Ağrılı kasılmalarınız başladımı?

evet aynen buu
kasılmamı oluyo buda ama bebek oynarken oluyo bu idrara sıkıştırma dur bakalım tecrubelıler bılgı verır ıns

eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile gıymatlım bıktı valla benim ödlekliğimden.Bir doğursada kurtulsak şunun çenesinden diyordur eminim kaydirigubbakcemile3

senağlama harbıdenya bı zeyneb bı ben bıde yelda var ucumuz muhakkak bısey soruyoz yaww hep ucumuzu goruyom dıyomm gıymatlım bılgılı bılgılı bısı desın bıze

kızlar sizi çok iyi anlıyorum ama doğurmak öyle kolay değilki, bu yaşadıklarınız son ayın temposu, bebeğinizi ve kendinizi daha dikkatle dinlemeniz için vücudunuzun sizi uyanık tutması durumu. delikafadulden

bide sıkışmadan tuvalete gidin kızlar çişiniz tam gelmeden, öyle arada bi uğrayın kasılmanızı engeller e mi canlarım :lepi:

nedenkıı
oda nerden cıktıı yaw korkutma benı
benım karnım hep asadaydı zaten goıgus altın 4 parmak ınınce tamam dıyolar artık dogum oldfu olacakmış oluyomuşş
senın bebek asada oynuyomuq

Aman işte etraf felaket tellalı dolu.Her şeyi biliyormuş gibi yorum yaparlar.Gerçi benim ablam biraz şomağızlıdır öylesine lönk diye söyler sonra hakikaten gerçek olur deli olurum o zamanda 'tut şu çeneni' diye.Bir bayan gördüm nst de aramızda 1 hafta falan vardı.Hamileliğin başından beri aşağıdaydı benim çocuk dedi.Düşün son aya kadar gelmiş bu şekilde.Rabbim ne zaman nasip ettiyse o zaman doğuyorlar.İsterse v... ağzında olsun zamanı gelmedikçe gelmiyor bebişler.Hakkımızda hayırlısı olsun hepimiz için.
Bu arada bak onu bilmiyordum 4 parmak inince doğum oldu olacak gibi oluyor demek.Ayyyy bana bir parmak kalmışşşşşş.... Baktım şimdi.Zaten göğüslerimde bu sabah itibariyle acımaya başlamışlar şimdi parmağımla ölçerken alt kısımlarına dokununca çok acıdılar.

senağlama harbıdenya bı zeyneb bı ben bıde yelda var ucumuz muhakkak bısey soruyoz yaww hep ucumuzu goruyom dıyomm gıymatlım bılgılı bılgılı bısı desın bıze

Yine zeynep bizden daha cesur gibi geldi bana.En ödlek benim içinizde.Herkesi bunalttım valla yaa....

ay agrıları dıyolar dogrumu

he bide aklıma gelmişken vajenin acıması bebeğin başının o bölgedeki damarları aşağı itmesinden kaynaklanıyor. orda toplar damarlar var, parmak kadar bi genişlikte.. hatta tuvalette bi kontrol ederseniz şişlik gibi elinize gelecek. hatta bazı hamilelerde o damarlar varis gibi iyice dışarı çıkıntı yapıyor ve çok ciddi ağrılara sebep olur. böyle bi durumunuz yoksa şükredin.

Haydaaaa ben sırt ağrısını göbeklerimiz büyüdüğü için yaşıyoruz sanıyordum.Tamam anlaşıldı siz beni göndereceksiniz galiba doğuma bu gidişle kaydirigubbakcemile3

Bir Ankaralı olarak iyi bir bilgi oldu benim içinde sağolun vereliniortak

Rica ederim, ama şunu da belirteyim ki moda çarşısı bir zamanlar yanmıştı ama ulusta bir çarşıda kuruldu yeniden malzemeciler.

İstanbul'dakiler için de bir arkadaşıma sordum, Sirkeci taraflarında varmış galiba ama daha kesin bilgi bulabilirsem sizinle paylaşırım inşallah.

