herkese hayırlı günler hanımlar gününüz çok güzel geçsin inş,ben sabah tedavi için randevu aldım tabi kırmızı kartı gördüm cumartesi gününe verdiler yani bende artık tedaviye başlıyorum hayırlısıyla inş bir engel olmaz,banada dua edin ne olur hamişler bol bol yumurtam olsun çünkü bu konuda biraz sıkıntı çekicem galiba
canlarrr, ben p.tesi Bahçeci kliniğine gittim Mustafa bey beni takibe aldı estrofemi günde 1 kere vajinal kullan 18 ve 24'ünde kontrol edeceğim eğer rahim kalınlaşıyorsa Şubatta transferini yapacağım dedi, ameliyat oldum biliyorsunuz septum yüzünden, sorun büyük ihtimalle oydu şimdi önümüze bakalım diyor, embriyolarımın kalitesine baktı dosyadan, mükemmel diyor bu embriyoları boşa harcamak istemiyorum gidişata bir bakalım diyor, benden haberler böyle. Neden pek bir heyecansızım ve isteksizim bilmiyorum...
herkese hayırlı günler hanımlar gününüz çok güzel geçsin inş,ben sabah tedavi için randevu aldım tabi kırmızı kartı gördüm cumartesi gününe verdiler yani bende artık tedaviye başlıyorum hayırlısıyla inş bir engel olmaz,banada dua edin ne olur hamişler bol bol yumurtam olsun çünkü bu konuda biraz sıkıntı çekicem galiba
canım sağol inş çok yumurtam olur dr durumumu pek beğenmiyor ama bal tarçın çörekotu başlıycam yarın inş faydası olur sizlerin bi tavsiyesi varsa ne olur söyleyinİnşallah bol bol, kaliteli, bir sürü yumurtan olur, şimdiden tedavin hayırlı olsun...
Allah yardımcın olsun inşallah. Güzel bir şekilde sonuçlansın tedavin, çifter çifter bebişlerin olsun...
canlarrr, ben p.tesi Bahçeci kliniğine gittim Mustafa bey beni takibe aldı estrofemi günde 1 kere vajinal kullan 18 ve 24'ünde kontrol edeceğim eğer rahim kalınlaşıyorsa Şubatta transferini yapacağım dedi, ameliyat oldum biliyorsunuz septum yüzünden, sorun büyük ihtimalle oydu şimdi önümüze bakalım diyor, embriyolarımın kalitesine baktı dosyadan, mükemmel diyor bu embriyoları boşa harcamak istemiyorum gidişata bir bakalım diyor, benden haberler böyle. Neden pek bir heyecansızım ve isteksizim bilmiyorum...
amin ironik Rabbim sanada çifter çifter verir inş tedavin nasıl gidiyo ne durumdasın canım
Amin canım inşallah. Ben bugün kontrole gittim. Yumuşlar büyüyor bakalım. OPU tarihi cuma falan belli olacak herhalde....
:))cok iyi bi haber demekki soz dinliyecek senin pasalar.Allah kavustursun canim.bulantilar gecti diyebilirim arada geliyor ama okadarda olacak artik.istahim acildi kilo aldi basini gidiyor ne yapacagim bilmiyorum.ekmek sadece kepek ve azicik yiyorum diger seylerde oyle.ama 2 haftada 2,5 kg almisim.saglikla tamamlariz ins hamileligimizi...
dualarım seninle canım, olumsuz düşünme herşey yolunda gidecek bol bol kaliteli yumurtaların olacak inşallah.
canım sağol inş çok yumurtam olur dr durumumu pek beğenmiyor ama bal tarçın çörekotu başlıycam yarın inş faydası olur sizlerin bi tavsiyesi varsa ne olur söyleyin
Benim de benzer bir durumdu, zaten toplam çıka çıka 3 yumurta kalmıştı, biri transfere kadar elendi, iki tane kalan transfer edildi, ama birisi tuttu işte, Allah istedikten sonra olur inşallah. Bildiğim kadarıyla o karışım iyi geliyor. Transferden sonra bir çoğumuz ananas yemiştik :)
slm kızlar nasılsınız nasıl gıdıyor bebışler nasıl bendede heyecan var hala kan testı yapmadım gunumu bekıyorum tabı ıdrar testı 5-6 tane yapmısımdır delı gıbı8 gun yaptım gene hafıf cıktı bugun 10.gun bıraz once gene yaptım kabak gıbı 2.cızgı net cıktı ınş.haftasonuda yuksek kan degerıyle mujde verırım inş. bıde kandada cıkmıyomus valla rezıl olurum herhalde=) ama hıssedyrm mınıkım benımle tek duam saglıklı sıhhatlı kucagıma almak ve o mınıcık kesesını gormek inş.o gunlerıde gorurum opuyorum sızı cok cumartesı ınş.guzel haber verırım kendınıze cok ıyı bakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?