menaccım haberlerin çok güzel inş sonuna kadar hep böyle devam eder şubatta bebeğin seninle olur,bende hamilelerin dualarına çok inanıyorum ben bu kalınlığın mm lik ölçülerini anlamıyorum çünkü her dr farklı söylüyor transferi hepsi farklı farklı değerlerle yapıyor ben o yüzden akıl erdiremedim
valla genellikle 8 ile 13 mm arası iyi diyorlar rahim kalınlığı için, benim ameliyattan önce yüksek doz estrofemle en fazla 8 mm oluyordu o yüzden çok sevindim, çünkü 8 mm alt sınır diyor çoğu doktor, inşallah hep beraber güzel haberlerimizi paylaşırız canım
oh oh ne güzel canımKızlar selamlar... Ben bugün kontrple gittim. Her şey yolunda imiş çok şükür. Kısmetse pazartesi OPU yapılacak. Bol yumurta ve embriyo olur inşallah. Dualarınız eksik etmeyin. Kocaman öpüldünüz...
kızlarrrr büyük bir umutsuzlukla gittiğim doktordan güzel haberlerle geldim rahim kalınlığı adetimin 9.gününde 10 mm kendi rekorumu kırdım yani :)) en ince yeri 8.5 mm 10 gün daha rahimden estrofem devam 15 gün sonra adet ve bu şekilde pozitif devam ederse her şey, şubat ayında transferim var, burdaki hamişlerin dualarının sayesinde diye düşünüyorum hepinize çokkk teşekkür ediyorum...
Kızlar selamlar... Ben bugün kontrple gittim. Her şey yolunda imiş çok şükür. Kısmetse pazartesi OPU yapılacak. Bol yumurta ve embriyo olur inşallah. Dualarınız eksik etmeyin. Kocaman öpüldünüz...
yarın bende dr gidicem canım sorucam bakalım benim rahim kalınlığı kaçmış hiç sormadım bugüne kadar,ironik ve sen benden önce transfer olursunuz,benim rahim bilmiyorumki kaç ay sonra normal kalınlığına ulaşır,inş sizin o zamana kadar melekleriniz göbişinize konar tecrübelerinizle bana yardımcı olursunuz
gunaydın kızlar heyecandan uyuyamdım kahvaltı yapıp kan vermeye gıdıcem dualrınızı eksık etmyn yuksek bı deger cıkar ınss yada ıns vardır gebelık karnmda agrımaya basldı sankı adet olcam gıbı yapıp ogrencem ogrendıgm zmn hber verırım optum cok sızı
gunaydın kızlar heyecandan uyuyamdım kahvaltı yapıp kan vermeye gıdıcem dualrınızı eksık etmyn yuksek bı deger cıkar ınss yada ıns vardır gebelık karnmda agrımaya basldı sankı adet olcam gıbı yapıp ogrencem ogrendıgm zmn hber verırım optum cok sızı
kızlar kan degerı sonucum 200.7buz bebegım annesıne tutunmus umarım 9 ay boyunca hıc bırakmaz
kızlar kan degerı sonucum 200.7buz bebegım annesıne tutunmus umarım 9 ay boyunca hıc bırakmaz
Allahım yeterli sayıda yumurta oluşmasını sağlar ve hepsi de 1.kalite embriyo olur inşallah, en güçlüleri sana tutunur ve 9 ay sonra sağlıkla sıhhatle doğar(lar) inşallahhhhh
canım inşallah kaliteli ve bol embriyoların olsun, herşey yolunda gitsin. dualarım seninle..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?