Aşılama Ağustos 2013 aşılama yaptıracaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar aşılamamın 11.günü beta hcg değerim süper bi şekilde kocaman 1 bu ay ilk aşılamam tutmadı.rahim ağzında et vardı bu ay gebelik olmazsa ameliyat olcaktm Allahm sen sabır ver

kızlar aşılamamın 11.günü beta hcg değerim süper bi şekilde kocaman 1 bu ay ilk aşılamam tutmadı.rahim ağzında et vardı bu ay gebelik olmazsa ameliyat olcaktm Allahm sen sabır ver

arkadaşım üzüldüm yaa,ama ben şuna inanıyorum;herşeyin vakti zamanı var ve yaşanacak hiçbir şey geri kalmıyor.üzülme desem işe yaramayacak biliyorum ama soğukkanlı olmaya çalış,iyi şeyler düşün..

teşekkür ederim canım güzel düşüncelerin için.inşallah senin sürecin de güzel işler,güzel haberler verirsin bize,dualarım hepimize...

Yapma ya
Belki de en büyük sıkıntı o etten kaynaklanıyordur.
Herşeyde bir hayır vardır. Belki de ameliyattan sonra kavuşacaksın bebişine.

Canını sıkma vardır bunda da bir hayır..

Canım senin adına gercekten cok üzüldüm. Allahım sabırlar versin. İnşallah en yakin zamanda kavuşuruz bebislerimize hepimiz. Bu gibi durumlarda en rahatlatıcı şey Allah'a sığınmak aslında her zaman yapmamız gerektiği gibi . Bol bol dua edelim rahatlayalım inşallah.bu kadar cok istedikten sonra olsun diye elimizden geleni yaptıktan sonra Rabbim hepimizi er geç sevindirecek inanıyorum ben. Seninde inşallah bu ameliyattan sonra güzel haberlerini alırız canım.

Yapma ya
Belki de en büyük sıkıntı o etten kaynaklanıyordur.
Herşeyde bir hayır vardır. Belki de ameliyattan sonra kavuşacaksın bebişine.

Canını sıkma vardır bunda da bir hayır..
kızlar hepinize desteklerinizden dolayı teşekkür ederim.bu sefer çok umutluydum ama dediğiniz gibi nasip değilmiş.hayırlısı buymuş.başka zaman inşallah.sizlerden hayırlı haber alırız umarım.Allah yardımcınız olsn

Eceyi_beklerken canim Allah tamamına erdirsin. Sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin Yüce Allah'imiz.
Hatibulut canim her şerde bir hayir vardir. Uzme tatlı canını. Zamanı değil demekki. Sabırla bekle. Bende bu pazartesi kan testi yaptiragim.

Hadi bir güzel haber de sen verirsin inşallah bize:)

canım çok teşekkür ederim,Allah senin ve diğer arkadaşların da yüzünü güldürsün inşallah..

Kizlar bugun 14. Gun Biraz once Test yaptim yine negatif. Pazartesi kan testi olacak. Sizce kan testinin pozitif çıkma olasılığı var mi? :))

Kizlar bugun 14. Gun Biraz once Test yaptim yine negatif. Pazartesi kan testi olacak. Sizce kan testinin pozitif çıkma olasılığı var mi? :))

idrar testine güvenme ve erken kan testi yaptrma ben gibi :))) sabret lütfen :))

Pazartesi 17. Gün olacak. Kan testi icin normal sanırım. Ama bugün idrarda negatif çıkan kanda pozitif çıkma ihtimali var mi? Yani idrar icin 14. Gun erken mi?

Pazartesi 17. Gün olacak. Kan testi icin normal sanırım. Ama bugün idrarda negatif çıkan kanda pozitif çıkma ihtimali var mi? Yani idrar icin 14. Gun erken mi?

şöyle düşün normal periyodda adetinin bilmem kaçıncı günü oluyor o yüzden adet geçmeden idrarda çıkmaz.kan sonuç verir.17.gün kesin sonuç verir :)

Yaptırdım hayatım. Negatif :) dün cok yoğun geçti bir türlü size cevap veremedim. Bir dahaki sefere inşallah diyelim.

Hayırlısı olsun canım. Geç olsun sağlıklı sıhhatli olsun. Cümlemize inşallah..

hayırlısı olsun arkadaşım,moral bozmadan yola devam,allah tez zamanda kısmet eder inşallah..

Canım sen ne yaptın? Bebeğinin durumu iyi değil mi? Bir tehlike felan yoktur inşallah. Endişeliydin ondan soruyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…