Aşılama Ağustos 2011 de Aşılama Yaptıracaklar Buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

çoğu doktor progestan veriyor..bende vajinal kullandım,haklısın bir kısmı dışarı çıkıyor,engellemek için mümkün olduğu kadar ileriye göndermeye çalış
bana öyle söylemişlerdi,gerçekten o zaman dışarı çıkmıyor pek.. ağızdan alınınca çok yan etkisi oluyor,birde vajinal kullanmak daha etkili galiba..

hayırlısı olsun,keşke 1 aşılama daha deneseydin aslında..
tüp bebek daha zahmetli ama ihtimali yüksek tabii

Canlarımmm günaydınnnnn sonucummmmmmmmmm??????????????????????????? 110,6 Allahın izniyle hamişimmmmm

Beni merak eden herkeze ayrı ayrı teşşekkür ederimmmmmmm.Darısı umutla bekleyen tüm kardeşlerime olsunnnnn

aaaaaaaa süper bir haber
çok sevindim canım,hayırlısı olsun,sağlıkla devam etsin inşallah..
bizlerede dua et,darısı başımıza

İnşallah canım. Allah sağlıklı bir şekilde devam ettirsin. Ben size dua etmez olurmuyum.Sizlerin duaları sayesinde oldu zatennn canıııı gönülden diliyorum kiiii Rabimmmm tümmmm evlat hasreti çekenlerinnn kucaklarını en kısa zaman da bebişlerle doldursunnn.

tebrik ederim nur nurca bende adet oldum
hayırlısı buymuş.
dualarını beklerim hamilelerin duaları çabuk kabul olurmuş.

tebrik ederim nur nurca bende adet oldum
hayırlısı buymuş.
dualarını beklerim hamilelerin duaları çabuk kabul olurmuş.

Canım hayırlısı olsunnn sakın üzülme .Rabbim sana da en kısa zaman da bu duyguyu tattırsın.Sakın pes etme eşinde problem olmadığı sürece aşılamaya devammmmm öpüyorummmm.

Canlarımmm günaydınnnnn sonucummmmmmmmmm??????????????????????????? 110,6 Allahın izniyle hamişimmmmm

çok, çok sevindim senin için.. gözlerim doldu okuyunca. sağlıkla kucağına al, sağlıkla büyüt. mutlu, hayırlı, sağlıklı bi evlat olsun innşallaaah..

çok, çok sevindim senin için.. gözlerim doldu okuyunca. sağlıkla kucağına al, sağlıkla büyüt. mutlu, hayırlı, sağlıklı bi evlat olsun innşallaaah..

Canım benimm sağolll beni de duygulandırdın aminnnn benim gibi bekleyen herkeze Rabbim bu güzel duyguyu tattırsın inşallah....

bir baktım sayfa sayısı ilerlemiş dedim kesin haber var allahım nolur ii bi haber olsun bize de umut olsun,çok çok çok sevindim canım,sanki bir arkadaşım bir yakınım verdi bu haberi p kadar mutlu oldum ki,allah önce kesesini sonra kalp atışını sonrada kucağına almayı nasip etsin canımm

Canım benimmm inan bende de sizi kardeşim,ailemden biri gibi görüyorum.Rabbim sizlere de tatlırsın bu anları yaşanan bu güzel duyguları hepinize ayrı,ayrı,ayrı dua ediyorum.En kısa zamanda dolsun taşsın kucaklarınız herkeze tavsiyem mutlaka fatma ananın eli otundan temin edip kullansınlarr..Tabi bunlar vesile ama denemekten zarar çıkmaz..Koccaman öptümmm

hayırlısı olsuuuunnn

arkadaşım tebrik ediyorum hayırlı olsun allah tamamına erdirsin. darısı bizim başımıza olsun inşallah. ben de haftaya salı'yı bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…