Yok canım üzülme...Benden de gelmiyorrr yani gelmedi hiç...
Bende çevremde şöyle bir araştırma yaptım alakası bile yok az süt -çok süt yada yararlı-yararsız...
kızımın ciicileri henüz gelmedi ama sioarişini verdim 1 hafta içinde gelecek:)
http://www.kadinlarkulubu.com/image...s/attach/jpg.gifubu.com/images/attach/jpg.gif
Kızlar dün eşim aşkım az kaldı dedi 35. Haftadan sonra her an doğum olabilir dedi bebekler 40. Haftayı beklemezler hazırlıklı olalım dedi
ay ben nasıl stres oldum heycan yaptım çok az kaldı diye gerçekten az kaldığını dün anladım hep daha çok var diyodum
Vallahi eşim öyle deyince yerdemiyim göktemiyim dünden beri bilmiyorum ben hep daha çok var deyip duruyodum sanki kendim bilmiyorum gerçekten çok heyecanlıya düşününce bile kalbim duracak gibi oluyor ya:) çok heyecanlı kızlar ya:)
Canım benim de 20temmuzda doğumum doktorumun belirlediği tarih inşallah erken gelmez diye dua ediyorumBizim hedefimiz 20 temmuz o tarihten sonra sağlıkla gelsinler diye dua ediyoruz. İnşallah sizinkilerde vaktiyle sağlıkla gelir.
heyecanlanmamak stres yapmamak ne mümün:)
Kızlar daha öncede yazmıştım ben progestan kullanıyorum halaaaa
kesmediii doktorum...Vajinal...Gün içinde ara ara geri geliyor o sebeple günlük ped kullanıyorum ennnn baştan beri...Sözde 9 ay kurtuldum peddennn
Neyse sağlık olsunda...Benim başıma hiç gelmedi kaşıntı falannn..Çok sık değiştiriyorum belki o yüzden...Birde Çiçekcim İzmirde havalar daha sıcak İzmitten senin sebep bu olabilir...
evet canım olabilir hakiketen sıcak izmir birde oturuyorum akşama kadar koltuk terletiyor birde ped iyice havasız kaldı galiba daha iyi gibiyim sirkeli su iyi geldi hakikaten şimdi yanıma çamaşır alıyorum fazladan akşamdan ütülüyorum iyice onları sıcak sıcak temiz tutuyorum normaldede ama şimdi daha dikkat etmeye başladım gün içinde 2 3 sefer çamaşır değiştirmeye başladım gece bile kalkıp değiştiriyorum düşün
Kızlar dün eşim aşkım az kaldı dedi 35. Haftadan sonra her an doğum olabilir dedi bebekler 40. Haftayı beklemezler hazırlıklı olalım dedi
ay ben nasıl stres oldum heycan yaptım çok az kaldı diye gerçekten az kaldığını dün anladım hep daha çok var diyodum
kızımın ciicileri henüz gelmedi ama sioarişini verdim 1 hafta içinde gelecek:)
http://www.kadinlarkulubu.com/image...s/attach/jpg.gifubu.com/images/attach/jpg.gif
Kızlar bacaklarımın arası şöyle vajinama doğru sabahları bıçak saplanmış gibi...Gün içinde tutulup kalıyorum.Artık yürümem bile zorlaştı.Kime dediysem çatımın açıldığını söylüyor.Allahım bir doğursaydım artık :)
Kizlar doktordayim simdi. Sancilarimdan dolayi NST ye sokacak. Bulantilarim
icinde kan ve idrar verdim. Bebeklerin genel durumu iyi ama selvikste incelme varmis. Simdilik sorun gozukmuyor dedi. Bakalim NST ye de girelim ne olacak. Ayrica iki doz bugun iki doz yarin olmak uzere ciger gelistirici ignemiz var.
yeni kurdum park yatağı :)
Eki Görüntüle 723460
Eki Görüntüle 723461
Eki Görüntüle 723462
buda son halim
Eki Görüntüle 723465
buda siparişini vericeğimiz bebek odası yanlız yatak uzayan beşik olacak kızlar .. birde ben halı ve perde ile renklendireceğim çok beyaz bu şekliyle...
