ağrı kesici kolye hakkında ne düşünüyorsunuz :( lütfen bi bakın...

O hacamat denilen şey sırta bardak atma oluyor de mi?
Ben onun kansızından yaptırıyorum arada eşime.
Yani direk sırtıma yapıyo, çizmeden filan.
Hiç korkma bak öyle rahatlıyo ki insan anlatamam.Biz onun için ayrı bi bardak takımı aldık, sırf sırtımıza bardak çekiyoruz o bardaklarla başka bişeyde kullanmıyoruz.Yapılışı şöyle;
malzemeler:çay bardağı(ağzı geniş olanından olursa daha iyi), çakmak,kağıt,bi tas su
kağıtları kesiyosun böyle parmak kadar, bi ucunu suya batırıyosun hafifçe ki sırtın yanmasın, diğer ucunu yakıp yanan kısmını bardağın içine koyuveriyosun.Sonra hoop ters çevirip yapıştırıyosun bardağı sırta.Anında çekiveriyo zaten deriyi.Ama bi rahatlatıyo inanamazsın, benim diyen masajcı halt etmiş.
Böyle böyle 6-7 bardak attırıyosun sırtına.Sonra hafifçe çekiyosun çıkıyo zaten sırttan kolayca.
O gece bebekler gibi uyursun, sırt omuz baş tüm ağrıların diner.
Tabi bunu haftada bi yaptırmak en iyisi.

çok geçmi$ olsun
denemekden zarar gelmez diycekdim ama az deilmi$ parasi
aklima denemek geliyor sadece
satildigi yerde gidip denesen , satici buna musade eder herhalde, maline gfuveniyorsa izin vermesi lazim ,memnun kalirsan o kadar para verip alacaksin sonuçta ..

Aynı sorun bende de var. Sinüzit gibi ama değil. Çünkü başım en kücük hava değişiminde en ufak zorlanmada kokuda garip bir ağrı en cok alnımda ve şakaklarda oluyor. Bazen alnım sanki buz tabaka olmuş hissediyorum. Bazen bi hafta boyunca hergün en az iki minoset plus ictigimi bilirim. Sürekli her ay zaten bi kutu bitiyor. Almasam olmaz mahvoluyorum o az gibi görünen ağrı hani cok belli sebepte yok. Sanki üşütmeden rüzgardan soğuktan sıcaktan diyecem degil bunlarda oluyorda öle direkte oluyor. Poff bıktım sürekli ağrı kesici almaktan.

canım valla aynen tıpkı beni tarif etmişsin..bende ufak bi hava değişimnde basit bi parfüm kokusunda, araba kokusunda, veya ne bileyim basit bişeyde zonk gibi giriyor ağrı...bende bıktım ağrı kesicilere müptela oldum korkuyorum artık içe içe biyerimde bi dert çıkacak...
sinüzit gibi görünüyor ama sanki alerjikde olabilirmiş gibi veya adı her neyse...tarif edemiyorum ama inan canım bıktım bezdim...şuan halen ağrıyor...alnımda ince ince sancı çoğu zaman gözyaşlarımı tutamıyorum ağrıdan...sanırım deneyeceğim bu kolyeyi...

cnm satılan yerde gidip denenecek bişey değil, yani taktıkça zaman geçtikçe etki gösteriyormuş...yani dur takayım deyip hop hemen ağrı kesen bişey değil...
baya araştırdım, zaman geçtikçe ağrılar azalmaya başlıyor ve zamanla iyice tükeniyormuş...

Ben fena oluyordum bazen eğer ağrı kesici almazsam artıyor ve mide bulantısı da eşlik ediyor. Çok tüketiyorum agrı kesici korkuyorum yani. Ama kolye filanda bana cok cazip gelmiyor işin acıkcası ona para vermem. Hani bitkisel cözümler diyorlar yok hic etki olmuyor en azından şu an geçiren ilaç var baska agrı kesicilerde hic bana mısın demez sadece minoset plus. veya işte diğer agrı kesicilerin plus olanları.

bi marka var çok ünlü , bi ara çok reklamı yapılan ünlüler takıyor diye ama araştırmalar hiç bir etki etmediğini ortaya koydu.bence paranızı boşa harcamayın. Rabbim şifa versin

ametist al canım işlenmemişini alırsan daha iyi olur abimin benim migren var..Bekar iken aldım evledikten sonra da evime aldım takılarım da var yüzük bileklik ve kolye..Çok pahalı da değil 20 lirada da gayet güzel bulabilirsin istersen 500 lira ya..

hamilelik döneminde çıkar demişse doktorlar demekki bi şekilde yan etkileride var

nıck hacamat ayrı bir şey bardak olayı farklı..Bardak da aynen dediğin gibi ama hacamat vücudun belirli bölgelerine kesik çizik desem daha doğru olur atıyorlar sonra bardak ile tuttuyorlar o bölgeyi pis kanı emiyor vakumşu bardak..Hacamat yaptırmak sünnet..

ben dediğin kolye ise 6 aydır takıyorum baş ağrılarım rahat.annemde migren vardı ve sürekli istifar ederdi artık her gün tutuyordu ve bizde sanş dedik aldık ona çok rahat tutmuyor başı ağrımıyor bizde inanmadık önce ama annemede banada iyi geldi ben sürekli takıyorum.biz faydasını gördük.

canım sen nerden aldın bi de fiyatı ne kadar yazarmısın...marka ismi yasak sanırım vermek ama baş harfini yazarsan benimkiyle aynımı onu merak ettim...sence alayımmı ne dersin..denemeye değermi??

