Ağustos 2013 Anne Adayları Buraya.... ::)))))))

belisin mi cnm bu ? bende doğa markasını aldım belis beyaz benimkide odayı ve perdeleri pembe yaptığımdan çok güzel durdu güle güle kullanın şimdiden

evet canım belis ve hatta doğa sanırım:) bende su yeşili ve pembeli geometrik bir halı buldum.. onu alıp su yeşili fon perde ve açık pembe tül düşünüyorum.. İNAŞLLAH TABİ zaman azalıyor:) :18:

Bence SARP kulaga daha guzel geliyo..

Buarada anneli oglullu masallah size..:) İcimizde ilk sen kavusacaksin sanki minigine..Benim oyle geciyo icimden :)

Banada öyle geliyor baştan beri canımmm...İkiz annelerini bile geçeceğim hissi var içimde..Herşeyin hayırlısı diyorum...Ama Dr. amcamız son an'a kadar bekleme taraftarı...Benim tahminim 15-16 Temmuz..Baştan beri içimden öyle geçiyor bakalımmm yaşayıp göreceğizzz

teşekkürler canım sayende ekleyebildim:)

canım rica ederim güle güle kullanın odasınıda çok güzel olmuş maşallah:)

canım inallah birşey çıkmayacak hadi ilk nst deneyimimiz olacak seninle gelince yaz mutlaka neler oluyor

canım evet masaj iyi geliyormuş bende araştırdım sonradan kullanalım bakalım ben kendime almıştım 1 2 kere kullandım sonra eylülüme kaldırdım çatlamadım henüz çok şükür

Canım benden niye süt gelmiyo ki herkes geliyo diyo az mı olucak acaba sütüm :18::18:

aynı duyguları bende yaşıyorum henüz küçükler ve daha bir kıpırtı yok ya gelmezse sütüm diye üzülüyorum

buda siparişini vericeğimiz bebek odası yanlız yatak uzayan beşik olacak kızlar .. birde ben halı ve perde ile renklendireceğim çok beyaz bu şekliyle...
Eki Görüntüle 723466

canım çok güzel hepsi odada harika bende baktım bu odaya ama gardrobu sanki büfe gibi gelmişti sen yakından gördüysen gelince içini çekip paylaşırmısın buradan bir bakayım bende

ayyy 35. hafta erken daha normal doğum mu olmuş yoksa doktor kendisi mi alalım demiş birşeymi vardı yani

çok güzle şişmişsin maşallah top gibi önünde benimde öyle arkadan bir şey yok yüzümde şişmedi arkadaşlarım basket topu yutmuşsun gibi diyorlar :)

evet canım bol giyinince aynen dediğin gibi oluyor sanki içine top koymuşsun gibi:) buarada bakma ben 42 ile hamile kalmıştım şuan 57 kiloyum

üzülme hayatım bende aynıyım şua aralar nedenini anlayamadığı şekilde gerginim sürekli

Ben hamile kalınca gunluk ped kullânmayı bıraktım.hava almıyor cilt iyice kasıntı tahris oluyor.beyaz pamuklu camasır aldım birsuru.akıntım olsada olmada sıksık camasır degistiriyorum oyle iyi oldu

Kızlar daha öncede yazmıştım ben progestan kullanıyorum halaaaa
kesmediii doktorum...Vajinal...Gün içinde ara ara geri geliyor o sebeple günlük ped kullanıyorum ennnn baştan beri...Sözde 9 ay kurtuldum peddennn
Neyse sağlık olsunda...Benim başıma hiç gelmedi kaşıntı falannn..Çok sık değiştiriyorum belki o yüzden...Birde Çiçekcim İzmirde havalar daha sıcak İzmitten senin sebep bu olabilir...

