Ağustos 2013 Anne Adayları Buraya.... ::)))))))

ya kızlar karnım o kadar gergin ki nefes alamıyorum şuannnnnnnnn arada oluyor böyle çok acıyo biri iğne batırsa tıssssss diye sönüvercek sanki :)

Canım o bendede oluyor Aynen patlıcak bir bomba gibi. O zaman acık korkuyorum bişey olurmu diye ama normaldir diyorum..

Aynen Canım ya daha bir sürü eksik var oo oo alayım son anlara sıkıştırmayım diyorum. Mobilya konusundaki haklısın ordan oraya zaten mahvolucaklar ne gerek ağır eşyaya sana kolay kurulup kolay toplanan eşya en ideali.

1,5 ayda 5 kilo hiç yabancı değil canım bana...Senin şöyle iyi bir yanın var 42 kilo ile hamile kalmışsın...
Ben takmıyorum kiloya artık...Hayatım boyunca boyuma uygun kilom vardı ve ben bunu doğumdan sonrada başarırım deyip aşılıyorum şimdiden kendime...
Veremezsemde sağlık olsun ne yapiyim :)) Maşallahhh uzun bolu bir bebişin olacak şimdiden belli etmiş kendini...Maşallahhh

kızlaaarrr bebek 5. aydan itibaren anne karnında gözlerini açarmış. Acaba bizim sıpacanlarda başladılar mı gözlerini açmaya??? Çarşamba gittiğimde doktoruma sorayım..

Şansımıza Perşembe günü olan kontrolümüzde gördük biz gözlerini açınca doktor bizden çok bağırdı bakın diye :))

ayy insallah oyle olur..Bir anda buyurler.cunku gecen hesap yaptim.Her hafta 100 gr. alsa cocuk dogdugunda 2450 falan oluyo Minicik daha yani .. Ben okadar kilo alacagim ama kuzumu besleyemeyecek miyim acaba strese girdim 2 gundur yaa

Her hafta 100 gr almıyorlarki canım...4 haftada neredeyse ikiye katlıyor kilosu...Bu haftalardan itibaren kilo alımı hızlanıyormuş...200-400-800 gidecekler inşallah :)

Benim tahmini doğum 1 ağustos...Senin 30...Aramızda tam bir ay var...Aynı şeyi sende yaşayacaksın ve bana hak vereceksin...250 gr olan kilosu bir sonraki kontrolde neredeyse 500 olacak canım ve görünce şok olacaksın

Çoğumuzda olacak canım bende de başladı ayaklarda şişmeler...Vakit buldukça ayaklarımı uzatmaya çalışıyorum...
Bel ağrısı deyince içim gidiyor...15 yıldır bel fıtığım var ve son 4 yıldırda ameliyat diyorlar ve ben olmuyorum...
Yerden birşey alırken dizlerini kullan...Yataktan kalkarken dirseğinden destek alıp öyle kalk...Yan yat ve iki dizinin arasına yastık al (hatta gece bile)
Topuklu ayakkabı giyme hatta evde terlik bile giyme çorapla dolaş...Yarım saat yat 10 dk yürü...
Aklıma gelenler bunlar canım...Amannnn bellere dikkat bayanlarrr..Klolar geldikçe bel ağrısıda olacaktır...Kontrollü olunnn

evet şişkilikerin yanında belde oluşan baskı ve ağırlık biraz zorluyor tabi.. ama yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik şurda böyle düşününce de ağrı falan kalmıyor ama:) sen daha da dikkat etmelisin fıtık da varmış sende.. çok geçmiş olsun sen bizden daha da çok etkileniyorsundur dimi..

Canımmmmm sakın sıkma canını...Seni en çok ben anlayabilirim herhalde...Yaşımız neredeyse aynı sanırım...
İçim gitti okurken seninle bende yaşadım aynı şeyleri...
1/500 nekiii ayrıntılında güzelmiş...Senin doktorunda var kendine güvensizlik bence..Sorumluluk almak istemiyor ve bu prof.ler yokmu bu prof.lerrr insanı çileden çıkarır...
Sen içini ferah tut inanıyorum ki hepimizin sağlıklı bebişleri olacak...
Test sonuçlarımız gayet güzel aslında ama yaşımızı ortalamaya katınca otomatikman yükseliyor risk...O yüzden ben çoook rahatım ve lütfen sende rahat ol...
Rahat ol kiiii bebişin de etkilenmesin...
Sağlıklı sıhhatli kucağımıza alacağız hepimiz minik prens ve prenseslerimizi

ben daha yeni başlıyorum alışverişe en çok eksiği olan benim sanırım:) mobilya için ikeya ya gidiceklerden biri de benim zaten çabuk büyüyorlar değiştirirm diye düşünerekten.. birde hafif olmaları beni cezbediyor. ayy benim gibi yerinde duramayan bi anneden sonra doğunca rahatlıycak minişim yere bile yatsa rahat eder gibime geliyo