O söylediginiz kolyeyi bende cok arastirdim. Bendede migren var tutunca kafami kesip atasim geliyor. Heleki suan hamileyim ilacta kullanamiyorum. Doktorun verdigi ilac 1 saatde iyilestiriyordu ama iste.
O kolyeyi cogu ünlü kullaniyor. Dikkatinizi cekmistir belki kurtlar vadisinde savci leyla, arka sokaklarda
Melek vs. Dizilerdede görünüyor. Fakat bende emin olamamistim alsammi almasammi diye. Kararsizim bende. Mutlaka takip edecegim burayi.

canım sen nerden aldın bi de fiyatı ne kadar yazarmısın...marka ismi yasak sanırım vermek ama baş harfini yazarsan benimkiyle aynımı onu merak ettim...sence alayımmı ne dersin..denemeye değermi??

internetten aldım gümüş olanını sanırım 170 tl idi.j ile başlıyor.annem çok memnun migren artık istifar ettirmiyor çok ağrıda olmuyor hafif bi ağrı ile geçiyor.annem hiç çıkarmaz.bende hiç çıkarmam.önceden çok ağrırdı başım ama şimdi aman aman bi ağrı çekmiyorum.eğer ki çok başın ağrıyorsa dene bi al annem çok memnun.biz 3 tane aldık.kız kardeşimde takıyor.belki faydası olur hani annemi görmesem bilmezdi ama o migrenden çok rahatladı artık hap içmiyor.

canım ben kullandım bahsettiğin kolyeyi... şöle söliyim benim migrenim var adet oncesı ve sonrası muhakkak basım agrıyo bıde 2-3 ayda bır veya 2 defa da mıgren nöbetleri geciriyorum bende doktora gttm ama net bıse soylenmedı bıseyın yok dedı. sadece kullandıgım bı ılac vardı onu sakın kullanma artık 35 yasına geldıgınde depresyon ılaclarına baslarsın anca onlar agrını gecırır dedı. ilacın adını verıyım belkı sızede yardımcı olur avamıgren mı ne . yaklasık 1 senedır bıraktım kullanmıyorum. aıleden ırsi bizde bu agrı grıpın ıcıyorum bakkalda çakkalda her yerde satılıyo zaten onu ıcıyorum artık. neyse cok uzattım konuya geliyim :) ... bahsettiğin kolyeden ben almıstım sureklı boynunda olmak zorunda derıye temeası sart. acıkcası bende psikolojik olaral ılk 1 ay bıse olmadı ama standart nöbetlerimi yasadım sadece adet öncesı agrılarımda bıraz etkısı oldu. ama sasırdıgım nokta herseye olumlu bakar oldm böe pozitif bi etkisi var :) kolyenin bir diğer özelliğide o :) belki ben öle bi dönemdeydim bilemiyoru... yani kullanmıyorm attım gıttı bıle. ailemden bilirim annem akupuntr tedavısı bıle gordu banamısın demedi . malesef bu agrı geçmıyo dönem dönem yasıyoruz. yeme içme duzenı bi nebze iyi geliyo o kadar

burada yazılanların hepsinede inanamıyorum,güvenemiyorum reklam amaçlı mı diye

Son düzenleme:
Hiiiç inanmıyorum işe yaradığına İşe yarıyor diyenlerde, ya reklam amaçlı yada psikolojik olarak inanmışlardır.

Yıllar yıllar önce de, bir gazetenin kupon ile dağıttığı titanyumsu bilezikler vardı. Hani ucları böyle yuvarlak olan :) O hesap işte..

bende alıcaktım ama sonradan geniş kapsamlı bi araştırma yapınca, tamamen yararsız olduğu ortaya konulmuş. yabancı sitelerdede araştırdım . yararlı diye alıp kullanırız gerek yokken yan etkiside olabilir hamilelere önermiyorlarmış

İmam Caferi Sadık (as) şöyle buyurdu: Akik yüzük takmak berekettir, akik yüzük takan kişinin akıbeti güzel ve hayırlı olur. Akik yüzük takmak fakirliği, miskinliği ve nifakı yok eder.

İmam Caferi Sadık (as) şöyle buyurdu: Akik yolculukta insanın emniyetini sağlar, akik takan perişanlık görmez ve işlerinin akıbeti hayra ulaşır.

Hz. Resulullah (saa) İmam Ali’ye (as) hitaben şöyle buyurdu: Parmağına kızıl akik tak! Çünkü bu akik Allahu Teala’nın birliğine, benim nubuvvetime, senin ve evlatlarının velayetine ve imametine, senin dostlarının cennette ve şialarının Firdevs cennetinde oluşuna şehadet etmiştir.

Hz. Resulullah (saa) şöyle buyurdu: Her kim akik yüzüğü taksa ihtiyaçlarını temin etmiştir.

Rebieturravi şöyle rivayet eder: Akik yüzük takmak berekettir, akik yüzük takan kişinin akıbeti güzel ve hayırlı olur.

İmam Rıza (as) şöyle buyurdu: Akik yüzük takmak fakirliği, miskinliği ve nifakı yok eder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…