Aşılama Ağustos 2011 de Aşılama Yaptıracaklar Buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
slm arkadaşlar,uzun zamandır giremedim topiğe,yeni hamileler hayırlı olsun hepinize,rabbimm bizede nasip eder inş.bende yarın dr.gidicem ve sanırım iğnelere başlıcaklar bu süreci anlatırmısınız deneyimli olan arkadaşlar,kaç gün iğne olmam gerekicek v.s...

asılama oldugumuz gun baslamıstık bız canım 3 gun ust uste esımle bırlıkte olduk. bence sende dene esınle. kasıklarındakı batmalar normal bı kac gun surebılıyor bazen

kızlar bugün aşılamamın 4.günü ve göğüslerimde şişlik ve dokununca sızı var.aynı şeyi yaşayan varmı?ya adet belirtisi ya ovulasyon günü yada ne bileyim işte yaa.göğüsleri ağrıyon yokmu??

canım benim aşılama olalı 7. gün ben de hiç bir belirti yok
bu 2. aşılamam öncekinde benimde göğüslerim çok ağrımıştı
şimdiyse hiçbişey yok sadece kasıklarımda hafifi bir ağrı var
hayırlısı artık herkesin farklı oluyo oyüzden beklemekten başka bir şey yok

merhaba tubi benimde ikinci aşılamam aynen senin gibi ağrı şişlik ilkinde çok fazlaydı ama bunda bişi yok,yarından sonra sonucumu alıcam en baştan beri olmayacak gibi hissediyorum,
ilkinde vücut ilaçlara aşırı tepki gösterio sanırım,ikincide alışmış oluyoruz.

arkadaşlar doktor ilişki verdi mi diye sormuşsunuz benim doktorum normal hayatına devam et dedi her ikisindede,yani çok incelemeyin allah yazdıysa olucak yoksa belirti falan yok ilişki hepsi hikaye bence tamamen mucize ince hesaplarla gelmiyo,

çok sabır istio ve olumsuz sonuçlarada hazır olmak gerekiyor,ilkinde ben çok üzüldüm,üzülsende üzülmesende bizim elimizde olan bişi diill,oluruna bırak diyo herkes rahat olcakmışız,doğru belki ama hiç öyle kolay değil,

allah hepimize sabır,hakkımızda hayırlısını versin

ilaçlardan canım evet oluyor.ilkinde çok şiddetli ikincide daha az ağrı oluo

sedaburak bu cevap senin içindi:)

benim ilk aşılamamda öyle olmuştu göğüslerim hassastı ve sızlıyordu o aşılamada gebe kalmıştım. benim kan pıhtılaşması varmış bilmiyorduk düşükle sonuçlandı. göğüslerismde sızı ve kasıklarımda ağrı vardı o zaman. gebelik belirtisi olabilir bence.

ilaçlardan canım evet oluyor.ilkinde çok şiddetli ikincide daha az ağrı oluo

Son düzenleme:
ayy canım çok sağol.inşallah inşallah hepimiz hamile kalırız.allah hakkımızda hayırlısını versin.allahtan gelene razı olacaz.

Merhaba, mesajını okuyunca sormak istedim, benim de ilk aşılamam 17 ağustos ta yapıldı pzt öğreneceğim sonucu benimde göğüslerim ağrıyor ama ilk başlarda daha çok ağrıyordu şimdi daha hafif,böyle bişey olabilirmi? Ve yaşadıkların için üzüldüm gerçekten ben de bi gebelik yaşadım ama dış gebelikmiş ameliyat olmak zorunda kaldım insanı yıpratıyor ama her şeyi unutup başlıyoruz baştan.....Sevgiler...

ya kızlar bugün test yaptırıp sonucunu öğrenecek olan varmı?hadi merak ediyorum.bugün son.yoksa bayram dönüşünü beklicez.pazartesi arefe hastaneler kapalı hehalde.sonuçları öğrenenler yazsın lütfennn.

ayrıca kadir gecemizde mübarek olsun.bugün bol bol dua edip allaha yalvaralım.ama tek kendinize değil hepimize.ben hepimiz için dua edecem.allah kabul ederse.

ben de 30/08/11 de test yaptıracağım bayramın ilk günü. hastanelerin acilleri açıktır diye düşünüyorum yoksa 1 hafta daha bekleyemem

Günaydın benim de pazt ama ben yarın sabah idrarda bakıcam, bi idrar testi var diğerlerinden epey pahalı ama hcg yi oldukça doğru ölçüyo yarın 11.günüm umarım çıkar,sonucu yazarım hemen.Sevgiler..

Kızlar herkesin Kadir Gecesi mübarek olsun,Rabbim böyle mübarek bir gecede kimseyi kapısından boş çevirmesin,hepimizin gönlüne göre versin inş..!

15/08 ta. bugün 11. günüm. ama doktor 15.gün hcg testi yaptır dedi onun için salıyı bekliyorum. acaba ben de denesem mi idrar testini?

İstersen dene 15 ağustos 1.gününse bugün 12.günün sayılır ama sen bilirsin buna karar vermek zor oluyor insan korkuyo negatif olursa diye.Senin kasık ağrın falan var mı bende yok sadece göğüslerim biraz acıyo...amaaaaan ne sıkıcı beklemek :18:

hayır bende de ağrı sızı yok. bekliyorum öylece. sadece şikinlik var bakalım hayırlısı artık

15/08 ta. bugün 11. günüm. ama doktor 15.gün hcg testi yaptır dedi onun için salıyı bekliyorum. acaba ben de denesem mi idrar testini?

pozitif sonuç alan arkadaşların çoğunda 10.günden sonra belli oldu..bencede bayrama bırakma,yarın test yaptır canım,inşallah pozitifse doktorunu ararsın.bayramda ulaşmak zor olur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…