megg cnm gayet normal şuan aynı sancılar bendede var fakat ilk doğumumda ne baskı ne sancı ne kasılma ne bel ağrısı hiç bişi hissetmemişdim bence onlar yoksa tedirgin olunmalı kanaman olmadıgı sürece sorun olmaz umarım ilk gebeliğim de 42. haftamın sonunda dağa çıkdım kiraz yemeye deli gibi koşuyodum hala doğası yokdu biimkinin ertesi gün ne açılma ne sancı mecburi sezeryana aldılar ne kadar güzel işde rahim kendini hazırlıyor normal doğuma bnmde şimdi çok var sancım bel ağrım sertleşmem ama neye yarar bi kere sezeryan oldum işde buda mecburi.
cnm endişelenme o top gibi gelen kafasıdır ya ayagdır yada popsu falandır.diğer şekilde karın komple sertleşiyor.örnegin bende adet sancısı gibi başlıyor aynı adet sancısı gibi ama bel ağrısı falan birde çok sıkıştıgım zaman daha çok sertleşiyor karnım fazla gazlı yiyeceklerde çok sertleşme yapıyor o zaman bi tane maden suyu içdikden sonra rahatlıyorum.umarım zamanında gelir senn bebiş.
bendede oluyor aynı sertleşme ve ağrı 1 dk kadar sürüp geçiyo kaskatı oluyor top gibi kasıklarım ağrıyor ama geçiyor çok çişim geldiğndede öle oluyor tuvalete zor kalkıyorum ve arada akıntımda geliyor sakıntı sizde oluyomu sertleşmeyle birliktefisfisfis
turnusol kagıdı kullsanmak lazımmış
gelen akıntımı sumu dıye
eyvahedigeldismile
zeytınburnunda tam 5 eczaneye sordum turnasol kagıdı deyınce saf saf baktılar suratıma...
kırtasıyeye sordum esım 2 tane onlarda da yok.
nasıl bulunur bu zımbırtı ya???
Canım merhabalar, turnusol kağıdını kimyasal malzeme satan yerlerden bulabilirsin. Ankarada mesela bir çarşı vardı orada hep laboratuarlarda kullanılacak malzemeler satılırdı (adı: modern çarşıydı), İstanbulda da illaki vardır öyle bir yer. yerimseniben
Ben Uzman kimyagerim ve 32 haftalık gebeyim, dün benim de bşıma aynı şey geldi, kasılma ve ardından biraz su geldi, laboratuarda bir miktar buldum turnusol kağıdı hemen baktım, şükür ki idrarmış amniyon sıvısı değilmiş.alkisalkisalkis
yok canım oyle ayırt edılebılcek bısı degılmış o
az azda gelebılırmış tedbır amaqclı kullanmak gerek
senın bebek asa ınmış drmu dedı bunu sana yada nası anladın
mrhb arkadaşlar aranıza yeni katıldım,fikirlerinize ihtiyacım var 36 haftalık hamileyim son üç gündür şiddetli sırt ağrım oluyor,ardından kalbim sıkışıyor,henüz dr gitmedim acaba aynı sorunu yaşayan arkadaş varmı?
yok canım o ayrı bısey dogum kanalına ınmesı dogum yakın olfdunda olurmuş yaa meg benımde kafası asada bende yaa yemiştşm dr ne yahu bu ne dedı kımısı aglıyo dedı dogum kanalına ınmış demedımkı bası asada demısyı
ancak bende bazen bebek asada haret edıyo neredeyse tuylerın oldu yerde gıbı yada bana oyle gelıyo dıkkat edıyoru ama anlamıyorum altan muayneyle ınıp ınmedı bellı olur dfıyolar
senın gobegın gogus altından dustumu
meg
bazen bebek oynarken asagıya agrı gırıyo ama kramp seklınde degıl ıdrara sıkıstırıyo gıbı altıma kacırıcam gıbı oluyorum ama aynı anda bebek hareket edıyo bu kasılma degıl dımı
Valla o sırt ağrıları benide deli ediyor.Sık nefes almamızın nedeni karnımızın büyümesindenmiş.yeterli oksijen gönderebilmek için sık sık nefes alırmışız.Tabii birde kansızlık varsa çok daha fena oluyor...
gıymatlım
bızı aydınlat sen bılgılısınn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?