Ağustos 2013 Anne Adayları Buraya.... ::)))))))

Canım meleğinle birlikte güle güle kullanın... Ohhh miss sende azalttın alışverişi.. Sıra geldi hastane çantasınaaaa..

Selam kizlar. Nasilsiniz bakalim?
Hergun girip okuyorum yazdiklarinizi. Masallah hazirliklar son surat devam.
Bebislerin durumu nasil ?
Wolla benimkisi hic durmuyor, galiba bian önce cikmak istiyor..

Her evi telas sardı ne guzel :) biz de bitane daha 10 lu hastane cıkısı aldık.tırnak makasımızı burun aspiratorunu dijital termometremizi aldık.bi banyo kuveti filesi falan kaldı.odamız boyandı.mobilyalarımız da buyuk ihtimal bu hafta ici gelicek.suslerimiz ve bebek sekerimizin siparisini de verdim.bebisin hazırlıkları tamam gibi.yerlestirme oda susleme faslı var iste.benim icin pijama gecelik hasta pedi alıncak.bu ucunu de alınca hastane cantamıza koymak kalıyor.cok heyecanlıyım cookkkkk :)

Yalnız bu sıralar hem sıcaklardan hem ruzgarlı havalardan astımım alevlendi ..aylardır bi sıkıntı yoktu normal dogum yapıcam diye seviniyordum.simdi boyle giderse mecburen sezeryan olmak zorunda kalıcam.sancılar sırasında astım krizine girersem bebegim de strese girebilir onu tehlikeye atamam.yarın kontrol gunumuz.bakalım doktorcum ne dicek..

kızlar az önce başbakan doğum izni ile ilgili düzenleme için 18 hafta dedi 24 hafta olmuck sanırım 6 hafta doğum öncesi 12 hafta doğum sonu heralde sadece bu kdar söyledi

benim de özlemle beklediğim annem geldi. Aklımda büyüyen işler yavaş yavaş halloluyor anam sayesinde. bebişlerin kıyafetleri yıkandı sabah ütüledim, bi bohça yaptık. annem dün yollukları yıkadı. duvar sildi atom karınca bugün de. ama çok yoruldu yaaa, ayy böle bakınca yardım edemeyince insan bi tuhaf hissediyor ama yapacak bişey yok.yarın da kontrolümüz var. inşallah bebişlerin de durumu iyidir. 30 haftamız oldu bu cuma,rapor almayı düşünüyorum artı gidemicem okula geçen hafta gittim ama ben mi gittim ölüm mü belli değil... müdürüm de sağolsun seminerde idare ederiz dedi.
bizde haberler böyle işte.. dualarınızı bekliyoruz teyzelerrrr..
öptüm hepinizi

kızlar canım çok sıkkın ....ben sinir stres oldukça bebişimde içerde kasılıyor...ama olaylar hiçbişey olmamış gibi davranılacak gibi de değil asıl komik olan ve halimizin nekadar kötü olduğunu anlatan olay ise satılmış medyamız....yurtta kıyamet kopuyor binlerce kişi sokaklara dökülmüş...hükümetin ve tayyibin kabadayı tavırlarına dur demek için ama bir haber yok dün özellikle bugün nasıl olduysa birkaç kanal olayları vermeye başlamış ....ankarada bir arkadaşım polisin attığı plastik mermi ile vuruldu...istanbul ve izmirde yürüyüşe katılan birçok öğrencim gözaltında ...polis karşısında pkk ve apo yanlısı kişiler varken sesini çıkarmaz uzaktan izlerken, amaçları sadece yeşil doğayı korumak olan ve yapılan muameleye karşı çıkan öğrenci ve korumakla yükümlü olduğu halkı düşman gibi gören hınçla saldıran polisi kınıyorum....benimde iki kuzenim polis ama ne kadar emir bile almış olsalar bu davranış insanlığa sığmaz..... asıl acı olan tayyip suriye başkanı esada halkına zulüm ediyor dövdürüyor diyordu senin emirlerinle yürüyenleri döven halka gaz bombası ile saldıran polis ile ne farkın kaldı şuan ondan

