15tl mi biz ellilik yüklemeye 50tl 100lük yüklemeye 100tl verdik yuh diyorum ya bu kadar fark oolmamalı yok canım senin normal çıktıysa yaptırmıycan bizim yüksek çıktığı için yaptırcaz
Daha atlatmadım canımmm.. Evin mobilyalarınıda değiştirdim. Yarın geliyor hepsi. Sonra bebeklerin eşyalarını yıka ütüle dönemi. Ama en önce her ihtimale karşı hastane çantasını hazırlayacağım. Ne olur ne olmaz. Offf evde oturmak çok sıkıcı ne yapayım işe vurdum bende kendimi..
ayyyyyyy gökçeeee sen yarın 99 a düşüyorsun:)
Yok canım ilk gittiğimizde sadece 50 tl ödedik ikincide muayene parasıyla beraber 300 tl verdik çünkü ayda bir veriyoruz muayene parası 200 tlGökçecim bende yapıcam ona benzer bişey ama gidip malzeme vs bulmak gerek :)
Canım niye o kadar cok anlamadım ben özelde yaptırdım ama kendi gittiğim hastanede muayenem vardı muayene 40 tl şeker yükleme 15 tl.. Muayene parasıyla birlikte belki o kadar almışlardır bilemiyorum çok geldi bana :)..
Bebişler yeni eve gelecekler desene ohh çok şanşlılar çokta yorma kendini aman dikkat et bebişlerde yorulmasın canım sen başla yavaştan hastane çantasına yada 30.haftayı bekle bizde 35ten sonra hazırlarız artık
kızlar merhaba, sizi hep takip ediyorum ama eşim bilgisayarı gündüz götürüyor, akşamları da yemek falan derken yazamıyorum ama hep okuyorum, nasılsınız? Benim de yarın şeker yüklemesi var.
Canım benim ablam var işte o yapıyo işlerimi ama hep yalnızım bende çok bişii yapamıyorum ama senin için daha zor sen ikiz annesinin yükün 2 kat doğru diyosun sıcaklara kalmadan bitirmek lazım dün biraz dışarı çıkıyım dedim yandım resmen yazın işimiz zor haftaya havuzlu han a gidicez çok sıcak olmadan bitirmemiz lazım kayınvalidene geçmiş olsun canım önemli bişii değildir umarımCanım sizi bilmem ama ben ayakta fazla duramıyorum artık. uyku desen bitti artık sabahlıyoruz her gece. Benim işlerimi yapacak kimse yok. Kayınvalidem vardı o da bugün acil ameliyata alındı. Annem desen çalışıyor. Daha çok erken yıka ütüle için bile ama ya ilerde yapamazsam. Şimdi en azından biraz biraz birşeyler yapıyorum.
Canım benim ablam var işte o yapıyo işlerimi ama hep yalnızım bende çok bişii yapamıyorum ama senin için daha zor sen ikiz annesinin yükün 2 kat doğru diyosun sıcaklara kalmadan bitirmek lazım dün biraz dışarı çıkıyım dedim yandım resmen yazın işimiz zor haftaya havuzlu han a gidicez çok sıcak olmadan bitirmemiz lazım kayınvalidene geçmiş olsun canım önemli bişii değildir umarım
uykularım bölünmeye başladı..artık rahat uyuyamıyorum..heyecanlanıyorum ..
önceden mışıl mışıl uyuyordum :)
Allah'a şükür her şey yolunda fakat ben de senin gibi uzun süre ayakta kalamıyorum, kıyafet vs. aldım da oğluma:)) ama şu bakım seti, banyo, vs. almadık daha, bi markanın bebek telsizin de( yazamıyorum reklama girer diye) indirim varmış, almaya gitcem ama acaba gerekli mi onu da düşünüyorum
Yok canım yanlız çıkmıyorum hiç ama yaz bize zor geçicek dediğin gibi kıyafetler bile ağır geliyo canım gitmeden önce alıyım oranın ismini haftaya gidicez kısmetse sabah kaçta açılıyor orası ona göre sabahtan gidelimCanım yaa cam kapı açıkken ben oturdupum yerde terliyorum dışarı çıkınca çok dikkat et lütfen.. Yalnız çıkmamaya özen göster. Allah korusun tansiyonun falan düşer. Eğer havuzlu han da dediğim yere gideceksen adımı ver indirim yapsınlar canım. Ama benden tavsiye sabah erken git. deli gibi kalabalık oluyor. Gerçi oturmak ve dinlenmek için yer yapmışlar ama o kargaşada ilgillenemeyebilirler.
Kayınvalidem konusunda pek bir bilgim yok. Eşim alıp götürecek beni saat 3 den sonra. En son konuştuğumda zehirlendim galiba dedi. Meğerse safra kesesinde taş varmış o da düşüp ince bağırsağı tıkamış. Kapalı ameliyat oldu ama son durum nedir bilmiyorum.
Canım kesinlikle mustela diyorlar pişik kremi şampuanı ve diğerleri için biraz pahalı ama çok çok az sürüyomuşsun ama daha fazla gidiyormuş e bebekte falan bulabilirsinCanım odalar arası mesafen uzunsa al tabi gerekebilir. Ama ben tercih etmedim çünkü evim 1+1 zaten. gak dese duyarım ikisini de. Ben daha kozmetiklerini almadım. Doktorlar Sebamed i öneriyormuş. Bu konuda fikri olan var mı acabaaaa...
Canım sizi bilmem ama ben ayakta fazla duramıyorum artık. uyku desen bitti artık sabahlıyoruz her gece. Benim işlerimi yapacak kimse yok. Kayınvalidem vardı o da bugün acil ameliyata alındı. Annem desen çalışıyor. Daha çok erken yıka ütüle için bile ama ya ilerde yapamazsam. Şimdi en azından biraz biraz birşeyler yapıyorum.
yatak konusunda çok kararsızım eşim park yatak alalım diyor, evim müsait olsa alırım oda takımı ama kira olunca pek olmuyor, karyola istemiştim ben, ama karar veremedik, siz ne aldınız, ne kadara aldınız?
Ay canım benim eşimde her yan yattığımda uyandırıyor beni her döndüğümde bağırıyor yavaş diye gece uyutmuyo beni neymiş bebiş rahat etmezmiş yan yapınca ee sırt üstüde yatamıyorum sonra gündüz sersem gibi oluyorumcanım kayınvalidene geçmiş olsun dileklerimizi ilet. Ayrıca bu işlerde erken geç olmuyor sen yavaştan başla bencede azar azar yıka yerleştir
uyku problemi beni deli ediyor geceleri neredeyse saat başı kalkıyorum wc ye sonrada uyuyamıyorum zaten geceleri hala battaniye kullanıyoruz izmirde onu bile atıyorum üzerimden sıkıntı basıyor sonra eşim kalkıp tekrar örtüyor açılma çocuğu üşüteceksin diye :) onun keyfi yerinde içerde bilmiyor rahatsız olan bizleriz ama olsun miniğim sağ sağlim gelsinde ilerisine hazırlıyor veletler bizi uykusuz gecelerin denemelerini yaptırıyorlar ki alışalım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?