Gelen suyun idrar mı, amniyon sıvısı mı olduğunu şu şekilde anlıyoruz; İdrar asidiktir, amniyon sıvısı ise içerisinde bulunan maddelerden dolayı bazdır. Asidik bir sıvı, pembe turnusol kağıdının rengini değiştirmez, ama bazik bir sıvı pembe renkli turnusol kağıdının rengini pembeden maviye değiştirir.

Eğer gelen sıvıya bu kağıdı batırırsanız, (Allah korusun ama) eğer amniyon sıvısı ise mavi renge döner, renk değişmezse bu idrardır, rahat olabilirsiniz.

bide sıkışmadan tuvalete gidin kızlar çişiniz tam gelmeden, öyle arada bi uğrayın kasılmanızı engeller e mi canlarım :lepi:

vereliniortak tememmm
klozet ısıtmalı olsaa super olcak zor oluyoo buzz gıbı

Haklısın canım daha doğum kanalına inecek falan uzun iş gibi gözüküyor ama doğumda birden olmuyormu zaten?Şu ne bu ne derken birden başlıyor değilmi doğum?

kızlar göğüsten 4 parmak inmesi herkes için geçerli değil, kişinin boyuna göre değişiyor, uzun boylularda bu ara dahada açık.. telaş etmeyin

Öylemi? Evet vajen şiş durumda sürekli büyümüş gibi aşağıya doğru ama çok şükür öyle şeyler olmadı olmazda inş.

Hımmm bir ara içilen sularıda böyle kağıtlarla deniyorlardı.Aklıma o geldi birden.

Haklısın canım daha doğum kanalına inecek falan uzun iş gibi gözüküyor ama doğumda birden olmuyormu zaten?Şu ne bu ne derken birden başlıyor değilmi doğum?

normal doğum yaşamadığım için aşamalarını tam olarak bilmiyorum. ama tüm anlattıklarınızı bende yaşadım hemde doktorum belirttiği doğum tarihine 24 gün kala sezeryanla doğum yaptım.. yani düşün, doğum olmasaydı o şikayetlerle 20-24 gün daha beraber yaşayacaktık.. halk arasında son ay iyice ağırlaştı derler ya, ağırlaşan sadece göbek değil, şikayetler..

kızlar göğüsten 4 parmak inmesi herkes için geçerli değil, kişinin boyuna göre değişiyor, uzun boylularda bu ara dahada açık.. telaş etmeyin

Benim boyda kısa.Ordanda kurtaramadık.Zaten çatımın dar olma ihtimali sizlere nazaran çok fazla.Normal doğum için her şey aleyhime işliyor.

Canım neden 24 gün kala sezeryan olmuştu?Aniden suyun falanmı geldi?Sanırım 35 haftalık falan oldu senin bebiş?

ayy canımm yaa bıde sen yazıyosunn zateennn
göguslerın kucukmu senın
bende yengeme olcuturucem ben anlamıyorum pekk ama ben dr sordum herkexz bana karnın asada dıyolar dedım 25 haftalıkken bı kadın ahh canımm gunlerıne grmışsın karnın assa ınmış demıştı drda oyle bısey yok oyle bı bılımsel calısması varsa paylassın benle dedı o senın vucut yapın dedı
ben otururken karnımda bacaklarıma otuyo ancak bu bastan berı boylee
Yine zeynep bizden daha cesur gibi geldi bana.En ödlek benim içinizde.Herkesi bunalttım valla yaa....
zeynep en buyugu aramızda canım o kurtardı totoyu a.s. darısı bızım basımıza
idrar yapma ıstegındekı acımı yoksa vajınaya bazen benım ıgne siplenıyo gıbı oluyo hatta tam suandada oluyoo cok rahatsız edıcı

paylaşırsan ıyı olur canım abım medıcalde calısıyodu sımdı temızlık malzemelerı satıyo o bulsbılırmı acabaa
akıntıda rengı degıstırırmı benımde baya akıntım oluyo su olmasın o

kızlar siz sırt ağrısı diyorsunuz ya, hiç böbreklerinize baktırdınız mı ultrasonda. sırt ağrısı zannedipte ağrıdan kıvranırken benim böbreklerde bebeğin sıkıştırmasından dolayı su toplaması olduğu ortaya çıkmıştı..erken doğuma sebebiyet veriyor.. tabi herkeste olmaya bilir.. doktorunuza bi deyiverin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…