Ağustos 2014 356.dönem Asker Yarenleri

Merhaba kızlar😊

4 gün sonra 7 yıllık sevgilimi askere gönderiyoruz Allahın izniyle. Şu son günler öyle zor ki buradan tecrübelerinize,deneyimlediklerinize çok ihtiyacım olacak. Çanakkale merkeze çıktı 12 ay nasıl geçecek bilmiyorum😔 Allah inşAllah ikimize de sabrını verir. Allah kavuştursun tüm asker bekleyenleri...

Bende 5 yıllık sevgilimi sali gunu kastamonuya yolcu ediyorum benden bi parca ne verebilirim ona acaba

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Allah kavuştursun irem bizimki kisa donem ama ustalik van izmirden vana turkiyenin oteki ucu

Allah kavustursun. Benim esimde nisan 28 geldi kisa donem edirnedeydi.

Samsung Mobile'den gönderildi...

Evli olunca cok zor oluyo. 6 ay ama yinede cok zor. Ilk zamanlar kapi caldiginda sanki o gelmis gibi heyecan yapip husrana ugruyosun. Yemek yerken esimin yerine aileden biri misafirken oturunca bogasim geliyodu :) evin 1+1 o yokken yatak odasinda degil salonda koltukta kedimle yatiyordum. Her ay yanina gidiyordum bazen carsi izni icin gece 4 te yola cikip sabah edirneye variyodum istanbul anadolu yakasindan, bulusup aksam 6 da esim teslim oluyodu bende 6 daki otobusum icin 5 te ayriliyorduk veya 2 gunluk evci kullandiginda otelde kalip 2 gunu dolu dolu geciriyorduk ama is ayrilmaya gelince o uzulmesin diye gozyaslarim icime akardi ki o da arkasini doner donmez gozleri sulanirdi bilirdim...

Samsung Mobile'den gönderildi...

Hakkında hayırlısı canım,inşallah başka tayine. İnşallah görüşürsünüz gitmeden,ben taa Şubat'ta göreceğim.

Bizimde şubata kaldı canım. Yada izine gelebilir :)

çok şükür bin şükür seni bana verene....

Bende 5 yıllık sevgilimi sali gunu kastamonuya yolcu ediyorum benden bi parca ne verebilirim ona acaba

Allah kavuştursun hepimizi canım.

Amiin hayırlısıyla gidip gelsinler Allah'ın izniyle bu günler de geçsin gitsin😔

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Allah kavuştursun irem bizimki kisa donem ama ustalik van izmirden vana turkiyenin oteki ucu

Allah yardımcın olsun canım inşAllah çabuk ve huzurlu geçer

Hiç bir fikrim yok canım keşke yardımcı olabilsem ben güzel bir mendile baş harflerimizi işleyip üzerine kokumu sıkmayı düşündüm sence de iyi bir fikirse bunu yap😊

Kızlar sevdiceğim askere gitmiyo. Daha doğrusu rahatsızlığından dolayı 1sene ertelendi. Eğer aynı sonuçlar seneyede çıkarsa o zaman kesin gitmicek:) hep içimde bi his vardı gitmicek diye. İçime doğmuş demek ki:)

Merhaba kızlar aranıza bugün katıldım, bende 356. dönem sevdiceğini askere gönderenlerdenim 7 yıllık sevgilimi bugün askere gönderdim. Kısa dönem acemilik ve usta birliği ANKARA

gözün aydın :) hep diyordun içimde bir his var diye, kalbin temizmiş :)

Bende dun yolcu ettim kastamonuya 2 saat gec varmislar her yerde asker ugurlamasi vardi otogarlarda 10_15 dk bekledik dedi 3 dk konusabilmisiz saniye gibi geldi bana saatlerce konustugumuz icin bu saat oldu acaba yerine yerlestimi napti diye dusunuyorum acaba bi daha ne zaman arayabilcek

Ben de sevgilimi dün gece gonderdim. Kısa donem er, acemilik manisa, usta birlik tekirdağ. Çok zormuş kızlar, çok tuhafım bugün bir yanım eksik gibi. Her ne kadar işikimizin belli dönemlerinde aramıza uzaklık girmiş olsa da bu hic çok farklıymış Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…