Ağustos 2013 Anne Adayları Buraya.... ::)))))))

Canım hiç canını sıkma ben bu doktorları anlamıyorum dörtlü test çok güvenilir değil diyorlar sonra kafa karıştırıyorlar. Evet ya içi de pıt pıt atarken Allah kurusun nasıl kıyarlar. Sen Memorial cigangir Beye mi gittin? Şöyle bir durumda var ufacıcık bişey çıksın onlar doktor olarak öneriyorlar sadece Bak bu güzel cuma günü RAbbime emanet olsunlar hepimizi ki .

ben aranıza yeni katılıyorum. böyle bir site bulduğum ve sizlerle paylaşımda bulunabileceğim için çok memnunum.
bizimde bebişimiz allah kısmet ederse 17 agustosta geliyor 21. haftamız bitti. kızım gayet sağlıklı .
sizlere sormak istediğim ben kilolu hamile kaldım ve bebişimi sizler gibi hissedemiyorum. arada çok kücük kelebek çırpıntıları gibi geliyor.
ilk gebeliğim ayrıca plasentam önde benim durumumda olan varmı bende hissetmek istiyorum miniğimi. yazarsanız cok sevinirim:)

selam;

aynı zamanda doğum yapıcaz gün olarak burda böyle görünüyo :)

bence gayet sağlıklı bir bebeğin olucak..hiç kafana takma...doktorlar bazen risk almamak için hastaları telaşlandırıyorlar...ya ben demiştim dememek için...için rahat olsun...Allah bebeklerimize sağlık versin...benim annemde diyorki ben adetim kesilince bilirdim hamile olduğumu,,herşeyide yer içerdim...doktor yüzüde görmedim tek kolu olmayan bir ebeylede evde doğurdum dedi...

Son düzenleme:

canım öncelikle şunu söylemek istiyorum bizler sağlıklı birer anne adaylarıyız bebeklerimizde öyle Allahın izniyle 2. si ise bu testlerin yüzdesini aşağıya çeken yaş faktörü genelde ve çoğu doktorda bu faktörü pek dikkate almıyor zaten, hatta şöyle söyliyim sana liseden sınıf arkadaşıma geçen sene 3 lü de 200/1 sonuç çıkardılar nur topu gibi bir kızı oldu sarışın mavi gözlü ve o kadar tatlı bir bebek görmedim ben çokda sağlıklı, senin sonucunda gayet iyi önemli olan kimyasallar hatta yemişim kimyasalını yani çok sağlıklı bir bebeğin olacak inşallah annesi gibi güzel olacak :) zaten usg çok iyi çıkmış doktorlar meshuliyet almak istemedikleri için küt diye sonuç bu bişey diyemem diyip çıkıyorlar işin içinden ama olan bizlere oluyor rabbim hayırlısını versin inşallah

Son düzenleme:
Kızlar ben dün gece hiç uyuyamadım desem yeridir belim zaten kaç gündür ağırıyor.Sırt üstte yatamıyorum sağa sola dönsem tekme yiyorum :) ayaklarımda şişmeye başladı yandaki kemikler görünmüyodu dün eve gittigimde tuzluda yemiyorum nie oldu anlamadım.

Canım hoşgeldin öncelikle. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Bazen bebekler tam olarak 24. haftadan sonra hissedilirmiş. ben ikiz olduğu için çok erken hissettim. Ama benimde bebeklerimden biri geride bazen hiç kımıldamıyor gibi gelse de bana doktorum gayet hareketlerinin iyi olduğunu söyledi. Ayrıca şimdi sağlam tepikler yiyip kasılıp kalıyorum. Senin meleğin kanatlarını çırpmaya başlamış yakında iyice güçlenip sana da sağlam tepikler giydirir annesi. 15 gün sonra daha net hissedersin merak etme..

