Ağustos 2013 Anne Adayları Buraya.... ::)))))))

Slmlar güzel anne adayları... Geçmiş olsun kötü olanlar varmış... Kac haftadır bende seviniyordum bel agrim yok diye. Dün oyle bir ağrıyordu bisey olacak sandim.halada devam ediyor.. ilk 3ay nasil dayanmisim diyorum. Bu agriya... Normaldede gece döne döne yatan ben. Bugece ne tarafa yatsam dakkasinda donuyordum.. sağa sola yatamiyorum kollarim ağrıyor diye... sirtustu yatamiyorum belim ağrıyor. Nasil gecti gece anlamadm...artk eşimle yataga sigamiyoruz.. yakinda yerde yatircam galiba. :) . Öğlen biraz rahatladi belim uyuyum derken benm bebis tepikler atıyordu kiyamadm kalktm.actir simdi diye... Kizlar bebisler anne karninda nekadar süre ac kalabiliyor.. dra bi sorsaniza randevusu yakin olan varsa.. yani beslenebiliyormu. Çünkü bazen zaman geçiyor baya ama ben acikmadgm için yiyemiyorum...sonrada üzülüyorum onu ac birakiyorum diye.. ne yiyim.bilmiyorum kizlar sürekli evde yanlzm aksama kadar . Eşim olduğu günler yemekler hazrlyrm. Yiyorum baya. Ama tek oldugumda canm bisey çekmiyor.. kilo kaybetmiyorum. Aliyorum ama bazı günler sağlıklı beslenmiyorum..

Ya kızlar bu tüy kıl meselesi benide Cok rahatsız ediyor. Çok korkuyorum hazrliksiz yakalanicam diye... Onun dışında malum bolgeyi kendim almak istiyorum. Dün başardim az Cok agdayi ama ilerleyen aylarda cok zor gibi .. kuaförde de almak istemiyorum açıkçası hijyen oldugunu dusunmyrm.. ne yapicaam bilmiyorum.. ve gittiğim kuaför bacagimi alana kadar canimi çıkarıyor orayi hic düşünemiyorum. Becerecegini sanmıyorum. Cok geliyor gebeler diyor ama bence nasil acimadan alinir bilmiyor... Baska bi kuaför bulmam lazim biranonce..

Amaaaa herşeye degen bisey vardiki bugece rüyamda bebegimi gördüm. 1yaslarindaydi sanirim. Allahim nasil biduygu.. nasil güzel . Ismiyle cagryrm acktnmi diyorum evet dercesine kafasını sallıyor. Çok güzel bi çocuktu. Cok harika bir duyguydu kızlar..oyle mutlu oldumki..inşallah burda doğum anlarimizi yasadiklarimizida paylasicaz .Cok az kaldı.. :)

göbek tüylenmesi bende de var. Çok fazlalıştı, utanıyorum valla.. Hele birtane tüy var göbeğimin hemencik altında koyu ve daha uzun. Geçen çekeyim dedim kocam bi bağırdı bırak onu çekme sakın die. Sanki bebeğime bişey oluyomuş gibi şok oldum aman ii be dedim. şimdi nezaman of tüylerim çok kötü dediğimde o tüyün duruo dimi çekmedin dio hehehe..

ya kızlar bende genitali görememeye başladım.. ve ağda beni çok kasıyor korkuyorum bebeğime birşey olacak diye.. jiletle de nereye kadar.. szi napıyosunuz

kızlar acıyı azaltsın diyorsanız bioder ılık ağda alın ben yılalrdır kullandım ne acı var ne sızı çok ama çok rahat yaaa dua edersiniz vallahi o ağdaya ben kendim 5 dakikaye bitiriyorum büyük parça yapıyorum acımıyor diye o kadar seviyorum o ağdayı.bacaklarımı aldırdığım kuaförüme sordum aylar ilerledikçe benim ağdamla alır mısın dedim tamam dedid hatta buağda acıtmıyor diye mi kullanıyorsun dedi o da kullanmoış hamileyken zamanında

canm ben bikere bioderi kullandm. Evet soyledgn gibi gercekten Cok güzel acitmiyor.. ama tüylerim ciktignda beni Cok rahatsz etmiş fena kasindiriyordu sanki diğer ağdalara göre.. ama tekrar denicem.. ben camsakizi ağda kullaniyorum Cok memnunum hafif acitiyir tabi ama diger agdalari sevmedm ben.. bioderi tekrarlar denicem ama benim sorunum gobusten ay ilerledkce gormicem .

