Canım mide bulantısını sormuştum bend. Olabilir demişti doktorum. Ama seninki kadar şiddetli değil benimki. Sonunda safra çıkarmışssın anlaşılan. Ama doktotunu ara sor bence derim. Bir de tansiyonunu ölçtür bu sıcakta da fazla dışarı çıkma. Karnınıda doyur bulantın geçmezse mutlaka hastaneye git...
kızlar bende de 1-2 haftadır her sbh bir mide bulantısı vardı.. bgn gene midem çok bulandı normal sandım geçicek.. ekmek almaya gidiyodum fırına bir titreme geldi bana bir karın ve mide ağrısı bir bulantı kaldım yolun ortasında tlf yanıma almamıştım dedim acaba kaldırımda oturup beklesemmi.. okadar kötü oldum ki nası gittim geldim bilmiyorum eşimde evde yok. eve geldim üstüme biişler giyip uzandım ama geçicek gibi değil. açlıktan ölüyorum cnm tuzlu çubuk bile istemiyor.. sonra lavaboya gittim bir kustum bir kustum ama hepsi su.. fışkırıyo resmen ya. bildiğiniz su ama. sarı falan değildi yani. tam rahatladım derken bir öğürtü geldi böyle bir yemek kaşığı kadar sapsarı su çıktı. ama rahatladım biraz. üşüştümmüki ya benzer bişey yaşayan varmı kızlar
canım istifra edince bulantım geçti rahatım şimd nane limon içtim bide.. sanırım tüm pencereler açık ve resmen çıplak olmamdan kaynaklandı:) sadece halsizlik var şuan uzanıp dinlenicem biraz.. senin gibi misafirim var bnmde ama pztsi akşama yemeğe hemde offf
canım sabah kan şekerin mi düştü ki, ben de bi ara sabahları böyle su çıkarıyodum, ama titreme falan olmuyodu. şeker yüklememde açlık kan şekerim düşük çıktı. gece kalktığında bi bardak süt iç kan şekerini düzenler dedi. ama sen üşütmüşte olabilirsin, yada bişey dokunmuş olabilr.
şeker yüklemesinde açlık 75, 1 saat sonrada 89 mu ne çıktı.. ondandır belki bilmiyorum
kızlar bende de 1-2 haftadır her sbh bir mide bulantısı vardı.. bgn gene midem çok bulandı normal sandım geçicek.. ekmek almaya gidiyodum fırına bir titreme geldi bana bir karın ve mide ağrısı bir bulantı kaldım yolun ortasında tlf yanıma almamıştım dedim acaba kaldırımda oturup beklesemmi.. okadar kötü oldum ki nası gittim geldim bilmiyorum eşimde evde yok. eve geldim üstüme biişler giyip uzandım ama geçicek gibi değil. açlıktan ölüyorum cnm tuzlu çubuk bile istemiyor.. sonra lavaboya gittim bir kustum bir kustum ama hepsi su.. fışkırıyo resmen ya. bildiğiniz su ama. sarı falan değildi yani. tam rahatladım derken bir öğürtü geldi böyle bir yemek kaşığı kadar sapsarı su çıktı. ama rahatladım biraz. üşüştümmüki ya benzer bişey yaşayan varmı kızlar
kızlar bana fikir verin. park yatağa hala karar veremedim. aynı markanın iki yatağı var. mavi olanın rengini çok beğenmiştim ama mandallı olması beni tedirgin ediyo, zamanla aşınıylarmış diye duydum, 60x120 ölçüleri, bide tekerlekleri çok küçük taşırken halının üstünden falan geçemez gibi geliyo.
gri olansa ara katı fermuarla sabitleniyo, aparatllarıda daha kaliteli duruyo ölçüleri 60x100, boydan 20cm kısa sadece, kullanım süresini azaltır mı bilemedim, bana çok farkı olmaz gibi geliyo, tekerlekleride büyük.
Eki Görüntüle 725951 Eki Görüntüle 725952
bizdede kan uyuşmazlığı var ama doğumdan sonra dedi dr aklım karıştı şimdik:18:
kan uyuşmazlığı bizim de var canım. iğneyi kimi doktor önce kimisi sonra yaptırıyor. kan uyuşmazlığı testi de yaptırmalısın. ilk çocukta sorun olmuyor ikincisi için yaptırıyoruz
Ben de yatak odam icin bambu bebik alıcam bu hafta.bebisin odası da olcak ama ilk zamanlarda yanımda olsun istlyorum minigim
Kızlar genelde bi bulantı kusma sozkonusu sanırım.benim ilk aylarımda cok asırı bulantım kusmam olmustu.simdi gecti cok sukur de.doktorum son aylarda da bulantı kusma olabilir mideye baskı artıyor demisti.yine de kendi doktorunuza da bi sorun.eger bulantı ve yuksek tansiyon varsa o zaman sorun oluyor.tek basına bulantı normalmis
Ya herkese ne oldu?umarım hepiniz iyisinizdir.sutumu ictim yatıyorum.iyi geceler guzel anneler ve tatlı bebislerrr
Ya herkese ne oldu?umarım hepiniz iyisinizdir.sutumu ictim yatıyorum.iyi geceler guzel anneler ve tatlı bebislerrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?