Merhaba canım senin tarif ettiğin şikayetlerin aynıları bende de var.35+4 haftalık benim bebeğim.Bu haftalarda kasılmalar başlıyormuş ve normal olanı da buymuş,rahim kendini doğuma hazırlıyormuş bir çok yerde böyle okudum.Ben nst ye girmedim hiç,bu cumartesi inşallah.
hepsi bendede oluyor canım dr yetrekı sureklı ve duzenlı olmasın dedı
benım sezeryan canım ıstemıyorum ben normal cok korkuyorumm ama bızım donem hep normal yapıcak gıbı
Yaa birde ordan bebeğin çıkacağını düşünüyorum of ne fena bir şey değilmi?Orası nasıl kocaman açılıyor hayret doğrusu... Ikın ıkın çıkmıyor bebek kolay kolay.Orda acı şişlik basınç.Offffff.........
şu kasılmaları biraz daha açık tarif edermisiniz kızlar ya anlayamıyorum kafam çok karıştı zaten plasenta öndeymiş suyumuzda şubatta doğum yapanlardan biride ben olurum heralde mart 17 normalde.ama dediğim gibi kasılmaları farkedemiyorum sertlik oluyo denmiş ama bu gün top gibi bişey geldi elime bebek sandım yoksa kasılmamıydı offffbilmiyorumkismile
cnm endişelenme o top gibi gelen kafasıdır ya ayagdır yada popsu falandır.diğer şekilde karın komple sertleşiyor.örnegin bende adet sancısı gibi başlıyor aynı adet sancısı gibi ama bel ağrısı falan birde çok sıkıştıgım zaman daha çok sertleşiyor karnım fazla gazlı yiyeceklerde çok sertleşme yapıyor o zaman bi tane maden suyu içdikden sonra rahatlıyorum.umarım zamanında gelir senn bebiş.
turnusol kagıdı kullsanmak lazımmış
gelen akıntımı sumu dıye
eyvahedigeldismile
zeytınburnunda tam 5 eczaneye sordum turnasol kagıdı deyınce saf saf baktılar suratıma...
kırtasıyeye sordum esım 2 tane onlarda da yok.
nasıl bulunur bu zımbırtı ya???
şu kasılmaları biraz daha açık tarif edermisiniz kızlar ya anlayamıyorum kafam çok karıştı zaten plasenta öndeymiş suyumuzda şubatta doğum yapanlardan biride ben olurum heralde mart 17 normalde.ama dediğim gibi kasılmaları farkedemiyorum sertlik oluyo denmiş ama bu gün top gibi bişey geldi elime bebek sandım yoksa kasılmamıydı offffbilmiyorumkismile
megryann son adet tarihin ne zaman ?
bende 34 haftalıgım aynıyız senle galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?