- 20 Ekim 2011
- 680
- 132
- 323
canım benim göbeğim felaket tüylendi doktor bile şok oldualmayı denedim ama çok acıdı benim herkesin aynı olur mu bilmem ama ben dayanamadım küçücük bir yeri çekeyim dedim sıçradım resmen bıraktım o yüzden.birde dökülüyor hamilelik sonrası dediler göreceğiz artık
Ya kızlar bu tüy kıl meselesi benide Cok rahatsız ediyor. Çok korkuyorum hazrliksiz yakalanicam diye... Onun dışında malum bolgeyi kendim almak istiyorum. Dün başardim az Cok agdayi ama ilerleyen aylarda cok zor gibi .. kuaförde de almak istemiyorum açıkçası hijyen oldugunu dusunmyrm.. ne yapicaam bilmiyorum.. ve gittiğim kuaför bacagimi alana kadar canimi çıkarıyor orayi hic düşünemiyorum. Becerecegini sanmıyorum. Cok geliyor gebeler diyor ama bence nasil acimadan alinir bilmiyor... Baska bi kuaför bulmam lazim biranonce..
canm ben bikere bioderi kullandm. Evet soyledgn gibi gercekten Cok güzel acitmiyor.. ama tüylerim ciktignda beni Cok rahatsz etmiş fena kasindiriyordu sanki diğer ağdalara göre.. ama tekrar denicem.. ben camsakizi ağda kullaniyorum Cok memnunum hafif acitiyir tabi ama diger agdalari sevmedm ben.. bioderi tekrarlar denicem ama benim sorunum gobusten ay ilerledkce gormicem .
Canım acaba egzersiz falan iyi gelir mi rahatlamana bilemedim ki şimdi çok zor dua ediyorum sana Allah kolaylıklar versin rahat geçir hamileliğini ben bu halimle nefes alamıyorum akşam kaburgalarım sıkıyor sanki sen 2 tane can taşıyorsun Allah yardımcın olsun arkadaşım hemen geçsin günler sana
kızlar bende yavaş yavaş kullanmadığım eşyaları kolilere yerleştiriyorum malum haziranda taşınma işi var ama evde de bir o kadar ıvır zıvır eşya var dün öldüm bittim 8 kutu hazırladım eşim en son eve geldiğinde sana birşey olacak ne yaptın sen diye baygınlık geçirecekti gelmiş bebeğe bakıyor mahvoldu çocuk diyor eli karnımda manyak bu kocişler yahu ev işi yapmayı öğretiyom kızıma dedim aferin aşkım iyi ki o dersten başlamışsın diyor
az kaldı erzuruma gitmemize 7si çıkıyoruz inşallah
bende varımm agustosun 13 yada 14 ü görünüyo.. ilk bebişim çok farklı bi duygu tarifi yok bile..
Cnm nemlendiriyorum ama kar etmiyor. Yanlarım ayrılacak sanki.. Bu kriz tuttuğu zaman kimse tutamaz beni darmaduman oluyorum. Henüz çatlağım yok belki kullandığım kremdendir. Ama daha ilerde ve doğumdan sonra ne olur bilemem..
Benimde ilk transferim tutsaydı Mayıs da doğum yapacaktım :) Birşey kalmamıştı yani..
