- 9 Ağustos 2011
- 7.772
- 1.541
- 448
- 41
- Konu Sahibi merveeaydin
-
az sabret arkadaşım,,daha zamanın var senin :)
Canım iyi dusunmussun her ay bu sitresi cekmesi hic kolay değil benimde bu ay olumsuz olursa 2 ay ara tavsiye etti dr bakalım ..Ben bu ay ara veriyorum canım. Kafam beynim allak bullak. İşin stresi bir yandan her ay acaba tuttu mu, adet olacakmıyım, hamile kalırmıyım diye düşünmekten çok yoruldum. Bu ay hiçbirşey düşünmeden geçireyim diye
düşünüyorum. Biraz rahatlamam lazım. Sonraki ay 2.yi yaptırırım inşallah.
Canım sonucu yazdinmi göremedimde. İnşallah olumlu sonuclanmistir canımcanım çok haklısın,seni o kadar iyi anlıyorum ki,aynıı şeyleri yaşamak çok yorucu,allah yarrdımcımız olsun.ben sabah kan verdim akşam alıcam sonuçları,hayırlısı olsun diyorum artık
canm aynı gün çatlatma iğnesi olmuşuz aşılamam 31 ağustostu.bugün 10.gün cuma yada cumartesi kana baktırcam bende.hakkımızda hayırlısı :)benm psikolojik olan belirtiler kayboldu sadece göğüs ağrım kaldı oda çok hafif zaten :))
arkadaşlar kan sonucum 675,5 çıkmış kanda da pozitif yani,iş çıkışı doktora gidicem.
Ben normalde regl olmak icin cyclo progynova kullanıyorum. Netten baktım duphaston adet düzensizliği, hamilelikte bebeğin ıyi tutunabilmesi gibi bir suru faydaları var. Yani herhangi bir tehlikeye neden olmaz sanirim. Düdükleri onlemede kullanılıyor.
Hayatım bence ara vermesen daha ıyi olur.
canm inşallah bu sefer karar verdiğinde olur.dua ediyorum senin için.
canım çok haklısın,seni o kadar iyi anlıyorum ki,aynıı şeyleri yaşamak çok yorucu,allah yarrdımcımız olsun.ben sabah kan verdim akşam alıcam sonuçları,hayırlısı olsun diyorum artık
Allaaaaaaaaaaaaaahhhhhhh oley beee hadi gözün aydın canm benm :))) idrarda kaçıncı gün gördün sen ?
Eceyi_ beklerken arkadasım gözün aydın cok cok sevindim senin adına darısı bekleyenlerin ve benim basıma olsun inşallah :)))))
sağolasın canım benim,allah hepimizin yardımcısı olsun.idrarda 15.gün belli olmuştu,ama çok silikti.hatta ilk baktım sadece tek çizgi var moralim bozuldu,sonra hafiften çıktı.ertesi gün tekrar yaptım,biraz daha belirgindi.sonra daha yapmadım artık:)dün de kan verdim işte.pazar günü muayeneye gidicem,keseyi görmek için..
bende bu sabah test yaptm tek çizgi çıktı 11.günüm bugün.baya üzüldüm demekki erken bakmışım
cuma yada cumartesi bak istersen bi daha :)
sağolasın canım benim,allah hepimizin yardımcısı olsun.idrarda 15.gün belli olmuştu,ama çok silikti.hatta ilk baktım sadece tek çizgi var moralim bozuldu,sonra hafiften çıktı.ertesi gün tekrar yaptım,biraz daha belirgindi.sonra daha yapmadım artık:)dün de kan verdim işte.pazar günü muayeneye gidicem,keseyi görmek için..
bende bu sabah test yaptm tek çizgi çıktı 11.günüm bugün.baya üzüldüm demekki erken bakmışım
çok teşekkür ederim canım,amin arkadaşım darısı seninle birlikte bekleyen herkesin başına,ben 2 başarısız hamilelik süreci geçirdiğim için hala sevinemiyorum,inanamıyorum da aynı zamanda.allah yardımcımız olsun ve sağlıklı,hayırlı evlatlar nasip etsin.
arkadaşlar kan sonucum 675,5 çıkmış kanda da pozitif yani,iş çıkışı doktora gidicem.
Bence hem erken olmuş canım hemde kanda daha kesin sonuc verir. Birkaç güne kanda yaptir inşallah güzel sonuclar alırsın canım hayirlisiyla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?