- 2 Temmuz 2013
- 15.806
- 18.314
- 248
Merhaba arkadaşlar, şimdiden Allah kavuştursun.
Hakkında hayırlısı canım,inşallah başka tayine.İnşallah görüşürsünüz gitmeden,ben taa Şubat'ta göreceğim.
Merhaba kızlar😊
4 gün sonra 7 yıllık sevgilimi askere gönderiyoruz Allahın izniyle. Şu son günler öyle zor ki buradan tecrübelerinize,deneyimlediklerinize çok ihtiyacım olacak. Çanakkale merkeze çıktı 12 ay nasıl geçecek bilmiyorum😔 Allah inşAllah ikimize de sabrını verir. Allah kavuştursun tüm asker bekleyenleri...
Bende 5 yıllık sevgilimi sali gunu kastamonuya yolcu ediyorum benden bi parca ne verebilirim ona acaba
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Allah kavuştursun hepimizi canım.
çok şükür bin şükür seni bana verene....
Allah kavuştursun irem bizimki kisa donem ama ustalik van izmirden vana turkiyenin oteki ucu
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Allah kavuştursun hepimizi canım.
çok şükür bin şükür seni bana verene....
gözün aydın :) hep diyordun içimde bir his var diye, kalbin temizmiş :)Kızlar sevdiceğim askere gitmiyo. Daha doğrusu rahatsızlığından dolayı 1sene ertelendi. Eğer aynı sonuçlar seneyede çıkarsa o zaman kesin gitmicek:) hep içimde bi his vardı gitmicek diye. İçime doğmuş demek ki:)
Benimki de acemiliğini Amasya'da yapmıştı, rahat bir yer.. Allah kavuştursunbugün eşimi yolladim askere amasya sonra kahramanmaraşş hala uyuyamadim cok zormuş kizlaarr
Evet ya bi türlü inanamıyodum gideceğine :) nasıl mutluyum :)gözün aydın :) hep diyordun içimde bir his var diye, kalbin temizmiş :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?