- Konu Sahibi neslihan165
-
ALLEGRA , Ben yarına aldım öğrenir öğrenmez çünkü benim polikistik overim vardı , yaşımız var bir de ilk hamileliğim hemen kontrole gidelim dedik . Dr. 'u arkadaşlarımın doğumlarını da yaptırdığından tavsiye ettiler bakalım inşallah dedikleri gibi iyi biridir , paragöz de değilmiş para için abuk subuk testler falan yapmasını istemiyorum çünkü.... Sevgiler
Kan testi yaptırmadık ama yarın bi yaptırıp hcg me bakayım diyorum... Olmazsa ben de çıkan hcg yi telefonda dr.uma söyliyim ona göre bana bir tarih versin, mantıklı...
Ben folik asiti şubattan beri içiyorum canım devam edicem ona da işte bi yandan... tek kafama takılan geçen düşük yüzünden şimdi bana ekstradan progestan falan verir mi?!? Onu da telefonda sorayım bari...
Bence bir kere kan testi yaptırdıysan ikinciye gerek yok doktor isterse yaptır bence
yağlı süt içip şişmanlamaya gerek yok kalsiyum lightta daha fazla var. Ben laktozsuz içiyorum çünkü çok gaz yapıyor normalde bile 9 aylık hamile gibi oluyordum gazdan :)) İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim , inşallah allah sağlıkla tamamına erdirsin hepimizi. Sevgiler
Yukarıda kullanıcı paneline gir, solda ki sütunda Profil Resmini Değiştir diye bir yer var oradan değiştirebilirsin.a.s.
Kan testi yaptırmadık ama yarın bi yaptırıp hcg me bakayım diyorum... Olmazsa ben de çıkan hcg yi telefonda dr.uma söyliyim ona göre bana bir tarih versin, mantıklı...
Ben folik asiti şubattan beri içiyorum canım devam edicem ona da işte bi yandan... tek kafama takılan geçen düşük yüzünden şimdi bana ekstradan progestan falan verir mi?!? Onu da telefonda sorayım bari...
Bence bir kere kan testi yaptırdıysan ikinciye gerek yok doktor isterse yaptır bence
Ben kilodan çok korkuyorum çünkü çok çabuk kilo alıyorum ve zaten kilolu olarak hamile kaldım 71kg şuan yazın 67 idim iki lokma yiyince hemen kilo alıveriyorum çok sinir bir durum . Annem bana hamileyken 25kg almış ona benzersem yanmışımmmm :))
Benim değerim 41,02. Değer düşükmü diye sordum, Sat ıma göre normal dedi doktorum. Zaten idrar testinde de silik çıkmıştı. Kanda değerin iki gün sonra iki katına çıkması gerekiyormuş, o yüzden yaptırmak istiyorum. Yada p.tesi günü yaptırırım ikinciyi.
Peki kan testini ne zaman yaptırdın. Ben sana kendi sonuçlarımı yazıyım karşılaştır.
Satım 6 Kasım
1 aralık 58.4 hcg (26.gün)
4 aralık 284,3 hcg (28.gün)
6 aralık 439,34 hcg (30.gün)
9 aralık 1548,22 hcg (33.gün)
Maşallah çok güzel değerlerinBu tahlilleri doktorun mu istedi? Bende p.tesi ikinciyi yaptırayım o zaman. Bakalım inşallah hayırlısıyla artar güzel güzela.s.
10 Aralık 41,02 hcg 28.günümdü
Bunlar ne testi ben hiç bilmiyorum bu konuları ... Bana da yapacaklar mı neyi gösteriyor bu testler , kan mı idrar mı ?
Canım ben hamileliğimi erken öğrendim ve kahverengi akıntılarım olduğu için doktor düzenli kan tahlili istedi çünkü yükselme olmasaydı bebek gelişmediği için düşürmem için ilaç vericekti ama bende devamlı yükseldiği için yani bebek geliştiği için tutunması ve düşmemesi için progestan içeren jel verdi kullanmam için. Yani normal hamilelik geçiren ve kanaması veya kahverengi akıntısı olmayan birinin düzenli kanda gebelik hormonunun yükselip yükselmediğini takip etmesine gerek yok canım.
Evet canım malesef hamile olduğumu öğrendikten 2 gün sonra kahverengi akıntı başladı ve 3 gün devam etti, 4. gün kan geldi. Doktorum tahlilleri istedi bebeğin gelişip gelişmediğini anlamak için sonra bana jel verdi her gün bir tüp vajinal yoldan sıkıyorum, çok şükür 5 gündür hiçbirşeyim yok :)
Bu arada senin sonucunda normal demekki benden 2 gün sonra falan yumurtladın sen o yüzden benim oranlara göre biraz daha düşük seninki. Doktorum kahverengi akıntım olduğu için benden düzenli test istedi, sen hiç yaptırmayabilirsin.
anladım , değer o zaman güzel gözüküyor yükseliş trendinde hayırlısıyla. Bakalım benden de neler isteyecek yarın dediğim gibi çok heyecanlı ve meraklıyım. Benim de geçen hafta akıntılarım vardı ama hafif sarı renkte internetten baktım olurmuş hormonel olarak. Dünden beri pek akıntı yok gibi. Yarın sabahtan kuaföre gidip ağda falan yaptıracam dr. hazırlığı gerçi karından bakacaktır diye düşünüyorum zaten nefret ediyorum alttan muayene çok canımı acıtıyor , evlenmeden önce polikistik tespitinde falan karnımdan bakıyorlardı o iyiydi , bu yüzden 35 yaşında toplam 3 kere falan gitmişimdir doktora :CüvCüv:
Anladım canım doğru söylüyorsun 16.gün falan yumurtlamış olmalıyım çünkü eşime diyordum bu ay geç kaldık imkansız olmaz kaydirigubbakcemile3
ooyyy minik kuşun sıkı tutunmuş maşallah
Arkadaşlar sizde de çok gaz problemi var mı? Bende acayip oluyorda:kedi:
Biz de milletin ağzını kapatalım zaten büyük bir ihtimalle de olmaz dedik zaten eşimi de öyle ikna ettim. Yanlızca bir kere denemeye anlaştık , olmasaydı denedik olmadı diyecektik ama bebiş anladı hemen yapıştı sanırım :)) Hiç düşünmüyorduk ama şimdi çok hevesliyiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?