kızlar bende dişçimden geliyorum yine kontrol amaçlı gittim kesilen dişetlerim iyi gibi ama bir kısmı sanki yine büyüyor gibi dedi doktorum arkadaş nasıl bir hormonsa bu bırakmadı yakamıyakında ağzımın içi sırf dişeti olacak ya korkma dedi doktorcum alıveririz sen sıkma kendinide bebişide dedi rahatlattı sağolsun bu arada benimki şuan bol bol tepikliyor maşallah yavruma:)
Onlar bizim kıymetlilerimiz:) tabi yaa bende de sinir olunca sakin olayımda hissetmesinler diyorum. Benimde bacakların kasılıyor geceleri 2 kere tuvalete kalkıyorum bide kabızım yarım saat oturuyorum Lavaboda çok kötü bişey oda. Göğüslerinde kaşınma varmı benim ara ara fena geliyor uyuz gibi uç kısmı kaşınıyor ..oy herkesin derdi farklı ama amaç aynı :)
Ayy canımmm valla benim evde haftalık temizlik yapılıyor. Hafta sonu birileri gelip temizliyor olmadı kadın çağırıyorum. Bırak ağdamı yapmayı genitali görmüyorum bile. Bacaklarımı arkadaşım alıyor. Göbeğimde tüylenme başladı onlarıda alsam mı almasam mı kararsızım :S
Slmlar güzel anne adayları... Geçmiş olsun kötü olanlar varmış... Kac haftadır bende seviniyordum bel agrim yok diye. Dün oyle bir ağrıyordu bisey olacak sandim.halada devam ediyor.. ilk 3ay nasil dayanmisim diyorum. Bu agriya... Normaldede gece döne döne yatan ben. Bugece ne tarafa yatsam dakkasinda donuyordum.. sağa sola yatamiyorum kollarim ağrıyor diye... sirtustu yatamiyorum belim ağrıyor. Nasil gecti gece anlamadm...artk eşimle yataga sigamiyoruz.. yakinda yerde yatircam galiba. :) . Öğlen biraz rahatladi belim uyuyum derken benm bebis tepikler atıyordu kiyamadm kalktm.actir simdi diye... Kizlar bebisler anne karninda nekadar süre ac kalabiliyor.. dra bi sorsaniza randevusu yakin olan varsa.. yani beslenebiliyormu. Çünkü bazen zaman geçiyor baya ama ben acikmadgm için yiyemiyorum...sonrada üzülüyorum onu ac birakiyorum diye.. ne yiyim.bilmiyorum kizlar sürekli evde yanlzm aksama kadar . Eşim olduğu günler yemekler hazrlyrm. Yiyorum baya. Ama tek oldugumda canm bisey çekmiyor.. kilo kaybetmiyorum. Aliyorum ama bazı günler sağlıklı beslenmiyorum..
Amaaaa herşeye degen bisey vardiki bugece rüyamda bebegimi gördüm. 1yaslarindaydi sanirim. Allahim nasil biduygu.. nasil güzel . Ismiyle cagryrm acktnmi diyorum evet dercesine kafasını sallıyor. Çok güzel bi çocuktu. Cok harika bir duyguydu kızlar..oyle mutlu oldumki..inşallah burda doğum anlarimizi yasadiklarimizida paylasicaz .Cok az kaldı.. :)
Kesebilsen çok iyi olur vücutta su tutuyor tuz. Tamam bazı yiyeceklerde tuzsuz olmuyor ama yemeliyiz. Benim aram çok iyi değildir bazen tuzsuz da yiyebiliyorum:)
ya kızlar bende genitali görememeye başladım.. ve ağda beni çok kasıyor korkuyorum bebeğime birşey olacak diye.. jiletle de nereye kadar.. szi napıyosunuz
kızlar acıyı azaltsın diyorsanız bioder ılık ağda alın ben yılalrdır kullandım ne acı var ne sızı çok ama çok rahat yaaa dua edersiniz vallahi o ağdaya ben kendim 5 dakikaye bitiriyorum büyük parça yapıyorum acımıyor diye o kadar seviyorum o ağdayı.bacaklarımı aldırdığım kuaförüme sordum aylar ilerledikçe benim ağdamla alır mısın dedim tamam dedid hatta buağda acıtmıyor diye mi kullanıyorsun dedi o da kullanmoış hamileyken zamanında
Ayy canm benimm cok buyuk gecmis olsunn..İnsallah cok buyumez disetlerinnHem bak dr.un aliveririz demis..Tepiklerin keyfini cikar annesiii :) MAsallah ikinizede :)
Kızlaaarr ben kaçar.. cevahir de tiyatrodaki oyuncularımla buluşacağım. Yeni oyunun provalarına başlıyoruz :) Eh otur otur sıkılmıştık artık..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?