- 22 Temmuz 2008
- 3.610
- 22
- 358
- 40
- Konu Sahibi neslihan165
-
Selam kızlar son SAT 1 Kasım 04.12 yaptırdığım kan testinde betam 578 çıktı dr. iyi bir sonuç dedi cuma günü tekrar çağırdı ama bugün hafif kahvemsi akıntım geldi endişeliyim bir dış gebelik 2 kimyasal gebelik geçirmiş biri olarak Allahım inş. bu sefer yüzüme güler. Bütün arkadaşlara sağlıklı hamilelikler bana da dua edin ki aranızdan ayrılmayayım.
Selam kızlar son SAT 1 Kasım 04.12 yaptırdığım kan testinde betam 578 çıktı dr. iyi bir sonuç dedi cuma günü tekrar çağırdı ama bugün hafif kahvemsi akıntım geldi endişeliyim bir dış gebelik 2 kimyasal gebelik geçirmiş biri olarak Allahım inş. bu sefer yüzüme güler. Bütün arkadaşlara sağlıklı hamilelikler bana da dua edin ki aranızdan ayrılmayayım.
tüm kader arkadaşlarıma beraber sonlandıracağımız sağlıklı bi gebelik diliyorum.Cumartesi günü biz kesemizi gördük doktor zamana göre büyük bile dediİnşallah sağlıklıca kucağımıza alırız. Amin
Canım benimde SATım 6 Kasım, 1 Aralık da hamile olduğumu öğrendim 3-4-5 aralıkda kahve rengi gün içinde bir veya iki kere akıntım oldu, pazar günü kan geldi , doktorum rahimden sıkılan bir jel verdi dün beri kullanıyorum şimdilik bişey yok. Allah bebeklerimizi bize bağışlasın inşallah bende 4 hafta 3 günlük gebeyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?