Cnm benim dikkat et , esin musait olursa onunla birlikte toplarsiniz oladi sen agirlasinca evden eve naklliyat gelir.Cunku ister istemez buyuk parcalari siz sokemeyeceksiniz , kucukleri de topalrlar..Benim ablamin mutfaktaki copunu bile getirmislerdi :) Ama dikkat et minigini rahatsiz etme bak annesi.. Egilip kalkarken de olsa rahatsiz olur kuzucugunnn ..

Ne guzel cataginin olmamasi .. Ben senden 3 hafta gerideyim ve tek gebelik..Buna ragmen aksamlari oyle bir geriliyorum ki .. Anlayabiliyorum seni..Bide benim tenim cok kuru.. Surekli kremleniyorum ki rahatlatsin diye ama nafile tabi..Az kaldi insallah annesi , gerildiginde hep pasalarina sarildigin o buyulu ani hayal et..Rahatlarsin birazcik :)

Ayy canm benimm cok buyuk gecmis olsunn..İnsallah cok buyumez disetlerinn Hem bak dr.un aliveririz demis..Tepiklerin keyfini cikar annesiii :) MAsallah ikinizede :)

Benimde kasintim var yaa Karnim degil goguslerim kasiniyo , oyuzden her banyo sonrasi oralari da kremliyorum catlamasinlar diye..Zaten her kasintidan sonrada bakiyorum catlamis mi diye

Gobegi asla almayin diyorlar..Onlar dogumdan sonra dokuluyormus.Ama eger hamilelikte alinirsa , dogumdan sonra da kaliyormus.. Ve azalmiyormus bile..Aman almayin kizlar..Benimde cok tuglenmem oldu ama sabretmeye calisiyorumm ..

Sen yesende yemesende senden besleniyor annesi , tabi sen yersen daha cok beslenir ..Ama o kendi icin gerekli ne varsa olmadi senin depolarindan falan aliyor .. Merak etme sen.. :)

Ayy insallah ogunlerde gelir :) Sag salim kucagimiza aliriz :) Az kaldi zatennnn :)

Kesebilsen çok iyi olur vücutta su tutuyor tuz. Tamam bazı yiyeceklerde tuzsuz olmuyor ama yemeliyiz. Benim aram çok iyi değildir bazen tuzsuz da yiyebiliyorum:)

Keske yaa Mumkun oldugunca azaltiyorum ama yeterli mi bilmiyorum Benim suyum fazla cikti ya biraz.Tuz un etkisi var midir ki ?

Kızlaaarr ben kaçar.. cevahir de tiyatrodaki oyuncularımla buluşacağım. Yeni oyunun provalarına başlıyoruz :) Eh otur otur sıkılmıştık artık..

ya kızlar bende genitali görememeye başladım.. ve ağda beni çok kasıyor korkuyorum bebeğime birşey olacak diye.. jiletle de nereye kadar.. szi napıyosunuz

valla canım ben 1 aydır jiletle yapıyorum çok acıyor diye dokunamadım daha önce ağda kullanıyordum şimdide sert çıktı mümkün değil elletemem ağdayla falan ne yapıcam bende bilmiyorum

bioder ılık ağda elle ısıtılanlardan mıydı canımcım

Ayy canm benimm cok buyuk gecmis olsunn..İnsallah cok buyumez disetlerinn Hem bak dr.un aliveririz demis..Tepiklerin keyfini cikar annesiii :) MAsallah ikinizede :)

canım çok saol artık idare ediyoruz hiiçççç mızmızlanmaya hakkımız yok rabbimiz bize bir evlat nasip etti aratmadı şükürler olsun ki o yüzden bunlarda vız gelir tırıs gider yani:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…