Ağustos 2010 anne adayları paylaşım alanı

merhaba kızlar, müjdeli haberi alanlara hayırlı olsun, Allah sağlıkla kucağınıza almak nasip etsin:Saruboceq:
benim de son adetim 17 kasımdı çalışmalarımızı yaptık bugün bitiyor yumurtlama dönemim:kedi::kedi:
eğer muvaffak olduysak Allahın izniyle ben de 2010 Ağustos annesi olabilirim:Saruboceq::Saruboceq:
gelişmeleri aktarıcam arkadaşlar dikkat edin kendinizekaydirigubbakcemile

slm kızlar bende adetimdeki geçikme üzrine şüpheyle buraya göz attım tahminen yerim burası olucak.yeni hamişlere allah tamamına erdirmesini diliyorum.bu benim ikinci bebiş adayım aklınıza takılan birşey olursa yardım etmek isterim.inş bu ay hepimizin yüzü güler...

kızlar bende hamileyimmm. sonunda. uzun arayışlardan sonra hamileyim. ilk hamileliğim bundan 1 yıl önceydi ama kalbi atmadığı için kürtaj oldum. 1 yıldır istiyorduk ve sonunda hamileyimmmm. bu gün doktorumdan güzel haberi aldım. çatlama iğnesi ile hamile kaldı. inş sağ salim kucama da almak nasip eder allahım. artık bu topikteyim. inşşşşş. herkese merhaba.

Valla billa.. sımdı aglayacagım.. Agustos 2009 annesı olarak ınanılmaz duygulandım.. Allahım gonlunuze gore versın.. tüm süreci tatlılıkla, mutlulukla gecırmenızı nasıp etsın..

cok guzel yaa.yeni anne adaylari tebrik ediyorum sizleri hayirli olsun.
sag salim kucaginiza almak nasip olur insallah.
opuyorumnanaktan

evrimim aynen bende okudukça heyecanlandım gözlerim doldu heleki birisi milim olduğunu yazmış
o günlerim film şeridi gibi geçti gözümün önünden
neler paylaştık neler yaşadık şimdi nerelerdeyiz
2010 ağustos anneleri birbirnizin kıymetini bilin burdaki dostluk başka yerde yok..

Selam kızlar uzun zamandır yazamıyorum ben de buraya 10 gündür seyahatteydim eşimle yurtdışına akraba ziyaretine gittik. Hem tam da yumurtlama zamanıydı ama orda bile az da olsa çalışmaları sürdürdük kaydirigubbakcemile5 Şimdi beklemedeyim 10 Aralıkta adet olmam gerekiyor, 12si gibi test yaptırırım eğer olmazsam. ama beklemek de ne zor şey acaip sabırsızım İnşallah ben de burdan iyi haberler paylaşırım sizinle.

Buarada müjdeli haberi alanları kutlarım allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin arkadaşlar a.s.

selam kızlar ben de 30 kasım da hamile olduğumu öğrendim 4 aralık çarşamba günü b hcg değerim 480 çıktı nasipse yarın ilk doktor ziyaretimiz olacak Biz de bebiş için bir yıldır uğraşıyoruz. Yoktan var eden varlığından haberder eden rabbime sonsuz şükürler olsun Nasipse doğum 10 ağustos bu topikte tüm süreci sizlerle paylaşmak istiyorum :sm_cool:

benimde yerim burası :)
ama plansız allah hediye gönderdi ve tarihide kendi belirledi.
burada aynı heyacanı paylaşmak çok güzel allah hepimize yardımcı olsun iyi doktorlara düşürsün sağlıkla kucağımıza alalım

selam kızlar,bende nasipse ağustos annesi olacağım tabi benm hesaplarıma göre.3 haftalık falan hamileyim.
Allah tamamına erdirsin inşallah.

Selam kızlar son SAT 1 Kasım 04.12 yaptırdığım kan testinde betam 578 çıktı dr. iyi bir sonuç dedi cuma günü tekrar çağırdı ama bugün hafif kahvemsi akıntım geldi endişeliyim bir dış gebelik 2 kimyasal gebelik geçirmiş biri olarak Allahım inş. bu sefer yüzüme güler. Bütün arkadaşlara sağlıklı hamilelikler bana da dua edin ki aranızdan ayrılmayayım.

geçen yıl bugun hamıle oldugumu öğrenmiştim busene kızım kucagımda.sizi görünce daha bı heycanlandım acayip duygulandım.hamılelıgınızı enguzel şekılde yaşayıp kucagınıza alırsınız inşaallah ve bencede burda kurulan dostluk gıbısı yok.kıymetınızı bılın birbirinizin.herkeze hayırlı bı 9 ay dılıyorum a.s.

tüm kader arkadaşlarıma beraber sonlandıracağımız sağlıklı bi gebelik diliyorum.Cumartesi günü biz kesemizi gördük doktor zamana göre büyük bile dediınşallah sağlıklıca kucağımıza alırız. Amin

Canım benimde SATım 6 Kasım, 1 Aralık da hamile olduğumu öğrendim 3-4-5 aralıkda kahve rengi gün içinde bir veya iki kere akıntım oldu, pazar günü kan geldi , doktorum rahimden sıkılan bir jel verdi dün beri kullanıyorum şimdilik bişey yok. Allah bebeklerimizi bize bağışlasın inşallah bende 4 hafta 3 günlük gebeyim.

canlarım inşallah hayırlı olsun hamilelikleriniz kendiniz üzmeyin allahım hakkımızda hayorlısını veriyor zaten bende yarın doktora gidiyorum ilk randevum satım 25 ekimdi bakalım inşallah sağlıklı bir gebeliktir allahın izniyle allahım bize anne olmayı nasip etmiştir inşallah canlarım

6+2haftalığım..ilk hamilelik..muazzam bir güzellik hamdolsun...ama biikaç gündür bulantım başladı hemen de annemin yanına geldim...bgn de ilk kez kustum..ayrıca da sol yumurtalığımda protakal kadar bi kistim varmış..Allah yardımcım(ız) ola..

hcg değerim 2362 çıktı.sanırım 5 haftalık hamileyim bu akşam doktorda kesin sonuç öğrenicez.
Ağustosda inşallah kucağımıza almayı nasip eder:))

Çok güzel ve tuhaf bir duygu Allah herkese nasip etsin :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…