Bu arada yaşını, bebeğin doğum tarihini cinsiyetini ve düşündüğün ismi yazarsan seni de topik listesine eklerim. Sanırım seninde ilk çocuğun değil mi?

Hosgeldin canım hayırlı olsun prensesin :) ya sen yine kelebek cırpıntısı hissediyorsun cinsiyeti de ogrenmissin.senden 1 hafta geride hamile olan bi arkadasım var o da kilolu hamile kaldı.ne bebek hareketi var ne de cinsiyeti ogrendiler..doktor kilolusun bebegi net goremiyorum diyormus her defasında.supriz bebek olacak onlarınki artık :))

Bel ağrını doktora sordun mu canım. Ne dedi merak ettim...

Şişme ve ödem sadece tuzla alakalı olmuyor tatlıyla da alakalı.. Ben mesela bir kaç akşam susamlı kurabiye yedim şiştim. Artık bu şişlikleri yaşamamak için akşam 9 dan sonra hiç birşey yemiyorum. Dolayısıyla sabaha sıfır şişlikle uyanıyorum..

Yatarken kendime yaptığım bir yöntem var. Sol tarafıma iki yastık koyuyorum. Altta olana bacağımı atıp üstte olana sarılıyorum ki bacağımı attıktan sonra ağırlık merkezim omurilik ve karnımda olmasın diye.. Eğer sarılmadan uyursam sırt ve kaburga ağrımdan duramıyorum. Önce bunu dene. Eğer sağ tarafıma yatarsam ayaktaki yastığı yine bacak aramda tutuyorum sarıldığım yastığıda sırtıma yanaştırıp yine sırt ağırlığımı ona veriyorum. Bu sayede karnımda biraz havada kaldığı için benim minikler rahatsız olup tepiklemiyorlar. Ama eğerki karnım yatağa değerse uyutmuyorlar. Sırt üstü yatıyorsam bacak arama aldığım yastığı diz kapaklarımın altına çekip ayaklarımı yükseltiyorum ki hem nefes almam kolaylaşsın hem belde boşluk kalmasın ve yatağa belim iyice yerleşsin diye. Bir de bunları dene istersen. Zahmetli görünsede bir süre sonra uykunda otomatik olarak yapıyorsun bunları merak etme.Sağa sola yattığında bebeğin tepiklese de çok önemseme.. Öne geldiği için hareketlerini hissediyorum. Aynı şeyi ben doktoruma sordum ben söyleyene kadar istediğin yönde rahat rahat yat birşey olmaz dedi. Yüzüstü hariç tabi ki..

Araştırdım...İşe iade davası açıp aynı zamanda zararının giderilmesi içinde tazminat isteyebiliyorsun. Ben bunu ne zamandır yazacağım ama unutuyorum. Benim hafıza silindi zaten hamilelikten beri. Sen 7 aylık çalışan olduğun için biraz araştırmam gerekiyordu. Ben senin yerinde olsam patronumla konuşurum. Bana tazminat vermediniz. dava açacağım size. %100 de kazanacağım. İsterseniz bu aşamalara gelmeden tazminatımı verin derim. Ayrıca şunu da söyleyim 1000 üstünden bir ihtimal bile olsa 1000 de 1000 kazanırsın bu davaları. İş hukuku hamilelik esnasında işverenin işten çıkarmalarına asla taviz vermez. Çok değil maksimum 3 celse veriyorum davaya. İyi bir avukat bulursan bu iş tamamdır.

