Ağustos 2013 Anne Adayları Buraya.... ::)))))))

Bebe Çeyiz Sarayı cnm.. Mesut bey.. Benim ismimi hatırlamazsa geçen hafta ikiz arabası almıştı dersin. Eşimi tanıyor çünkü. Serkan da diyebilirsin. İkizleri olan diyince hatırlanıyorum nedense :) Sabah 8,30 açılıyor. Ben 10 da gittim biraz sakindi. Sonra bir doldu nefes alamadım.

Çok geçmiş olsun cnm. Operasyonun her türlüsü zordur eminim. Kolay ameliyat diye birşey yok. Allah göstermesin bir dahaa..

ya bu yemek derdi zaten hergün ne yapacağım diye sinir oluyorum annemler çok uzuk değiller canım 1 er vesait kadar ama annem 40 gün yanımda kalacak zaten şükür

Teşekkür ederim canım iletirim mutlaka..

İçimde sürekli hareket eden birşey olunca uyuyamıyorum. Çocuklarım rahatsız olmasın diye de ben uykusuz kalıyorum. Sırt üstü yatınca da artık nefes alamıyorum. Sanırım en derin uykum ameliyatımda olacak :)

sırt üstü yatınca sanki bebeğim rahatsız oluyormuş hissi uyanıyor bendede o yüzden sürekli dönüp duruyorum adamcağızıda uyutmuyorum ki işleri o kadar yoğun ki dinlenmeye çok ihtiyacı var aslında ama napimmmmm

Bu markayı ilk defa duydum. Kesinlikle bakmalıyım...
Canım bende bilmiyordum kuzenlerden duydum ve çok memnunlar hiç pişik olmamış bebişlerde sonra internette araştırdım çok iyi bi markaymış herkes çok memnun bizde öğrenicez canım Tamam canım gidince vericim isminizi Gökçe ve Serkan diye bide nakitle gidin diyorlar kartla indirim yapmıyorlarmış daha pahalıya geliyo diyenler var

Evet nakitle gitmek daha mantıklı. Ben nakit götürmedim indirim yaptı ama kredi kartından tek çekim yaptı. Onu da bi zahmet yaptı yani. Bir dahakine nakitle gelirim artık dedim adama napiiimm. Ama emin ol alacakların büyük şeyler değilse çok tutmayacaktır.

Benimde 2 gündür ara ara kasıt agrım var dün çok iş yaptım ondan mı acaba gece sağa sola dönerken bile ağırdı. Netten araştırdım biraz bu haftalarda vucut kendini doğuma hazırlarmış aayyyy erken doğum olur diye de korkmaya başladım

Masallah esine ne kadar duyarli..Bak sen uyumuyorsun oda uyumuyo :) Alissin ama az kaldi uykusuz gecelere :)

Bende carsamba gunu gidecegim cnm..Bkalim durdurabilecek miyim kendimi ... :)

ya bu yemek derdi zaten hergün ne yapacağım diye sinir oluyorum annemler çok uzuk değiller canım 1 er vesait kadar ama annem 40 gün yanımda kalacak zaten şükür

Aynenn cnm yaa hergun ne yapiim derdi beni cok geriyo.. Benim en yakinimda ki kisi ankara ile 7 saat Artik yazda geldi sicakta hicbirsey yiyesi gelmiyo zaten insanin Ben karpuzlari bekliyorum.Tam cikinca ozaman yemek yapmam artik :) ( Bir adanali olarak yoremin karpuzunu bekliyorum :))

Epidural olursan oda olmayacak galiba :) Artik bir kac yil sonra uyuryuz :)

Biz kontrolümüzü olduk geldik. Bebişler büyümüş birimiz 900 diğerimiz 809 gr olmuşuz:) Birimiz biraz öndeymişiz şükür bir sıkıntı yok dedi. İkisininde hareketlerini takip et dedi. Altlı üstlülerdi şimdik paralel olmuşlar karnımın üstüne çıkmış biri:) Resim çekinemedik pozları uygun değildi ona üzüldüm Onun haricinde kendi kilomda 80 olmuş. 2 Hafta sonra tekrar gidicez. İşte böleeeee...

O da alistirma yapsin , nede olsa cocuk gelince isleri yogun olsada yogun olmasada geceler nobetlese kalkacaksniz :)

Benimde kuyruk sokumumda inanilmaz agrim var 2 gundur..4 . aydan itibaren legen kemikleri yavas yavas dogum icin genislemeye basliyormus.. O nedenle kalcada agri olabilir diyordu.. Ama kasik agrilari dogumun degil , iceriden kaslarin genislemesi , gelismesi ile ilgili diye biliyorum..Zaten dogum agrisi belden basliyormus cnm..Iyi dusun iyi olsun..birsey olmaz insallah vaktinde gelirler hayatlarimizin daimi misafirleri :)

Benim de yarin randevum var..sonundaaaa buyuk gun geldi..Oglumu gorebilecegimm :) Ozaman sorarim cnm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…