Ağustos 2012 Anneleri "Bebeklerimizin Oda Hazırlıkları" Ne Alemde? :)

Bu da halımız

[url=http://bit.ly/c25MCx]
[/URL][/QUOTE][/QUOTE]
Buda kucuk prensesimizin odası cıvıl cıvıl hersey hazir cok guzel görünüyor hersey saglikla giysin Eylül bebek

Yeşilimsi, eşim sizin odayı görse bayılır :)
Gs'li bir yığın şey aldı oğluma :)

göster alsın eşinde be FB liyim ama beğendim stckrı:) güzel durdu duvarda.,

hastane çıkışımız da GS :) zıbınlar,pike takımalrı babadan zaten gsli olduğu için zevkle alıo:)

Cokkk guzel olmuş canim ya yesinler onun o kucuk patriklerini bir an once gelselerde giydirsek koklasak minoslarimizi
Rabim saglikla giydirmeyi nasip etsin insallah hersey hazir heycanlaniyorum vallahi

amiiiiiin cnm sevindim begenmene :13:
dediğin gibi herşey hazır olunca insan daha bi heves yapıyo bi an önce doğsalar diye bakıyo
gerçi yaklaştı vakitler teker teker dökülürüz artık

Kızlar merhabaa,ya ben odamızı hazırladım kızımın ama şöyle keyifli güzel bi tavan lambası bulamadım..siz nerelerden aldınız kızlar ?varmı ilginç tasarımlar.:)

Kızlar merhabaa,ya ben odamızı hazırladım kızımın ama şöyle keyifli güzel bi tavan lambası bulamadım..siz nerelerden aldınız kızlar ?varmı ilginç tasarımlar.:)

ben oğluşun lambasını ikeadan aldım 3 tl ye kağıt lamba,kendim süsledim canım. nettende araştırabilirsin değişik süslemeler var,kağıt abajur,kağıt lamba yada kağıt fener süsleme yaz birçok çeşit çıkıyo.

Kızlar bebişlerinizin odasına bayıldım Allah güle güle, sağlıkla kullanmayı nasip etsin. Benim 20 gün kaldı doğuma ama daha odasını yapamadık bgn yrn bgn yrn diye diye. Artık oda hazırlama şevkim bile kalmadı vallahi

sezeryanmı olucaksın canım

tatlış hepsi çok güzel,o çubuklardan bende odaya aldım süs dursun diye çok güzeller. ilk önce kapı süsünü bende ondan beğendim eşim başka beğnince tamam o olsun dedim.

bu arada kapı daki tül için kaç metre tül aldın?

saol canım annem geldi sonunda bugun dolayısıyla oğluşumun cicileride geldi
valla annem alırken biras fazla olsun demiş 6metre vermişler..ama tamda oldu valla arkasınada piyonk yaptık 6yeter heralde canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…