- 11 Ocak 2012
- 10.411
- 2.199
- 248
- Konu Sahibi gazeldustubaglara
-
Gecmis olsun canim.Derdi veren rabbim dermanida verir ins.Agri kesici kolye ilk defa duydum dikkatli ol canim para tuzagi olabilir mi acaba yanlis bilgi vermek istemem.Sinuzit tedavsinde tuzlu su iyi geliyor diyorlar.Belkide kolye iyi olabilir ama yinede iyi arastir.
ne kadar agir bir kolyeymis ki bu 400 tl tutacak gumusten..
bizzat gordum dedigin insanlardan rica edip deneyemez misin peki bir sure?
Geçen sene tanıştığım kokoş bir teyze vardı, 50 yaşlarında filan.Bu ağrı kesici kolye diye tabir edilen kolyeden almıştı, titanyum olanından.200 küsür lira gibi bi para vermiş.Boynuna takmış hiç çıkarmıyordu.Cilde temas etmeliymiş diye sırt tarafına çevirmişti kolyenin ucunu, hani göğüs tarafında havada kalır gibisinden.O ağrılarına iyi geldiğini vücudundaki negatif enerjinin azaldığını söylüyordu.Tabi bu psikolojik de olabilir, hani buna inandığı için.
Merhabalar marka ismi veremiyoruz ama sanırım n......n diye bir markadan bahsediyorsunuz. Benim kuzenimde de vardı migren kolyeyi taktığı sürece hiç ağrısı olmadı. Hamilelikte önermedikleri için çıkardı ağrıları tekrar başladı. Ayrıca markanın başka ürünleri de var gerçekten vücuttaki kan akışını düzenleyip işe yaradığına bizzat şahit oldum. Dediğiniz gibi pahalı bir kolye ben kullanmadığım için kesin işe yarar diyemiyorum ama kullananlar memnun
benim arkadasımında migreni var eşi almış ve hiç basım ağrımıyo dedi hatta şimdilerde babasına vermiş ağrılarım yine başladı dedi ama bana 1 milyardan bahsetti yanlış anlamadıysam
hastalıkların çoğu psikolojik kaynaklı değilmi zaten dimi...:) ne bileyim belki bende takınca psikolojik olarak ağrının azaldığını falan hissedermiyim acaba :)
allah kimseye dert vermesin baş ağrısı da çok zor kızlar, vücudu taşıyan baş derler, dertlerin hepsi kötü allah dert verip derman aratmasın...
acaba sen az su içiyor olabilir misin?
Bi doktordan duymuştum vücud susuz kalınca da baş ağrısı çok olurmuş.
geçmiş olsun nerde oturuyosun bilmiyorum ama nette bak hacamat diye ağrın hiç bişeyin kalmaz şahsen ben yapıyorum ve tedavi olan birçok hasta var inşallah iyileşirsin.
canım onu duydum hatta kayınpederim yaptrmıştı, eşimde yaptırmak istiyor ama ben cesaret edemem ki yaa:26::26::26::26:
kan falan olunca ne bileyim korkuyorum ondan...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?