- Konu Sahibi gazeldustubaglara
-
Aynı sorun bende de var. Sinüzit gibi ama değil. Çünkü başım en kücük hava değişiminde en ufak zorlanmada kokuda garip bir ağrı en cok alnımda ve şakaklarda oluyor. Bazen alnım sanki buz tabaka olmuş hissediyorum. Bazen bi hafta boyunca hergün en az iki minoset plus ictigimi bilirim. Sürekli her ay zaten bi kutu bitiyor. Almasam olmaz mahvoluyorum o az gibi görünen ağrı hani cok belli sebepte yok. Sanki üşütmeden rüzgardan soğuktan sıcaktan diyecem degil bunlarda oluyorda öle direkte oluyor. Poff bıktım sürekli ağrı kesici almaktan.
çok geçmi$ olsun
denemekden zarar gelmez diycekdim ama az deilmi$ parasi
aklima denemek geliyor sadece
satildigi yerde gidip denesen , satici buna musade eder herhalde, maline gfuveniyorsa izin vermesi lazim ,memnun kalirsan o kadar para verip alacaksin sonuçta ..
canım valla aynen tıpkı beni tarif etmişsin..bende ufak bi hava değişimnde basit bi parfüm kokusunda, araba kokusunda, veya ne bileyim basit bişeyde zonk gibi giriyor ağrı...bende bıktım ağrı kesicilere müptela oldum korkuyorum artık içe içe biyerimde bi dert çıkacak...
sinüzit gibi görünüyor ama sanki alerjikde olabilirmiş gibi veya adı her neyse...tarif edemiyorum ama inan canım bıktım bezdim...şuan halen ağrıyor...alnımda ince ince sancı çoğu zaman gözyaşlarımı tutamıyorum ağrıdan...sanırım deneyeceğim bu kolyeyi...
Merhabalar marka ismi veremiyoruz ama sanırım n......n diye bir markadan bahsediyorsunuz. Benim kuzenimde de vardı migren kolyeyi taktığı sürece hiç ağrısı olmadı. Hamilelikte önermedikleri için çıkardı ağrıları tekrar başladı. Ayrıca markanın başka ürünleri de var gerçekten vücuttaki kan akışını düzenleyip işe yaradığına bizzat şahit oldum. Dediğiniz gibi pahalı bir kolye ben kullanmadığım için kesin işe yarar diyemiyorum ama kullananlar memnun
O hacamat denilen şey sırta bardak atma oluyor de mi?
Ben onun kansızından yaptırıyorum arada eşime.
Yani direk sırtıma yapıyo, çizmeden filan.
Hiç korkma bak öyle rahatlıyo ki insan anlatamam.Biz onun için ayrı bi bardak takımı aldık, sırf sırtımıza bardak çekiyoruz o bardaklarla başka bişeyde kullanmıyoruz.Yapılışı şöyle;
malzemeler:çay bardağı(ağzı geniş olanından olursa daha iyi), çakmak,kağıt,bi tas su
kağıtları kesiyosun böyle parmak kadar, bi ucunu suya batırıyosun hafifçe ki sırtın yanmasın, diğer ucunu yakıp yanan kısmını bardağın içine koyuveriyosun.Sonra hoop ters çevirip yapıştırıyosun bardağı sırta.Anında çekiveriyo zaten deriyi.Ama bi rahatlatıyo inanamazsın, benim diyen masajcı halt etmiş.
Böyle böyle 6-7 bardak attırıyosun sırtına.Sonra hafifçe çekiyosun çıkıyo zaten sırttan kolayca.
O gece bebekler gibi uyursun, sırt omuz baş tüm ağrıların diner.
Tabi bunu haftada bi yaptırmak en iyisi.
slm kızlar direk konuya gireyim...
bende sinüzit benzeri bi sorun var, ve her daim başım ağrır..artık bıktım usandım yıllardır böyle....gitmediğim doktor hastane kalmadı, emar tomografi aklınıza ne gelirse hepsini yaptırdım...tıbbi bi sorun görünmüyormuş...gayet normal seyrindeymiş...
göz olabilir dediler göze gittim yine gözle de alakalı değilmiş....kısacası rastgele bişey değil yani tedavim için her yolu denedim....
ama bazen tedavilerde işe yaramıyor...sürekli alnımda şakaklarımda bazen ensemde..