Eki Görüntüle 723466
Evettt kızlar kesinlikle haklısınız ama şöyle dee bir sorunumuz var eşimle ben de aynı fikirde değilizzz
32. haftaya girdiğimiz şu günlerdee kendimize 4 hafta daha veriyorum...Çünkü Temmuzcularda bile doğumlar başladı kızlarrr hazırlıkları bitirip çantaları kapıya koyunnn...2-3 gün önce 35. haftaya girdiğinde bir kız bebek doğdu Temmuz annelerinde...
canım bu sbh kahvalıtda aynı muhabbet geçti eşimle biz ecrin ismini vericektik.. sbh tutturmuş belinaymı olsa acaba, yada dilay diyor.. ismi netleştirmiştik dedim bende. arrkadaşları demişki okulda herkes ecrin ismini veriyormuş artık sınıfında 4-5 adet ecrin olmasın diyor. bende iyi söyle arkadaşlarına benim doğuracağım bebeğin ismine toplaşıp karar versinler dedim. sonrada tabiki bizim bulduğumuz isim olucak bitanem alınma hemen dedi dedi amabazen kendimi anlamıyorum çok fevri davranıyorum (
Banada öyle geliyor baştan beri canımmm...İkiz annelerini bile geçeceğim hissi var içimde..Herşeyin hayırlısı diyorum...Ama Dr. amcamız son an'a kadar bekleme taraftarı...Benim tahminim 15-16 Temmuz..Baştan beri içimden öyle geçiyor bakalımmm yaşayıp göreceğizzz
nobiliscim odan harika süper olucak:)
buarada DELFIN ismi kulağa çok sempatik geliyor bence.. Allah sağlıklı hayırlı ömürler versin inşallah..
gökçecim seninde nst iyi çıkar inşallah canım ya.. bende de var o bulantı illeti bu sbh hele fena bulandım gidince bende sorucam ama daha 3 hafta var nerdeyse gitmeme yeni gittim dahagöğüs acısına gelince ablamın duruyu ağlaya ağlaya emzirdiğini biliyorum bebek emzirirken yatağının kenarlarını parçalıyordu benimde göğüslerimden süt geliyo 2güne 1. bu sbh kahvaltıda bir ıslaklık hissettim baktım bir iki damla leke oldu yine. umarım kötü birşey değildir dr.a sorsana unutmazsan önemli bir durummuymuş...
Canımmmmm harika görünüyorsunnn...Nerede 15 kilo anlamadımmm çok güzel olmuşsun annesiii...Odada çok güzel sade hoşşş bence...Dediğin gibi halı ve tül-perde ile renklendirince harika olur bebişinin odası...Bebek arabasını ve park yatağınıda güle güle kullansın annesi...Bu arada isim olayında bizde aynıyız canımBen hala keyif almaya çalışıyorum ama olmuyorrr...Benimde eşim gelmiş dün bana son 6 ya indirdim demez mi En son 2 ye indirmemişmiydik bizzz dedim Doğuma kadar vaktimiz var canımmm bırak keyfini çıkarsın eşindee..Ama 3. şahısların kararlarıyla değiştirmesin tabi ki fikrini....
Herbişeyiniziiiii güle güle iyi günlerde kullanın canımmm çok beğendim hepsini özelliklede seniiiiiÖptük oğluşumla siziiiiii
yeni kurdum park yatağı :)
Eki Görüntüle 723460
Eki Görüntüle 723461
Eki Görüntüle 723462
buda son halim
Eki Görüntüle 723465
Hadi bakalim hayirlisi ne zaman geliyo pasalar / cimcimeler :) Ayy cok heyecanli yaa ..Dr. a gidecegimiz zamani bekledigimizde zaman gecmiyo ama geriye donup bir bakiyoruz , ne cabuk gecmis zaman.. :)
ayy hadi hayirlisi bizimkiler ne zaman gelecekler acaba ?Senin temmuz 20 sinde gelirse benimkide zamaninda gelirse aramizda tam 40 gun olacak CANSİN :)
Ben daha hastane cantami hazirlamadim.Sadece besik kiyafetleri falan aldim.Bu hafta afyona gidecegim , haftaya haftasonu hepsini halletmeyi dusunuyorum bende..Haziran in 20 si gibide yikayip yerlestirecegim insallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?