belisin mi cnm bu ? bende doğa markasını aldım belis beyaz benimkide odayı ve perdeleri pembe yaptığımdan çok güzel durdu güle güle kullanın şimdiden
Bence SARP kulaga daha guzel geliyo..
Buarada anneli oglullu masallah size..:) İcimizde ilk sen kavusacaksin sanki minigine..Benim oyle geciyo icimden :)
teşekkürler canım sayende ekleyebildim:)
Kizlar doktordayim simdi. Sancilarimdan dolayi NST ye sokacak. Bulantilarim
icinde kan ve idrar verdim. Bebeklerin genel durumu iyi ama selvikste incelme varmis. Simdilik sorun gozukmuyor dedi. Bakalim NST ye de girelim ne olacak. Ayrica iki doz bugun iki doz yarin olmak uzere ciger gelistirici ignemiz var.
çiçekdemeti bebe yağı ben kullanıcam canım. ben şuan kendime kullanıyorum zaten hızlı bir büyüme gösteridği için vucudum çatlamasın diye.. bebeğe de aynı amaçla kullanıcam hemde onu rahatlatıcağını düşünüorum masaj eşliğinde.. buarada siparişlerim geldi remini çekip paylaşıcam şimdi sizlerle..
Canım benden niye süt gelmiyo ki herkes geliyo diyo az mı olucak acaba sütüm :18::18:
yeni kurdum park yatağı :)
Eki Görüntüle 723460
Eki Görüntüle 723461
Eki Görüntüle 723462
buda son halim
Eki Görüntüle 723465
buda siparişini vericeğimiz bebek odası yanlız yatak uzayan beşik olacak kızlar .. birde ben halı ve perde ile renklendireceğim çok beyaz bu şekliyle...
Eki Görüntüle 723466
Evettt kızlar kesinlikle haklısınız ama şöyle dee bir sorunumuz var eşimle ben de aynı fikirde değilizzz
32. haftaya girdiğimiz şu günlerdee kendimize 4 hafta daha veriyorum...Çünkü Temmuzcularda bile doğumlar başladı kızlarrr hazırlıkları bitirip çantaları kapıya koyunnn...2-3 gün önce 35. haftaya girdiğinde bir kız bebek doğdu Temmuz annelerinde...
çok güzle şişmişsin maşallah top gibi önünde benimde öyle arkadan bir şey yok yüzümde şişmedi arkadaşlarım basket topu yutmuşsun gibi diyorlar :)
canım bu sbh kahvalıtda aynı muhabbet geçti eşimle biz ecrin ismini vericektik.. sbh tutturmuş belinaymı olsa acaba, yada dilay diyor.. ismi netleştirmiştik dedim bende. arrkadaşları demişki okulda herkes ecrin ismini veriyormuş artık sınıfında 4-5 adet ecrin olmasın diyor. bende iyi söyle arkadaşlarına benim doğuracağım bebeğin ismine toplaşıp karar versinler dedim. sonrada tabiki bizim bulduğumuz isim olucak bitanem alınma hemen dedi dedi amabazen kendimi anlamıyorum çok fevri davranıyorum (
aynen kızlar bende çıkardım artık günlük pedi 2 akıntım yok öyle şükür ama demekki hava almadı kuzenimde de olmuş o geçen gittiğinde sormuş sirkeli suyla pansuman yap iyice kurut çamaşırınıda sık değiştir ped kullanma demiş 2 günde geçti dedi bende sirkeli su yapıyorum şimdilik çamaşırımıda değiştirdim iyi gibi hala var kaşıntıda geçer inşallah
Ben hamile kalınca gunluk ped kullânmayı bıraktım.hava almıyor cilt iyice kasıntı tahris oluyor.beyaz pamuklu camasır aldım birsuru.akıntım olsada olmada sıksık camasır degistiriyorum oyle iyi oldu
Eki Görüntüle 723460
Eki Görüntüle 723461
Eki Görüntüle 723462
buda son halim
Eki Görüntüle 723465
Çok güzel canım güle güle kullansın prenses pembe perdeler el renklendirirsin çokta güzel olur zaten çok şıkbuda siparişini vericeğimiz bebek odası yanlız yatak uzayan beşik olacak kızlar .. birde ben halı ve perde ile renklendireceğim çok beyaz bu şekliyle...
Eki Görüntüle 723466
bende şerbet evde vericem hatta şu şerbet setlerine bayılıyorum alsammı diyorum? hastanede ne ikram etmeyi düşünüyorsunuz? ben çikolata yada bebe kurabiyesi ve lavanta kesesi veriyim diyorum
evet canım bol giyinince aynen dediğin gibi oluyor sanki içine top koymuşsun gibi:) buarada bakma ben 42 ile hamile kalmıştım şuan 57 kiloyum
Kızlar dün eşim aşkım az kaldı dedi 35. Haftadan sonra her an doğum olabilir dedi bebekler 40. Haftayı beklemezler hazırlıklı olalım dedi
ay ben nasıl stres oldum heycan yaptım çok az kaldı diye gerçekten az kaldığını dün anladım hep daha çok var diyodum
Eki Görüntüle 723460
Eki Görüntüle 723461
Eki Görüntüle 723462
buda son halim
Eki Görüntüle 723465
Güle güle kullan canım bebişinle sağlıkla sıhhatle. Odanda gayet güzel beyaz çok asil renk:))
Kizlar doktordayim simdi. Sancilarimdan dolayi NST ye sokacak. Bulantilarim
icinde kan ve idrar verdim. Bebeklerin genel durumu iyi ama selvikste incelme varmis. Simdilik sorun gozukmuyor dedi. Bakalim NST ye de girelim ne olacak. Ayrica iki doz bugun iki doz yarin olmak uzere ciger gelistirici ignemiz var.
canım bu sbh kahvalıtda aynı muhabbet geçti eşimle biz ecrin ismini vericektik.. sbh tutturmuş belinaymı olsa acaba, yada dilay diyor.. ismi netleştirmiştik dedim bende. arrkadaşları demişki okulda herkes ecrin ismini veriyormuş artık sınıfında 4-5 adet ecrin olmasın diyor. bende iyi söyle arkadaşlarına benim doğuracağım bebeğin ismine toplaşıp karar versinler dedim. sonrada tabiki bizim bulduğumuz isim olucak bitanem alınma hemen dedi dedi amabazen kendimi anlamıyorum çok fevri davranıyorum (
çok güzle şişmişsin maşallah top gibi önünde benimde öyle arkadan bir şey yok yüzümde şişmedi arkadaşlarım basket topu yutmuşsun gibi diyorlar :)
buda siparişini vericeğimiz bebek odası yanlız yatak uzayan beşik olacak kızlar .. birde ben halı ve perde ile renklendireceğim çok beyaz bu şekliyle...
Eki Görüntüle 723466
Canım benden niye süt gelmiyo ki herkes geliyo diyo az mı olucak acaba sütüm :18::18:
Kızlar dün eşim aşkım az kaldı dedi 35. Haftadan sonra her an doğum olabilir dedi bebekler 40. Haftayı beklemezler hazırlıklı olalım dedi
ay ben nasıl stres oldum heycan yaptım çok az kaldı diye gerçekten az kaldığını dün anladım hep daha çok var diyodum
evet canım belis ve hatta doğa sanırım:) bende su yeşili ve pembeli geometrik bir halı buldum.. onu alıp su yeşili fon perde ve açık pembe tül düşünüyorum.. İNAŞLLAH TABİ zaman azalıyor:) :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?