Ağrılı kasılmalarınız başladımı?

Canım zaten eşimede söylüyorum 'bu kız fazla durmayacak sanırım içerde'diyorum.Çünkü bu sertleşmeleri ve baskıyı 1-2 aydır yaşıyordum zaten.1 haftadırda ağrılı olmaya başladı.Bana sanki fazla kalmazmış gibi geliyor ama hayırlısı olsun napalım?

Evet bu dediklerini bende yaşıyorum.Zaten sık idrara çıkıyorum birde bazen çok sıkışınca çok fena acıyor kasıklarım ve iyice sertleşiyor karnım.Gaz olunca hele dahada ağrılı oluyor.

Evet akıntı arttı.Beyaz renkli ve yoğun oluyor.Sürekli iç çamaşırı ve ped değiştiriyorum bu yüzden.Birde bazen hapşurunca yada öksürünce idrarımın kaçtığını hissediyorum.Bebeğimin başı tam doğum pozisyonunda bu nedenle mesaneye ve rahme baskı yapıyor sanırım.

valla kırtasıyelerde bulujnur dedıler bızede buyuk kırtasıylerde vardır olıvyumun ıcınde felan zeynep
buarada ne renge donuyo turnusol kagıdı

eyvahedigeldismile

zeytınburnunda tam 5 eczaneye sordum turnasol kagıdı deyınce saf saf baktılar suratıma...
kırtasıyeye sordum esım 2 tane onlarda da yok.
nasıl bulunur bu zımbırtı ya???

Bende bilmiyorum ne olduğunu canım.Belki medikalcilerde vardır.İlk defa duydum bu kağıdı.

yok canım oyle ayırt edılebılcek bısı degılmış o
az azda gelebılırmış tedbır amaqclı kullanmak gerek
senın bebek asa ınmış drmu dedı bunu sana yada nası anladın

Bir Ankaralı olarak iyi bir bilgi oldu benim içinde sağolun vereliniortak

yok canım oyle ayırt edılebılcek bısı degılmış o
az azda gelebılırmış tedbır amaqclı kullanmak gerek
senın bebek asa ınmış drmu dedı bunu sana yada nası anladın

Canım 29.haftada kansızlık sorunuyla acile gittiğimde doktor ultrasonu aşağıda tutunca ben sormuştum.'Başı ordamı' diye? 'İnsin artık annesi' demişti.En son geçen hafta gittiğimde ise 'doğum pozisyonuna girmiş artık dönmez' dedi doktor.

Ben bazen o kadar çok hapşuruyorumki.Alerjim var toza,kokuya huylanıyorum ve saatlerce hapşurma krizi tutuyor resmen.Bu nedenle sanırım hapşurdukça bebeği istemeden aşağı iyice ittirmiş oluyorum kasılmalarım daha fazla oluyor bebek daha çok hareketleniyor...

yok canım o ayrı bısey dogum kanalına ınmesı dogum yakın olfdunda olurmuş yaa meg benımde kafası asada bende yaa yemiştşm dr ne yahu bu ne dedı kımısı aglıyo dedı dogum kanalına ınmış demedımkı bası asada demısyı
ancak bende bazen bebek asada haret edıyo neredeyse tuylerın oldu yerde gıbı yada bana oyle gelıyo dıkkat edıyoru ama anlamıyorum altan muayneyle ınıp ınmedı bellı olur dfıyolar
senın gobegın gogus altından dustumu

Valla o sırt ağrıları benide deli ediyor.Sık nefes almamızın nedeni karnımızın büyümesindenmiş.yeterli oksijen gönderebilmek için sık sık nefes alırmışız.Tabii birde kansızlık varsa çok daha fena oluyor...

meg
bazen bebek oynarken asagıya agrı gırıyo ama kramp seklınde degıl ıdrara sıkıstırıyo gıbı altıma kacırıcam gıbı oluyorum ama aynı anda bebek hareket edıyo bu kasılma degıl dımı

gıymatlım
bızı aydınlat sen bılgılısınn

Evet canım 7.aya geldiğimde göbek aşağı düştü gitgide düşüyor galiba.Geçen ablam karnımı görünce '15-20 günün var gibi sanki' deyince yüreğime iniyordu.Dur dedim biraz daha kalsın kızım içerde çok erken.Tüm tekmeleri ya yandan yada üstten mideme kaburgalarıma doğru yiyorum.Hele kemiklerime vurunca acayip acıyor.'Sen bir çık o vurduğun ayaklarını ısırcam'diyorum. :) Doğum kanalına girip girmediği sanırım 36.haftadan sonra yapılacak çatı muayenesinde belli olur.Ama sanki 36-37 de doğururmuşum gibi geliyor bana hep.Hayırlısı olsun hepimiz için.Bende çok korkuyorum normal doğumdan hep aklım sezeryana gidiyor ama sonuçta kaderimizde ne varsa onu yaşayacağız.Doğum kanalına girdikten sonra sezeryana döndürmek zor oluyormuş sanırım.

Evet evet benim anlattığım şeyde bu canım.Bebek hareketlenince idrarımı kaçırcakmış gibi oluyorum.Çok garip tuvaletle yapışığım son 2 aydır.

Birde bazen haraketleri göbek deliğimi ince ince sızlatıyor hemen wc ye koşuyorum tutamıyorum o zaman idrarımı daha çok acıyor çünkü.

nedenkıı
oda nerden cıktıı yaw korkutma benı
benım karnım hep asadaydı zaten goıgus altın 4 parmak ınınce tamam dıyolar artık dogum oldfu olacakmış oluyomuşş
senın bebek asada oynuyomuq

evet kansızlık baştan beri vardı,ama sırt agrısı dayanılacak gibi bişey değil bazen çocuk gibi oturup aglıyorum,ama bu acıları çekmeye değer....bu belirtiler erken dogumun habercisi olabalirmiş nette okudum hayırlısı bakalım,Allahım tüm hamileleri hayırlısıyla kurtarsın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…