Aşılama Ağustos 2011 de Aşılama Yaptıracaklar Buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
mrb kızlar.Bende bu ay 2.aşılamamı yaptıracağım ilki mart ayında yapılmıştı olmadı malesef.Bu ay ilaç kullandım. doktor solda bir yumurta var dedi ikinci kontrolü 3 gün sonra yaptı ve yumurtan kendiliğinden çatlamış dedi.artık aşılamayı kaçırdık diye düşünürken o anda sağda gelişmiş bir yumurta daha gördü sürpriz oldu bana :) dün gece koldan deri altı çatlatma iğnesi yapıldı yarın sabahta aşılama yapılacak.İnşalllah şu mübarek ayda dualarımız kabul olur da gelir bebişlerimiz.Allah hepimizin bu yolda yardımcısı olsun inşalllah

canım ohss olmuşsun yatıp dinlenmen gerek,bende daha önceki tedavilerimde kıyısından dönmüştüm,şimdiki drum bu durumu engellemek için decapeptly iğne kullanıyor,hatta bugün kontrolden sonra 3 e çıkardı iğne sayısını,solda gelişen güzel bi yumoşum var sağda daha fazla küçüklerin büyümemesi ve baskıyı arttırmak için kullanıyoruz iğmnseyi,hattaz drum aşılma sonrası bsile 2 kere kontrole çağırdı yumurtalradaki gelişime bakmak için tuzu yasakladı ,kilo kontrolü yaptı,ilk aşılamam tutmadı 5 tane yumurtaya rağmen şimdi 2. deyiz ve daha çabuk gelişti yum urtam drum yumurtalıkların yeniden öğreniyor yumurtlamayı dedi,cuma kontrolüm var böyle devam ederse p.tesi yada salı aşılama olucam

tedavi için herhangi bişey söylemedi bana doktorum.adet olunca gel başlayalım tekrar dedi.bu sefer iğne istemedim ben. yumurtalarımın büyümesinde problem yok çünkü başlarkende söylemiştim ama kendi bildiklerini yaptılar.boşu boşuna hayal kırıklığı yaşadım iptal ediyoruz deyince.inş. herşeyin yolunda gider.bebişine kavuşursun canım.

canım hayırlısı olur inş.bende bu ay yapdırıcakdım ama bende eylüle erteledim,nasipse ozaman başlayacağım...

amin ya hepimizin hakkında hayırlısı olsun inş....bende eylüle erteledim ama hala kararsızım azcık daha mı denesek diye ay kafam karıştı hayırlısı neyse o olsun....

ben manen çok yıpranıyorum ama napalım mecburuz buna değilmi emek olmadan yemek olmazmış.bizde usanmadan emek etmeliyiz ki karşılığını alalım değil mi ama.inş.herkesin bu ay yüzü güler ve inş.tüp bebeğe gerek kalmadan hayırlı evlatlara kavuşuruz.

amin ya hepimizin hakkında hayırlısı olsun inş....bende eylüle erteledim ama hala kararsızım azcık daha mı denesek diye ay kafam karıştı hayırlısı neyse o olsun....

canım, benim aylık gebe kalma şansım %3 müş,ama şimdiye kadar yaklaşık 2 senedir bi kimyasal gebelik dışında bişey olmadı denememe rağmen:)eylüle kadar denicem gene:) ama umudum yok,hayırlısı artık.nasipse gelir hinden yemenden,nasip değilse ne gelir elden derler bizde:))

2 günlük aradan sonra döndüm aranıza yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz demek istiyorum .Tedavileriniz hayırlı olsun.Beni merak edenler varsa 2 gün önce aşılamamı yaptırdım.Bugün işe başladım Allahın izniyle ne diyelim bekleyip göreceğiz.Allah yar ve yardımcımız olsun.

canımm oncelıkle hayırlı olsun asılamamn umarımmmm bır an once melegıne kavusursunn bende temmuzda yaptrdımmm bugun tahlıl gunumduuu ama gerek kalmadııı dun adet gordumm yarında doktora gıdıcemm hıc ara vermıcemmm kist yoksa 2.aşılamaya start verıcemmm bakalımm hayırlısı hepımız ıcınnn

Sağol canım hayırlısı olsun amin inşallah benim de ilk aşılamam işte ne olur ne olmaz diyebiliyorum.Senin de hakkında hayırlısı olsun canım demek senin için hayırlı olan buymuş ne yapacağız? Sabredeceğiz 2. Aşılamaya geçmen iyi fikir çünkü ara vermeden yapılan aşılama da başarı oranı yükseliyormuş. Ne diyimmm Allahım yardımcın olsun kucağını bebişlerle doldursun.( içimden geldi bebişler le demek):79::80:

aaa umudum yok deme hiçbir zaman canım yüce mevlam büyük...

teşekkür ederiz inş seninde güzel haberlerini alırız...

allah emeklerinin karşılığını biran önce gösterir inşallah canım,hayırlısıyla bebişini kucağına almayı nasip etsin allah

son kontrolümü oldum kızlar,solda 18 sağda 17 ,15,14 mm lik 4 tane yumurtam varmış bugün son iğnelerimi yapıcam,c.tesi gece 2-3 gibi çatlatma iğnemi olucam ve p.tesi sabah aşılamam olacak , gerçektende drumun ve sitedeki tecrübeli arkadaşlarında dediği gibi 2. tedavi daha kolay cevap veriyo,mesale bu sefer hiç iğnemin dozunda oynama olmadı ,daha çabuk gelişti yumurtalar , inşallahh güzel allahım bu sefer benim ve benim gibi bebek hasretiyle yanıp tutuşan kullarının emeklerinin meyvesini en kısa sürede verir

hayırlısıyla mutlu sonuca ulaşırsın inş.
Allah yardımcın olsun...

canım bnm hadi hayırlısı olsun ya hepinize çok çok dua ediyorum kendim içinde Rabb im kimseye aratmasın en kısa zaman da kvuştursun bebişlerine inşallah

canımmm benım hayrlı olur ınş.2inde tutar sen hıc ara vermedın degılmı hemen yaptrdın 2.yı...bılıyosunnn ıste dun bende adet grdummm yarın gcdem ıste doktora 2.yı yaptırcmmm bende ara vermk ıstmyrmm acıkcasıııı eger buda olmassa o zmn ara vermeyı dusunuyrmmm bakalımmm

evet canım ben hiç beklemedim zaten iğnelerimin bir kısmı vardı drumda devam etmenin daha iyi olcağını söyledi,bakalım allahım bu ayda nasip etmezse 3. de hemen yaptırıp aşılama dosyasını kapatıcam

hayırlısıyla mutlu sonuca ulaşırsın inş.
Allah yardımcın olsun...

amin canım,allah emeklerimizin karşılığını hayırlısıyla verir inşallah
canım bnm hadi hayırlısı olsun ya hepinize çok çok dua ediyorum kendim içinde Rabb im kimseye aratmasın en kısa zaman da kvuştursun bebişlerine inşallah

amin canım,o güzel duaların karşılığını bulur inşallah

selam arkadaslar!
bende 1 agustosta yaptirdim asilamami, umarim hepimiz dileklerimize kavusuruz. sevgiler

allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun canım , inşallah sizden güzel haberler gelecek ve bende sabıırla güzel haber almayı beklicem

kızlarrr nerelerdesiniz ,bu topik çok öksüz kalmışşşş ,ben yarın sabah aşılama için gidiyorum ,tüm dualarım sizinle allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun

selam arkadaşlar ben de salı günü ilk aşılamamı olcam inşallah allah herkesin gönlüne göre versin, herkese bol şanslar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…