slm herkese taksime destek için dışarıdaydım yeni geldim bi bakim dedim
yavaş yavaş eksiklikler bakıyorumda tamamlanıyor.. bende netten bugün Lansinoh Süt Saklama Şişeleri ve süt sağma cihazını aldım bakalım bakalı umarım iyi çıkar ayrıca göğüs kalkanı ve bebek eşyalarını yıkamak için makina torbası aldım.. ama yinede çokkk eksiğim var dijital ateş ölçer pijama gecelik bebek için yan yatış yastığı gibi şeylerim kaldı en kısa zamanda inş. onlarıda tamamlicam iyi geceler 9 gibi görüşme dileğiyle...
Gunaydınn guzel annelerr misss kokulu bebislerrr :)
Hastanedeyim randevu saatimi bekliyorum.heyecandan biraz erken gelmisim :)
Cookkkk ozledim ben oglusumuu.bakalım ne kadar buyumus benim sıpacanım.insallah hersey yolundadır.su yalancı sancıları da sorucam.bel sırt agrılarım vs..bide dogum sekli ve zamanını
kııısss ne işin var orda aman dikkat et arabalarada zarar veriyolar . dün gece bizim mahallede gezdiler, sokağımızdan geçtiler, geç saatlere bide sonra geri gelip yine geçtiler. Allahtan sadece bağırıp gittiler. gündüzde hep sesleri geldi, bakkala çıktığımda hep kortum birden gelirlerse nereye sığınırım diye dükkanları gözüme kestirdim :18: iyice ödlek oldum gümbürtüye giderim oğluma bişey olur diye çok korkuyorum.
Kıslaaarrr cok mutluyum yaa :)) Allahıma sukurler olsun.bebisim kocaman olmus.annesinin yedigi serumlar igneler tosununa da yaramıs cok sukur.kilomus 1687 gr boyumuz 42,5 cm olmus.gelisimimiz bir hafta onden gidiyormus normal dedi doktorcugumuz.suyumuz da iyi durumda.uyuyordu tosbaam :) astımım normal doguma engel degilmis.bebek ne zaman gelmek isterse o zaman gelir biz bekleriz dedi :) yalancı sancılar kasılmalar artık normalmis bu zamanlarda.korkmayın dedi.bizden bu kadar teyzeleri opuyoruz hepinizi ve bebislerinizi :)))
Kıslaaarrr cok mutluyum yaa :)) Allahıma sukurler olsun.bebisim kocaman olmus.annesinin yedigi serumlar igneler tosununa da yaramıs cok sukur.kilomus 1687 gr boyumuz 42,5 cm olmus.gelisimimiz bir hafta onden gidiyormus normal dedi doktorcugumuz.suyumuz da iyi durumda.uyuyordu tosbaam :) astımım normal doguma engel degilmis.bebek ne zaman gelmek isterse o zaman gelir biz bekleriz dedi :) yalancı sancılar kasılmalar artık normalmis bu zamanlarda.korkmayın dedi.bizden bu kadar teyzeleri opuyoruz hepinizi ve bebislerinizi :)))
çok şık gözüküyorsun arkadaşım 20 kiloda ikizler için gayet normal bende 9 kilo almama rağmen bana bile "ay çok kilo almışsın " diyorlar alan benim verecek olan benim boşver.....
Masallah subhanallahhhhh....
Herkese gunaydin mutlu ve neşeli günlerrrr....
Bende 2 gundur hastanedeyim:-( oglum biraz telas yaptirdi bize, sancilar agirlasinca hastanenin yolunu tuttuk dr rahim agzinda azda olsa incelme var dedi tedbir amacli kontrol altinda kalmaliymisim. Sancilar gecsin diye ilac verdiler oda yan etki yapti kalbime yerinden firlayacak derecede atmaya basladi ilaci kestiler gunde iki kez Ekg yapiyorlar :--( erken dogum ihtimaline karsi oglumun cigerleri gelissin diye igneye yapiliyor, gunde 4 kez Ctg ile sancilara ve oglumun kalp atislarina bakiyorlar bakalim hastanede beklemedeyiz herseyin hayirlisi olsun. Burada masallah oglum 1700 gr olmus ;-) ama boyunu ogrenemedim
9 kiloya çok mu diyorlar... Maaşallah kuzummmm.. Dün kuaförde bayanın biri bana dedi ki ben tek çocuğumda 21 kilo aldım. Doğumdan sonra bebeğim 10 aylıktı kendi kilomdaydım. Hiçte birşey yapmadım, hiç birşeyden de esirgemedim dedi.. Yemekleri bile fazlasıyla yedim dedi.
Bende şimdi et süt balık falan yiyince bunlar sizin diyorum.. Nutelle kaşıklayınca da bu da benim için diyip yiyorum :) Böyle böyle geçiniyoruz işte.
evet 9 kiloya bile diyorlar insanlar işte sadece demek için birşey diyorlar art mıdır değilmidir onlara kalmış bişey artık :) benim arkadaşım tek çocukla 40 kilo aldı şaka değil yani bildiğin 40 kg zaten 45 ile hamile kalmıştı içinden bir tane daha senden çıkacak demiştim.. şimdi de gayet iyi kilosu
Geçen benim eski prof tv deydi. Konuklardan biri dedi ki ben hamileliğimde 35 kilo aldım. Kızı görsen dal gibi olmuş. Benim prof. hiç bişi demedi :) Yani takip esnasında kiloya takıyorlar ama sonra dönüp baktıklarında neticeyi görüyorlar bence. 35 kilo ne demek yaaa.. bence biz gayet fitiz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?