Aşılama Ağustos 2013 aşılama yaptıracaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canım sağolasın,şimdilik sıkıntı yok gibi,keseyi gördük,kalp atışını görürsem rahatlayacagım inşallah..öyle yani bekleme devam ediyor,aslında net bişey yok daha

canım sağolasın,şimdilik sıkıntı yok gibi,keseyi gördük,kalp atışını görürsem rahatlayacagım inşallah..öyle yani bekleme devam ediyor,aslında net bişey yok daha

Moralini bozma. Hiçbirşey olmayacak inşallah. Sağlıklı bir şekilde kucağına alacaksın evladını.
Ne zaman gideceksin kalp atışları için? Ne zaman belli olurmuş?

Moralini bozma. Hiçbirşey olmayacak inşallah. Sağlıklı bir şekilde kucağına alacaksın evladını.
Ne zaman gideceksin kalp atışları için? Ne zaman belli olurmuş?

:)teşekkürler canım,hayırlısı bakalım.doktor 2hafta sonra gel tekrar dedi.ayın 29unda gidicem tekrar inşallah,tabi o zamana kadar başka doktora gitmezsem:)sen neler yapıyorsun şimdi?

:)teşekkürler canım,hayırlısı bakalım.doktor 2hafta sonra gel tekrar dedi.ayın 29unda gidicem tekrar inşallah,tabi o zamana kadar başka doktora gitmezsem:)sen neler yapıyorsun şimdi?

Hayırlı haberlerle gelirsin inşallah canım..

Ben bu ay hiç doktora gitmedim. Evde 5 günlük klomen vardı onu kullandım. Çatlama iğnesi felan kullanmadım.
Yumurta oluştu mu, oluşmadı mı, çatladı mı çatlamadı mı hiç bilmiyorum.. Bilmeyecem de. Bu ay bıraktım yani oluruna. :)

Elimde ilk aşılamadan kalan yeteri kadar iğne var. Onunla başka doktora gitsem sonraki ay bir sıkıntı çıkarırlar mı acaba? O kafama takıldı bu ara..

Son düzenleme:

oluruna bırakmak aslında en güzeli,inşallah güzel şeyler olur:)iğnelere bişey demezler söylersen,sonuçta bir sürü para verdik onlara,neden çöpe gitsin ki diye düşünüyorum,umarım doktorun da öyle düşünür :)yada inşallah o iğnelere hiç gerek kalmaz,bu daha güzel olur...:)

Teşekkürler canım inşallah..
İstediğimiz o ama çok küçük bir ihtimal maalesef :)

canım aşılaman tutmamış sanırım Rabbim hayırlı zamanda hayırlı evlat nasip etsin inşallah.arada baktım ama seni göremedim burdan yazıyım dedim.

canım aşılaman tutmamış sanırım Rabbim hayırlı zamanda hayırlı evlat nasip etsin inşallah.arada baktım ama seni göremedim burdan yazıyım dedim.

Amin canım. Bende özel mesaj atmıştım sana ama posta kutun dolu olduğundan iletilemedi :)

Tutmadı maalesef. İkinciyi önümüzdeki ay yaptıracam inşallah. Bakalım ne olacaksa artık hayırlısı..

Sen nasılsın? Bebiş ve sen daha doğrusu :)

hayırlısı ile önümüzdeki ay tutar inşallah.biz iyiyiz inşallah hep böyle devam eder :) denizhan bey bişey demedi mi araştırma felan yapmadı mı canım...

hayırlısı ile önümüzdeki ay tutar inşallah.biz iyiyiz inşallah hep böyle devam eder :) denizhan bey bişey demedi mi araştırma felan yapmadı mı canım...

Denizhan Bey'le görüşmedim daha. Hiçbir şey yapmak içimden gelmedi. Ne aradım ne birşeyler sordum..
Bu ay da bulunduğum şehirde yptırmayı düşünüyorum aşılamayı. Kendisine de bir danışacam elbet bir sakıncası olmaz sanırım.
2-3 güne bir kontrole çağırıyor 2,5 saat git 2,5 saat gel çok sıkıntılı oluyor.

o konuda haklısın canım bizde tüp bebek için 2 güne bir 2 saat yol gidip gidip gelmiştik bence de tekrar aşılama düşünüyorsanız bulunduğun yerde git bol şans.

canım neden kaçıncı aşılamaydıki hemen tüp bebeğe geçiyorsunuz hayırdır :?

Hayatım benim hic aşılama olmadı. Gecen ay iğnelerle yumurtaların büyütüldü. Bir tane oldu. Normal yol denendi. Hamile kalmadım. Bende endometriozis de olduğu icin doktor hemen tup bebeğe geçti. LH hormonu cok düşük sevideymis

nasıl yani ? bende endo hastasıyımda ((

Kızlar dün tekrar doktora gittim. Bir ay sonra tup bebeğe başlayacağım.

Eğer tüp bebek olması gerekiyorsa aşılamayla vakit kaybetmeye hiç gerek yok gerçekten de.
Hakkınızda hayırlısı olsun canım.

canım hayırlı olur inşallah sizin için,dualarım seninle..

Anne bebiş siz nasılsınız canım? Herşey yolundadır inşallah. Kendinize iyi bakın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…