kızlar hepinize günaydınlarrrrrrr yağmurlu birgün izmirde
dün alışverişimizi yaptıkkkkkkkkkk herşeyimiz tamam sadece odamız kaldı
2 hastane çıkışı 10 lu
bol bol zıbın
bol bol çıtçıtlı badi
tulum alt üst takım
battaniye
2 tane nevresim takımı
mevlütte kullanacağım delik iş nevresim takımı
havlusu
gelinliği:) mevlüt için
biberon
tırnak makası
sebamed şampuan
ateş ölçer
1 tane daha bakım çantası aldım çok şıktı dayanamadım
2 gecelik önden düğmeli
2 pijama
1 lohusa gecelik takımı pembe aldık çok şık
kraftın arabasını altık travel ana kucağımızıda almış olduk böylece
göğüs pedi
2 tane emzirme südyeni
2 takım pijama 1 takım gecelik ped göğüs pedi iç çamaşırı bolca emzirme sütyeni çorap terlik patik kişisel bakım ihtiyaçları ıslak mendil kağıt havlu tuvalet kağıdı sabun yatak koruyucu meme ucu kremi terlik bebek için ıslak mendil pişik kremi atılabilen alt açma örtüsü bez 10 adet kalın elyaf battaniye 3 çift çorap 2 penya battaniye 2 tulum 2 alt üst takım şapka eldiven yün yelek penye yelek patik biberon emzik kirli torbası ağız mendili omuz bezi şimdlik bu kadar eksik varsa söyleyin arkadaşlaar
Canım bi arkadas bebis icin kasık da al demisti.yeni dogan a sutun gelmezse ve bebek biberonu tutmazsa kasıkla mama veriyorlarmıs.o sezeryan olmustu bebisi besleyemediler hemsireler kasık istemis
off almam gereken çok şey var. keşke bunları paket halinde satan olsa. gözümde büyüyo yaaaa
Teker teker begenip almak da guzel ama :) yorucu oluyor ama ben her alısveriste ozellikle bebisimle yakınlastıgımı hissediyorum.aksam eve gelince karnımın ustune koyuyorum cicileri.oglusum bak sana ne aldım diyorum:) hemen tepiklemeye baslıyor sıpam.o da heyecanlanıyor belli
Aman canım dikkat et o kalabalıkta mahser yeri gibi kimsenin gozu bisey gormuyor bi zarar gelir ortalık gaz diyorlar sana ve bebisine bisi olmasın.
Aman canım dikkat et o kalabalıkta mahser yeri gibi kimsenin gozu bisey gormuyor bi zarar gelir ortalık gaz diyorlar sana ve bebisine bisi olmasın.
Gunaydınn guzel annelerr misss kokulu bebislerrr :)
Hastanedeyim randevu saatimi bekliyorum.heyecandan biraz erken gelmisim :)
Cookkkk ozledim ben oglusumuu.bakalım ne kadar buyumus benim sıpacanım.insallah hersey yolundadır.su yalancı sancıları da sorucam.bel sırt agrılarım vs..bide dogum sekli ve zamanını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?