Ağustos 2013 Anne Adayları Buraya.... ::)))))))

Cnm nemlendiriyorum ama kar etmiyor. Yanlarım ayrılacak sanki.. Bu kriz tuttuğu zaman kimse tutamaz beni darmaduman oluyorum. Henüz çatlağım yok belki kullandığım kremdendir. Ama daha ilerde ve doğumdan sonra ne olur bilemem..

Benimde ilk transferim tutsaydı Mayıs da doğum yapacaktım :) Birşey kalmamıştı yani..

Ohhh maaşallah. Allahım hep böyle güzel haberler vermek nasip etsin.. Bizim fasulyeler oldu artık Tosun Paşa.. Her bir yerleri o kadar güze ayırt edilebiliyor ki hayretle izliyır insan... Benimde Çarşamba şeker yüklemem var. Oğluşlarımı da özledim..Heyecanla bekliyoruz..

bende varımm agustosun 13 yada 14 ü görünüyo.. ilk bebişim çok farklı bi duygu tarifi yok bile..

Canım acaba egzersiz falan iyi gelir mi rahatlamana bilemedim ki şimdi çok zor dua ediyorum sana Allah kolaylıklar versin rahat geçir hamileliğini ben bu halimle nefes alamıyorum akşam kaburgalarım sıkıyor sanki sen 2 tane can taşıyorsun Allah yardımcın olsun arkadaşım hemen geçsin günler sana

kızlar bende yavaş yavaş kullanmadığım eşyaları kolilere yerleştiriyorum malum haziranda taşınma işi var ama evde de bir o kadar ıvır zıvır eşya var dün öldüm bittim 8 kutu hazırladım eşim en son eve geldiğinde sana birşey olacak ne yaptın sen diye baygınlık geçirecekti gelmiş bebeğe bakıyor mahvoldu çocuk diyor eli karnımda manyak bu kocişler yahu ev işi yapmayı öğretiyom kızıma dedim aferin aşkım iyi ki o dersten başlamışsın diyor

az kaldı erzuruma gitmemize 7si çıkıyoruz inşallah

canım inan dün aklıma geldin göbeğim o kadar gergindi ki patlayacağım sandım resmen biz bu ayda böyleyiz bu kızcağızın durumu ne diye düşündüm bende birkaç gündür gece uykularından yoksun yaşıyorum yine kaç sefer kalktığımı söylemiyim sanki bacaklarım ittiriyor beni kalk der gibi huzursuzluk var sol kolum aşılı ağrısından üzerine yatamıyorum yüzüstü yatınca tepikliyor benimki rahatsız mı oluyor anlamadım tüm gece sadece sağ tarafıma yatmaya çalışıyorum yani rabbim kolaylık versin bizlere hele o yürüyüşlerde nefes nefese kalma konusunu hiç açmayacağım bile 2 adım yürüyeyim mahfoluyorum resmen az kaldı artık inşallah kolay atlatırız kucağımıza alıncada herşeyi unuturuz sağ sağlim:)

ay canım çok sevindirdin beni sabah sabah sizden güzel haber alınca sanki kendimmiş gibi seviniyorum maşallah hep böyle olun

az kalmış canım dikkat et kendine çok eşini bekle beraber yapın olmaz mı yolu yarılamışken allah korusun

kızlar bende dişçimden geliyorum yine kontrol amaçlı gittim kesilen dişetlerim iyi gibi ama bir kısmı sanki yine büyüyor gibi dedi doktorum arkadaş nasıl bir hormonsa bu bırakmadı yakamı yakında ağzımın içi sırf dişeti olacak ya korkma dedi doktorcum alıveririz sen sıkma kendinide bebişide dedi rahatlattı sağolsun bu arada benimki şuan bol bol tepikliyor maşallah yavruma:)

Onlar bizim kıymetlilerimiz:) tabi yaa bende de sinir olunca sakin olayımda hissetmesinler diyorum. Benimde bacakların kasılıyor geceleri 2 kere tuvalete kalkıyorum bide kabızım yarım saat oturuyorum Lavaboda çok kötü bişey oda. Göğüslerinde kaşınma varmı benim ara ara fena geliyor uyuz gibi uç kısmı kaşınıyor ..oy herkesin derdi farklı ama amaç aynı :)

göğüs kaşıntısı bende de var canım hele işyerinde bir geliyor o kriz varya:) bacak kasılmaları gece uykumdan uyandırıyor artık o derece şükür bel ağrım pek yok gibi

[TABLE="class: cms_table_grid, width: 500, align: left"]
[TR]
[TD="align: center"]İsim[/TD]
[TD="align: center"]Yaş[/TD]
[TD="align: center"]TahminidoğumTarihi[/TD]
[TD="align: center"]Cinsiyet[/TD]
[TD="align: center"]Düşünülen
Bebiş İsmi
[/TD]
[TD="align: center"]Annenin Kaçıncı Bebeği[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Gokce82

Kace

Anet

yasamayiseviyorum

smlttle

armena

zeyeybar

çiçekdemeti

kzmrl

CAN_SIN

shuku

nes17

pampam34

LIPAKA

zelda2010

emrhan_seda

shcne

ankara41

abiley01

fmfm

nuran77

goks

selenyum16

sunbal

purmelal

eymen_berat

karakedi85

mutlubirisi

redbox

marvaa

pınar_kerem
[/TD]
[TD="align: center"]30

28

30

23

27

28

30

29

26

38

26

30

28

29

31

27

29

24

27

33

35

28

?