canım bende de başladı gibi bu şişlikler biz ayaklarımızı çok uzatıyoruz sallandırıyoruz yani masa başı iş başka yoluda yok yürüyüş yapmayı dene ama gökçenin sölediklerinide dikkate al ama inan bu ayakların sallanması olayı resmen şişliğe neden oluyor kan dolaşımı yavaşlıyor kuzenime doktoru bunu söylemiş ara sıra ayakları dikmel lazım ki kan dolaşımı hızlansın

allah sabır versin canım desene benden de şansızları var umarım bir an önce arkadaşında bende hissederiz miniklerimizi....
bende görüntüde sorun yok hatta 28 martta ayrıntılı ulrasonografiye girdim hersey yolunda hareketler süper. hepimiz sağlıklı şekilde alırız bebeklerimizi kucağımıza insallah:

gökçe 82 , purmelal çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için ...
gökçecim yaşım 33 doğum tr: 17 ağustos cinsiyet : kız isim ? önerilerinizi bekliyoruz:)

ayy masallah annesiiii..Allah nazarlardan kem gozlerden korusun insallahh..Benim kuzum 19 haftalik tam ama minicik ozaman 250 gr.di p.tesi dr.a gittigimde Boyu biraz uzun dedi ama zayif mi olacak acaba
Buarada bir bebege en cok anne babasinin nazari degermis kizlar ..Bol bol nas felak surelerini okuyunn.Hatta her masallah dediginizde okuyun bence :) Benim dilimden hic dusmez oldu bu sureler neredeyse :)

ayy insallah oyle olur..Bir anda buyurler.cunku gecen hesap yaptim.Her hafta 100 gr. alsa cocuk dogdugunda 2450 falan oluyo Minicik daha yani .. Ben okadar kilo alacagim ama kuzumu besleyemeyecek miyim acaba strese girdim 2 gundur yaa

[TABLE="class: cms_table_grid, width: 500, align: left"]
[TR]
[TD="align: center"]İsim[/TD]
[TD="align: center"]Yaş[/TD]
[TD="align: center"]TahminidoğumTarihi[/TD]
[TD="align: center"]Cinsiyet[/TD]
[TD="align: center"]Düşünülen
Bebiş İsmi
[/TD]
[TD="align: center"]Annenin Kaçıncı Bebeği[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Gokce82

Kace

Anet

yasamayiseviyorum

smlttle

armena

zeyeybar

çiçekdemeti

kzmrl

CAN_SIN

shuku

nes17

pampam34

LIPAKA

zelda2010

emrhan_seda

shcne

ankara41

abiley01

fmfm

nuran77

goks

selenyum16

sunbal

purmelal

eymen_berat

karakedi85

mutlubirisi

redbox

marvaa

pınar_kerem

nobilis
[/TD]
[TD="align: center"]30

28

30

23

27

28

30

29

26

38

26

30

28

29

31

27

29

24

27

33

35

28

?

27

26

29

28

24

28

24

33
[/TD]
[TD="align: center"]07.08.2013

12.08.2013

13.08.2013

24.08.2013

20.08.2013

03.08.2013

08.08.2013

13.08.2013

28.08.2013

01.08.2013

04.08.2013

14.08.2013

18.08.2013

10.08.2013

31.08.2013

30.08.2013

08.08.2013

08.08.2013

05.08.2013

11.08.2013

11.08.2013

30.08.2013

22.08.2013

15.08.2013

09.08.2013

09.08.2013

11.08.2013

30.08.2013

12.08.2013

18.08.2013

17.08.2013
[/TD]
[TD="align: center"]Erkek/Erkek

Kız

Erkek

Kız

Erkek

Erkek

Erkek

Kız

Erkek

Erkek

Erkek

Erkek, Erkek

Kız

Kız

Kız

Erkek

Kız

Erkek

Kız

Erkek

Erkek

Kız/Kız

Kız

Kız

Erkek

Erkek

Erkek/Erkek

Erkek

?

Erkek

Kız

[/TD]
[TD]
Sarp-Araz

Roza

Aksel

Belinay

?

?

Mert-Hasan

Eylül

Enes Osman

Sarp

Yiğit-Yağız

?

Ecrin

?

Nefes-Asya

?

Tanem

?

?

?
Eymen Miraç

??

?

?

Ahmet

Umut

Semih Melih
Muhammed

?

Muhammed

?

