Yok canım yanlız çıkmıyorum hiç ama yaz bize zor geçicek dediğin gibi kıyafetler bile ağır geliyo canım gitmeden önce alıyım oranın ismini haftaya gidicez kısmetse sabah kaçta açılıyor orası ona göre sabahtan gidelim
geçmiş olsun canım kv ne ben 2007 ameliyat oldum safra kesemden hemde açık çok ağrım olmuştu aa kapalı daha rahat oluyo
Yok canım yanlız çıkmıyorum hiç ama yaz bize zor geçicek dediğin gibi kıyafetler bile ağır geliyo canım gitmeden önce alıyım oranın ismini haftaya gidicez kısmetse sabah kaçta açılıyor orası ona göre sabahtan gidelim
geçmiş olsun canım kv ne ben 2007 ameliyat oldum safra kesemden hemde açık çok ağrım olmuştu aa kapalı daha rahat oluyo
Canım kesinlikle mustela diyorlar pişik kremi şampuanı ve diğerleri için biraz pahalı ama çok çok az sürüyomuşsun ama daha fazla gidiyormuş e bebekte falan bulabilirsin
Oy oy kıyamam işinin bari h.sonu olmayaydı iyiydi. Uff bu yemek olayından bende bıktım herşeyi biz yapıoz zaten:) bu erkekler çok rahat:) annelerin uzakta olması kötü ama ilk başta gelirler dimi ? Önceden bende çalışırım diyordum ama galiba doğumdan çalışamıcam. Sağlıcakla gelsinlerde prensesler prensler..
canım kayınvalidene geçmiş olsun dileklerimizi ilet. Ayrıca bu işlerde erken geç olmuyor sen yavaştan başla bencede azar azar yıka yerleştir
uyku problemi beni deli ediyor geceleri neredeyse saat başı kalkıyorum wc ye sonrada uyuyamıyorum zaten geceleri hala battaniye kullanıyoruz izmirde onu bile atıyorum üzerimden sıkıntı basıyor sonra eşim kalkıp tekrar örtüyor açılma çocuğu üşüteceksin diye :) onun keyfi yerinde içerde bilmiyor rahatsız olan bizleriz ama olsun miniğim sağ sağlim gelsinde ilerisine hazırlıyor veletler bizi uykusuz gecelerin denemelerini yaptırıyorlar ki alışalım:)
Teşekkür ederim canım iletirim mutlaka..
İçimde sürekli hareket eden birşey olunca uyuyamıyorum. Çocuklarım rahatsız olmasın diye de ben uykusuz kalıyorum. Sırt üstü yatınca da artık nefes alamıyorum. Sanırım en derin uykum ameliyatımda olacak :)
Canım bende bilmiyordum kuzenlerden duydum ve çok memnunlar hiç pişik olmamış bebişlerde sonra internette araştırdım çok iyi bi markaymış herkes çok memnun bizde öğrenicez canımBu markayı ilk defa duydum. Kesinlikle bakmalıyım...
sırt üstü yatınca sanki bebeğim rahatsız oluyormuş hissi uyanıyor bendede o yüzden sürekli dönüp duruyorum adamcağızıda uyutmuyorum ki işleri o kadar yoğun ki dinlenmeye çok ihtiyacı var aslında ama napimmmmm
Canım bende bilmiyordum kuzenlerden duydum ve çok memnunlar hiç pişik olmamış bebişlerde sonra internette araştırdım çok iyi bi markaymış herkes çok memnun bizde öğrenicez canımTamam canım gidince vericim isminizi Gökçe ve Serkan diye bide nakitle gidin diyorlar kartla indirim yapmıyorlarmış daha pahalıya geliyo diyenler var
Ay canım benim eşimde her yan yattığımda uyandırıyor beni her döndüğümde bağırıyor yavaş diye gece uyutmuyo beni neymiş bebiş rahat etmezmiş yan yapınca ee sırt üstüde yatamıyorum sonra gündüz sersem gibi oluyorum
Bebe Çeyiz Sarayı cnm.. Mesut bey.. Benim ismimi hatırlamazsa geçen hafta ikiz arabası almıştı dersin. Eşimi tanıyor çünkü. Serkan da diyebilirsin. İkizleri olan diyince hatırlanıyorum nedense :) Sabah 8,30 açılıyor. Ben 10 da gittim biraz sakindi. Sonra bir doldu nefes alamadım.
ya bu yemek derdi zaten hergün ne yapacağım diye sinir oluyorum annemler çok uzuk değiller canım 1 er vesait kadar ama annem 40 gün yanımda kalacak zaten şükür
Teşekkür ederim canım iletirim mutlaka..
İçimde sürekli hareket eden birşey olunca uyuyamıyorum. Çocuklarım rahatsız olmasın diye de ben uykusuz kalıyorum. Sırt üstü yatınca da artık nefes alamıyorum. Sanırım en derin uykum ameliyatımda olacak :)
sırt üstü yatınca sanki bebeğim rahatsız oluyormuş hissi uyanıyor bendede o yüzden sürekli dönüp duruyorum adamcağızıda uyutmuyorum ki işleri o kadar yoğun ki dinlenmeye çok ihtiyacı var aslında ama napimmmmm
Benimde 2 gündür ara ara kasıt agrım var dün çok iş yaptım ondan mı acaba gece sağa sola dönerken bile ağırdı. Netten araştırdım biraz bu haftalarda vucut kendini doğuma hazırlarmış aayyyy erken doğum olur diye de korkmaya başladım
Kızlar hepimize hayırlı haftalar...
Hafta sonu haberlerde özel hastanelere %100 zam yapıldığı gösterildi.Bu hafta içi özel hastaneye gidecek olan varsa gelince bilgi verebilir mi? Ben gebeliğimin başında hastanemin danışmasına sormuştum:zam gelirse ne olacak diye...
Onlarda size başta doğum ücreti ne söylendiyse o geçerli olacaktır demişlerdi...Bakalım gelecek ay gittiğimde ne gibi şeyler söyleyecekler.Hepinizi sevgiler.
Bende bekliyorum uzatılmasını inş.uzarda uzun bi süre evde olurum bende son aya kadar çalışmayı düşünüyorum
Kızlar gaz ve şişkinlik sorununa çözümü olan varmı ? araştırmalar yaptım lakin bulabildiğim kesin bir çözüm olmadı.:49:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?