27

26

29

28

24

28

24
[/TD]
[TD="align: center"]07.08.2013

12.08.2013

13.08.2013

24.08.2013

20.08.2013

03.08.2013

08.08.2013

13.08.2013

28.08.2013

01.08.2013

04.08.2013

14.08.2013

18.08.2013

10.08.2013

31.08.2013

30.08.2013

08.08.2013

08.08.2013

05.08.2013

11.08.2013

11.08.2013

30.08.2013

22.08.2013

15.08.2013

09.08.2013

09.08.2013

11.08.2013

30.08.2013

12.08.2013

18.08.2013
[/TD]
[TD="align: center"]Erkek/Erkek

Kız

Erkek

Kız

Erkek

Erkek

Erkek

Kız

Erkek

Erkek

Erkek

Erkek, Erkek

Kız

Kız

Kız

Erkek

Kız

Erkek

Kız

Erkek

Erkek

Kız/Kız

Kız

Kız

Erkek

Erkek

Erkek/Erkek

Erkek

?

Erkek

[/TD]
[TD]
Sarp-Araz

Roza

Aksel

Belinay

?

?

Mert-Hasan

Eylül

Enes Osman

Sarp

Yiğit-Yağız

?

Ecrin

?

Nefes-Asya

?

Tanem

?

?

?
Eymen Miraç

??

?

?

Ahmet

Umut

Semih Melih
Muhammed

?

Muhammed

[/TD]
[TD="align: center"]İlk

İlk

İlk

İlk

İlk

İlk

İlk

İlk

İlk

İlk

İlk

İlk

İlk

İlk

İlk

İlk

İlk

İlk

İlk

Üçüncü

İlk

İlk

İlk

İlk

İlk

İkinci

İlk

İlk

İlk

İlk

İlk
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Canım egzersiz gibi şeyler yasak banaç Yanlış birşey yaparsın diyor doktor. Sadece yüzmeme izin var. Ama onun içinde enfeksiyon kapıp gelme bana diyor. Cesaret edip havuza gidemiyorum bende.

Bence bu toplanma işlerini tek başına yapma canım. Allah korusun brşey olur bir de bak eşin aci durumlarda gelemiyormuş. Eşinin izinli zamanında beraber yaparsınız. Bu ayın 7 sinde mi çıkıyorsunuz? Birşeyde kalmamış.

gece uyudum mu tam uyuyorum artık uyanmıyorum. Ama uygun pozisyonu bulana kadar cirit atıyorum yatakta. Canım yüzüstü yatma artık. Rahmi sıkıştırırsın. Bebeğin zaten yüzüstü rahatsız olduğu için itekliyor seni.

Oh oh benimkilerde öyle sürekli tekmikliyolar :) geçmiş olsun canım doktor korkma dediyse gereksiz sıkma canımı.

Yok canım ya hiç kaşıntım olmuyor benim. Göğüs uçlarımda da çok nadir oluyor. Bu arada 6. aydan itibaren göğüs ucu kremi kullanmaya başlayacağım. İkizlerde erken doğum riski olduğu için ben biraz erken başlayacağım sana da tavsiye ederim. Lansinoh'un göğüz ucu kremi. Doğumdan sonra bebekler emerken yara olmasın diye.

Kızlar oturma odamı bebek odasına dönüştüreceğim oturma odasındaki çekyata bebek odasında ihtiyacım olurmu sizce?

olmaz mı? aynı şeyi bende yaptım ikili koltuğumu çıkarmadım...emzirirsin..oturursun..dinlenirsin...bence çıkarma odadan...istersn üstüne şık bir örtü alabilirsin kumaş pazarlarından odaya uygun

Ay o kriz gelince fena kaşınıyor. Doğum yapan bir arkadaşım kullanılır krem çok memnun banada önerdi adını hatırlayamadım eczaneden almış. İkisine karar veririm öyleyse

anladım canım yaaa Allah yardımcın olsun yeterki al kollarına oğluşlarınıda bugünler bu sıkıntılar gelip geçici ikisi gelsin öpswün yanaklarından çabucak büyüyüpaynen canım kendime bir dur demem lazım ama gözüme iş göründükçe batıyor tez canlılık var bende biraz birde taşınacağız hala kıyı köşe temizlik yapıp o köşe bu köşe siliyorum yoksa oturamıyorum evde sıkıntı basıyor vallahi. bende kendi ağdamı kendim yaptım bugün bakalım ne kadar daha kendim yapabileceğim.eşim isim konusunda çok kararsız erkek olursa metehandı kesin kız olursa öylesine belinay düşünmüştük şimdi sanırım değiştireceğiz.

Ayy canımmm valla benim evde haftalık temizlik yapılıyor. Hafta sonu birileri gelip temizliyor olmadı kadın çağırıyorum. Bırak ağdamı yapmayı genitali görmüyorum bile. Bacaklarımı arkadaşım alıyor. Göbeğimde tüylenme başladı onlarıda alsam mı almasam mı kararsızım :S

canım benim göbeğim felaket tüylendi doktor bile şok oldu almayı denedim ama çok acıdı benim herkesin aynı olur mu bilmem ama ben dayanamadım küçücük bir yeri çekeyim dedim sıçradım resmen bıraktım o yüzden.birde dökülüyor hamilelik sonrası dediler göreceğiz artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…