Aşılama Ağustos 2013 aşılama yaptıracaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

en iyisini yapmışsın canım başka türlü vakit geçmez, izin konusunu bilmiyorum belki yeni olduğun için zorluk çıkabilir ama bence alırsın sonuçta bu senin özel durumun

slm kızlar nasılsınz be temmuzun beşinde ilk aşılayı oldum ama tutmadı şimdi tekrar başlıyorum inş. bu ay tutta bende korkum 30 ağustosa denk gelmesi inş hafta sonuna yada 30 ağustosa denkgelmez hayırlı bişekilde gelir bebişimde hepimize rabbim sağlıklı hayırlı evlat versin inş.

hoşgeldin aramıza canım inşallah bu sefer senin benim ve burdaki herkesi mutlu son bekliyodur :))

amin amin amin

inş 2. de tutar, şansın daha yüksek olduğunu söylüyorlar...

ama aslında hepimiz Allahın sadece 'ol' demesini bekliyoruz...

inş 'ol' der ve olur

sizinki neden eylüle kaldı, merak ettim :26:

hayırlısı olsun tabi sağlık olsun öncelikle

gerisi gelir inş

Canım zeynep kamil açıklama yapmadığı için süreci de yaşayarak öğreniyorum. heyete girdi 1 hafta da çıktı sonra sağlık kuruluna girdi araya bayram girdi benim adet geldi bitti şimdi adeti bekliyorum eylül 1 gibi olmam gerekiyor adetin 2.günü gidip başlıcam iğnelere hayırlısıyla

canım bende adetimi dört gözle bekliyorum inşallah gecikmez hatta bunla ilgili bi konu açtım lutenyl kullanıyorum bazen gecikme yapabiliyomuş inşallah kullanan vardır ve bilgi verir yoksa beklemekten çatlıcam gerçi ilaç cuma bitecek ama şimdiden stres yaptım

Kizlar benim bugun kontrolum vardi. Hic yumurta olmamis moralim cok bozuldu. Menogonu 75 den 150 cikardi Doktor. Birde prognova hapi Verdi. Pazartesi tekrar kontrol var.

hadi bakalım inş hayırlısıyla

bu arada ağustos 20 olmuş

ne zaman başladı ne zaman bitmek üzere

Kizlar benim bugun kontrolum vardi. Hic yumurta olmamis moralim cok bozuldu. Menogonu 75 den 150 cikardi Doktor. Birde prognova hapi Verdi. Pazartesi tekrar kontrol var.

canım hiç moralini bozma

doktor yumurta gelişimin hakkında böylelikle bilgi edinip

dozu arttırıyor...

sonra da gzl gzl gelişecek yumoşların inş

şimdi strese değil gzl şeylere ihtiyacın var

bazen kendimi kümeste yumurtalarını sıcak tutan tavuk gibi hissediyorum ya

'gıt gıt gıdak yumurtam sıcaaaak'

iyice kafayı yedirdi bu aşılama süreci bize

Merhaba arkadaşlar. Ben de ilk aşılamamı bu perşembe olacağım inşallah.

Adetimin 3. günü gittim doktoruma.Ağustos 12'ydi. O gün dahil 8 gündür göbekten Gonal-f 450 vurunuyorum.
Bugün son kontrolüme gittim. Sağ tarafımda 2 güzel yumurtam oluşmuş. Soldakiler küçük kalmış.
Bu gece 12'de çatlatma iğnemi yapıp perşembe günü aşılamam olacak.
Umutlu değilim en iyi ihtimalle %20 şans veriyorlar ama herşey rabbimin elinde inşallah hepimizin aşılaması tutar da emeklerimiz dualarımız boşa gitmez..

Son düzenleme:

tatlım neden umutlu değilsin sorun mu var çocuk olmaması için ?

canım üzülme sakın doktor zaten bu yüzden kontrole çağırıyor ilacın dozunu yumurtalığın gelişimine göre ayarlamak için, bak bu ilaçlardan sonra gelişicek bence

canım ilk aşılaman hayırşı olsun, inşallah tutar, hayırdır sizin sorun neydi neden umutlu değilsin

allah iyiliğini versin senin :))) tavuk güzel benzetmeymiş valla

tatlım neden umutlu değilsin sorun mu var çocuk olmaması için ?

Yok canım.Görünürde yumurtlamadan başka bir problem yok onu da iğne ilaçla oluşturuyoruz. 1,5 senedir olmadı yine de.

canım ilk aşılaman hayırşı olsun, inşallah tutar, hayırdır sizin sorun neydi neden umutlu değilsin

İnşallah hayırlı olur canım.

Aşılamada tutma başarısı %20 ve ilk aşılaması tutanı da pek fazla duymadım haliyle pek umut bağlayamıyorum

Güya stresli olmamamız lazım. Zaten evlat sahibi olamamak, endişelenmek yeterince stres yapmıyormuş gibi bir de izin istemek problem oluyor. Eşimin neredeyse iznini reddediyorlardı. Allah'ım yardımcımız olsun. Bizi bizden başka kimse anlamıyor..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…