Bir hafta önce bir yokladı ama o kadar tedbirliyim ki önlemini alıp dikkatli davranıyorum...
Ama benim belim tutulunca 10 gün iğne olsamda felçli gibi sürünerek bir tek tuvalete kalıyordum...Eğilince kalkarken ağlıyordum o derece yani...
O yüzden bel ağrım var diyen biri olunca içim sızlıyor...Çeken bilir demişler :)
Hoşuma gitti yorumun canımmm...Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik demişsin ya :) Gerçektende öyle 3-4 ay kaldı cidden kavuşmalaraaa

Eminönü'nde canım. Havuzlu Han denildiğine bakma baştan aşağı bebek eşyaları var. Kocaman han bunun için hizmet veriyor. Git tabi. Dediğim yere de bak. Alacakların olursa ismimi ver indirsinler. Yalnız toptancı diyip geçneyin. Chicco, kraft gibi markalarda var. Benden demesi. Ben yarın oğluşlarıma alışverişe gideceğim. Bu arada evimin tadilat işi yattı. Bebekler maalesef benim odamda kalacak.. Yatak odamı dizayn ediyorum şimdi. Ona göre eşyalar alacağım bende.

Canımsın Gökçecim,ağlama sen asıl ben size kıyamam

Yapacak birşey yok, ne yazık ki elimiz mahkum bu doktorlara.Onlarla da olmuyor onlarsız da ...Allah bize sabır,bebişlerimize sağlık versin.
Öpüyorum seni de prenslerini de ...

Evet canım memorial daki Cihangir bey bakıyor ayrıntılıma.Benim doktorum da zaten orada,Figen hanım.
Figen hanım da öyle söyledi zaten,en ufak birşey çıksaydı ayrıntılıda mutlaka yaptırın derdi Cihangir bey dedi.Ama yine de insanın içine kuşku düşürecek kadar şaibeli konuşunca moraller de bozuldu tabii.
Amin canım,ben de hep öyle dua ediyorum.Allah'a emanet yavrularımız.Sağlıkla Kucağımıza alıp mis kokularını içimize çekince bütün bu çektiğimiz sıkıntılar uçup gidecek kuş misali ...

Bende normal dogum dusunuyorum ama benim dr.um 38. haftaya kadar birsey diyemeyiz dedi ki kendisi normalden yana.Sezeryan istesem bile yapmaz...Vajinal kultur falan hic duymadim ben

O tabii ki benim için de geçerli.Her ihtimale hazırlıklıyım.Kızımda da öyle olmuştu.37.hafta kontrole gittiğimde hala doğum pozisyonu almamıştı.yan yatıyordu.Eğer dönmezse sezaryen yapmak zoruna kalacaktık.Doktorum bekleyelim daha erken dedi.Eve döndük,2 gün sonra gecenin 3'ünde paldır küldür döndü kızım.Böylelikle normal doğum yaptım.
Vajinal kültür testi önemli çünkü normal doğumda bebek o kanaldan geçecek ve eğer mevcut bir mantar,herpes ya da başka bir enfeksiyonu önceden tespit edip doğuma kadar tedavisini yapmak bebeğin sağlığı açısından çok çok önemli..
Bence sen de doktoruna sor bunu mutlaka,madem normal doğum düşünüyorsun..
Çok basit bir işlem zaten,pamuklu kulak çubuğu gibi ama daha büyük olanı bir çubuk ile 1 saniyede örnek alıyor,hiçbirşey hissetmedim bile..

canım ben izmirde yaşıyorum...daha önce 2 düşük yaşadığım. bu gebeliğimi sağlıklı geçirmek için riskli gebelikler prof.serkan güçlüye gidiyorum izmirin en iyisi diye gittim çokta memnunum ...test sonucunun 1/250 nin altında yani 1/ 249 da risk taşıdığını ancak böyle bır sonuç çıkarsa amniyosentez olabilir dedi. senin sonucun 1/500 çok düşük risk içini ferah tut hic canını sıkma ..... güzel düşün güzel olsun iyi geceler

günaydın millet.akşam erken sızıyorum sabah 7:50den beri ayaktayım.
akşamları tv de bişey olmuyor,uyuyakalıyorum :)))
tabi haftanın tüm yorgunluğu da cuma akşamı iyice bastırıyor.

günaydın güzel mi güzel Ağustos anneleri..

meşhur bir pendik pazarı var belki duyan olmuştur greenpark otelin onunde. şanslıyımki bnmde evim otelin yanında.. çok uzun zamandır gitmemiştim hem meyve sebze alıcam hemde bakıcam öyle ne var ne yok.. buarada havalar güzelleşti camlar pencereler açılıyo artık.. ve en sevmediğim şey küçük canlılar bebişim hariç tabi o yüzden eşime balkonu yıkattım bende sineklikleri yıkadım eğilmemeye çalıştım fırçayla yıkadım ama kaptırdım biraz kendimi sanırım bel ağrım var azıcık.. buarada saat 8de kahvaltı yapmıştım ama kurt gibi acıktım ya nasıl tutucam kendimi ben ya ne güzel zayıf bir hamileyim diye istediğim yiyodum ama alakası yokmuş 8.ayda rejim yapacaklar listesi yapılmalı gökçecim başına da beni yazmalısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…