Ağustos 2012 Anneleri "Bebeklerimizin Oda Hazırlıkları" Ne Alemde? :)

bebikimizi uzun zamandır göremedik canım ama hareketlerine bakılırsa keyfi yerinde gibi sıpamın temmuzun 10unda öğrences insallah herşeyi..
yükliyim bende yarım yamalak olusan odasını oğlumun

iyi hadi bakalım,hareket varsa berekette vardır:)))) yükle valla,bende yaptıkça bişiler ekliom işte,son halinide toptan koyarız artık:))

bu arada cetvelinde dikkat ettim,benim oğluşta Rüzgar olucakinşallah:)

oyy oğluşumun adaşımı olucak ne güzellll..
2 RÜZGAR estirirler bolbol artık

eh fenada olmas belkim aldıgımız kiloları peşlerinde koşarken veririz artık
çanta işini naptın basladınmı hazırlamaya bnm elim bi türlü gitmiyo nedensee..

çantam hazır 1 ay önce hzırladım:)) ablam erken doğum yapınca 33. haftada trstım hazır bulunsun dedim:)) haftaya da doğum izni raporumu alıcam,bebişimin kıyaftelri yıkancak sonrada onunkiler hazırlanıcak işallah.

anam biz geç kaldık desene
bende bi kısmını yıkadım bebişimin kıyafetlerinin ütüledim de dolabına yerleşicek bi tek..
çanta içinde alıncakları aldım ama bi türlü bi araya getirmek nasip olmadı eh artık yavas yavas bizde hazırlamalıyız heralde..

aynen,allah göstermesinde erken doğum duurmunda en azından senin istediklerin çantanda olmuş olur. artık kontrollerde 3 haftada 1 e düştü hazır olmak lazım şeker.

aynen,allah göstermesinde erken doğum duurmunda en azından senin istediklerin çantanda olmuş olur. artık kontrollerde 3 haftada 1 e düştü hazır olmak lazım şeker.

walla doğru sölüyosun canım benim yaa..
totomuzu kaldırmanın zamanı geldi
bizim burdaki dr saolsun hiç öle 3 haftada bir gel falan demiyo.çok ilgisizler çok
ayın 10unda bize gene yollar gözüktü kastamonuna gidip doğumu konuscaz öbür dr umuzla..bakalım sırf burda doğurmamak için sezeryan olucam valla.. zaten oğlumda çok yukardaymış dönememişte nolcak bakalım..

benimde 32 bitti işte. bundan sonra 3 haftaya düşürüom dedi. aa ben kastamonuluyum memleketimde mi doğrcaaann ayyy:)) belki döner ya bazı bebekler son anda pozisyon değiştirimiş. hayırlısı olsun sıkma canını

aa kastamonulumusun sen bende istanbulluyum..bak sen bnm memleketimde bende senin memleketinde doğurcaz heralde
sıkmıyorum canımı oğluşum sağlıklı olsunda benim için her türlüsü olur fark etmes canım

aa kastamonulumusun sen bende istanbulluyum..bak sen bnm memleketimde bende senin memleketinde doğurcaz heralde
sıkmıyorum canımı oğluşum sağlıklı olsunda benim için her türlüsü olur fark etmes canım

evet pınarbaşılıyım:)) bende normal istiorum ama,allah ne nasip ederse o olsun,dediğin gibi sağlıklı olsunlarda gerisi önemli değil.

oğlan galatasaraylı olcanı nerden bilion kız

hayırlı olsun canım güle güle kullansın

valla ben ayrı odayı hem piskoloji açısından hem güven açısından çok gereksiz bulduğum için yatakodasına oyunparkı ve dolap koydum oğluşa .ayrı bi köşe oluşturdum. çünkü yanımda olması gerekirken başka yerde ne işi var yen doğan yawrunun.ayrı oda yapan tüm arkadaşlarım sakın ha dedi bomboş kalmış.oğluş büyüyünce kendi seçer istediği odayı alırız diye düşünüyoruz.öptüm sizi

canımz zaten doğar doğmaz tek odada bırakmıycaz heralde,kapıyı üstüne örtüp hadi uyu dicemizi sandın galiba:) yanında olucaz,koltuğumuz var açılıbilir orda yatıcaz,gerektiğinde yatak odasındada olur. tek başına yeni doğan bebek heralde bırakılmaz,akıl var mantık var.. maksat odasını hazırlamak şimdiden... benimde tüm tanıdıklarım ayrı oda en güzeli diyor,herkesin düşüncesi fikri farklı bişey diyemeyiz.

Son düzenleme:

Dogru diyosun valla akil var mantik var:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…