- 30 Nisan 2013
- 1.468
- 226
- 173
- Konu Sahibi merveeaydin
-
bu iyiydi işte
kafamı kurcalayan başka birşey daha çıktı
yeni işyerime daha yeni başladım ve şimdiden eylülde nasıl zırt pırt aşılama için izin isticem
diye kafamı yoruyorum çoook
çalışmak istemiyordum sırf şu izin sorunundan dolayı
ama evde oturup kurup kurup kafayı da yemek istemiyorum...
sonra hem işe girmek hem hamilelik için uğraşmak bana çooook saçma geliyoor yaaa
en iyisini yapmışsın canım başka türlü vakit geçmez, izin konusunu bilmiyorum belki yeni olduğun için zorluk çıkabilir ama bence alırsın sonuçta bu senin özel durumun
slm kızlar nasılsınz be temmuzun beşinde ilk aşılayı oldum ama tutmadı şimdi tekrar başlıyorum inş. bu ay tutta bende korkum 30 ağustosa denk gelmesi inş hafta sonuna yada 30 ağustosa denkgelmez hayırlı bişekilde gelir bebişimde hepimize rabbim sağlıklı hayırlı evlat versin inş.
sağol cvbın için inşallah izin alabilirim
sonuçta dediğin gibi sağlık ve özel durum oluyor...
slm kızlar nasılsınz be temmuzun beşinde ilk aşılayı oldum ama tutmadı şimdi tekrar başlıyorum inş. bu ay tutta bende korkum 30 ağustosa denk gelmesi inş hafta sonuna yada 30 ağustosa denkgelmez hayırlı bişekilde gelir bebişimde hepimize rabbim sağlıklı hayırlı evlat versin inş.
ben çıktım canım arasıra gir topiğe muhabbet ederiz :)
sizinki neden eylüle kaldı, merak ettim :26:
hayırlısı olsun tabi sağlık olsun öncelikle
gerisi gelir inş
Canım zeynep kamil açıklama yapmadığı için süreci de yaşayarak öğreniyorum. heyete girdi 1 hafta da çıktı sonra sağlık kuruluna girdi araya bayram girdi benim adet geldi bittişimdi adeti bekliyorum eylül 1 gibi olmam gerekiyor adetin 2.günü gidip başlıcam iğnelere hayırlısıyla
Canım zeynep kamil açıklama yapmadığı için süreci de yaşayarak öğreniyorum. heyete girdi 1 hafta da çıktı sonra sağlık kuruluna girdi araya bayram girdi benim adet geldi bittişimdi adeti bekliyorum eylül 1 gibi olmam gerekiyor adetin 2.günü gidip başlıcam iğnelere hayırlısıyla
Kizlar benim bugun kontrolum vardi. Hic yumurta olmamismoralim cok bozuldu. Menogonu 75 den 150 cikardi Doktor. Birde prognova hapi Verdi. Pazartesi tekrar kontrol var.
Merhaba arkadaşlar. Ben de ilk aşılamamı bu perşembe olacağım inşallah.
Adetimin 3. günü gittim doktoruma.Ağustos 12'ydi. O gün dahil 8 gündür göbekten Gonal-f 450 vurunuyorum.
Bugün son kontrolüme gittim. Sağ tarafımda 2 güzel yumurtam oluşmuş. Soldakiler küçük kalmış.
Bu gece 12'de çatlatma iğnemi yapıp perşembe günü aşılamam olacak.
Umutlu değilim en iyi ihtimalle %20 şans veriyorlar ama herşey rabbimin elinde inşallah hepimizin aşılaması tutar da emeklerimiz dualarımız boşa gitmez..
Kizlar benim bugun kontrolum vardi. Hic yumurta olmamismoralim cok bozuldu. Menogonu 75 den 150 cikardi Doktor. Birde prognova hapi Verdi. Pazartesi tekrar kontrol var.
Merhaba arkadaşlar. Ben de ilk aşılamamı bu perşembe olacağım inşallah.
Adetimin 3. günü gittim doktoruma.Ağustos 12'ydi. O gün dahil 8 gündür göbekten Gonal-f 450 vurunuyorum.
Bugün son kontrolüme gittim. Sağ tarafımda 2 güzel yumurtam oluşmuş. Soldakiler küçük kalmış.
Bu gece 12'de çatlatma iğnemi yapıp perşembe günü aşılamam olacak.
Umutlu değilim en iyi ihtimalle %20 şans veriyorlar ama herşey rabbimin elinde inşallah hepimizin aşılaması tutar da emeklerimiz dualarımız boşa gitmez..
canım hiç moralini bozma
doktor yumurta gelişimin hakkında böylelikle bilgi edinip
dozu arttırıyor...
sonra da gzl gzl gelişecek yumoşların inş
şimdi strese değil gzl şeylere ihtiyacın var
bazen kendimi kümeste yumurtalarını sıcak tutan tavuk gibi hissediyorum ya
'gıt gıt gıdak yumurtam sıcaaaak'
iyice kafayı yedirdi bu aşılama süreci bize
benım 12 agustosta ıkıncı aşılamam yapıldı beklemedeyım suanda ınsallah olumlu sonucalırım.allah ısteyen herkese versın.ılk asılamam agrılı olmustu ama ıkıncısınde cok sukur ıyıyım
tatlım neden umutlu değilsin sorun mu var çocuk olmaması için ?
canım ilk aşılaman hayırşı olsun, inşallah tutar, hayırdır sizin sorun neydi neden umutlu değilsin
canım üzülme sakın doktor zaten bu yüzden kontrole çağırıyor ilacın dozunu yumurtalığın gelişimine göre ayarlamak için, bak bu ilaçlardan sonra gelişicek bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?