Ağustos 2013 Anne Adayları Buraya.... ::)))))))

canım istifra edince bulantım geçti rahatım şimd nane limon içtim bide.. sanırım tüm pencereler açık ve resmen çıplak olmamdan kaynaklandı:) sadece halsizlik var şuan uzanıp dinlenicem biraz.. senin gibi misafirim var bnmde ama pztsi akşama yemeğe hemde offf

canım sabah kan şekerin mi düştü ki, ben de bi ara sabahları böyle su çıkarıyodum, ama titreme falan olmuyodu. şeker yüklememde açlık kan şekerim düşük çıktı. gece kalktığında bi bardak süt iç kan şekerini düzenler dedi. ama sen üşütmüşte olabilirsin, yada bişey dokunmuş olabilr.

Ben veto çektim canımm. Yemeğe gelmeyin dedim. Hanımlar çay içecekler erkeklerde bahçede alem yapacaklar sanırım. Ama hiç havamda değilim. Zaten akşamları sancılarım oluyor. Evde 3 tanede çocuk olacak. İmdaaaaattttt.....

şeker yüklemesinde açlık 75, 1 saat sonrada 89 mu ne çıktı.. ondandır belki bilmiyorum

şeker yüklemesinde açlık 75, 1 saat sonrada 89 mu ne çıktı.. ondandır belki bilmiyorum

benim açlık kan şekerim 100 doktor düşük dedi. ama ben açlık kan şekerimin düşük olduğunu biliyorum, o sabah doktor aç gelmene gerek yok dediği için atıştırmıştım bide. baygınlık, titreme falan geçirdiğim oluyo normaldede. regl dönemlerimde falan çok oluyodu. hamileykende iki sabah baygınlık gibi titremeyle beraber geldi, safra çıkarmıştım o zamanda. sen bunu doktoruna söyle.

kızlar bana fikir verin. park yatağa hala karar veremedim. aynı markanın iki yatağı var. mavi olanın rengini çok beğenmiştim ama mandallı olması beni tedirgin ediyo, zamanla aşınıylarmış diye duydum, 60x120 ölçüleri, bide tekerlekleri çok küçük taşırken halının üstünden falan geçemez gibi geliyo.
gri olansa ara katı fermuarla sabitleniyo, aparatllarıda daha kaliteli duruyo ölçüleri 60x100, boydan 20cm kısa sadece, kullanım süresini azaltır mı bilemedim, bana çok farkı olmaz gibi geliyo, tekerlekleride büyük.

Nedenini bilemiyorum ama bana aynısı oldu hemde sınava gittiğim okulun bahcesinde sınav saatini beklerken eşimle.. Birden fenalaştım elim yüzüm birden soldu titrememi artık herneyse bilemiyorum ama çok kötü oldum sınava giremicek durumdaydım.. eşim istersen girme sınava dedi ama girmem lazım diyorum konuşamıyorum falan üşüme geldi bide.. sonradan lavoboya gitmem gerekiyo kusucam herhalde dedim ki yakınımızdaydı Allahtan aynı seninki gibi fışkırıyo bölee .. Ama ondan sonra nasıl rahatladım nasıl rahatladımm Allah kimsenin başına vermesn diye dua ettm çok kötüydü.. o yzden seni anlayabiliyorum canım.. hayatta unutamam o gunu.. O şekil olmadım bi daha ama sabahları mide ekşimesi çok oluyo kusucak gibi oluyorum..

Canım mavi olan bütük kücük olanında yatağı yukarda.. Acıkcası park yataktan anlamıyorum yatakodam icin sepetmi alsam parkyatakmı alsam kararsızım.. hicbi bilgim yok.. Hangisi daha kullanışlı duruyorsa onu alabilirsin cnm..

bizdede kan uyuşmazlığı var ama doğumdan sonra dedi dr aklım karıştı şimdik:18:

kan uyuşmazlığı bizim de var canım. iğneyi kimi doktor önce kimisi sonra yaptırıyor. kan uyuşmazlığı testi de yaptırmalısın. ilk çocukta sorun olmuyor ikincisi için yaptırıyoruz

geçmiş olsun canım benimde midem bulanıo ama hiç kusmadım bencede druna bi sor derim kendine dikkat et

kan uyuşmazlığı bizim de var canım. iğneyi kimi doktor önce kimisi sonra yaptırıyor. kan uyuşmazlığı testi de yaptırmalısın. ilk çocukta sorun olmuyor ikincisi için yaptırıyoruz

bu gittiğimde sorim bakalım o testi yapmadı sanırım bize

Kızlar genelde bi bulantı kusma sozkonusu sanırım.benim ilk aylarımda cok asırı bulantım kusmam olmustu.simdi gecti cok sukur de.doktorum son aylarda da bulantı kusma olabilir mideye baskı artıyor demisti.yine de kendi doktorunuza da bi sorun.eger bulantı ve yuksek tansiyon varsa o zaman sorun oluyor.tek basına bulantı normalmis

evet banada aynı bilgilendirmeyi yaptı... benimde yavaş yavaş hafif bi şekilde sabahları bulanıyo biraz ama rahatsız edecek derecede değil şu an. yanlız bazen böcüğüm ayağını biyere dayayıp geriyo çok canım acıyo yaa...

Alısverise cıkan annelerr
Neler aldınız hani gosterin de topik senlensin :) bugun cok durgun burası.herkes alısveriste sanırım

Ya herkese ne oldu?umarım hepiniz iyisinizdir.sutumu ictim yatıyorum.iyi geceler guzel anneler ve tatlı bebislerrr

Ya herkese ne oldu?umarım hepiniz iyisinizdir.sutumu ictim yatıyorum.iyi geceler guzel anneler ve tatlı bebislerrr

canım ben de uykum kaçınca bi bakayım dedim .daha yeni girebildim. internetten atıyor sürekli. olaylar durulmadan internetin de düzeleceğini zannetmiyorum. türkiyem birlik olsun yeter ki..

Son düzenleme:
Tam ulkede hersey duzeldi derken tekrar bir yerden patlak veriyor degil mi insallah hersey yoluna girer guzel ulkemde..annemler izmirdeler dun aksam telefonlarına bile zor ulastım.sanırım bu olaylardan dolayı iletisim de kopukluk var

kızlar hepinize günaydınlarrrrrrr yağmurlu birgün izmirde

dün alışverişimizi yaptıkkkkkkkkkk herşeyimiz tamam sadece odamız kaldı

2 hastane çıkışı 10 lu
bol bol zıbın
bol bol çıtçıtlı badi
tulum alt üst takım
battaniye
2 tane nevresim takımı
mevlütte kullanacağım delik iş nevresim takımı
havlusu
gelinliği:) mevlüt için
biberon
tırnak makası
sebamed şampuan
ateş ölçer
1 tane daha bakım çantası aldım çok şıktı dayanamadım
2 gecelik önden düğmeli
2 pijama
1 lohusa gecelik takımı pembe aldık çok şık
kraftın arabasını altık travel ana kucağımızıda almış olduk böylece
göğüs pedi
2 tane emzirme südyeni

Canım ben misafir kurbanıydım. Gece 2 de gittiler. Güya yemeğe gelmeyeceklerdi. Demezler mi açız. Bende yemek yapmamıştım. Uğraştım durdum sonra... Ayyy sinir bozucuydu.. 2 den sonra da sızdım yorgunluktan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…