Ağustos 2012 Anneleri "Bebeklerimizin Oda Hazırlıkları" Ne Alemde? :)

Bulutların üstüne ben koydum bu boncukla kurdeleyı,

Emzirme yastığınıda kayınvalidem yaptı,nasıl olmuş:)

Ve son olarak ben denizin göbüşü:))

Bulutların üstüne ben koydum bu boncukla kurdeleyı,

Emzirme yastığınıda kayınvalidem yaptı,nasıl olmuş:)

Ve son olarak ben denizin göbüşü:))

Hepside çok güzeller güle güle kullanın bebişinle bu arada tüllerimiz aynı bız oyun parkı aldık beşik yerine,içinde ayrı bir küçük yatak var asılı duruan 6 aya kadar kullanabılıcegı sese duyarlı bir sensör var,aglayınca sallıyor otamatik tembelliğe kaçtık azcık kocişle

saol canım sende güle güle kullan inşallah,bizde mobilya tercih ettik bakalım artık:)) tül güzel ya sevimli:)

saol canım sende güle güle kullan inşallah,bizde mobilya tercih ettik bakalım artık:)) tül güzel ya sevimli:)

tül çok şeker ben gördüğümde bayıldım senin kurdelerde cok şeker olmuş ayrıca,ben nazar boncugu astım bulutların ustune oda fena olmadı

tül çok şeker ben gördüğümde bayıldım senin kurdelerde cok şeker olmuş ayrıca,ben nazar boncugu astım bulutların ustune oda fena olmadı

nazar boncukluda güzeldir,tek kurdela farkı var olmuştur olmuşşştur:)) kubbenın olduğu yerede bi süsü vardı yıne ıkeada onu almadığıma pişmen oldum dönence gibi peluş renkli toplardan.

Bu da halımız

[url=http://bit.ly/c25MCx]
[/URL][/QUOTE][/QUOTE]

Tavanlara bayıldım yanlız çok cici olmuş,herşeyi çok güzel yavrum sanada güle güle kullanmak nasip etsin allah bebeğinle maşlalllah size:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…