slm kızlar yazılarınızı okuyunca aklıma bişey takıldı dün aşılama oldum ertesi günü ilişkiye başasak mı acaba ne olur bana cevap yazarsanız sevinirim bide kasıklarıma batmalar oluyo bu normalmi?http://www.kadinlarkulubu.com/images/eski_kk2/sm_confused.gif
canım benim aşılama olalı 7. gün ben de hiç bir belirti yok
bu 2. aşılamam öncekinde benimde göğüslerim çok ağrımıştı
şimdiyse hiçbişey yok sadece kasıklarımda hafifi bir ağrı var
hayırlısı artık herkesin farklı oluyo oyüzden beklemekten başka bir şey yok
kızlar bugün aşılamamın 4.günü ve göğüslerimde şişlik ve dokununca sızı var.aynı şeyi yaşayan varmı?ya adet belirtisi ya ovulasyon günü yadane bileyim işte yaa.göğüsleri ağrıyon yokmu??
ınsallah canım bende oyle umıt edıyorum... ınsallahh hasta olmazsın canım. senın adet tarıhın ne zaman
ilaçlardan canım evet oluyor.ilkinde çok şiddetli ikincide daha az ağrı oluo
ayy canım çok sağol.inşallah inşallah hepimiz hamile kalırız.allah hakkımızda hayırlısını versin.allahtan gelene razı olacaz.sedaburak bu cevap senin içindi:)
benim ilk aşılamamda öyle olmuştu göğüslerim hassastı ve sızlıyordu o aşılamada gebe kalmıştım. benim kan pıhtılaşması varmış bilmiyorduk düşükle sonuçlandı. göğüslerismde sızı ve kasıklarımda ağrı vardı o zaman. gebelik belirtisi olabilir bence.
sedaburak bu cevap senin içindi:)
benim ilk aşılamamda öyle olmuştu göğüslerim hassastı ve sızlıyordu o aşılamada gebe kalmıştım. benim kan pıhtılaşması varmış bilmiyorduk düşükle sonuçlandı. göğüslerismde sızı ve kasıklarımda ağrı vardı o zaman. gebelik belirtisi olabilir bence.
ya kızlar bugün test yaptırıp sonucunu öğrenecek olan varmı?hadi merak ediyorum.bugün son.yoksa bayram dönüşünü beklicez.pazartesi arefe hastaneler kapalı hehalde.sonuçları öğrenenler yazsın lütfennn.
ya kızlar bugün test yaptırıp sonucunu öğrenecek olan varmı?hadi merak ediyorum.bugün son.yoksa bayram dönüşünü beklicez.pazartesi arefe hastaneler kapalı hehalde.sonuçları öğrenenler yazsın lütfennn.
Caeper16 sen nezaman olmuştun aşılama?
15/08 ta. bugün 11. günüm. ama doktor 15.gün hcg testi yaptır dedi onun için salıyı bekliyorum. acaba ben de denesem mi idrar testini?
İstersen dene 15 ağustos 1.gününse bugün 12.günün sayılır ama sen bilirsin buna karar vermek zor oluyor insan korkuyo negatif olursa diye.Senin kasık ağrın falan var mı bende yok sadece göğüslerim biraz acıyo...amaaaaan ne sıkıcı beklemek :18:
15/08 ta. bugün 11. günüm. ama doktor 15.gün hcg testi yaptır dedi onun için salıyı bekliyorum. acaba ben de denesem mi idrar testini?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?