2 takım pijama 1 takım gecelik ped göğüs pedi iç çamaşırı bolca emzirme sütyeni çorap terlik patik kişisel bakım ihtiyaçları ıslak mendil kağıt havlu tuvalet kağıdı sabun yatak koruyucu meme ucu kremi terlik bebek için ıslak mendil pişik kremi atılabilen alt açma örtüsü bez 10 adet kalın elyaf battaniye 3 çift çorap 2 penya battaniye 2 tulum 2 alt üst takım şapka eldiven yün yelek penye yelek patik biberon emzik kirli torbası ağız mendili omuz bezi şimdlik bu kadar eksik varsa söyleyin arkadaşlaar

off almam gereken çok şey var. keşke bunları paket halinde satan olsa. gözümde büyüyo yaaaa

Teker teker begenip almak da guzel ama :) yorucu oluyor ama ben her alısveriste ozellikle bebisimle yakınlastıgımı hissediyorum.aksam eve gelince karnımın ustune koyuyorum cicileri.oglusum bak sana ne aldım diyorum:) hemen tepiklemeye baslıyor sıpam.o da heyecanlanıyor belli

off almam gereken çok şey var. keşke bunları paket halinde satan olsa. gözümde büyüyo yaaaa

biz baya bişiler almışız 0 3 ay 3 6 ay 6 9 ay 9 12 ay diye gruplara dağıttım ama hepsinden bi kaç takım var ben hala kıyafetlere bakıyorum gözümü alamıyorum sağ salim doğsunda sonra alıcez artık cici cici elbiseler kızçeme zaten annem herşeyi almayın bişiler eksik kalsın diyoo bişi olmasın diyeymiş ne bilim batıl inanç heralde

selamlar güzel annecikler ve bebişlerine kocaman öpücükler ben ve oğluşumdan...sınavıma girdim btti. inşallah verebilirim derslerimi.. bugünden itibaren kendimi tamamıyle bebişime adamak istiyorum artık. sınav telaşı sebebiyle bişeylerini hazrılayamıyordum.. yavaş yavaş yıka ütüle faslına geçmem lazmm ki daha almadığım çoookşey kalmış.... rabbim hepimizi kavuştursun bebişlerimize.. haftalar geçtikçe heyecanım artıyor. ve çok özluyorum bebişimi. rabbim nasıl güze bir duygu yaşatıyor.. tarif edilemez bişey .kucağımıza almadan iliklerimize kadar hissediyoruz anneliği.. eşim ile geçen konuşuyorduk . eşim ahlayıp inlemelerime şu yorumda bulundu.. derler ya bakanmı yoksa 9ay karnında taşıyıp doğuranmı diye sorsalar. 9 ay karnınde taşıyan derim.. dedi... ama herşeye değer bebeğim için yeterki sağlıklı olsun. gelsin. onu doya doya kokliyimm..

oğluma değilde kendime alcaklarım zor gelio şimdiden kendimi ikinci plana atmaya başladım... bende ara ara aldıklarımı çıkarıp çıkarıp bakıyorum, çok mutlu ediyo beni....

slm herkese taksime destek için dışarıdaydım yeni geldim bi bakim dedim

yavaş yavaş eksiklikler bakıyorumda tamamlanıyor.. bende netten bugün Lansinoh Süt Saklama Şişeleri ve süt sağma cihazını aldım bakalım bakalı umarım iyi çıkar ayrıca göğüs kalkanı ve bebek eşyalarını yıkamak için makina torbası aldım.. ama yinede çokkk eksiğim var dijital ateş ölçer pijama gecelik bebek için yan yatış yastığı gibi şeylerim kaldı en kısa zamanda inş. onlarıda tamamlicam iyi geceler 9 gibi görüşme dileğiyle...

Gunaydınn guzel annelerr misss kokulu bebislerrr :)
Hastanedeyim randevu saatimi bekliyorum.heyecandan biraz erken gelmisim :)
Cookkkk ozledim ben oglusumuu.bakalım ne kadar buyumus benim sıpacanım.insallah hersey yolundadır.su yalancı sancıları da sorucam.bel sırt agrılarım vs..bide dogum sekli ve zamanını

Aman canım dikkat et o kalabalıkta mahser yeri gibi kimsenin gozu bisey gormuyor bi zarar gelir ortalık gaz diyorlar sana ve bebisine bisi olmasın.

taksimde değilim cnm başka bir memleketteyim arabada konvoydaydım ... taksime bu halde çıkılmaz tabii çok kötü acaip şiddet var

dr dan sonra ayrıntıları paylaş arkadaşım.. bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…