeye sinirleniyorum. Sürekli sinirleniyorum.Herşeye sinirleniyorum.
Sizin bununla ilgili yaptığınız kendinizi gevşettiğiniz bir çayınız veya yönteminiz var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?