[/TD]
[TD="align: center"]İlk

İlk

İlk

İlk

İlk

İlk

İlk

İlk

İlk

İlk

İlk

İlk

İlk

İlk

İlk

İlk

İlk

İlk

İlk

Üçüncü

İlk

İlk

İlk

İlk

İlk

İkinci

İlk

İlk

İlk

İlk

İlk

İlk
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

irishcoffee canm boşuna hamileliğini ne kendine ne diğer prensesine ne eşine nede karnındaki minicik prensesine zehir etme ... Ben ikili test yaptrdm sadece bi hevesle onuda keske yaptrmasaydim.diyorum. iki dra gidyrm git diğer doktora 3lu yapicaz mi dedik. Ben hic bi test yaptrmiyorum dedi. Tabi isteseydik yapardı. Ama cok büyük haklı sebebi vardi.. benm eşim ben yaptrmiyrum diye baska dra yaptrdi testlerini ve Cok yüksek riskli çıktı dedi . Kendine zehir etti gebeligi. Çocuk doğdu sapasağlam hicbisey yok ve 7yaslarnda... Sonuçta gelecek olan Allahtan ..Rabbim hiçbirimizi evlatlarimizla sinamisin . Cok zor bir durum. Ama gelecek olan ve yasayacagimiz birşey varsada Rabbim sabir güç kuvvet versin. Diyorum hep.. ben inanıyorum sağlıklı dogucak Allahın izniyle bebislerimiz... Içini ferah tut. Uzme kendini.. kuruntu yapmak istersek birsürü sey var düşünüp ya çocuğum böyleyse söyleyse demeye.. şeytan vesvese veriyor .. banada oluyor dua ediyorum.hemen... Birbirimize dua edelim kızlar... Herşey güzel olucak inşallah...

Canim benim bence senin minik kizin gayet saglikli.Zaten testlerin %100 gecerliligi yok ki olsa bile bebek dogana kadar cogu anormallikleri kendi yenebiliyo.Rabbim onlarin yaninda ve aslinda onlar okadar gucluler ki .. Sen agladiginda inan bana onu uzuyorsundur..Oyuzden sadece sev onu annesi gor bak daha da guclu olacak senin zilli :)

Ben gecen bir belgeselde izledim.Bir tane hayvan vardi , hayvanin kolunu kesiyorlar , 8 hafta sonra tekrar cikiyo..Adi muren miydi tam hatirlayamiyorum ama arastirmacilar soyle diyordu , anne karnindaki fetuslerde de bu durum gecerlidir.Eger bebegin anne karnindayken , bacagi gibi buyuk bir uvzu bile kesilecek olursa , fetus ler doguma kadar o bacagi yenilerler..Hani sadece miniginin ne kadar guclu oldugunu bil diye soyluyorum annesi..Gor bak hayati boyunca ayakalari yere basan dimdik duracak olan guclu bir kizin olacak insallah...

Bende normal dogum dusunuyorum ama benim dr.um 38. haftaya kadar birsey diyemeyiz dedi ki kendisi normalden yana.Sezeryan istesem bile yapmaz...Vajinal kultur falan hic duymadim ben

Oncelikle kizinla aramiza hosgeldin :) Ay masallah annesii insallah sag sallim olarak zamaninda gelir senin yavrunda :) .Benimde biraz gec oldu hissetmelerim.Ilk defa 28 martta ufak bir tekme hissettm.Simdi yavas yavas aralarda atiyo hissediyorumm..Gittikce buyudukce , guclendikce siklasiyo tekmeleri ve siddeti de artiyo.Saniyorum 15 gune kadar minigim guclenmis olacakk..Seninde insallah 15 gune kalmadan hissedersinn.Merka etme..

gökçecim tesekkür ederim benide eklediğin için umarım alttaki gebelik haftası bilgilerini görebilirim ....ikizlerine cok sevindim iki yakışıklıyıda sağlıklı sekilde kucagına alırsın insallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…