Aşılama Ağustos 2013 aşılama yaptıracaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Canım iyi dusunmussun her ay bu sitresi cekmesi hic kolay değil benimde bu ay olumsuz olursa 2 ay ara tavsiye etti dr bakalım ..
canım çok haklısın,seni o kadar iyi anlıyorum ki,aynıı şeyleri yaşamak çok yorucu,allah yarrdımcımız olsun.ben sabah kan verdim akşam alıcam sonuçları,hayırlısı olsun diyorum artık
Canım sonucu yazdinmi göremedimde. İnşallah olumlu sonuclanmistir canım

Eki Görüntüle 798422

kızlar aşılamanın 10.günü.ilk idrarla değil gün içinde yaptğm normal gebelik testim resimdeki gibi çıktı.certain marka olduğu için çok güvenme diyorlar valla ne yalan söylim bende inanmadım gün gün gelişmeleri yazıyorum

Hmm anladım. Öyle br faydası da varsa ne ala. İnşallah hayırlı sonuçlar alırsın canım.

Ara vermeyi istemezdim ama çok yoruldum. Belki şu hayıt tohumunu ve çörek otu tohumunu denerim öylesine.

Kısmet belki rahatlamam işe yarar

canım çok haklısın,seni o kadar iyi anlıyorum ki,aynıı şeyleri yaşamak çok yorucu,allah yarrdımcımız olsun.ben sabah kan verdim akşam alıcam sonuçları,hayırlısı olsun diyorum artık

Akşam saat kaçta alacaksın ki meraklandırma bizi. İnşallah hayırlı sonuçları alırsın.

Olumsuz bir durumda kendini bırakmak yok. Daha yolun başındayız

Eceyi_ beklerken arkadasım gözün aydın cok cok sevindim senin adına darısı bekleyenlerin ve benim basıma olsun inşallah :)))))

Allaaaaaaaaaaaaaahhhhhhh oley beee hadi gözün aydın canm benm :))) idrarda kaçıncı gün gördün sen ?

sağolasın canım benim,allah hepimizin yardımcısı olsun.idrarda 15.gün belli olmuştu,ama çok silikti.hatta ilk baktım sadece tek çizgi var moralim bozuldu,sonra hafiften çıktı.ertesi gün tekrar yaptım,biraz daha belirgindi.sonra daha yapmadım artık:)dün de kan verdim işte.pazar günü muayeneye gidicem,keseyi görmek için..

Eceyi_ beklerken arkadasım gözün aydın cok cok sevindim senin adına darısı bekleyenlerin ve benim basıma olsun inşallah :)))))

çok teşekkür ederim canım,amin arkadaşım darısı seninle birlikte bekleyen herkesin başına,ben 2 başarısız hamilelik süreci geçirdiğim için hala sevinemiyorum,inanamıyorum da aynı zamanda.allah yardımcımız olsun ve sağlıklı,hayırlı evlatlar nasip etsin.

bende bu sabah test yaptm tek çizgi çıktı 11.günüm bugün.baya üzüldüm demekki erken bakmışım

hayırlı olsun canım inşallah bi sorun çıkmazda keseyi de görürsün kalp atışlarını da duyarsın inşallah allah ım hepimize bu müjdeli haberi vermeyin nasip etsin bende cuma günü ilk aşılamamı olacağım sonra 15 gün gergin bekleyiş :18:

bende bu sabah test yaptm tek çizgi çıktı 11.günüm bugün.baya üzüldüm demekki erken bakmışım

Bence hem erken olmuş canım hemde kanda daha kesin sonuc verir. Birkaç güne kanda yaptir inşallah güzel sonuclar alırsın canım hayirlisiyla.

Canım inşallah bu kez Allah tamamıma erdirir inşallah kucağına almayı nasip eder.hic korkma bol bol dua et inşallah gönlünce olur hersey.

arkadaşlar kan sonucum 675,5 çıkmış kanda da pozitif yani,iş çıkışı doktora gidicem.

Ya ben bu mesajı nasıl görmemişim. çok şükür Canım benim çok sevindim. İnşallah hayırlısıyla keseyi de görürsün. Sağlıkla bebişini kucağına alırsın. Drısı da hepimize olur inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…