Ağustos 2013 Anne Adayları Buraya.... ::)))))))

bende şerbet evde vericem hatta şu şerbet setlerine bayılıyorum alsammı diyorum? hastanede ne ikram etmeyi düşünüyorsunuz? ben çikolata yada bebe kurabiyesi ve lavanta kesesi veriyim diyorum

Canım ben tatlı tuzlu kurabiye, soğuk içecek ve bebek şekeri vermeyi düşünüyorummm...

gökçe bilmiyorum tartıya göre çok kilo aldım ama görünürde okadar yok bende çözebilniş değilim... ama umarım doğumdan sonra eski kıyafetlerimi giyebileceğim kiloları görürüm:) sen beni bırak şimdi tabiki çok kilo alıcaksın 2 miniş var karnında annesi yerim onları ben.. buarada tuhaf olan aynı gebeliğimin başındaki gibi gün sayar oldum ortaları hızlı geçmişti oysaki:) sen hele daha da erken alıcaksın inşallah kucağına:)

evet canım ecrin yaygınmış ablamda öyle söyledi:S napsam değiştirsemmi bu saatten sonra. eşimde diycek bu iyce dengesiz oldu

Geçen yıl eltim doğum yaptı çokkk tatlı bir kızımız var ismi de DOĞA....Geçen akşam muhabbet ederken İdil istiyordum ben dedi...içinde kalmış...
O sebepten dolayıııı ECRİNden vazgeçme canımmm keşke deme sonra...İsterse 10 tane olsun sınıfta seninki sana başka gelecekkk

Gökçeeee hadi anlat artık NST nasıl bişeyyy Sıkıldın mı bekle bekleee...Ne dedi dr. ne çıktııı nst de...

kızlar buarada benim birdahaki kontrolum 17 haziranda.. ozamana kadar doğumla ilgili kafamdaki karışıklığı çözmek istiyorum. sadece doğum hakkında ne diyeceklerini merak ediyorum. bana buarada 1 özel 1 devlet hastanesi tüp bebek sebebine sığınarak sezeryan demişti. geçen hafta gittiğim özelse ikisinide yapabilirsin sezeryan diye bir zorunluluğun gözükmüyor dedi. yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik.. içimde deli gibi normal doğum sevdası var. hazır bunu onaylayan bir dr. buldum. onu teyit edebilecek 2 dr. daha bulursam ancak içime siner, bir devlet bir özele daha gidicem bakalım doğum ile ilgili ne diyecekler.. zeynep kamil tüp bebek yapan bir devlet hastanesi olduğu için oraya gitmem en iyisi olur gibime geliyor bilgi için. siz ne dersiniz kızlar, var mı bir öneriniz

bencede benimde gelen müşterilerimin içinde eylül koyacaklar var bir ara ay ben koymayayım bari dedim eşime neden dedi dedim sevmediğim insanlarda koyacakmış saçmalama dedi kızını eylül diye seviyor eşim görümcemler herkes eylüle şunu aldık bunu yapacağız diye alıştılar artık bu satten sonra bende değiştirmem o benim EYLÜLÜM

İçlerinde en güvendiğin dr. hangisi ne diyorsa onu yap bence...Senin isteğin tabiki önemli ama bebişin tüp bebek old. için riske gerek yok diye düşünenlerdenim canım...Tabi ki son karar senin....

Geldim kızlar evimeee... Kan ve idrar tahlillerimiz temiz.. Herhangi bir enfeksiyon yok mide bulantısı oluşturacak.. Nst de girmeyenler için anlatayım. Karnınıza biri bebeğin kalbini dinlemek için biri de sancıyı dinlemek için küçük yuvarlak iki makineyi koyup kemerle sabitliyorlar. Sonra başlıyorlar dinlemeye. Bebeğin kalp atışlarını dinliyorsunuz. Makinede bu arada varsa sancınızı ölçüyor. Benim ikiz olduğu için 10 dk önce soldaki sonra 10 dk sağdakini dinledik. Bu arada nst ye bağlanırken ısrarla ama şu an sancım yok diyip duruyordum. İlk bağlandım doktor geldi 8 . dk da sancın var dedi. 10 dakikadan sonra sağdaki bebeğe bağlandı.. Azar azar kasılmalar yine görüldü. Benim veletlerde sağolsun bir dakika durmadılar ki.. Kadın makineyi nereye koysa bulup ittiriyorlar... Doktorum yalancı sancı dedi. Dedim bu ne ki... Ben hissetmedim bile bu sancıları siz beni akşamları görün resmen ağlıyorum sancıdan dedim. Çok şiddetlenirse gel dedi. Bir de bebeklerin hareketlerini dinle azalma olursada gel dedi. Hatta içinde kötü bir his olursada gel dedi. Birşeyler yolunda gitmezse hissedersin sen dedi.

