Ağustos 2013 Anne Adayları Buraya.... ::)))))))

Yok canım üzülme...Benden de gelmiyorrr yani gelmedi hiç...
Bende çevremde şöyle bir araştırma yaptım alakası bile yok az süt -çok süt yada yararlı-yararsız
...

bendende bi ara bişeyler aktı, iç çamaşırımda farkettim ama bayağıdır akmıyo, oynamıyorum bende sakıncalıymış, ne olur ne olmaz..

ayyyyyyyy hakikaten az kaldı ya inşallah hepimiz şöyle sağlıkla zamanında küveze konmadan alalım bebişlerimizi sağ sağlim dönelim evlerimize hemen büyüsünler yaaaaaaaaaaa

ya düşününce bile kalbim duracak gibi oluyor ya:) çok heyecanlı kızlar ya:)
Vallahi eşim öyle deyince yerdemiyim göktemiyim dünden beri bilmiyorum ben hep daha çok var deyip duruyodum sanki kendim bilmiyorum gerçekten çok heyecanlı
Bizim hedefimiz 20 temmuz o tarihten sonra sağlıkla gelsinler diye dua ediyoruz. İnşallah sizinkilerde vaktiyle sağlıkla gelir.
heyecanlanmamak stres yapmamak ne mümün:)
Canım benim de 20temmuzda doğumum doktorumun belirlediği tarih inşallah erken gelmez diye dua ediyorum
ooofff gerçekten çok heyecanlı daha bi sürü eksik var

pampam, biir mobilyalarınız çok güzel hayırlı olsun. bende bebek arabasınada karar vedim ama alamıyorum şimdilik. benim herşeyim son dakika yetişçek herhalde.

evet canım olabilir hakiketen sıcak izmir birde oturuyorum akşama kadar koltuk terletiyor birde ped iyice havasız kaldı galiba daha iyi gibiyim sirkeli su iyi geldi hakikaten şimdi yanıma çamaşır alıyorum fazladan akşamdan ütülüyorum iyice onları sıcak sıcak temiz tutuyorum normaldede ama şimdi daha dikkat etmeye başladım gün içinde 2 3 sefer çamaşır değiştirmeye başladım gece bile kalkıp değiştiriyorum düşün

bende çamaşırları 90da yıkayıp ütülüyorum.iki kere fitil kullandım, hala akıntım var normalmi bilmiyorum. bidahaki kontrolde alttan muayene edecek.

Bende temmuz 20si gibi bekliyorum içime öyle doğuyor 38. haftamı doldurcam tam ozaman bakalım nazlıda çıkıp 40. haftayıda doldurabilirler

Benimde 1 hafta 10 gundur var cnm o agri yaa..Tam kemigimde hissediyorum bide..Cati aciliyordur insallah diye bende dua ediyorum ..:)

Ayy hadi guzel haberlerle gel insallah.. :) Aklimiz sende..Su igneleride ol bakalim bi.. Selviks rahim agzi degil mi ? Incelme varsa senin artik daha dikkat etmen lazimm ...Ama kuzucumm .. Pasalarla biraz daha konus beklesin sipalar ..:)

buda siparişini vericeğimiz bebek odası yanlız yatak uzayan beşik olacak kızlar .. birde ben halı ve perde ile renklendireceğim çok beyaz bu şekliyle...
Eki Görüntüle 723466

cnm gule gule kullanin ... Perde odanin boyasi hali ile cok sirin olur bencede ..Hele duvarlardan birini ayri renge boyayinca mobilya daha bi gosterisli oluyoo dahada gosteriyo kendini..

ay sanada masallah bu arada 15 kilon nerende acaba ? Ben 9 kilo aldim gobegim seninkinden buyukk ...

ayy hadi hayirlisi bizimkiler ne zaman gelecekler acaba ?Senin temmuz 20 sinde gelirse benimkide zamaninda gelirse aramizda tam 40 gun olacak CANSİN :)

Ben daha hastane cantami hazirlamadim.Sadece besik kiyafetleri falan aldim.Bu hafta afyona gidecegim , haftaya haftasonu hepsini halletmeyi dusunuyorum bende..Haziran in 20 si gibide yikayip yerlestirecegim insallah..

Cnm karar tabiki sizin..Onemli olan sen ne istiyorsun , baba ne istiyo ..Soylede bir durum var bence esin bir yerde hakli.Ben hayatim boyunca univ.haric okudugum her sinifta 1 tane daha seda vardi ve sinir olurdum..su siralar Ecrin cok yaygin...Ama gonlunden bu geciyorsa dedigim gibi en onemlisi bu..İcine sinen bir isim..

Hadi bakalim hayirlisi ne zaman geliyo pasalar / cimcimeler :) Ayy cok heyecanli yaa ..Dr. a gidecegimiz zamani bekledigimizde zaman gecmiyo ama geriye donup bir bakiyoruz , ne cabuk gecmis zaman.. :)

Canım çok normal bazılarının hormonları yüzünden erken süt gelirmiş. Benimde geldi biliyrosun. Akıyor dedim ziyan oluyor gibi geliyor bana sanki. Bebekler için sorun yok çok gelirse göğüs pedi kullan dedi. Daha fazla bile gelebilir sakın endişelenme dedi. Aklında olsun seninde...

teşekkür ederiz teyzesi :) eksik olmayın Allah hepimize sağlıklı bebişlerine kavuşmayı nasip etsin inşallah.. isim hala ecrin ama eşimin de içine sinsin istiyorum hayırlısı inşallah

Hadi bakalim hayirlisi ne zaman geliyo pasalar / cimcimeler :) Ayy cok heyecanli yaa ..Dr. a gidecegimiz zamani bekledigimizde zaman gecmiyo ama geriye donup bir bakiyoruz , ne cabuk gecmis zaman.. :)

Heyecanlı olmaz mıııı canım yaa ama hamilelğin şu son günlerininde keyfini çıkarma taraftarıyım...Doğumdan falan bahsedince kıymete bindi şimdi
Ben ayın başı sen ise sonu neden 40 gün olacakSeninki illakiiii 40. haftayı dolduracak yani öylemi Allah gönlüne göre versin canım...Sağlıklı sıhhatli gelsinlerrr de ne zaman isterlerse o zaman gelsinlerrr

evet canım ecrin yaygınmış ablamda öyle söyledi:S napsam değiştirsemmi bu saatten sonra. eşimde diycek bu iyce dengesiz oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…