buda siparişini vericeğimiz bebek odası yanlız yatak uzayan beşik olacak kızlar .. birde ben halı ve perde ile renklendireceğim çok beyaz bu şekliyle...
Eki Görüntüle 723466
Çok güzel canım güle güle kullansın prenses pembe perdeler el renklendirirsin çokta güzel olur zaten çok şık
insan nasıl heycanlanıyo

ayyy 35. hafta erken daha normal doğum mu olmuş yoksa doktor kendisi mi alalım demiş birşeymi vardı yani[/QUOTE]

Suyu gelmiş sanırım canım sezeryana almışlar...Korkutmak istemem amaaa hazırlıklarrr hızlansınnn diye yazdım canlarrr

bende şerbet evde vericem hatta şu şerbet setlerine bayılıyorum alsammı diyorum? hastanede ne ikram etmeyi düşünüyorsunuz? ben çikolata yada bebe kurabiyesi ve lavanta kesesi veriyim diyorum

Daha ne olsun canım bence yeterliii...Zaten yatacağımız 2 gece...Gelen bizi görmeye gelecek...Çikolata bile yeterli bence..
İkramını evde yaparsın...İçinden geliyorsa yap tabiki canınn ne istiyorsa...İçinde kalmasınnn canım...

evet canım bol giyinince aynen dediğin gibi oluyor sanki içine top koymuşsun gibi:) buarada bakma ben 42 ile hamile kalmıştım şuan 57 kiloyum

vuavvv zayıf hamile kalmanın güzel yanları diyorum 15 kilo almışsın ama inan bana hiç hiç öyle durmyor.. ben 60 ile kaldım şuan 69 um...

Kızlar dün eşim aşkım az kaldı dedi 35. Haftadan sonra her an doğum olabilir dedi bebekler 40. Haftayı beklemezler hazırlıklı olalım dedi
ay ben nasıl stres oldum heycan yaptım çok az kaldı diye gerçekten az kaldığını dün anladım hep daha çok var diyodum

ya düşününce bile kalbim duracak gibi oluyor ya:) çok heyecanlı kızlar ya:)

Hadi canım bişey çıkmaz inşallah dualarımız seninle ve bebişlerle. Muhakkak yaz bana faceden

çok güzle şişmişsin maşallah top gibi önünde benimde öyle arkadan bir şey yok yüzümde şişmedi arkadaşlarım basket topu yutmuşsun gibi diyorlar :)

Eki Görüntüle 723466

Canımmmmm harika görünüyorsunnn...Nerede 15 kilo anlamadımmm çok güzel olmuşsun annesiii...Odada çok güzel sade hoşşş bence...Dediğin gibi halı ve tül-perde ile renklendirince harika olur bebişinin odası...Bebek arabasını ve park yatağınıda güle güle kullansın annesi...Bu arada isim olayında bizde aynıyız canım Ben hala keyif almaya çalışıyorum ama olmuyorrr...Benimde eşim gelmiş dün bana son 6 ya indirdim demez mi En son 2 ye indirmemişmiydik bizzz dedimDoğuma kadar vaktimiz var canımmm bırak keyfini çıkarsın eşindee..Ama 3. şahısların kararlarıyla değiştirmesin tabi ki fikrini....
Herbişeyiniziiiii güle güle iyi günlerde kullanın canımmm çok beğendim hepsini özelliklede seniiiii
Öptük oğluşumla siziiiiii

fevrilik konusunda ben kendimi aştım, hemen sinirleniyorum, çabucak ağlıyorum ki normalde çok zor ağlarım, sinirlerim alt üst oldu. geçen gün ablama alındım gittim içerde içli içli ağladım. eşimin yanına gelince anladı tabi kendinden şüphelendi bu dediğimemi kızdın, şu yaptığımamı alındın diye. bide o üstüme geldikçe ben daha çok ağladım çok komikti halimiz...

Bizim hedefimiz 20 temmuz o tarihten sonra sağlıkla gelsinler diye dua ediyoruz. İnşallah sizinkilerde vaktiyle sağlıkla gelir.
heyecanlanmamak stres yapmamak ne mümün:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…