şimdi size sorum şu, marka ismi vermeyim sanırım yasak...bi kolye üretmişler ve kolyeyi kullanan şahısların hep yorumlarını okudum hepsi üretenlere allah razı olsun kurtulduk ağrılardan diyorlar...ısrarla tavsiye ediyorlar...kullananlardan bizzat dinledim çok memnun kalmışlar....
sizce mantıklı mı bu...yani inanılırmı acaba bi kolyenin ağrı kesici enerji verebileceği....
yani alıp denemeye değermi...çok az buz da değil, 200 ve 400 tl civarı bi kolye....altın gümüş ve titanyum çeşitleri varmış....artık nasıl bir etkisi varsa enerjik bişeymiş anlayacağınız...bilgisi olan varmı kızlar nolur bi akıl verin artık taşlardan kolyelerden umut bekler oldum...rabbim kimseye sağlık sorunu vermesin...
ben dediğin kolye ise 6 aydır takıyorum baş ağrılarım rahat.annemde migren vardı ve sürekli istifar ederdi artık her gün tutuyordu ve bizde sanş dedik aldık ona çok rahat tutmuyor başı ağrımıyor bizde inanmadık önce ama annemede banada iyi geldi ben sürekli takıyorum.biz faydasını gördük.
canım sen nerden aldın bi de fiyatı ne kadar yazarmısın...marka ismi yasak sanırım vermek ama baş harfini yazarsan benimkiyle aynımı onu merak ettim...sence alayımmı ne dersin..denemeye değermi??
slm kızlar direk konuya gireyim...
bende sinüzit benzeri bi sorun var, ve her daim başım ağrır..artık bıktım usandım yıllardır böyle....gitmediğim doktor hastane kalmadı, emar tomografi aklınıza ne gelirse hepsini yaptırdım...tıbbi bi sorun görünmüyormuş...gayet normal seyrindeymiş...
göz olabilir dediler göze gittim yine gözle de alakalı değilmiş....kısacası rastgele bişey değil yani tedavim için her yolu denedim....
ama bazen tedavilerde işe yaramıyor...sürekli alnımda şakaklarımda bazen ensemde..
şimdi size sorum şu, marka ismi vermeyim sanırım yasak...bi kolye üretmişler ve kolyeyi kullanan şahısların hep yorumlarını okudum hepsi üretenlere allah razı olsun kurtulduk ağrılardan diyorlar...ısrarla tavsiye ediyorlar...kullananlardan bizzat dinledim çok memnun kalmışlar....
sizce mantıklı mı bu...yani inanılırmı acaba bi kolyenin ağrı kesici enerji verebileceği....
yani alıp denemeye değermi...çok az buz da değil, 200 ve 400 tl civarı bi kolye....altın gümüş ve titanyum çeşitleri varmış....artık nasıl bir etkisi varsa enerjik bişeymiş anlayacağınız...bilgisi olan varmı kızlar nolur bi akıl verin artık taşlardan kolyelerden umut bekler oldum...rabbim kimseye sağlık sorunu vermesin...
Hiiiç inanmıyorum işe yaradığınaİşe yarıyor diyenlerde, ya reklam amaçlı yada psikolojik olarak inanmışlardır.
Yıllar yıllar önce de, bir gazetenin kupon ile dağıttığı titanyumsu bilezikler vardı. Hani ucları böyle yuvarlak olan :) O hesap işte..
Hiiiç inanmıyorum işe yaradığınaİşe yarıyor diyenlerde, ya reklam amaçlı yada psikolojik olarak inanmışlardır.
Yıllar yıllar önce de, bir gazetenin kupon ile dağıttığı titanyumsu bilezikler vardı. Hani ucları böyle yuvarlak olan :) O hesap işte..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?