nur-nurca sonucunu çok merak ediyorum inşallah tutmuştur...
arkadaşlar, aşılamadan sonra mutlaka progesteron kullandınızmı yada kullanıyormusunuz? ağızdan mı, vajinalmi? ben vajinal başladım ama yarısı dışarı firar ediyo ne yaparsam yapayımsizde de oluyomu ? ağızdan başlasam diyorum, çok yan etkisini yaşadınızmı ? mide bulantısı, baş dönmesi, aşırı uyku hali filan yapıyormuş galiba
slm arkadaşlar sizlere güzel haber vermeyi isterdim ama malesef bu gün adet oldum sonucumu öğrenmeden daha önce heber verecektim ama çok ağrım oldu bütün gün yattım hayırlısı demekten başak çare yok 3. aaşılamamı yaptırmayı düşünmüyorum aldığım ilaçlar kilo yapıyo hemde aşılamanın şansı düşük olduğu için tüp bebeğe geçicem inşallah..:2:
Canlarımmm günaydınnnnn sonucummmmmmmmmm??????????????????????????? 110,6 Allahın izniyle hamişimmmmm
aaaaaaaa süper bir haber
çok sevindim canım,hayırlısı olsun,sağlıkla devam etsin inşallah..
bizlerede dua et,darısı başımıza
Canlarımmm günaydınnnnn sonucummmmmmmmmm??????????????????????????? 110,6 Allahın izniyle hamişimmmmm
çok sevindim canım.allah sağlıklı hayırlı evlat versin.kucağınada almayı nasip etsin.bizim içinde bol bol dua et.
tebrik ederim nur nurca bende adet oldum
hayırlısı buymuş.
dualarını beklerim hamilelerin duaları çabuk kabul olurmuş.
çok, çok sevindim senin için..gözlerim doldu okuyunca. sağlıkla kucağına al, sağlıkla büyüt. mutlu, hayırlı, sağlıklı bi evlat olsun innşallaaah..
bir baktım sayfa sayısı ilerlemiş dedim kesin haber var allahım nolur ii bi haber olsun bize de umut olsun,çok çok çok sevindim canım,sanki bir arkadaşım bir yakınım verdi bu haberi p kadar mutlu oldum ki,allah önce kesesini sonra kalp atışını sonrada kucağına almayı nasip etsin canımm
selam arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım bende 12 ağustosta aşılama yaptırtım bende pco var eşimdede spermlerinde hareketsizlik ve sayı olarak az çıktı 2 milyon spermle aşılama yaptırdık çok ümidim yok ama yinede allah bilir dua edyrm sürekli allahım isteyen herkese versin ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?