Bizimde muhtemel doğum haftamız için 7 hafta kalmalarını bekleyebiliriz dedi. Ama sadece bekleyebiliriz.. Yarın suyunun gelmemesinin garantisi yok dedi. Bu durumda Temmuz'un 3. haftasına denk geliyor. Umarım beklediğimiz tarihe kadar dayanırız. Ama incelme ve bu kasılmalar sanırım çok müsaade etmeyecek.

Oğluşlarımdan birinin gözleri açıktı bugün :) Nasıl heyecanlandım anlatamam.

Gelirkende Aile hekimliğine gidip ciğer geliştirici iğnelerimizi olduk. 2 doz bugün 2 doz yarın olacağız. Acımadı kiiii acımadı kiiiii... Bu arada ben yemek yiyemiyorum sıcaklardan. Karpuz peynire dayandım. Onu sordum bebeklerimin gelişimini etkiler mi diye... Hiç birşey olmaz dedi. Somaliyi düşün açlık var ama bebekler anne karnından sağlıklı doğuyorlar, doğduktan sonra beslenemedikleri için ya çok zayıf oluyorlar ya da dayanamıyorlar dedi.

O yüzden bebeikleri besleyelim diye çok yemeğe yüklenmemek gerekiyormuş. 73 Kilo olmuşum. Bu durumda 19 kilo aldım... 30 a kadar yolu var kasmıyorum artık. Bir doğurayım model resimleri koyacağım buralara :) Kimse inanmayacak ikiz doğurduğuma :)

Herşeyin yolunda olmasına sevindim canımmm..Dursunlar Temmuzun sonuna kadar izin vermiyorum bennn ikiz annelerineee :)))
Acımadı kiiiiiiiiiii derkennnnn
Herşey miniklerin içinnnn

Gökçeeee hadi anlat artık NST nasıl bişeyyy Sıkıldın mı bekle bekleee...Ne dedi dr. ne çıktııı nst de...

Sıkılmadım canım yaa nasıl geçtiğini anlamadım bile ama çok terledim. Bugün anormal derecede sıcaklık hissediyorum. Doktorumu bile fırçaladım nasıl hastane bu sıcak yaaa dedim klima açmıyor musunuz dedim. Eşim, doktor ve asistan aynı anda yüzüme baktı. Klima açık ama sen hissetmiyorsun herhalde dedi.Onlarda donuyorlarmış meğersemmm... NST yi anlattım cnm.. İki küçük aparatı biri bebeğin kalbini dinleyecek şekilde diğerini de sancıyı dinlemesi için göbeğin ortasına takıyorlar... 10 dakika yatıyorsun öyle işte makine ölçüyor.. Dur ölçüm kağıdımı da göndereyim size..

eylül ismini ben çok seviyorum, komşumuzun küçük kızıda eylül Allah nazardan saklasın bakmaya kıyamazsın mavi gözlerine

Herşeyin yolunda olmasına sevindim canımmm..Dursunlar Temmuzun sonuna kadar izin vermiyorum bennn ikiz annelerineee :)))
Acımadı kiiiiiiiiiii derkennnnn
Herşey miniklerin içinnnn

Canım o kadar çok iğne yedim ki... Bu sinek ısırığı gibi bile gelmedi :) Hafifmiş iğne..

Üstteki bölüm bebeklerin kalp atışı...

Alttaki girinti çıkıntılar ve kalemle işaretlenen yer sancılar... 20 dakika içerisinde bunu yakaladı..

canım Allah kolaylıkla kurtarsın senin işin çok zor. bende fazla yiyemiyorum çünkü karnım sertlerşiyo akşamları taş gibi oluyo, inanılmaz rahatsız ediyo beni.
kıyamam ben o bebişlere cihazarı hiç sevmiyolar benimkide itiveriyo

Canım o taş gibi olmalar bende de vardı.Özellikle akşamları.. Ama geçiyor. Şimdi yumuşacık karnım.

ay gökçe sen anlattın ben heyecanlandım inşallah zamanında gelir canım minikler bu arada aldın mı çalışabilir raporunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…